iyi geceler kızlar yatmadan önce süt içmeyi unutmayın kızarım yoksaalmaz:
iyi geceler kızlar yatmadan önce süt içmeyi unutmayın kızarım yoksaalmaz:
kızlar bende sivilceler çıktı bu hafta yüzümde göğüs bölgemde sizlerde oldumu bu haftalarda olurmuş hatta 8. hafta gelişiminde yazıyo sivilcelenme olabilir yazıyodu
bu arada benim yüzüm sivilce doldu gögüs bölgem falan saçlarımda çok dökülüyo hormonlardan sanırım bugün epey bi çoğaldı sivilceler 18 genç kız gibiyim haaa:kedi:
günaydın tatlı kuşum bende kaktım bulantıyla ne yesem ne yesem die düşünüyorum benimde almıyor içim bugün dra gidiyorum kalp atışı içiin heyecandan uyuyamadım tüm gece rüyamda ultrasona giriyodum
Bu aralar içimiz bişiy almasan iilerki aylarda zaten yeterince kilo alacağız:CüvCüv:
Hadi hayırlısı iyi haberlerini alırsın umarım bebeğinin...
Kalp atışlarını duymak çok güzel bi duygu olsa gerek bende duymadım ama gördüm
kızlar bende sivilceler çıktı bu hafta yüzümde göğüs bölgemde sizlerde oldumu bu haftalarda olurmuş hatta 8. hafta gelişiminde yazıyo sivilcelenme olabilir yazıyodu
ben 5+5 bendede sivilceler çıktı.göğüs bölgemde yok ama yüzümün sağ yan ve sol yanlarında küçük küçük sivilce ve kabarcıklar çıktı.kızlar bende hafif bulantı dışında bişi yok.istifra etmeye başlayan varmı aramızda.kaçıncı haftata başladı acaba.sağlıklı gebeliğin ilk belirtisi istifra etmekmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?