olsun canım benim o bile yeter desene dünyadaki en güzel sesi dinliyosun duyuyosun o an oyyy yaaa sevsinler kalp atışlarını bebişlerimizin şimdi ilk kalp atışını dinlemeye gittiğimiz gün aklıma geldi nasılda ağlamıştım yaaa eşime sarılarak çok güzel bir duygu rabbim kimseye evlat hastreti çektirmez inşallah çok zor çokk :a015:
sedacım... aman canımm.. bakım dediğim bir 2 sir ağda darbesi :))) o okeye bende girdim bir kaç kez ama.. bacım bana mı denk geldi nedir.. hemen muhabbet başlıyo.. nerelisin? yaş kaç? msn olsaydı falan :)))
evde sıkıldım okey oynuyorum facede :))) sende guzelleşmişsin bacım demek utkumuza özel bakım yapıldı :))
öncelikle hoşgeldin diyiim hemşerim :))) 6 kasımdan beri yazmamışsın nisan topiğimize :)) hep kaynana topiklerine çalışmışsın kızz kaydirigubbakcemile3 sen boşver kaynananı.. verdiği yorganı da.. kaydirigubbakcemile3 nasılsın bakalım? neden hiç buraya uğramıyosunn? bebişin nasıl? son durumlar nasıldır? opuyorumnanaktan
o yorgan meselesi yüzünden işte ya ne utznmaz biri çeyizime koyduğu yorgan bi nevresimini söküp yıkıyim dedim söktüm ne görüm yorgan piiis sapsarı bide samanlaşmış resmen saman gibi döküldü bişiler çok eski insan gelinine çeyiz die bunu yaparmı yaaa
sedacım.. bak o iyi fikirmiş.. arkadaşlarla oynamak daha mantıklı... ama eşimin hesabından girip oynamak hiç aklıma gelmemişti :)) hehe.. bu daha iyi fikir :))
erkflz.. tamam canımm.. kolay gelsin sana.. afiyet olsunn.. yarasın şimdidenn...
x_v_b... hımm.. çook geçmiş olsun canımcımm. ama bebişin iyiymiş çok şükürr... ne zaman gittin en son? ne kadar olmuştu senin yavruşun?
sende hoşgeldin sinemcim.. saol canımm.. darısı başına diyim o zaman :)) nasılsın? iyisiniz inş.. bebişinle sen?
bu kadarr güzel havada temizlik falan yapasım yok yaa.. hayret bişey... bi balkon falan yıkasaydım bari.. yokk.. sadece tıkınıp oturuyorum bilg. başında :)) yarın dr. canıma okucak 1 ayda 3 kilo nasıl alınır diye ama halime bakınca bunu pek de salladığım söylenemezz :))
slm kızlar ayyy yapdık bitirdik temziliğimizi şükürler olsun ohhh şimdi bir tek yemkeler kaldı oda basit 1 saatte yapıveririm 3-4 çeşit yemeği atarım pişerler zaten menüde hazır ama söylemim şimdi burda
olsun canım benim o bile yeter desene dünyadaki en güzel sesi dinliyosun duyuyosun o an oyyy yaaa sevsinler kalp atışlarını bebişlerimizin şimdi ilk kalp atışını dinlemeye gittiğimiz gün aklıma geldi nasılda ağlamıştım yaaa eşime sarılarak çok güzel bir duygu rabbim kimseye evlat hastreti çektirmez inşallah çok zor çokk :a015:
Canım benim. Çok zordur tabi. Ne güzel Rabbim nasip etmiş size çok şükür. Allah tüm isteyenlere bebişlerini biran önce versin. Hamilelik, bebeğinin olması insan yaşayınca daha iyi anlıyor, muhteşem bir duygu.
Kızlar, hepinize güzel günler. Babamızın akşama özel yemek istekleri vardı. Ona istediği yemekleri hazırlayım. Bitanemiz istedi, oğluşumla yapalım hemem. cokacimcoook
öle yapcam artık ama bi sinirle görümceme mail attım dedim bu verdiği yorgan kaç yıllık die bakalım cevap gelcekmi. bu arada maydanoz zararlımı gebelikte
kızlarr.. öncelikle takrar selamlarr... sabah yazıp kızımın yanına uzandım... saat 10 da telefonun alarmı çaldı tam kalktım telefon bi daha çaldı... oyyy aklım gitti...
arayan deniz di... buraya yazayımmı gelince kendisi mi yazsın bilemedim.. ama size haber vermek istiyceğini düşünerek ve dualarınızı tica etmek amacıyla hemen size koştum...
sabah 7 den beri 3 kez kasılması olmuş... artıyo dedi.. sesi pek iç açıcı gelmedi banapaniklemişti... doktorunu aramış.. hemen gel . nst ye sokalum demiş...
allahım nolurr mehmet salih sadece annesine "ben büyüdüm" sinyali gönderiyo olsun ve nolurr yalancı sancı olsun... kızlarr sizde dualarınızı esirgemeyin nolurr...
ben hastanede uygunsuz bi zaman olur diye arayamam sen ararsın dedim.. ilk fırsatta aıycak yine hayırlı haberlerle inşallah.. size yazarım o zaman.. inşallah kızmaz yazdım diye ama kızmaz sanırım yaa :)
ayyy refiş bak şimdi aklım gitti bian okuyunca ....
offf inşlh bişiyciği yoktur mehmet salih annesine zamanında gelsin inşlh...
tabikii dualarımız onunla....
ya o hep kasılmalardan rahimdeki baskıdan şikayetçiydi ....
yok yok refiş deniz kızmaz...
sen o seni aradığında yaz refiş valla bende merak ettim şimdi,uygunsuz bi zaman olmasın evet yoksa valla aramamak için zor tutuyorum kendimi ,nese hastaneden hayırlsıı ile bi gelsinde sesini duyar rahatlarım...
allah yardımcısı olsun ya.umarım yalancı sancıdır.birşeyi yoktur.merak ettim bende.
ay denizcimm inşallah sağlıklı hayırlı haberlerle gelir aramıza.az daha dayansın kuzusu..şurda ne kaldı ki.allah yardımcısı olsun inşallah doğuma hazırlık kasılmalarıdır ..
ohh. mehtapçım.. içime su serptin.. iyi yapmışsın aramakla.. ben cesaret edemedim valla o korkuyla :)
aman allaha şükür iyiymiş ya..
ayyyy çok sevindim.çok şükür.
günaydın kızlarr..
denizin iyi olmasına çook sevındım..
ilk basta okuyunca ödüm koptu..
allahtan mehtapcımm iyi haberini getirmiş.
bizdeoğluşla babamızı yolcu ettik.
evde oturuyoruz hava çok guzel ama tek başıma nereye gıtcem(
günaydın arkadaşlar herkese. hayırlı cumalar hayırlı hafta sonları olsun
refiyecim günaydın tatlım sana da Allah yardımcısı olsun inşallah yalancı sancıdır. inşallah sorun yoktur mübarek gün rabbim sesimizi duysun hep birlikte dua edelim hem deniz için hem de hepimiz için. Allah sağ salim zamanı geldiğinde sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin, rabbim bebeklerimizi korusun kötü şeyler olmasından sakınsın hepimizi. :Saruboceq:
rüzgarcım inşallah iyi haberlerle gelirsin canım
herkese merhaba,denizin iyi olmasına sevindim :) birşey olmayacağını biliyordum zaten:) kızlar bu aralar ermiş gibiyim,çevremdekiler şaşırıyor,çok hoşuma gitti bu durum :))))
işi bırakmama 2 hafta kaldı .artık pes daha da gidemem.evde yığınla iş var,benim alışverişim daha yarım pek birşey almadık,evimin boyası yapılmadı,odamız gelmedi,temizlik hiiiç yapılmadı.günler geçiyor ben nasıl yapıcam bunları bilmiyorum,umarım yetişirim hepsine.düşündükçe kafayı yiycem bu işleri ...
ii haber gelmiş denizcimden ohh çok şükür sevindim yaa..bu arada nazire die bi arkadaşımız daha vardı oda gözükmüo ne zamandır aklıma geldi ii mi acaba?böle ne zamandır girmediklerinde merak edioz yahuu..
mehtapcığım şükürler olsun ayşeciğimiz iyiymiş canım benim çok çok geçmiş olsun ayşemize amanın bu yalancı kasılmalar insanı gerçekten strese sokuyo yaaa şükürler olsun
kızlar tünaydınlar amanın kasılmalar başlamışmı denizcim çok geçmiş olsun canım
ben dün okudum bu yalancı kasılmaları doktor kağan kocatepenin sitesi varya orda
33.haftada yazıyordu korkmayın hastaneye gitmenize gerek yok diyordu bende heee
gelde onu bize sor dedim kocam bile güldü he diyor bizim hanım evde durcak diyor :)
kızlar bu arada hayırlı cumalar herkeslere
sizlerden bugün özel bir ricam var beni kırmayacağınızı biliyorum:)
bugün cuma ezanı vakti tüp bebek tedavisi olan arkadaşım ayşe için dua istiyorum
yarın yumurtaları toplanacakmış dualarınıza ismiyle onuda katarsanız çok minnettar olurum.
aslında biliyorumki sizlerde benim gibi her seferinde evlat sahibi olamayan kardeşlerimiz için
dua ediyorsunuz bu benim için özel olsun allah hamilelerin dualarını geri çevirmeden kabuledermiş
şimdiden allah razı olsun.
tabiki sadece cuma vakti olması önemli değil dua herzaman duadır :)
ayse denizin iyi olmasına çok sevindim aklım hep ondaydı aman çok şükür....
bende birazdan tahlil sonuçlarım için hastaneye gideceğim,inşlh gzl çıkar.....
öpüyorum kızlar sizi,burda hava harika hastnae dönüşü yürüsem diyorum ama bacaklarım hamlamış gibi sanki müsade etmiyo.....
Bebeg sıhhatler olsun,deniz arkadaşa gecmiş olsun,ben dün gece yatamamıştım gün için de uyuyamadım..bu akşam recep ivedike gitcez eşimle...komikmiş,cok gülüyomusun..bi gideyim size tavsiye ederim...haftasonu da bol bol gezmek istiyorum....a.s.a.s.
Günaydın kızlar.Hayırlı cumalar.
Siteye girer girmez ayşe_denizi okudum.Aman Allah korusun.Dayanamadım aradım, nst iyi çıkmış iyiymiş kan ve idrar vermiş eve dönüyormuş.Haber vereyim dedim.
kızlarr bende çıkayım.. kuaföre uğramam lazım.. malum yarın dr.umuza gidicez :)) kıllarımızdan kurtulalım :))) aman benim adam duymasın :) hahaa.. neyse dönüşte demarkete uprıycam. evde bikaç eksik var.. akşama caım iyi bişiyler pişirmek gü<zell bir sofra kurmak istiyo nedense.. ama bakalım canım isterse tabi :))
çook öpüyoruz hepinizii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?