2010 Nisan Anneleri

slm kızlar ayyy yapdık bitirdik temziliğimizi şükürler olsun ohhh şimdi bir tek yemkeler kaldı oda basit 1 saatte yapıveririm 3-4 çeşit yemeği atarım pişerler zaten menüde hazır ama söylemim şimdi burda

Sağol canım çok iyiyiz şükür. Yok canım benim oğluş zaten yorulmayı hiç sevmiyor sorma. Hafif hızlı yürüsem, yada bir iki iş yapsam kendini bir kasıyor sorma. Tabi bende o öyle yapınca dayanamıyorum. Sürekli dinlenme durumundayım. :kedi:

valla bizim niyetimiz yokta bebisler ne yapar bilemem :))))
ama dedigin gibi söyle 2-4 hafta daha syksinlar dislerini
ondan sonra hosgelmis sefa gelmisler :))

erkflizciğim maşallah canım sana 37. haftaya kadar okul stresini nasıl çekeceksin öğrenciler değilde evrak işleri insanı mahvediyo canım yaa rabbim kolaylık versin canım benim yazılılar performanslar projeler eyvahedigeldismile oyyy oyyy hatırlamak bile istemiyorum ben geçen sene ne stresliydim valla çok zor valla öğretmenlik

hoşbulduk reyhancığım naılsın ayyy canım yaa sussss bakim heeee ne erken doğumu inşallah hepimiz vakti gelince doğuru vericeğiz çatır çatır hemde canım bebişlerimizi kollarımıza alıcağız inşallah canımsın kıyamam bazen bendede bir sancı giriyo çok fazla yürüyünce birde üşütünce hemen farkediyorum

erkflz... aman iyi madem o zaman cacnımcım.. manayla dinleniyosun bakk.. yoksa hoop oraya hoop buraya oluyo insan bebiş zorlamayınca :)

reyhancım... aman canımm.. bebişine de söyle dursun durduğu yerde.. :)) hıı kız sahi senin bebişin kesin cinsiyeti belli olucak demi bu sefer ...? pazartesi miydi kontrolünüz?

erkflizciğim sana bişey soracağım sanırım sen nsteye girdin bende haftaya ya cuma yada perşembe gireceğim inşallah şimdi nstede ultrasyondaki gibi bebğimizi izleyebiliyormuyuz canım nasıl oluyo inşallah bebişleri izleyerek bağlı kalıyoruzdur biraz izlerim tombiş kızımı yaaa

sedacım.. geçmişte bişey yok hayatım sen gel buraya :) sen gel.. biz sana özet geçeriz :)

evde sıkıldım okey oynuyorum facede :))) sende guzelleşmişsin bacım demek utkumuza özel bakım yapıldı :))

sedacığım hoşgeldin canım nasılsın bakalım canım bizde meyvemizi yiyoruz gündüz porsiyonumuz artık şeker yokya abartıyoruz yine canım

sedacım... aman canımm.. bakım dediğim bir 2 sir ağda darbesi :))) o okeye bende girdim bir kaç kez ama.. bacım bana mı denk geldi nedir.. hemen muhabbet başlıyo.. nerelisin? yaş kaç? msn olsaydı falan :)))

Canım, yok izleyemiyorsun. NTS cihazı küçük bir cihaz. Göbeğine iki tane yuvarlak birşey bağlıyorlar. Cihazdan bebişinin kalp atışları ve sancı durumun görünüyor. 10 dk. kadar kayıt altına alıyorlar ve bir çıktı veriyorlar eline.
İlk doktor NTSye gireceksin dediğinde bende senin gibi düşünüp nasıl sevinmiştim sorma. Ama bundada bebişinin kalp atışlarını duyuyorsun hele birde kıpırdanırsa sorma ne hızlı atıyor kalpleri.ohaoldumsmile

benim canım sıkkın ya bu kaynanalar ne uyuz bu halimde bile sinir küpüyüm

canım salla gitsin boşver canım seni üzene arkana bile bakmadan sileceksin herkes kendi yaptığığından utanır sonra boşver canım bebğini düşün annesi herşeyi unutursun canımcım hem ne yaptı böyle bu kadar üzecekklava:

olsun canım benim o bile yeter desene dünyadaki en güzel sesi dinliyosun duyuyosun o an oyyy yaaa sevsinler kalp atışlarını bebişlerimizin şimdi ilk kalp atışını dinlemeye gittiğimiz gün aklıma geldi nasılda ağlamıştım yaaa eşime sarılarak çok güzel bir duygu rabbim kimseye evlat hastreti çektirmez inşallah çok zor çokk :a015:

benim canım sıkkın ya bu kaynanalar ne uyuz bu halimde bile sinir küpüyüm

öncelikle hoşgeldin diyiim hemşerim :))) 6 kasımdan beri yazmamışsın nisan topiğimize :)) hep kaynana topiklerine çalışmışsın kızz kaydirigubbakcemile3 sen boşver kaynananı.. verdiği yorganı da.. kaydirigubbakcemile3 nasılsın bakalım? neden hiç buraya uğramıyosunn? bebişin nasıl? son durumlar nasıldır? opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…