hayriyeciğim canım slm nasılsın bitanem benim yeni evinde keyifler nasıl canımcım
canım benim ..bugün ayrı bi ağırıyo kasıklarım belim herzamankinden daha fazla..iadre etmeye çalışıorum bitanem yaa.yarın son işyerimde inşallah..bol bol dinleneceğim günlerin hayalini kuruyorum..yeni evimde keyfimiz süper allaha şükür poyrazın odası dışında yerleştik nihayet..kocişle yeni evin tadını çıkarıoz akşamları..öle huzurluyum ki allah bizimde herkezinde ağız tadını bozmasın..
Sevsinler onun resmini.Yesin onun popodan teyzesi.Artık nst ye çağırmaya başladı doktorlarımız.Babalar güler, anneler konuşur bizdede öyle.:))saolasın mehtap teyzemiz maşallah kızıma resmine bakıp bakıp öpüyorum canım sorma eşimle az önce temizlik yapıyoz ben yatak odasında toz alıyorum kendi kendime konuştuğumu sanmış aslında tam komidonuımun üstünde kızımın ultrasyon fotosu var onla konuşuyorum adamda gülüyo bana artık sürekli elim karnımda konuşuyorum resimle konuşuyorum soram teyzoşumuz artık çabucak geçsinde kucağımıza alalım kuzucuğumuzu canım benim sanırım mart sonu olacak gibi 20sinden sonra hazırlıklı olmam lazım canım doktorum bu gideceğim nsteye göre bişey der sanırım
Kolay gelsin canım benim.kızlarr ben bal kızımı giydireyim.. servisi 15 dk. sonra gelir.. okula göndereyim geliyim..
Merhaba canım,hoşgeldin..Hamilelik bi yandan müneccimlikte iyidir hani:))))Ev işleri çok yapılacak inş yavaş yavaş.herkese merhaba,denizin iyi olmasına sevindim :) birşey olmayacağını biliyordum zaten:) kızlar bu aralar ermiş gibiyim,çevremdekiler şaşırıyor,çok hoşuma gitti bu durum :))))
işi bırakmama 2 hafta kaldı .artık pes daha da gidemem.evde yığınla iş var,benim alışverişim daha yarım pek birşey almadık,evimin boyası yapılmadı,odamız gelmedi,temizlik hiiiç yapılmadı.günler geçiyor ben nasıl yapıcam bunları bilmiyorum,umarım yetişirim hepsine.düşündükçe kafayı yiycem bu işleri ...
mehtapcığım şükürler olsun ayşeciğimiz iyiymiş canım benim çok çok geçmiş olsun ayşemize amanın bu yalancı kasılmalar insanı gerçekten strese sokuyo yaaa şükürler olsun
amin canım benim amin rabbim kimsenin ağız tadını bozmasın sağlıcakla yavrularımızla mutlu yaşayalım canımcım kocamn öptüm benim birazcık evde toz alma işim var görüşrüz cnımcımolumunekankayizsmile
canım benim ..bugün ayrı bi ağırıyo kasıklarım belim herzamankinden daha fazla..iadre etmeye çalışıorum bitanem yaa.yarın son işyerimde inşallah..bol bol dinleneceğim günlerin hayalini kuruyorum..yeni evimde keyfimiz süper allaha şükür poyrazın odası dışında yerleştik nihayet..kocişle yeni evin tadını çıkarıoz akşamları..öle huzurluyum ki allah bizimde herkezinde ağız tadını bozmasın..
İnşallah canım dua ederiz tabikii.Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla ikiz verir inşallah arkadaşına.Tüp bebek tedavisi kolay değil yaşayan bilir ancak.kızlar tünaydınlar amanın kasılmalar başlamışmı denizcim çok geçmiş olsun canım
ben dün okudum bu yalancı kasılmaları doktor kağan kocatepenin sitesi varya orda
33.haftada yazıyordu korkmayın hastaneye gitmenize gerek yok diyordu bende heee
gelde onu bize sor dedim kocam bile güldü he diyor bizim hanım evde durcak diyor :)
kızlar bu arada hayırlı cumalar herkeslere
sizlerden bugün özel bir ricam var beni kırmayacağınızı biliyorum:)
bugün cuma ezanı vakti tüp bebek tedavisi olan arkadaşım ayşe için dua istiyorum
yarın yumurtaları toplanacakmış dualarınıza ismiyle onuda katarsanız çok minnettar olurum.
aslında biliyorumki sizlerde benim gibi her seferinde evlat sahibi olamayan kardeşlerimiz için
dua ediyorsunuz bu benim için özel olsun allah hamilelerin dualarını geri çevirmeden kabuledermiş
şimdiden allah razı olsun.
tabiki sadece cuma vakti olması önemli değil dua herzaman duadır :)
kızlar tünaydınlar amanın kasılmalar başlamışmı denizcim çok geçmiş olsun canım
ben dün okudum bu yalancı kasılmaları doktor kağan kocatepenin sitesi varya orda
gelde onu bize sor dedim kocam bile güldü he diyor bizim hanım evde durcak diyor :)
bugün cuma ezanı vakti tüp bebek tedavisi olan arkadaşım ayşe için dua istiyorum
yarın yumurtaları toplanacakmış dualarınıza ismiyle onuda katarsanız çok minnettar olurum.
aslında biliyorumki sizlerde benim gibi her seferinde evlat sahibi olamayan kardeşlerimiz için
dua ediyorsunuz bu benim için özel olsun allah hamilelerin dualarını geri çevirmeden kabuledermiş
selam kızlar...herkeze hayırlı cumalar....
Günaydın kızlar.Hayırlı cumalar.
Siteye girer girmez ayşe_denizi okudum.Aman Allah korusun.Dayanamadım aradım, nst iyi çıkmış iyiymiş kan ve idrar vermiş eve dönüyormuş.Haber vereyim dedim.
kızlar bu arada mart annelerinde şu anda 8 tane doğum var yaaa bana heyecan basıyo artık şubatta bitti sayılır sonra mart anneleri ve bizler bebişlerimizi alıcağız inşallah zamnında alırız
kızlar tünaydınlar amanın kasılmalar başlamışmı denizcim çok geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?