2010 Nisan Anneleri

ayse denizin iyi olmasına çok sevindim aklım hep ondaydı aman çok şükür....
bende birazdan tahlil sonuçlarım için hastaneye gideceğim,inşlh gzl çıkar.....
öpüyorum kızlar sizi,burda hava harika hastnae dönüşü yürüsem diyorum ama bacaklarım hamlamış gibi sanki müsade etmiyo.....

kızlarr bende çıkayım.. kuaföre uğramam lazım.. malum yarın dr.umuza gidicez :)) kıllarımızdan kurtulalım :))) aman benim adam duymasın :) hahaa.. neyse dönüşte demarkete uprıycam. evde bikaç eksik var.. akşama caım iyi bişiyler pişirmek gü<zell bir sofra kurmak istiyo nedense.. ama bakalım canım isterse tabi :))

çook öpüyoruz hepinizii..

kolay gelsin.

kızla merhabaaaaaa......
az önce 4 günlük bi bebek görmeden geldim çok tatlı ya pamuk gibi.........
özgecim badana işini sonraya bıraksan en azından soba kalktıktan sonra benim odamda çok kirlendi ama mecbur bıraktım ya........tekrar kirlenir diye 1,5 ay sonra biz pğlumla evden çıkarız yapılır badana diye düşünüyorum.idare etcem şimdilik.........
ayşecim geçmiş olsun canım.
nazcım inşallah arkadaşın tüp bebek tedavisinden pozitif sonuç alır.2 kere tüp bebek denemiş ve Allaha şükür 2. tedavide hamile kalmış biri olarak ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorumçrabbim yardımcısı olsun....inşallah güzel haberlerini verirsin bize

tekrardan selamlarr.. biz geldikk.. kuaförümüze de uğradıkk :) parladık.. :) kaşımızdan bıyığımızdan bi güzel kurtulduk :)) bakalım ben yokken neler kaynatılmışş...

kaydirigubbakcemile3 ilahi kızlarr yaaa.. kaç saat olduu.. ben ne işler becerdim bu süre içinde.. ama benim son yazdığım mesajdan sonra değil sayfaların ilerlemesi nerdeyse mesajlar bile ilerlememiş.. bir önceki sayfadaymışım ayoll :)) hiç gidiyorum falan demesemde sayfaları sıradan takip edebilecekmişim :)))

neden kimseler yok artık bu topiktee... neden ıssız .. sessizzz...

aşağıda bir sürü online arkadaş görüyorum.. kızlarrr.. hadi yazın bişeyler de tek teek isimlerinizi afişe etmiyim :)))

Bebeg sıhhatler olsun,deniz arkadaşa gecmiş olsun,ben dün gece yatamamıştım gün için de uyuyamadım..bu akşam recep ivedike gitcez eşimle...komikmiş,cok gülüyomusun..bi gideyim size tavsiye ederim...haftasonu da bol bol gezmek istiyorum....a.s.a.s.

sa canım ben geldim bak bende artık sık giremiyorum evdede net yok artık

selam kizlar nasilsiniz bakim ???

bende hemen cevap verim cok iyim cok sükür :)))
deniz arkadasimizin iyi olmasina cok cok sevindim
bende bu hafta kasilmalar yasiyorum bakalim hayirlisi

kızlar bu ne testi ya ben telaşlandım şimdi özgede demiş test sonucumuz çıkacak diye

Merhaba kızlar, nasılsınız?
Bizde okuldan geldik. 37. haftaya kadar çalışacağım ins. Bir asilik olmaz ins.
Denizin iyi olmasına çok sevindim. Son zamanlar geldikçe bebişler yavaş yavaş bizi arasıra korkutacaklar gibi. Bebişlerimiz ins zamanında hayırlısıyla gelsinler. :Saruboceq:
Atalacım, muhtemelen rutin testlerdir. Bizde her gittiğimizde kan ve idrar tahlili veriyoruz. Artık NTS giriyoruz birde herşeye rağmen.

REFıYECıM BURADAYIZ AMA BAKAMADIK ŞEKERıM HG. SIHHATLER OLSUN DARISI BAŞIMA OLSUN :)
slm kızlar hepiniz hoşgeldiniz.

heehh şöyyle :)) topik accık canlansın ayoll... bu arada fulyan arkadaşımızın açtığı tesettürlü nisan annelerinin doğumda ne örtüneceği diye topiği bilen ve yorum yapan arkadaşlara teessüf ediyorum :))
kızz ben daha yeni gördüm ya orayı yaa :) ben bi de yani :)) neyse hemen yazdım bişiyler de eksik kalmadım :)))

bursa82... iyiyim canımm.. sen nasılsın?

ronesans... saolasın canım benimm :) ohh gidin tabikii.. öyle anlatıyolar ama bende gitmedim daha.. seriyi bozmamak buna da gitmek lazım ama :)) bakalım yarın çarşı - gezinti derken zaman kalırsa onada gideriz çıkmışken :)

atala... hoşgeldin canımm... nasılsın? özletiyosun ama kendini.. :)

reyhancım.. aman bacım tut kendinii.. erken daha doğurayım falan demeyelim şimdiden.. şöyle bi 3-4 hafta daha geçsin de inş.. ondan sonra doğursakta normal artık :)

erkflz... hoşgeldiniz canımm.. biz iyiyiz sizi sormalı? aman güzelim sen yine de dikat et kendine.. çok yorma kendinii..

sende hoşgeldin sinemcim.. saol canımm.. darısı başına diyim o zaman :)) nasılsın? iyisiniz inş.. bebişinle sen?

bu kadarr güzel havada temizlik falan yapasım yok yaa.. hayret bişey... bi balkon falan yıkasaydım bari.. yokk.. sadece tıkınıp oturuyorum bilg. başında :)) yarın dr. canıma okucak 1 ayda 3 kilo nasıl alınır diye ama halime bakınca bunu pek de salladığım söylenemezz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…