denizcim iyi olmana çok sevindim zamanında sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz inşallah.
gözün aydın aman iyi olsunlarda.
denizcim hoşgeldin canım şükürki iyisin..bebeklerimiz bizi korkutmayı seviolar evt..ha geldim geliorum havalarındalar sanırım..aman iyisin önemli olan o şuan..az kaldı canım hepimiz ve bebeklerimiz allaha emanetiz canım..
özgecim sanada geçmiş olsun...sevindim sonuçlarının güzel çıkmasına:)))
burdayımmm ozgecımmm.
denizcim geçmiş olsun canım korkuttun bizi...
mrb.guzel anneler.aysecım bayagı korkutmus mehmetcık senı.gecmıs olsun cnm.zamanında gelırler ıns.hele ben bunun ıcın hep dua edıyorum cunku esım bu hafta ank.ya egıtıme gıdıyor.ve tam 2 nısana kadar. hafta sonları gelecek.oğlum ıns.babasını bekler.olmazsa artık haberı alınca doğuma yetısır heralde demııı?ay guleyımmı aglayayımmı bılemedım..ve son kararı bana bıraktı.bugun cok zor bıgundu gıtme desem işiyle ılgılı ve onemlı onun ıcın .eee oğlusum ansızın gelırse oda kotu neyse artık son kararım gıt oldu.RABBIM buyuktur nasıp nasılsa oyle olsun.dusunsenıze ben arıyorum doğuruyorum gel dıye neysekı hızlı tern var 1.30 saatlık yol.neyse basınızı sısırdım.boyle ıste.buarada herkes ıyıdır ıns.maydonoza zararlımı denılmıs orayı kacırdım okurken
ıyım cnm sen nasılsın.tahlıllerın ıyı cıkmıs gozun aydın
denizcim çok geçmiş olsun..aman dikkat et kendine canım çok yorulma yinede sen:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?