2010 Nisan Anneleri

rahimeciğim hoşgeldin canım.bizden iyilik sen nasılsın ömer nasıl*dr a gitmişsiniz herşeyi yolunda demiş dr.gözümüz aydın canım

aşkitom canım hoşgeldinnn sen nasılsın biz şişkoyuz:))
fundacım tamam bebek hareketlerinden bahsedelim:asigim: benim sıpam benle dalga geçiyo tuvaletten 5 dak sonra yine beni tuvalete yolluyo:roflol:

kızlar ne diyecektim bak unuttum benim karnımda baya aşağıya indi
ay canım sorma eşim de doğruladı benimkinin dünden beri daha aşağıda olduğunu zaten kasıklarımdaki dolgunluk ve ağrılar da arttı b u normal bişey mi acaba yoksa erken mi daha ben de karar veremedim doktora sorsam mı sormasam mı diyebilmiyorumkismile

karnınız yavas yavas ınecek kızlar
tugba ben sormustum
yalancı dogum sancısı demıstı bana
hatta sol bacagıma sureklı elektrık capması gıbı oluyordu son ayda

aşkitom canım hoşgeldinnn sen nasılsın biz şişkoyuz:))
fundacım tamam bebek hareketlerinden bahsedelim:asigim: benim sıpam benle dalga geçiyo tuvaletten 5 dak sonra yine beni tuvalete yolluyo:roflol:

aynen canım benimkide öyle çok sık gider oldum tuvalete..bazen diyorumki lavaboyada mı bi tv koysam:roflol:

insallah güzel haberlerle geleceksin canim benim
tugbacim sende hosgeldin sen nasilsin bakim

canm sende pazartesi gidecekmişsin inşallah iyi haberlerini alırız yavrularımızın

uyuyun kızlar bu son uyumalarınız
tugbacım yorgunn

ben o yüzden sürekli uyuyorum

canım benimde kasıklarımda o dolgunluk hissi var bacaklarıma değiyo resmen karnım.birde ağrı bende de oluşuyo.unutasam da dr a söylesem ama oğanı gördükten sonra zor hatırlamam

aşkitom canım çocuk resmen kasıklarımda daha ne kadar inebilir bilmiyommafoldumben
ömercik yine mi uyumuyo canım?
doktora sordunmu bu uyku meselesini rahimecim?

kızlar aşağıda 3 misafir görünüyoya biri ablam olabilir yazdıklarımı okuyomuş.ben artıkın aile sorunlarında falan yazamamkaydirigubbakcemile3

tuğba kaan hareketlerinde elini kolunu dirseğini kaldırıyodur anlıyomusun neresi olduğunu tam oarak*

amin canim insallah opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…