fundacım bencede zaten çok özledin göktuğu gördüğünde bütün sorularını unutcan bence bir kağıda yaz senkaydirigubbakcemile3 ama madem sende de bende de aynı şeyler var demekki korkulcak bişi diil. doktor zaten erkense söyler erken aşağı inmiş diye görünce
:roflol: :roflol: meraba ablaaaa saygılarr. valla funda sizi hiç çekiştirmiyo o bi tane uyuz bir arkadaşı var bir tek onu anlatıyo bize:roflol: delikafaduldenkızlar aşağıda 3 misafir görünüyoya biri ablam olabilir yazdıklarımı okuyomuş.ben artıkın aile sorunlarında falan yazamamkaydirigubbakcemile3
canım sık sık bir şeyler dayanıyor ince ince sızlıyor tenim, elimizi koyuyoz bir sertlik var. ya dirseği ya eli ayağı diyoz ama hangisi bilemiyoz.tuğba kaan hareketlerinde elini kolunu dirseğini kaldırıyodur anlıyomusun neresi olduğunu tam oarak*
:roflol: :roflol: meraba ablaaaa saygılarr. valla funda sizi hiç çekiştirmiyo o bi tane uyuz bir arkadaşı var bir tek onu anlatıyo bize:roflol: delikafadulden
canım sık sık bir şeyler dayanıyor ince ince sızlıyor tenim, elimizi koyuyoz bir sertlik var. ya dirseği ya eli ayağı diyoz ama hangisi bilemiyoz.
şimdi kaanın başı sağ kasığımda ona şüphe yok. ama sol kasıığımda da ara sıra bişeyler hissediyom birde yukarı kısımda dediğim dayamalar oluyo ama hangisi neresi bilemiyom.
eşim dün dayadığı yerin ayağı olduğundan emindi şekline baksana dedi. bilemiyorum. dışarıdan ayak izini göreceğim diye dört gözle bekliyom artık
sormadım
vermıyorum vermeyecegım de
bıyerde okudum dış yapısını aman agız yapısını bozuyormus cnm
rahimecim doktor nerdeydi adı neydi bende ona götüreyim kaanımı.
madem doktor ömer istedikçe emzir ver meme dedi doğrudur hayatım. her bebeğin huyu farklı oluyo aslında.
batuhanımcım canım peki sonradan oğluna emziği bıraktırmak zor oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?