2010 Nisan Anneleri

canımm.. öncelikle uzun aradan sonra hoşgeldin :)) plesenta yaşlanmasını duymuştum sanki ama çok büyük bir sorun mudur.. nelereyol açar bilemiyrum.. yine de sen başka bir doktora görün derim bende... bir sorun gördüyse 5 hafta sonra demesi ilginçç.. geçmiş olsun canımm..
refıyecım
ömer uyudu bıraz yatam dedım
tam 14dk sonra uyandı
gozumden uyku akıyor
gunaydın cnm
günaydın canımm... oyy canım kıyamam yaa.. uykusuzluk bitiriyo insanı blirim... senden böyle duydukçagidip uyuyasım geliyo inan :) kızımda hiç uyku sorunu çekmedik .. inşallah oğlumda da öyle olur... kızım gündüz toplam1-2 saat anca uyuyodu ama akşam 9-9,5 arası uyuyup gece 3 e kadar deliksiz uyuyodu sonra mamasını yiyip yineuykuya devam ama sabah 6da gözünü açtımı öğlen 1 e kadar da kapatazdı.. gerçi gece iyi uyuduum ve gündüz uyuma olanağım olmadığı için bu sorun olmuyodu.. ayy inşallahh oğluşum da ablasına benzer uyku düzeni konusunda :Saruboceq: ve inşallahh ömer bey de uykulu günlere merhaba der artık da sende rahat bi uykunu alır dinlenirsin canım benim yaa... :Saruboceq: 14 dk. uykuya dalman için bile az bence çünkü.. inşallah büyüdükçe düzelicektir uyku dzeni canım... opuyorumnanaktan

rahimecim.. bir de sana bişey sormak istiyordum bak şimdi aklıma geldi :)))

hep derlerya anne karnındayken bebeğin hareketleri doğuduktan sonrasının sinyallerini verir diye.. bu doğru mu ? mesela ömercik içerdeyken :) nasıldı hareketleri.. uyku süresi falan? geceleri tepinirmiydi mesela?

yaa benim yavrucuum gece sabaha kadar hiç durmuyo desem yeri var.. saat 2-3 civarı bi dalıyorum uykuya hayal meyal hatırlıyorum :) sonra hooop yine başlıyo içimde depremler :)) gündüz de pek farkı yok hani.... doğduktan sonra da içerdeki gbi kıpır kıpır olucakk hiiç uyumıcak diye korkuyorum da :)

sagol refıyecım.dedıklerı dogru aynen öyle
son zamanda çok hareketlıydı
eşim elını uzatıp uyurken sarılsa hemen baslıyordu tekmelemeye
masallah oglusum
bezını zor alıyorum bacaklarından
heryerı çok hareketlı
dogru tespıt etmışler
ayy ya hala uyumadık bız
çok yorgunum refıyecım
o yuzden hemen dalmısım
dun sabah 04,00ten aksam 7 ye kadar 1,5 saat falan uyudu ömer

canım çıkmışsın geçmiş olsun.bu durumu hiç bilmiyorum nedir ne değildir elere yol açar*inşallah çabucak geçer

sağolun arkadaşlar. bu arada herkese günaydın. bende dün k.k. da araştırdım bir kaç yazı gördüm bu konuda ama sonuçlar yazılmamış. çoğundada takip sonunda erken sezeryana alındığı söyleniyor. sağlıklı olsunda 37de doğsun başka bişe istemiyorum. hafta içi samsunda hastaneye gideceğim. inşallah herşey normaldir. doktorlardan önce Rabbime emanet bebeğim

herkeze günaydın hayırlı cumalar kızlar..ben bugün hergünkinden daha bitkinim ağrılarımda artmaya başladı..bugün hiç akşam olmayacakmış gibi sanki..bilmiyorumkismile

günaydın kızlar........nasılzınız*
hayriyeciğim bugün son günün dimi*
ben kahvaltımı yaptıktan sonra 4 günlük bebeği olan arkadaşıma göz aydınlığına gideceğim

gunaydın kızlar....
dün daha tamamlanmamış bi dünya eksikten bahsetmiştim,valla sizlerde aynımışınız....
ben yaparım diyemiyorum,annem hazıırlar kendi evinde ben buzluğuma atarım valla okadra işin altından kalkamam....
36.haftamda da annem gelir olmadı yanına bide kadın tutarım yaparız temizliği...
valla evim aldı başını gidiyo heryer heryerde,bi kırrklanması şart ....

bebişlere emzik verme konusunu konuşmuşunuz...
ben ericem çünkü anne için büyük kolaylık....
benim halam ve teysem yurtdışında,ordaki doktorlar tavsiye ediyormuş ,çünkü yani çıkan kaliteli ve markalı emzikler bebeğin damak yapısına uyumluymuş...hatda zaten numara numara o emzikler ,bebiş büyüdükçe numarasını değiştiriyorsun....
benim doktorum da taviseye etmişti,kimi çocuk parmak emmeyi alışkanlık edinir emzik bundan sağlıklı dedi....
ben 5 yaşıma kadar yalancı emzik emmişim damak yapım da gayet güzel hatda benim zamanımda fatoş marka bakkal emzikleri vardı böle emdikçe lastiği sünerdi hehe.::)))))

hayatım yarın son günüm..bugün ve yarın dişimi sıkacağım malesef..zor duruyom valla.

günaydın özgecim....
benimde var temizlik işim ama yapacak kimsem olmadığı için kadın alacağım.......
bizim burda tatlı,sarma falan yapılır........tatlıyı kayınvalidem yapacak ben yapacaktm ama ısrar etti canıma minnet........sarmada birkaç poşet sarıp dolaba atacak birazda ben sarıp atacağım.birde hazır yufkadan börek sarıp dolaba koyacağım........ilk gelen misafirlere hazı bişeyler olur

Herkese günaydınlar,dün gece hiç uyuyamadım,yorgunum o yüzden,ilk fırsatta yatıcam...güzel haftasonları kızlar...

kızlarr.. öncelikle takrar selamlarr... sabah yazıp kızımın yanına uzandım... saat 10 da telefonun alarmı çaldı tam kalktım telefon bi daha çaldı... oyyy aklım gitti...
arayan deniz di... buraya yazayımmı gelince kendisi mi yazsın bilemedim.. ama size haber vermek istiyceğini düşünerek ve dualarınızı tica etmek amacıyla hemen size koştum...

sabah 7 den beri 3 kez kasılması olmuş... artıyo dedi.. sesi pek iç açıcı gelmedi bana paniklemişti... doktorunu aramış.. hemen gel . nst ye sokalum demiş...

allahım nolurr mehmet salih sadece annesine "ben büyüdüm" sinyali gönderiyo olsun ve nolurr yalancı sancı olsun... kızlarr sizde dualarınızı esirgemeyin nolurr...

ben hastanede uygunsuz bi zaman olur diye arayamam sen ararsın dedim.. ilk fırsatta aıycak yine hayırlı haberlerle inşallah.. size yazarım o zaman.. inşallah kızmaz yazdım diye ama kızmaz sanırım yaa :)

canım aynen senin gibi düşünüyorum....
bizdede adettir baklava falan yapılır ,doğumdan sonra dağıtılır....
eşim hem dükkanda dağıtır herkese,bende vede gelenlere.....
oyuzden yengemlerden falan istiycem yapsınlar....
sarmayıda dediğin gibi önceden yapmak en mantıklısı eve geldimmi annem iki dakka atar ocağa....ilk yemekleri de kaynanam yapar sanırım ,aynı binadayız ya.....
gelene gidene serbet falan kaynatılır,kurabiye neyin yapılır....
börekleri ben hallederim....
en kötüsü temizlik olayı ben herksin peşinde dolanırken daha çok yoruluyorum...acayip pimpirikliyim,ya tahminimce annemde kadını istemiycek yanında çünkü oda benim gibi,evde katliam oluşabilir....
benim en buyuk düşüncem badana yapılması gerek evim sobalı bu yıl çok tütdü,salonum battı,duvarlar tavan falan....soba sökülmeden nası hallolcak inan şimdiden gözümde büyüyo...

ayyy refiş bak şimdi aklım gitti bian okuyunca ....
offf inşlh bişiyciği yoktur mehmet salih annesine zamanında gelsin inşlh...
tabikii dualarımız onunla....
ya o hep kasılmalardan rahimdeki baskıdan şikayetçiydi ....
yok yok refiş deniz kızmaz...
sen o seni aradığında yaz refiş valla bende merak ettim şimdi,uygunsuz bi zaman olmasın evet yoksa valla aramamak için zor tutuyorum kendimi ,nese hastaneden hayırlsıı ile bi gelsinde sesini duyar rahatlarım...

allah yardımcısı olsun ya.umarım yalancı sancıdır.birşeyi yoktur.merak ettim bende.

anaaaaam koltuklarda gitti. oda bomboş. televizyon yankı yapiiiii... ay bide boyansa sonra oğluşumun odası gelse, sonra oğluşum gelse. sonrada şu kocaaaa ayaklarım eski 36 numara günlerine dönseeeeeeee

özgecim.. saol cnım... evet onun kasılmaları vardı zaten.. ama bu kadar zorlamamıştı demekki. normaldir deyip duruyodu.. bu sefer daha şiddetli geldi sanrım ki dr. aramış... bende merak ediyorum sorma.. amaişte ararım,tam muayenede yada dr.un yanında falandır.. en iyisi onun aramasını beklemek... inşallah güzel haberlerle ,herşey yolunda diyerek arıcaktır.. :Saruboceq:

sarımelek.. saol tatlım..inşallah herşey yolundadır... :Saruboceq:

kızlar günaydın, dışarda işlerim olduğundan ne zamandır bakamadım sizlere. nasılsınız bakalım? kuzular naıl? bizim yarın randevumuz var bakalım ne kadar olduk çok heyecanlıyımm zemuszemus

ayy bizimde yarın dr. randevumuz var...
heyecandan ölüciimm..
tam da unutmuştum..
hemşerim nerden de aklıma getirdin :) :)
kalbim hızlandı bak yine..
oyy.. yarın yavruşumu görüciimm..
amann ohhh... zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…