2010 Nisan Anneleri

günaydın kızlarr..
denizin iyi olmasına çook sevındım..
ilk basta okuyunca ödüm koptu..
allahtan mehtapcımm iyi haberini getirmiş.

bizdeoğluşla babamızı yolcu ettik.
evde oturuyoruz hava çok guzel ama tek başıma nereye gıtcem (

herkese merhaba,denizin iyi olmasına sevindim :) birşey olmayacağını biliyordum zaten:) kızlar bu aralar ermiş gibiyim,çevremdekiler şaşırıyor,çok hoşuma gitti bu durum :))))

işi bırakmama 2 hafta kaldı .artık pes daha da gidemem.evde yığınla iş var,benim alışverişim daha yarım pek birşey almadık,evimin boyası yapılmadı,odamız gelmedi,temizlik hiiiç yapılmadı.günler geçiyor ben nasıl yapıcam bunları bilmiyorum,umarım yetişirim hepsine.düşündükçe kafayı yiycem bu işleri ...

ii haber gelmiş denizcimden ohh çok şükür sevindim yaa..bu arada nazire die bi arkadaşımız daha vardı oda gözükmüo ne zamandır aklıma geldi ii mi acaba?böle ne zamandır girmediklerinde merak edioz yahuu..

mehtapcığım şükürler olsun ayşeciğimiz iyiymiş canım benim çok çok geçmiş olsun ayşemize amanın bu yalancı kasılmalar insanı gerçekten strese sokuyo yaaa şükürler olsun

hayriyeciğim canım slm nasılsın bitanem benim yeni evinde keyifler nasıl canımcım

kızlar bu arada mart annelerinde şu anda 8 tane doğum var yaaa bana heyecan basıyo artık şubatta bitti sayılır sonra mart anneleri ve bizler bebişlerimizi alıcağız inşallah zamnında alırız

hayriyeciğim canım slm nasılsın bitanem benim yeni evinde keyifler nasıl canımcım

canım benim ..bugün ayrı bi ağırıyo kasıklarım belim herzamankinden daha fazla..iadre etmeye çalışıorum bitanem yaa.yarın son işyerimde inşallah..bol bol dinleneceğim günlerin hayalini kuruyorum..yeni evimde keyfimiz süper allaha şükür poyrazın odası dışında yerleştik nihayet..kocişle yeni evin tadını çıkarıoz akşamları..öle huzurluyum ki allah bizimde herkezinde ağız tadını bozmasın..

amin canım benim amin rabbim kimsenin ağız tadını bozmasın sağlıcakla yavrularımızla mutlu yaşayalım canımcım kocamn öptüm benim birazcık evde toz alma işim var görüşrüz cnımcımolumunekankayizsmile

Sevsinler onun resmini.Yesin onun popodan teyzesi.Artık nst ye çağırmaya başladı doktorlarımız.Babalar güler, anneler konuşur bizdede öyle.:))

kızlarr ben bal kızımı giydireyim.. servisi 15 dk. sonra gelir.. okula göndereyim geliyim..
Kolay gelsin canım benim.

Merhaba canım,hoşgeldin..Hamilelik bi yandan müneccimlikte iyidir hani:))))Ev işleri çok yapılacak inş yavaş yavaş.

mehtapcığım şükürler olsun ayşeciğimiz iyiymiş canım benim çok çok geçmiş olsun ayşemize amanın bu yalancı kasılmalar insanı gerçekten strese sokuyo yaaa şükürler olsun

Evet canım yaa.Bende çok sevindim ayşeciğimizin iyi olmasına.

kızlar tünaydınlar amanın kasılmalar başlamışmı denizcim çok geçmiş olsun canım
ben dün okudum bu yalancı kasılmaları doktor kağan kocatepenin sitesi varya orda
33.haftada yazıyordu korkmayın hastaneye gitmenize gerek yok diyordu bende heee
gelde onu bize sor dedim kocam bile güldü he diyor bizim hanım evde durcak diyor :)

kızlar bu arada hayırlı cumalar herkeslere
sizlerden bugün özel bir ricam var beni kırmayacağınızı biliyorum:)
bugün cuma ezanı vakti tüp bebek tedavisi olan arkadaşım ayşe için dua istiyorum
yarın yumurtaları toplanacakmış dualarınıza ismiyle onuda katarsanız çok minnettar olurum.
aslında biliyorumki sizlerde benim gibi her seferinde evlat sahibi olamayan kardeşlerimiz için
dua ediyorsunuz bu benim için özel olsun allah hamilelerin dualarını geri çevirmeden kabuledermiş
şimdiden allah razı olsun.
tabiki sadece cuma vakti olması önemli değil dua herzaman duadır :)

amin hayatım..sana kolay gelsinnn kendini fazla yorma..bende kocaman öpüorum canımcımmmm a.s.

Hayriyeciğim güle güle kullanın evinizi.İçinde hep güzel günler yaşayın inşallah.

İnşallah canım dua ederiz tabikii.Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla ikiz verir inşallah arkadaşına.Tüp bebek tedavisi kolay değil yaşayan bilir ancak.

allah yardımcısı olsun arkadaşının rabbim kucağını boş bırakmasın.bebişine kavuşsun inşallah.

ıki kedili deli(zeynom)geçmiş olsun canım.ınşallah çabuk atlatırsın.

Kızlar çok öpüyorum sizleri.Çıkayım ben,görüşmek üzere.a.s.

oyy.. ben servise inince yazmış dünürüm(ikikedilideli) yetişemedim ama o kapatmış ben gelene kadar

amaann bugün de bende ne bu havadis olayları.. felaket tellalı gibi bilmiyorumkismile

2 kutu antibiyotikle atlatabilmişti üst solunum yolları enfeksiyonunu biliyosunuz... tekrar nüksetmiş malesef.. çook geçmiş olsun diyorum burdan...

Günaydın kızlar.Hayırlı cumalar.

Siteye girer girmez ayşe_denizi okudum.Aman Allah korusun.Dayanamadım aradım, nst iyi çıkmış iyiymiş kan ve idrar vermiş eve dönüyormuş.Haber vereyim dedim.

ay sağolasın mehtapçım ben cevap yazana kadar sen iyi haberler vermişsin. ohhh. bu arada siz nasılsınız

kızlar bu arada mart annelerinde şu anda 8 tane doğum var yaaa bana heyecan basıyo artık şubatta bitti sayılır sonra mart anneleri ve bizler bebişlerimizi alıcağız inşallah zamnında alırız

ay zeynep, sağol yani valla bana hamileliğimin başlarında doğum yapan kişiler hep anlatırdı başta tutunma evresinin stresini yaşıyosun 4. aya kadar, sonra hareket etti etmedi onun stresini yaşıyosun, sonra da sağlıkla bebeğimi kucağıma alabilecek miyim zamanında doğacak mı onun stresini yaşıyosun falan diye hep söylediler. ozamanlar daha hareket olmadığı için ama hareket etsin de ben gerisini merak etmem diyodum. fazlasıyla haklılarmış. zaman yaklaştıkça farklı şeyler geçiyo akıldan. ama allah hepimize sağlıkla hayırlısıyla kolay doğumlar nasip etsin ve sağlıkla kucağımıza alalım bebişleri

amin hayriyecim rabbim kimsenin ağzının tadını huzurunu bozmasın. sizde sağlık ve huzurla oturun yeni evinizde hep böyle.

inşallah Rabbim ayşe arkadaşın da dahil bebek sahibi olmayı isteyen herkese nasip etsin bu mucizeyi:Saruboceq: tabiki dua ederiz. zaten ediyorum ben ama herkes için böyle özel durumlarda insan daha bi hassas oluyo işte

ışılcım.. inşallah arkadaşın en yakın zamanda hayırlısıyla yavrusunu yada yavrularını sağlıkla alır kucağına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…