ay canım sorma eşim de doğruladı benimkinin dünden beri daha aşağıda olduğunu zaten kasıklarımdaki dolgunluk ve ağrılar da arttı b u normal bişey mi acaba yoksa erken mi daha ben de karar veremedim doktora sorsam mı sormasam mı diyebilmiyorumkismilekızlar ne diyecektim bak unuttum benim karnımda baya aşağıya indi
hoşbulduk canımcım iyiyim valla klasik hamile kaygılarını ve ağrılarını saymazsak çok iyiyim seni sormalı:1hug:insallah güzel haberlerle geleceksin canim benim
tugbacim sende hosgeldin sen nasilsin bakim
aşkitom canım hoşgeldinnn sen nasılsın biz şişkoyuz:))
fundacım tamam bebek hareketlerinden bahsedelim:asigim: benim sıpam benle dalga geçiyo tuvaletten 5 dak sonra yine beni tuvalete yolluyo:roflol:
insallah güzel haberlerle geleceksin canim benim
tugbacim sende hosgeldin sen nasilsin bakim
uyuyun kızlar bu son uyumalarınız
tugbacım yorgunn
ay canım sorma eşim de doğruladı benimkinin dünden beri daha aşağıda olduğunu zaten kasıklarımdaki dolgunluk ve ağrılar da arttı b u normal bişey mi acaba yoksa erken mi daha ben de karar veremedim doktora sorsam mı sormasam mı diyebilmiyorumkismile
aynen canım benimkide öyle çok sık gider oldum tuvalete..bazen diyorumki lavaboyada mı bi tv koysam:roflol:
canm sende pazartesi gidecekmişsin inşallah iyi haberlerini alırız yavrularımızın
ben o yüzden sürekli uyuyorum
canım benimde kasıklarımda o dolgunluk hissi var bacaklarıma değiyo resmen karnım.birde ağrı bende de oluşuyo.unutasam da dr a söylesem ama oğanı gördükten sonra zor hatırlamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?