2010 Nisan Anneleri

folik verdi içiyorum sabahları 3 tane birden süt malesef bunda hiç içemiyorum ayrn yoğut manyağı oldum yaa çok içiyorum sütüde zorla içiyom bide vişne suyu çok içiyom yemeklerden sonra mide bulantım çok oluyo ilk bebeğimde 9 ay devam etti inş bu öyle olmaz

kızlar bende sivilceler çıktı bu hafta yüzümde göğüs bölgemde sizlerde oldumu bu haftalarda olurmuş hatta 8. hafta gelişiminde yazıyo sivilcelenme olabilir yazıyodu

kızlar bende sivilceler çıktı bu hafta yüzümde göğüs bölgemde sizlerde oldumu bu haftalarda olurmuş hatta 8. hafta gelişiminde yazıyo sivilcelenme olabilir yazıyodu

bende şimdilik hiç yok hamileliğin her anı güzel yaa sivilceler bile

bu arada benim yüzüm sivilce doldu gögüs bölgem falan saçlarımda çok dökülüyo hormonlardan sanırım bugün epey bi çoğaldı sivilceler 18 genç kız gibiyim haaa:kedi:

zeyracigim sivilceler icin ben burda tee baum öl deniliyor onu kullaniyorum ama türkcesi cay agaci yagi hamileleikten öncede onu sivilce veya yara olunca sürüyordum hemen kurutuyordu bence aktardan bir sor bakalim canim harika bir antiseptik hem de dogal hamilelik icin sakincasi olacagini sanmiyorum zaten badam yagi gibi kücük siselerde kokusu agir ama sihir gibi bir sey hemen kurutuyor sivilceleri "Cay Agaci Yagi" bence dene derim

sevgilerimle Allah hayirli dogum nasip etsin canim

günaydın tatlı kuşum bende kaktım bulantıyla ne yesem ne yesem die düşünüyorum benimde almıyor içim bugün dra gidiyorum kalp atışı içiin heyecandan uyuyamadım tüm gece rüyamda ultrasona giriyodum

Bu aralar içimiz bişiy almasan iilerki aylarda zaten yeterince kilo alacağız:CüvCüv:
Hadi hayırlısı iyi haberlerini alırsın umarım bebeğinin...
Kalp atışlarını duymak çok güzel bi duygu olsa gerek bende duymadım ama gördüm

saol cnm allah razı olsun güzel olsa gerek bakıcaz

ben 5+5 bendede sivilceler çıktı.göğüs bölgemde yok ama yüzümün sağ yan ve sol yanlarında küçük küçük sivilce ve kabarcıklar çıktı.kızlar bende hafif bulantı dışında bişi yok.istifra etmeye başlayan varmı aramızda.kaçıncı haftata başladı acaba.sağlıklı gebeliğin ilk belirtisi istifra etmekmiş.

Ben son 3 gündür istifra etmeye başladımkafamçokkarıştı 8+3de başladı ama 5 haftalıktan beri midem sürekli bulanıyordu...

Kızlarr günaydın nasılsınızz opuyorumnanaktan Yemek yiyebilenler yiyemeyenlerr kendini iyi hissedenler etmeyenlerrr :) Yaa evde olanlar bunun leyfını ıyıce cıkarsın çalışmak çok zor :) Sabah kalkın güzel zorlada olsa biraz yemeye calısın ben yanıma sandwich alıyorum .Doktor kahvaltıyı ihmal etme dedi az da olsa bişiler ye dedii. Bide ben ara öğün olarak kuruyemişlere sardım çok fena :) Ceviz fındık badem ve kuru üzüm yanıma alıyorum.
Akşam kan ve idrar tahlıllerımı gösterdim maşşallh bişeyimiz yok iyiyizz:) Birde rica ettim benim hiç midem bulanmıyorr bir şikayetim yokk şımarıklık olarak görmezseniz bugun kontrolum yok ama bakabılır mıyım dedım tamam dedii güldüü:) Büyümüşş ,1,66 cm Olmuşş 8.haftanın içindeyim ben .Maşallh iyi dedii. Ama kızlar ben göremıyorum yaa kalp atısı falan tamam ama bebek görünümünde deil yaa internette bakıyorum bu haftalarda sankı bebek görünümündee hatta kıpırdıyoomuss falan yumru şeklinde bişii görüyorum ben sizin de öyle mii ? bu ultrason aletıyle mı ılgılı ? 3 boyutlu olunca mı guzel görünüyorr? Tecrubenızı paylasırmsıınızz ,o an cok heyecanlı oluyorum aklıma da gelmıyo doktora sormaaak :) birdee doktor dedıkıı koca adam olmuşş buuuuuuu :roflol: dedım nasıl yanııı :) içime mi doğdu acaba dedıı kadın ağzından çıkıverdıı :) yanı dedı suan anlamam mumkun deıl sadece agzımdan cıktı dedı :) Öpüyorum sizi kendinizee çok iyi bakın . Zorla da olsa biraz yiycezz kızlarrr şu an çok gelişiyorlarmışş bilginize olsun :) sevgimle....

Son düzenleme:
sanırım bulantılar 5 haftalıkken başlıyor.8. haftadan sonra istifra ediliyor.bu benim ilk değil birde oğlum var 3 yaşında ama ne zaman başladı istifra etmem,bulantılarım hiç hatırlamıyorum.zaten ilk hamileliğimde toplam 3 kez istifra ettim.çok rahat bir hamilelik geçirdim.bakalım bu nasıl olacak.

kızlar beni endişelendiren bişi var.ben oğlumu 6 ay emzirdim sonrasınra bıraktı.şimdi 3 yaşında ve benim hala sütüm var.göğsümü sıkınca süt geliyor hala.ve ben 5+5 hamileyim dr sormayıda unuttum hamilelikte bir zararı olurmu diye.bu yüzden biraz endişeliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…