amanınn seninde işin çokmuş kız aman dikkat et allahtan yarıdm etcek insanlar varmışopuyorumnanaktanbende özge sayesinde liste yaptım yapılacaklar listesi..gözümde büyüdü valla imkanı yok tek başıma yetiştiremem allahtan annem kaynanam görümcem en ufak çağrıda koşarlar..şimdiden soruyolar gerçi senimi bekleyelim bizmi yapalım die yok diorum bende olcam ki hazırlıkların keyfini sürcem.benim kuzumun oda takımı henüz gelmedi 1 hafta sonra kısmetse.daha halısı avizesi tülü eksik.odasına göre süsler aksesuarlar filanda istiorum.daha hastane çantam var hazırlanacak bebeişime bez alıcam bide burun aspiratörü..son olarak da cicişlerimiz yıkanıp ütülenip dolabımıza yerleştirilcek..sonnrasında keyifle oğlumu bekleyecem inşallah...zemuszemus
ya kızlar benim bebişim daha dönmedi galiba.başını sol kasığımda hissediyorum.ayakları da sağımda.31+5 günlüğüm.umarım bir an önce döner.kontrolüm de 1 martta daha.
Canım biz 33de döndük. Hiç meraklanma. Bide bebişinin başı nerede anlamak içinde ben bolca portakal yiyorum. Benim bebişim portakaldan sonra hıçkırık tutuyor. Böyle kalp atışı gibi birşey. Öylece kafasını tahmin edebilirsin.
Günaydın kızlar merhaba
Size uzun zamandır yazamadım. Pazartesi doktora gittim. 29 haftalığık 1250 g. doğum pozisyonunu almış. saçları nasıl uzun şaşırdım kaldım. Kıvırcık olmuş benim kızım. Aynı babasına benziyordu.
Sevgiler
iyi akşamlar kızlar uzun zamandır girememiştim siteye. bugün kontrole gittik. doktor plasentanın yaşlandığını söyledi. 31+3 deyiz. doktor 5 hafta sonra gel dedi önemli bir durum değil endişelenme dedi ama tabi endişelenmemek mümkün değil. hemn eve geldim ve netten baktım çoğu kşide çıkmış. kimisi erken doğum olur diyor kimisi bebek beslenmemeye başlayacağından erken sezeryana girilir diyor. ben başka bir doktora gideceğim doktorum neden 5 hafta sonra dedi. bu bir sorunsa neden her hafta çağırmadı. başına gelen veya duyan varmı yazarsanız sevinirim.
iyi akşamlar kızlar uzun zamandır girememiştim siteye. bugün kontrole gittik. doktor plasentanın yaşlandığını söyledi. 31+3 deyiz. doktor 5 hafta sonra gel dedi önemli bir durum değil endişelenme dedi ama tabi endişelenmemek mümkün değil. hemn eve geldim ve netten baktım çoğu kşide çıkmış. kimisi erken doğum olur diyor kimisi bebek beslenmemeye başlayacağından erken sezeryana girilir diyor. ben başka bir doktora gideceğim doktorum neden 5 hafta sonra dedi. bu bir sorunsa neden her hafta çağırmadı. başına gelen veya duyan varmı yazarsanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?