Günaydın kızlar.Hayırlı cumalar.
Siteye girer girmez ayşe_denizi okudum.Aman Allah korusun.Dayanamadım aradım, nst iyi çıkmış iyiymiş kan ve idrar vermiş eve dönüyormuş.Haber vereyim dedim.
günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar bol dualı günler rabbim bütün dualarımızı kabul eğler inşallah bende eşimle sabahtan bu yana temizlik yaptım şimdi namaza gitti devamını yavaş yavaş ben yapıcam pek bişey kalmadı
günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar bol dualı günler rabbim bütün dualarımızı kabul eğler inşallah bende eşimle sabahtan bu yana temizlik yaptım şimdi namaza gitti devamını yavaş yavaş ben yapıcam pek bişey kalmadı
kızlarr.. öncelikle takrar selamlarr... sabah yazıp kızımın yanına uzandım... saat 10 da telefonun alarmı çaldı tam kalktım telefon bi daha çaldı... oyyy aklım gitti...
arayan deniz di... buraya yazayımmı gelince kendisi mi yazsın bilemedim.. ama size haber vermek istiyceğini düşünerek ve dualarınızı tica etmek amacıyla hemen size koştum...
sabah 7 den beri 3 kez kasılması olmuş... artıyo dedi.. sesi pek iç açıcı gelmedi banapaniklemişti... doktorunu aramış.. hemen gel . nst ye sokalum demiş...
allahım nolurr mehmet salih sadece annesine "ben büyüdüm" sinyali gönderiyo olsun ve nolurr yalancı sancı olsun... kızlarr sizde dualarınızı esirgemeyin nolurr...
ben hastanede uygunsuz bi zaman olur diye arayamam sen ararsın dedim.. ilk fırsatta aıycak yine hayırlı haberlerle inşallah.. size yazarım o zaman.. inşallah kızmaz yazdım diye ama kızmaz sanırım yaa :)
kızlar günaydın, dışarda işlerim olduğundan ne zamandır bakamadım sizlere. nasılsınız bakalım? kuzular naıl? bizim yarın randevumuz var bakalım ne kadar olduk çok heyecanlıyımm zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?