2010 Nisan Anneleri

denizcim hoşgeldin canım şükürki iyisin..bebeklerimiz bizi korkutmayı seviolar evt..ha geldim geliorum havalarındalar sanırım..aman iyisin önemli olan o şuan..az kaldı canım hepimiz ve bebeklerimiz allaha emanetiz canım..

Valla çok şükür canım.Çok yaramazlar teysesiii ooooo bir görsen.gelecem hayır gelmicem durumda hep...kaydirigubbakcemile3

mrb.guzel anneler.aysecım bayagı korkutmus mehmetcık senı.gecmıs olsun cnm.zamanında gelırler ıns.hele ben bunun ıcın hep dua edıyorum cunku esım bu hafta ank.ya egıtıme gıdıyor.ve tam 2 nısana kadar. hafta sonları gelecek.oğlum ıns.babasını bekler.olmazsa artık haberı alınca doğuma yetısır heralde demııı?ay guleyımmı aglayayımmı bılemedım..ve son kararı bana bıraktı.bugun cok zor bıgundu gıtme desem işiyle ılgılı ve onemlı onun ıcın .eee oğlusum ansızın gelırse oda kotu neyse artık son kararım gıt oldu.RABBIM buyuktur nasıp nasılsa oyle olsun.dusunsenıze ben arıyorum doğuruyorum gel dıye neysekı hızlı tern var 1.30 saatlık yol.neyse basınızı sısırdım.boyle ıste.buarada herkes ıyıdır ıns.maydonoza zararlımı denılmıs orayı kacırdım okurken

İnşallah canım.Oooo 2 nisan mı?Ne eğitimi bu kadar uzun yaa.Yetişir ama merak etme sen.İçini rahat tut canım....

ıyım cnm sen nasılsın.tahlıllerın ıyı cıkmıs gozun aydın

saol canım aslında ufak bi bakteri var ama öenmli değilmiş,her gebelikte olurmuş....
idrar tahlilinde sorun çıkmıştı,idrar kürü testide fena değil....
oyyy benim karnıma doktor küçük dedi ya....akllım ona takıldı...
bebişte zayıf zaten aklım bulandı.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…