2010 Nisan Anneleri

hehehe:)))
hepimizde bi sorun var sanırsam....
kk ya yetmedi msn e sardık ....
msnde çöktü.....

aysecım işyerı egıtıme gonderıyo malıye.normalde 2 hafta olurdu sımdı 1.5 aya cıktı sans dedıgın bu ıste:gitme:

cokerttınızmı kızlarrrr..ozgecımm sıkma canını bende gecenlerde pıjama alırken kadın bana olur olur bu sana pek karnın yok dedı...bızım ıc yapımız genıs demekkı mesela bugunlerde oğlusum taa karnımın yanında gezınıyo ıcerde cok yer vohaoldumsmilear demekkı

aysecım işyerı egıtıme gonderıyo malıye.normalde 2 hafta olurdu sımdı 1.5 aya cıktı sans dedıgın bu ıste:gitme:

ayy canım allah kolaylık versin ....
işin çok zor...
inşlh bebiş babasını bekler,sen tekmi kalacaksın ama yanında biri olsun genede.....

valla canım kk sessizse bilki msn sohbeti başlamıştır....
onan dayanamdı demek bize....
sende katıl canım aramıza istersen...
ya benim oğlumda çok hareketli baya bi geziniyo demek iç karınlarımız geniş.....

kızlar ben cıkıyom babamız yemege goturvcekmıs aradı.tabı 1.5 ay yokya acısını cıkartalım dıye dusundu heralde....optum hepınızı.zeynepcımı goremedım neyse o gelınce gorur

özgecım annem gelecek ama 1 hafta yalnızım yıgenıme bakıyo kadıncagız bebklerle mesgul.1 hafta sonra gelecek.neyse aksamları takılırız.ben aglarım.bakın sancım baslarsa sız benı sakınlestıreceksınız tmmmı.optukkk

offf cok canım sıkılıyoooo,gidip alışveriş mi yapsam....
akşamları evde tv başında vakit gecmiyo kızlar acayip abur cubura sardım....
gunduz uyku uyduğum için gece uykum gelmiyo ......
ama tvlerde hç gzl seyler yok oyuzden yatmak daha mantıklı diyorum...
bu ara maden suyuna taktım acayip canımm istiyo böle ,her saat başı içsem kesmiycek ....
öff ne tuaf seyler aşeriyorum ben.....
diğer aşerdikelrimi hiç sölemiyim ben bile kendimden korkuyorum.....

canım yalnız kalmak zor heleki hamişken çok dikkat et kendine,sen o yalnız olduğun vakit aç msni hepimizi bulursun zaten....
tamam sancın başlarsa biz yardımcı oluruz sana.....
kk nisan anacıkları olarak doğumada el atarız.....

özgecim iyimiş sonuçlar süperrrrr.... çok şükür alaha.. boşver küçük karnı takm a kafana. senden önceki hastanın koca karnı varsa seninki küçük görünmüştür dr'a:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…