2010 Nisan Anneleri

bu arada günaydın rüzgaryağmur... biz iyiyiz tatlım? bebiş de iyidir sanırım şu an uyuyo :) bi kıpırtı yok yarım saattir fln... sen nasılsın? kızın nasıl?

ay denizcimm inşallah sağlıklı hayırlı haberlerle gelir aramıza.az daha dayansın kuzusu..şurda ne kaldı ki.allah yardımcısı olsun inşallah doğuma hazırlık kasılmalarıdır ..

şimdi okudum denizin numarasını kaydetmemişim ben..?? var mı haber refişçim çok merak ettim..

evde temizlik var. 2 kadın harıl harıl çalışıyor bende çekmece düzenliyorum.

inşallah hayriyecim..

rüzgaryağmur... ohh gezin canımm.. sefanız olsunn.. havalar süper valla .. bu hafta hep iyi gitti ama bakalım nolucak bundan sonra.. bende yarın dr. çıkışı kapalı çarşıyı bi gezelim.. tophaneye bi çıkalım diyorum eşime. :)) kızım da yanımızda olucak.. şöööyle maaile gezeriz :))

Son düzenleme:
yok nazlıcım bekliyorum canımm... 10 du aradığında.. hastaneye varıp nst ye girmesi ancadır ama.. bakalım hemen yazıcam arasın inş. da...

bebişini görecekmişsin yarın ne güzel.oğlun kocaman olmuştur inşallah.el sallar sana.yaaa benimde şöyele bir gezesim vrki.haftasonu olsa havada güzel olsa.

sarımelek... canım çok saol iyi dileklerin için... o kadar sabırsızlanıyorum ki anlatamam canım yaa... 6 hafta oldu tam görmeyeli bebeğimi... inşallah ona bakarken ölmem heyecandan :)) bu gece uyuyamam herhalde .. sabahlarım heyecanla.. allahtan kahvaltı yapıp çıkıcaz hemen... akşam üzeri falan olsaydı nasıl sabrederdim.. 12-1 gibi gideriz sanırım :)
çook merak ediyorum ne kadar oldu... iyi mi... herşey yolunda mı.. bide gelişimine göre mart sonu mu nisan 1-2 mi onu sölicek dr.bu sefer... inşallah dönüşte hayırlı haberlerle gelicem size..

offfffff çok olmuş görmeyeli bune ara ya.drunda ne rahatmış valla.oğluş kocaman bir delikanlı olarak karşılayacaktır sizi.hayırlısıyla zamanında gelsin meleklerimiz.

Günaydın kızlar.Hayırlı cumalar.

Siteye girer girmez ayşe_denizi okudum.Aman Allah korusun.Dayanamadım aradım, nst iyi çıkmış iyiymiş kan ve idrar vermiş eve dönüyormuş.Haber vereyim dedim.

günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar bol dualı günler rabbim bütün dualarımızı kabul eğler inşallah bende eşimle sabahtan bu yana temizlik yaptım şimdi namaza gitti devamını yavaş yavaş ben yapıcam pek bişey kalmadı

oyy yavrum uyandı :))
sorma canım yaa.. valla pek bi rahat.. ama bu dr.a gidenler hep öyle diyo.. bir sorun görmedikçe 1,5-2 ayda çağırıyomuş.. yatamam paragöz değil diyolar.. ama bu kadar da olmaz ki :)))sen çağır biz borç harç bulur geliriz demi ama :)))))
en son 1 kiloydu.. şimdi ne kadar oldu bakalım..2kilo oldukmu:) kocaman olmuştur yavrum... boshayallersmile

ohh. mehtapçım.. içime su serptin.. iyi yapmışsın aramakla.. ben cesaret edemedim valla o korkuyla :)
aman allaha şükür iyiymiş ya..

cnm uygunsan msn e zıplar mısın 2 dk :)

kolay gelsin.ama çok yorma kendini olduğu kadar artık.

ben şimdi bide dünürümü merak ediyorum :)

girmemişti kaç gündür.. msn de de.. yine yeni yeniden.. hasta! yazıyo yazıyorum cvp vermiyo.. bilg. başında değil sanırım.. inşallah o da iyidir..

günaydın hoşgeldin canım.Gizemimizi görmüşsün maşallah kocaman kız olmuş Allahım esirgesin.
Sanada hayırlı cumalar.

saolasın mehtap teyzemiz maşallah kızıma resmine bakıp bakıp öpüyorum canım sorma eşimle az önce temizlik yapıyoz ben yatak odasında toz alıyorum kendi kendime konuştuğumu sanmış aslında tam komidonuımun üstünde kızımın ultrasyon fotosu var onla konuşuyorum adamda gülüyo bana artık sürekli elim karnımda konuşuyorum resimle konuşuyorum soram teyzoşumuz artık çabucak geçsinde kucağımıza alalım kuzucuğumuzu canım benim sanırım mart sonu olacak gibi 20sinden sonra hazırlıklı olmam lazım canım doktorum bu gideceğim nsteye göre bişey der sanırım

kızlarr ben bal kızımı giydireyim.. servisi 15 dk. sonra gelir.. okula göndereyim geliyim..

günaydın arkadaşlar herkese. hayırlı cumalar hayırlı hafta sonları olsun

refiyecim günaydın tatlım sana da Allah yardımcısı olsun inşallah yalancı sancıdır. inşallah sorun yoktur mübarek gün rabbim sesimizi duysun hep birlikte dua edelim hem deniz için hem de hepimiz için. Allah sağ salim zamanı geldiğinde sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin, rabbim bebeklerimizi korusun kötü şeyler olmasından sakınsın hepimizi. :Saruboceq:

kızlar günaydın, dışarda işlerim olduğundan ne zamandır bakamadım sizlere. nasılsınız bakalım? kuzular naıl? bizim yarın randevumuz var bakalım ne kadar olduk çok heyecanlıyımm zemuszemus

rüzgarcım inşallah iyi haberlerle gelirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…