heehh şöyyle :)) topik accık canlansın ayoll... bu arada fulyan arkadaşımızın açtığı tesettürlü nisan annelerinin doğumda ne örtüneceği diye topiği bilen ve yorum yapan arkadaşlara teessüf ediyorum :))
kızz ben daha yeni gördüm ya orayı yaa :) ben bi de yani :)) neyse hemen yazdım bişiyler de eksik kalmadım :)))
bursa82... iyiyim canımm.. sen nasılsın?
ronesans... saolasın canım benimm :) ohh gidin tabikii.. öyle anlatıyolar ama bende gitmedim daha.. seriyi bozmamak buna da gitmek lazım ama :)) bakalım yarın çarşı - gezinti derken zaman kalırsa onada gideriz çıkmışken :)
atala... hoşgeldin canımm... nasılsın? özletiyosun ama kendini.. :)
reyhancım.. aman bacım tut kendinii.. erken daha doğurayım falan demeyelim şimdiden.. şöyle bi 3-4 hafta daha geçsin de inş.. ondan sonra doğursakta normal artık :)
erkflz... hoşgeldiniz canımm.. biz iyiyiz sizi sormalı? aman güzelim sen yine de dikat et kendine.. çok yorma kendinii..
sedacım.. geçmişte bişey yok hayatım sen gel buraya :) sen gel.. biz sana özet geçeriz :)
erkflizciğim sana bişey soracağım sanırım sen nsteye girdin bende haftaya ya cuma yada perşembe gireceğim inşallah şimdi nstede ultrasyondaki gibi bebğimizi izleyebiliyormuyuz canım nasıl oluyo inşallah bebişleri izleyerek bağlı kalıyoruzdur biraz izlerim tombiş kızımı yaaa
benim canım sıkkın ya bu kaynanalar ne uyuz bu halimde bile sinir küpüyüm
Canım, yok izleyemiyorsun. NTS cihazı küçük bir cihaz. Göbeğine iki tane yuvarlak birşey bağlıyorlar. Cihazdan bebişinin kalp atışları ve sancı durumun görünüyor. 10 dk. kadar kayıt altına alıyorlar ve bir çıktı veriyorlar eline.
İlk doktor NTSye gireceksin dediğinde bende senin gibi düşünüp nasıl sevinmiştim sorma. Ama bundada bebişinin kalp atışlarını duyuyorsun hele birde kıpırdanırsa sorma ne hızlı atıyor kalpleri.ohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?