2010 Nisan Anneleri

oyy oyy özgecim eksiğin çokmuş ama bunları tek başına yapamazsın hayatım. biz alışveriş yaparken pratik sallanan çok tatlı minik beşikler gördük valla içimiz gitti ama ihtiyaç yok tabi bizim beşiğimiz odamızda zaten:)
bakım ürünü ben sebamed aldım. korkuyom çünkü bende alerji var oğluşumda da olursa diye kozmetik ürünlere cesaret edemedim. temizliğe biz en son kadın alcaz valla benim karnım burnumda kayınvalidem 65 yaşında evde de çok cam var. 36. haftadan sonra bir gün temizliğe kadın alırız.
salon boyama işi pis ama canım aman yorma kendini fazla.
bizimde şimdilik öyle yemek namına bir hazırlığımız yok ama yapmayız heralde annemde gelecek 2 dünür idare ederler yemeği sanırım.

kızlar biz hazırlanıp çıkıyoz hadi görüşürüz öptük sizi opuyorumnanaktan

amanınn seninde işin çokmuş kız aman dikkat et allahtan yarıdm etcek insanlar varmışopuyorumnanaktan

iyiakşamlar kızlar

valla yazdığınız eksikleri okudukça ben yoruldum onların hepsinden bende de yok
tek tek saymıyım bizimde beşikimiz bugün gelir heralde babamız alır ama en önemlisi
olan benim ve bebeğin çantası hazır gerisi hiç önemli değil olur allahın izniyle

slm kızlar eksiklerden bahsetmişsiniz ben saysam sayfa dolar herhalde daha alınacaklar bile bitmedi bebek bakım ürünleri bezi ıslak mendili yatağı yastığı hiç bişiyi yok yavrumun onlar hazırlanacak ben daha kendime alacaklarımı da bitirmedim beşik alacağız odayı ona göre düzenleyeceğiz ev temizliği desen dev gibi büyüyor gözümde daha saymak istemiyorum ama özge haklı yemek işi sorun bişeyler hazırlamak lazım dolaba atmak için

valla yazdıkca nıye beklıyorum dedım ıcımden ama sımdı kaynım bızde hele bı ben tek kalayım o zaman baslarım annem de gelırse daha kolay olur

rabiacım sende benim gibi hiç acele etmemişin:)
benim yapımda var sanırım ağırlık sağlığı iyi olsunda doğunca ihtiyaca göre
herşey alınır inş fazla almak istemiyorum ihtiyacı olanlar yeter

Kızlar, iyi akşamlar, herkes iyidir ins.
Kızlar, ne güzel bebişler hep iyiymiş. Allah onları nazarlardan saklasın.
Bebişlerimiz bir bir döndü. Hepimize hayırlı olsun. Tam bebeklerin dönme zamanındayız.
Tarhancım bebeğin aşağı inmesi doğumun son haftalarında olur benim bildiğim. Hatta doğum belirtileri içinde geçer.
Bebeğin dönmesi 31. hafta civarı oluyormuş genelde. Kiminde daha erken, kiminde biraz daha geç. Ama genelde bebiş çok büyürse dönemez. Doktorlar 37. haftaya kadarda dönen bebek oluyor diyor ama çok az bebek bu kadar bekliyormuş.

ya kızlar benim bebişim daha dönmedi galiba.başını sol kasığımda hissediyorum.ayakları da sağımda.31+5 günlüğüm.umarım bir an önce döner.kontrolüm de 1 martta daha.

ya kızlar benim bebişim daha dönmedi galiba.başını sol kasığımda hissediyorum.ayakları da sağımda.31+5 günlüğüm.umarım bir an önce döner.kontrolüm de 1 martta daha.

Canım biz 33de döndük. Hiç meraklanma. Bide bebişinin başı nerede anlamak içinde ben bolca portakal yiyorum. Benim bebişim portakaldan sonra hıçkırık tutuyor. Böyle kalp atışı gibi birşey. Öylece kafasını tahmin edebilirsin.

sağol portakalı deneyeceğim şimdi hemen.evet hıçkırıklarını hep sol tarafımda hissediyorum.neyse panik yapmaya gerek yok o zaman.

mansallah canim bebisine insallah hersey aynen böyle yolunda devam ederopuyorumnanaktan

selam kizlar nasilsiniz bakalim??
kizlar ya benim sipa döndümü dönmedimi bilmiyorum ama
resmen asasina vurup duruyo neresi denk geliyor bilmiyorum
ama okadar cok sancim oluyor ki anlatamam
sebebini bilen varmi ya ???

dünürcüğüm canım benim geçmiş olsun valla canım valla ben bile okurken korktum haaaa canım yaa çok dikkat et valla artık arabalar insanlar adama yol vermez oldu yaa ne sinir bozucu şey birde sen artık mümkünse o arkadaşının yanına gitme ne olur yaaa sana demiştim canım gitme boşver diye ayyy çok sinir oldum onane ya insan hayırlısıyla alırsınız falan der gıcık şey ne olacak valla bizdede var taşınma olayı bugünlere doğru canım ev alana kadar bizim burayı kiraya verip biz daha geniş bir yere çıkacağız bakalım annemlerin oraya falan düşünüyoruz ama bakalım gözüm kesmiyo gerçi annem dedi yengenler falan hep beraber hallederiz dedi kuzenlerim falanda var sağolsunlar bana iş yaptırmazlar ama gözüm kesmiyo azıcık kırkım falan çıksın diyorum hem havalarda güzelleşir böylece daha rahat olurum canım bakalım bana kalsa ben hep sizin orayı düşünüyorum ev alana kadar ama malum ben seneye çalışmak istiyorum anneme bırakırım bebğimi o yüzden canım buradayız aslında çok isterdim yakın yerde olmayı eşimin işide yaklaşmış olurdu ne güzelboshayallersmile

reyhancığım canım doktoruna ne zamn gideceksin canım benim şu an hissediyorum kızımın başı tam sağda ayakları yanda bazen dönüyo canım daha 37. haftaya kadar dönebilir bebişler canım geçen ay doktorumuz dönmeye başlamış demişti bu ay bişey demedi canım sen doktoruna gidince o kesin bişeyler der canım sancıların nasıl yalancı sancılar yaşayabiliriz bu aralar canım üşütmemeye dikkat et canımcım

iyi akşamlar kızlar uzun zamandır girememiştim siteye. bugün kontrole gittik. doktor plasentanın yaşlandığını söyledi. 31+3 deyiz. doktor 5 hafta sonra gel dedi önemli bir durum değil endişelenme dedi ama tabi endişelenmemek mümkün değil. hemn eve geldim ve netten baktım çoğu kşide çıkmış. kimisi erken doğum olur diyor kimisi bebek beslenmemeye başlayacağından erken sezeryana girilir diyor. ben başka bir doktora gideceğim doktorum neden 5 hafta sonra dedi. bu bir sorunsa neden her hafta çağırmadı. başına gelen veya duyan varmı yazarsanız sevinirim.

canım çok geçmiş olsun bitanem bilmiyorum canım sanırım diğer arkadaşlardada yoktu böyle bir sorun ama doktorun çok önemli bişey olsaydı tabiki her hafta çağırırdı seni canım moralini bozma birde canım dediğin gibi başka bir doktora daha görün canım bakalım o ne diyecek tekarar geçmiş olsun bitanemolumunekankayizsmile

selam kızlar 1 hafta oldu gıremedım anneme gıtmıştım aranıza dedıkoduları okumadım daha işim var ama merak ettım yıne bıara buldum gırdım opuyorum sızı zeyracım neler aldım ananesıde neler ormüş bır gorsen sabırsızlanıyorum resımlerı cekıp buraya koymak ıstıyorum ama bılmıyorum nasıl olucak

kızlar iyigeceler nasılsınız
ay eve bir geldik benim bilgisayar açılmıyo.
topiğe gelmemem için elinden geleni yapıyo bu bilgisayar.
eşim format attı bende ayarları yapaca şimdi bir yandan,bir yandan da sizinleyim:)

dünürcüm haklısın aslında görüşmemem lazım ama işte ben çabuk küsemiyorum kaç yıllık arkadaşlığımız var ancak biraz uzaklaşaırım diye düşünüorum.araba konusuna gelince evet beni baya korkuttu yaaaaaa.

bu akşam baya hareketli geçti.yeğenimin dersanede kolu kırılmış ve dersaneden eve çok yol yok ama yalnız gelmiş.dersane olsun haber vermemiş.neyseki alçıya aldılar ameliyatlık bişey yok.ama ilk duyduğumda korktm baya...
canım doğumdan öncemi evi taşımayı düşünüyosunuz aslında iyi olur heeeeeeee bak ne güzel yardım edeninde var bir anda toplanır ve yerleşir canım.sizinkiler sana iş bırakmaz....bana yakın olmam hoşuma gider çok ta iyi olur ama bebeği düşündüğünde annene yakın olması daha iyi canım

canım çıkmışsın geçmiş olsun.bu durumu hiç bilmiyorum nedir ne değildir elere yol açar*inşallah çabucak geçer

tuğbacığım hoşgeldin tatlım.........
dünür nereye kayboldun*
reyhancığım sende hoşgeldin nasılsın uzun zamandır görüşemedik*

zeynepcim pazartesi gidecem doktora
bakalim neler diyecek
zaten baska sorunlarimda var ya ondan da olabilir bilmiyorum ya
iste ama yalanci sancilarim oluyor arada zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…