2010 Nisan Anneleri

o yorgan meselesi yüzünden işte ya ne utznmaz biri çeyizime koyduğu yorgan bi nevresimini söküp yıkıyim dedim söktüm ne görüm yorgan piiis sapsarı bide samanlaşmış resmen saman gibi döküldü bişiler çok eski insan gelinine çeyiz die bunu yaparmı yaaa

Canım benim. Çok zordur tabi. Ne güzel Rabbim nasip etmiş size çok şükür. Allah tüm isteyenlere bebişlerini biran önce versin. Hamilelik, bebeğinin olması insan yaşayınca daha iyi anlıyor, muhteşem bir duygu.

Kızlar, hepinize güzel günler. Babamızın akşama özel yemek istekleri vardı. Ona istediği yemekleri hazırlayım. Bitanemiz istedi, oğluşumla yapalım hemem. cokacimcoook

sedacım... aman canımm.. bakım dediğim bir 2 sir ağda darbesi :))) o okeye bende girdim bir kaç kez ama.. bacım bana mı denk geldi nedir.. hemen muhabbet başlıyo.. nerelisin? yaş kaç? msn olsaydı falan :)))
evde sıkıldım okey oynuyorum facede :))) sende guzelleşmişsin bacım demek utkumuza özel bakım yapıldı :))

canım ben kendı arkadaşlarımla oynuyorum.. tanıdıklarla yanı masa kurup.. arkadaslarım olmadıgında eşiminkinden oynuyorum :))))))))

zeynepcimm afiyet olsun canım.. kilo olarak dönsün inşallah gizemciğimize..

bebeğim iyi ama son iki ayda iki kere grip bi kere ishal oldum dişimi çektirdim midemi üşüttüm of çok kötüydüm her hafta bi sorun şimdide öksürük bırakmıo üç haftadır yakamı

x_v_b..canımm biliyorum muhabbeti.. senin mesajlarını aratınca hepsine ulaşabildim canım :)))

tabikiiçok ayıp yaptığı.. neden bi insan gelinine eski bi yorgan verir çeyiz olarak anlamam.. ama sen yine de boşverr.. atarsın en fazla.. olur biter yanii :)) canını sıkmaya.. bebişini deüzmeye değer mi canım benim yaa...

reyhancığım ,erkflizciğim güle güle teyzoşlar kendinize ve bebişlerinize iyi bakın kocamn öptükopuyorumnanaktan

sedacığım saol canım zaten bu ay 1 kilo almışım oda bebişe çok bir sevindirik oldum sorma canım son aylarda çifter çifter diyolarya ben şükürler olsun 1 kilocuk almışım ama yürüyüş yaptık eşimle sabahları bazen akşam fırsat buldukca gerçekten işe yarıyomuşkaydirigubbakcemile2

Canım hiç aldırma boşver ağzının tadını bozma. Kayınvaliden ayıp etmiş ama sen büyüklük yap aldırma. :umursamaz:

sedacım.. bak o iyi fikirmiş.. arkadaşlarla oynamak daha mantıklı... ama eşimin hesabından girip oynamak hiç aklıma gelmemişti :)) hehe.. bu daha iyi fikir :))

erkflz.. tamam canımm.. kolay gelsin sana.. afiyet olsunn.. yarasın şimdidenn...

x_v_b... hımm.. çook geçmiş olsun canımcımm. ama bebişin iyiymiş çok şükürr... ne zaman gittin en son? ne kadar olmuştu senin yavruşun?

neyse bende kaçtım kızlar görüşürüz mutfağa yol alıyoruz yemeklerimizi atalım pişsinler babaişkomuz gelir 5 gibi öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan

öle yapcam artık ama bi sinirle görümceme mail attım dedim bu verdiği yorgan kaç yıllık die bakalım cevap gelcekmi. bu arada maydanoz zararlımı gebelikte

en son 8 şubatta gittim doktora vitamin hapı bide demir hapı verio her gittimde üç aydır içiorum devamlı.

kızlarr .. sohbetinize doyum olmaz ama ben ufak tan kaçayım :)) yemek yapıcam daha... ancak hazırlarım yemekleri.. sofrayı falan :))

çook öpüyorum hepinizii... iyi günlerr..

sende hoşgeldin sinemcim.. saol canımm.. darısı başına diyim o zaman :)) nasılsın? iyisiniz inş.. bebişinle sen?

sağol canım. inşallah yakın zamanda gidicem ben de. bu arada boşver temizliği falan ya sen temizlenmişsin işte evin de başka zamana kısmetse artık de. otur güzelce uzat ayaklarını dinlen.

canım allah kolaylık versin size de neyseki bitmiş temizliğin güle güle kirletin artık. amin canım allah kimseye evlat hasreti çektirmesin evladının acısını da göstermesin evladıyla sınamasın.

hadi bakalım sonra ağız tadıyla yiyin yemeklerinizi afiyet olsun tatlım.

öle yapcam artık ama bi sinirle görümceme mail attım dedim bu verdiği yorgan kaç yıllık die bakalım cevap gelcekmi. bu arada maydanoz zararlımı gebelikte

hg canım. hiç canını sıkma kaç haftalıktın sen? bak az kaldı sık dişini sinirlenmemeye çalış. boşver ya yorganı yastığı alt tarafı yorgan işte. maydonoz zararlı çünkü rahimde ve kaslarda açılma yapıyomuş tüketmemeye çalış canım

slm kızlar....
doktordan geldik herhangi endişelencek bir durum yokmuş idrar kültrümüzde,gebelikte böle durumlar olurmuş ,benim doktorum ameliyatdaydı baska bir doktora gösterdim sonucu,oda cok sirin bir bayandı...

cildin nem dengesi falan bozulurmuş ve vücut kendi üretirmiş bazen bakteriyi...
bu arada kadın 32. haftalık hamiş olduğumu öğrenince çok şaşırdı ,çok ufakmış karnım,muhtemelen iç karnın geniştir falan dedi,bebeğin kilosunu sordu allah allah dedim içimden bende,benim her gitmeme kendi doktorum kilo muhabbeti yapardı,irileştiğimi sölerdi ama....
bende şaşırdım.....oysa hiç de ufak değil benim karnım.....

bende uzun zamandır yem,yodm maydonoz son 1 haftadır yiyorum hemde yemektede değil çiğ olarak

Aşkolsun canım benim neden kızyım iyiki yazdın.Tabiki yazacaksın..
Tahminlerin doğru anneee benbüyüyorum diyo m.salih...

:lepipuyorumnanaktan

allah yardımcısı olsun ya.umarım yalancı sancıdır.birşeyi yoktur.merak ettim bende.

ay denizcimm inşallah sağlıklı hayırlı haberlerle gelir aramıza.az daha dayansın kuzusu..şurda ne kaldı ki.allah yardımcısı olsun inşallah doğuma hazırlık kasılmalarıdır ..

ohh. mehtapçım.. içime su serptin.. iyi yapmışsın aramakla.. ben cesaret edemedim valla o korkuyla :)
aman allaha şükür iyiymiş ya..

ayyyy çok sevindim.çok şükür.

mehtapcığım şükürler olsun ayşeciğimiz iyiymiş canım benim çok çok geçmiş olsun ayşemize amanın bu yalancı kasılmalar insanı gerçekten strese sokuyo yaaa şükürler olsun

Günaydın kızlar.Hayırlı cumalar.

Siteye girer girmez ayşe_denizi okudum.Aman Allah korusun.Dayanamadım aradım, nst iyi çıkmış iyiymiş kan ve idrar vermiş eve dönüyormuş.Haber vereyim dedim.

Kızlarrrr....
Biz geldik yaramaz oğluşumla beraber....
Çok teşekkürler herşey için çok sağolun...Size hemen olayı anlatayım.
Gece kasılmalarım oldu herzamanki kasılmalarım dedim.Önemsemedim.Zaten sürekli kasılmalarım olduğu için.Sabah 7 de bir kasılma geldi.Off dedim çok fenaa.Kalktım yatağa oturdum ağlıyorum.Yunus panikledi sağolsun soğukkanlı bir şekilde canım nefes al nefes al dedi.Nefes aldırdı derin derin 10-15 saniye sürdü.Yattım.8 de tekrar.9 da tekrar.10 da bir kalktım duramıyorum.Aradım Yunusu işe gitti tabi adam dedim gel çok fenaym.Sonra hemen Refşi aradım (sen de uyuyormuşsun kusura bakma canım yaa sana da panik olmuşsun.Gerçekten çok özür dilerim.)Anlattım durumu....
Hastaneye gittik.Nst ye bağladılar hemen.20 dakika falan.Ebe iyi dedi sonuçların dedi.İlk bebekte kasılmaların çok şiddetli olabilir dedi.Merak etme dedi.Doktra indim hemşiresi sonuçları gösterdi.İyi demiş.İdrar ve kan tahlili istedi verdi.Hastaneden çıkınca Mehtap aradı sağolsun.Anlattım durumu ona.Eve geldim Refişe tam yazarken kapı çaldı.Misafir geldi.Onlarda daha yeni gittiler anca yazabildim size.
Sonuç olarak biz iyiyiz ve bebişler bizi korkutmayı seviyor kızlar haberiniz olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…