canımm.. öncelikle uzun aradan sonra hoşgeldin :)) plesenta yaşlanmasını duymuştum sanki ama çok büyük bir sorun mudur.. nelereyol açar bilemiyrum.. yine de sen başka bir doktora görün derim bende... bir sorun gördüyse 5 hafta sonra demesi ilginçç.. geçmiş olsun canımm..iyi akşamlar kızlar uzun zamandır girememiştim siteye. bugün kontrole gittik. doktor plasentanın yaşlandığını söyledi. 31+3 deyiz. doktor 5 hafta sonra gel dedi önemli bir durum değil endişelenme dedi ama tabi endişelenmemek mümkün değil. hemn eve geldim ve netten baktım çoğu kşide çıkmış. kimisi erken doğum olur diyor kimisi bebek beslenmemeye başlayacağından erken sezeryana girilir diyor. ben başka bir doktora gideceğim doktorum neden 5 hafta sonra dedi. bu bir sorunsa neden her hafta çağırmadı. başına gelen veya duyan varmı yazarsanız sevinirim.
günaydın canımm... oyy canım kıyamam yaa.. uykusuzluk bitiriyo insanı blirim... senden böyle duydukçagidip uyuyasım geliyo inan :) kızımda hiç uyku sorunu çekmedik .. inşallah oğlumda da öyle olur... kızım gündüz toplam1-2 saat anca uyuyodu ama akşam 9-9,5 arası uyuyup gece 3 e kadar deliksiz uyuyodurefıyecım
ömer uyudu bıraz yatam dedım
tam 14dk sonra uyandı
gozumden uyku akıyor
gunaydın cnm
canım çok geçmiş olsun bitanem bilmiyorum canım sanırım diğer arkadaşlardada yoktu böyle bir sorun ama doktorun çok önemli bişey olsaydı tabiki her hafta çağırırdı seni canım moralini bozma birde canım dediğin gibi başka bir doktora daha görün canım bakalım o ne diyecek tekarar geçmiş olsun bitanemolumunekankayizsmile
canım çıkmışsın geçmiş olsun.bu durumu hiç bilmiyorum nedir ne değildir elere yol açar*inşallah çabucak geçer
gunaydın kızlar....
dün daha tamamlanmamış bi dünya eksikten bahsetmiştim,valla sizlerde aynımışınız....
ben yaparım diyemiyorum,annem hazıırlar kendi evinde ben buzluğuma atarım valla okadra işin altından kalkamam....
36.haftamda da annem gelir olmadı yanına bide kadın tutarım yaparız temizliği...
valla evim aldı başını gidiyo heryer heryerde,bi kırrklanması şart ....
bebişlere emzik verme konusunu konuşmuşunuz...
ben ericem çünkü anne için büyük kolaylık....
benim halam ve teysem yurtdışında,ordaki doktorlar tavsiye ediyormuş ,çünkü yani çıkan kaliteli ve markalı emzikler bebeğin damak yapısına uyumluymuş...hatda zaten numara numara o emzikler ,bebiş büyüdükçe numarasını değiştiriyorsun....
benim doktorum da taviseye etmişti,kimi çocuk parmak emmeyi alışkanlık edinir emzik bundan sağlıklı dedi....
ben 5 yaşıma kadar yalancı emzik emmişim damak yapım da gayet güzel hatda benim zamanımda fatoş marka bakkal emzikleri vardı böle emdikçe lastiği sünerdi hehe.::)))))
günaydın özgecim....
benimde var temizlik işim ama yapacak kimsem olmadığı için kadın alacağım.......
bizim burda tatlı,sarma falan yapılır........tatlıyı kayınvalidem yapacak ben yapacaktm ama ısrar etti canıma minnet........sarmada birkaç poşet sarıp dolaba atacak birazda ben sarıp atacağım.birde hazır yufkadan börek sarıp dolaba koyacağım........ilk gelen misafirlere hazı bişeyler olur
kızlarr.. öncelikle takrar selamlarr... sabah yazıp kızımın yanına uzandım... saat 10 da telefonun alarmı çaldı tam kalktım telefon bi daha çaldı... oyyy aklım gitti...
arayan deniz di... buraya yazayımmı gelince kendisi mi yazsın bilemedim.. ama size haber vermek istiyceğini düşünerek ve dualarınızı tica etmek amacıyla hemen size koştum...
sabah 7 den beri 3 kez kasılması olmuş... artıyo dedi.. sesi pek iç açıcı gelmedi banapaniklemişti... doktorunu aramış.. hemen gel . nst ye sokalum demiş...
allahım nolurr mehmet salih sadece annesine "ben büyüdüm" sinyali gönderiyo olsun ve nolurr yalancı sancı olsun... kızlarr sizde dualarınızı esirgemeyin nolurr...
ben hastanede uygunsuz bi zaman olur diye arayamam sen ararsın dedim.. ilk fırsatta aıycak yine hayırlı haberlerle inşallah.. size yazarım o zaman.. inşallah kızmaz yazdım diye ama kızmaz sanırım yaa :)
kızlarr.. öncelikle takrar selamlarr... sabah yazıp kızımın yanına uzandım... saat 10 da telefonun alarmı çaldı tam kalktım telefon bi daha çaldı... oyyy aklım gitti...
arayan deniz di... buraya yazayımmı gelince kendisi mi yazsın bilemedim.. ama size haber vermek istiyceğini düşünerek ve dualarınızı tica etmek amacıyla hemen size koştum...
sabah 7 den beri 3 kez kasılması olmuş... artıyo dedi.. sesi pek iç açıcı gelmedi banapaniklemişti... doktorunu aramış.. hemen gel . nst ye sokalum demiş...
allahım nolurr mehmet salih sadece annesine "ben büyüdüm" sinyali gönderiyo olsun ve nolurr yalancı sancı olsun... kızlarr sizde dualarınızı esirgemeyin nolurr...
ben hastanede uygunsuz bi zaman olur diye arayamam sen ararsın dedim.. ilk fırsatta aıycak yine hayırlı haberlerle inşallah.. size yazarım o zaman.. inşallah kızmaz yazdım diye ama kızmaz sanırım yaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?