2010 Nisan Anneleri

fundacım bencede zaten çok özledin göktuğu gördüğünde bütün sorularını unutcan bence bir kağıda yaz senkaydirigubbakcemile3 ama madem sende de bende de aynı şeyler var demekki korkulcak bişi diil. doktor zaten erkense söyler erken aşağı inmiş diye görünce

sordum cnm
bebek her ıstedıgınde ver emsın
emzık gorevı yapar ama olsun dedı
anne kokusunu ozluyordur dedı
rahat uykuya dalması ıcın surup verdı cnm
busabah 04,00dan aksam 7 ye kadar
1 1,5 saat uyumustur en fazla...

bana dr 28. haftamda gittiğmde ayyyyy bu ikiz miydi ne kadar büyümüş karnın dedi.bnde içimden şunu geçirdim ablamda hamileya onun karnı daha büyük onu görse ne derdi acabakaydirigubbakcemile3

kızlar aşağıda 3 misafir görünüyoya biri ablam olabilir yazdıklarımı okuyomuş.ben artıkın aile sorunlarında falan yazamamkaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: meraba ablaaaa saygılarr. valla funda sizi hiç çekiştirmiyo o bi tane uyuz bir arkadaşı var bir tek onu anlatıyo bize:roflol: delikafadulden

tuğba kaan hareketlerinde elini kolunu dirseğini kaldırıyodur anlıyomusun neresi olduğunu tam oarak*
canım sık sık bir şeyler dayanıyor ince ince sızlıyor tenim, elimizi koyuyoz bir sertlik var. ya dirseği ya eli ayağı diyoz ama hangisi bilemiyoz.
şimdi kaanın başı sağ kasığımda ona şüphe yok. ama sol kasıığımda da ara sıra bişeyler hissediyom birde yukarı kısımda dediğim dayamalar oluyo ama hangisi neresi bilemiyom.
eşim dün dayadığı yerin ayağı olduğundan emindi şekline baksana dedi. bilemiyorum. dışarıdan ayak izini göreceğim diye dört gözle bekliyom artık

kızlar bebeklerinize emzik verecekmisiniz*rahimeciğim sen veriyomusun sordun mu çocuk dr una*

sormadım
vermıyorum vermeyecegım de
bıyerde okudum dış yapısını aman agız yapısını bozuyormus cnm

:roflol:kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey
canım bende tam anlamıyorum ama bazen şunu iyi anlıyorum elini yumruk yapıp karnımı kalırıyor.bazen de öylece uyuyor sanırım seviyorum yumruk yapan elini.ay artık daha da çok özledim yaaaaaaa.kollarımıza alıcağımız zamanda yaklaştıya ay kötü oluyorum

ya rahimecim bir yerlerde de ben 15 dakikadan sonra süt biter emmek bebekde gaz yapar diye okudum bazı doktorlar da 15-20 dakikadan fazla vermeyin memeyi diye uyarıyo hangisi daha doğru acaba bilmiyorumkismile
fundacım aynı dert bende de var son günlerde görenlerin gözleri faltaşı gibi açılıyo göbeğin çok büyümüş diyolar. yakında kimseyle görüşmicem o olacak.
biz bi tane emzik aldık ama çok mecbur kalmazsak vermeyi düşünmüyoz. hele eşim çok karşı emziğe daha ilk hamile olduğum günlerde demişti emzik vermek yok diye. sanırım diş yapısını bozmasından korkuyo o da

sormadım
vermıyorum vermeyecegım de
bıyerde okudum dış yapısını aman agız yapısını bozuyormus cnm

canı burada bi arkadaşımız var gelincik yani hayriyecim çocuk dr una sormuş verilir demişler ben alıştırsam mı onu düşünüyorum yoksa nadiren mi versem.heralde nadiren veriri zorunlu olmadıkça vermemkaydirigubbakcemile2

canım bende zorda kalmadıkça vermeyi düşünmüyorum.bizim ailede sevgili ablamda dahil kaydirigubbakcemile3 kimse vermedi.bizim gelinlerde arada veriyo emzik

tugba cnm
15dk ver ılk zaman sole 1 hafta yetıyor
ama sonra zaman gıttıkce artıyor
aglıyor emmezse
o devamlı enerse sutun de gelır dedı dr
doynca kendı atıyor memeyı ve uyuyor cnm
buarada cnm
tavsıye ederım dr superdı
hostesler ve oturma bekleme yerlerı yuzyıla gore cokbasıttı ama,
dr çok memnun kaldım

valla ben oglumda verdim
buda alirsa kesinlikle verecem
okadar rahat oluyorki
askitom emzik vermis olsan belkide bukadar uykusuz kalmazsin canim

rahimecim doktor nerdeydi adı neydi bende ona götüreyim kaanımı.
madem doktor ömer istedikçe emzir ver meme dedi doğrudur hayatım. her bebeğin huyu farklı oluyo aslında.
batuhanımcım canım peki sonradan oğluna emziği bıraktırmak zor oldu mu?

tugba dedıgım gıbı cok basıt bı yer ben begenmedım ama dr drdan çok memnun kaldım
GEBZE TIPMERKEZI
BÜLENT ÖZKAMER
TEL6421050
RANDEVULU CALISIYOR CNM
VEZNEDE COK BEKLIYORSUN
E BIRAZDA DRU CNM
SSKLIYA 19TL CNM MUAYENE
ÇOK SEKER BIR DOKTOR

kendi birakti canim bazi cocuklarda biraktirmak zorunda kaliyorsun tabiki ama oda sabir gerektiren bisey ama 1-2 gün ondan sonra normale dönüyor hersey
benim oglum 6 aylikti kendiliginden birakti

iyi geceler canlar bende ciktim öpüldünüz

günaydın kızlarr.... herkese mutluu.. huzurluu.. sağlıklııı.. hayırlııı.. güzelll .. bir gün diliyorum...
hayırlı cumalarr...

gerçi topiğimizi rahimeciim açmış ama kaçmış beklememiş.. :)) neyse ben bidün akşam neler oldu bakayım.. kociş erken geldide izin vermiyo sandalye tepesinde oturmama ve konu bilg. olunca.. neyse giremedim.. bakalım neler kaçırmışık :)

refıyecım
ömer uyudu bıraz yatam dedım
tam 14dk sonra uyandı
gozumden uyku akıyor
gunaydın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…