66 cm mi
maşallah 3 m doğurursun sen bu bebeği yerimseniben
Benimde aynı canım yaaa iyi geliyormu bari okurken bile içim almadı benim...günaydın herkese. bende istifra ettim edecem yani kendimi zor tutuyorum sürekli limon ve naneli şeker yiyorum.
Gözün aydın canım inşallah hep iyi haberlerini alırsıun bebeğinin ugs konusunda bende acemiyim nette daha belirgin ama netteki ugs ler 3 boyutlu olduğundan olabilir.Sende kendine iyi bak.. iyi çalışmalar...Kızlarr günaydın nasılsınızz opuyorumnanaktan Yemek yiyebilenler yiyemeyenlerr kendini iyi hissedenler etmeyenlerrr :) Yaa evde olanlar bunun leyfını ıyıce cıkarsın çalışmak çok zor :) Sabah kalkın güzel zorlada olsa biraz yemeye calısın ben yanıma sandwich alıyorum .Doktor kahvaltıyı ihmal etme dedi az da olsa bişiler ye dedii. Bide ben ara öğün olarak kuruyemişlere sardım çok fena :) Ceviz fındık badem ve kuru üzüm yanıma alıyorum.
Akşam kan ve idrar tahlıllerımı gösterdim maşşallh bişeyimiz yok iyiyizz:) Birde rica ettim benim hiç midem bulanmıyorr bir şikayetim yokk şımarıklık olarak görmezseniz bugun kontrolum yok ama bakabılır mıyım dedım tamam dedii güldüü:) Büyümüşş ,1,66 cm Olmuşş 8.haftanın içindeyim ben .Maşallh iyi dedii. Ama kızlar ben göremıyorum yaa kalp atısı falan tamam ama bebek görünümünde deil yaa internette bakıyorum bu haftalarda sankı bebek görünümündee hatta kıpırdıyoomuss falan yumru şeklinde bişii görüyorum ben sizin de öyle mii ? bu ultrason aletıyle mı ılgılı ? 3 boyutlu olunca mı guzel görünüyorr? Tecrubenızı paylasırmsıınızz ,o an cok heyecanlı oluyorum aklıma da gelmıyo doktora sormaaak :) birdee doktor dedıkıı koca adam olmuşş buuuuuuu :roflol: dedım nasıl yanııı :) içime mi doğdu acaba dedıı kadın ağzından çıkıverdıı :) yanı dedı suan anlamam mumkun deıl sadece agzımdan cıktı dedı :) Öpüyorum sizi kendinizee çok iyi bakın . Zorla da olsa biraz yiycezz kızlarrr şu an çok gelişiyorlarmışş bilginize olsun :) sevgimle....
Benim bildiğim olmaz 6 aylık bebekleri olanlar bile hamile kalıyorda bişi olmuyor.. Hamileyken bebek emzirmeyi önermiyor doktorlar çünkü o süt doğascak bebeğin diye onun dışında göğsünde süt olması önemli değil diye biliyorum..kızlar beni endişelendiren bişi var.ben oğlumu 6 ay emzirdim sonrasınra bıraktı.şimdi 3 yaşında ve benim hala sütüm var.göğsümü sıkınca süt geliyor hala.ve ben 5+5 hamileyim dr sormayıda unuttum hamilelikte bir zararı olurmu diye.bu yüzden biraz endişeliyim.
Günaydın kızlar :)
günaydın arkadaşlarr nasılsınız:) ben çok iyi diilim çok gerginim büroda durmak bile istemiyom ama karar verdim bugün hiç bişeye kızmıcam böyle gergin gergin nereye kadar:) bugün güzel bir gün olsun yaa gerilmek kızmak üzülmek yok bugün zemuszemus
bende bulantı yok bir kere bile kusmadım:) mide yanması gaz ve aşırı gerginlik var:))) yalnız sizler mideniz bulandıkça çubuk kraker yiyosunuz ya bende dedim benim başım kelmi bugün bende çubuk krakerle kahvaltı yapıyorum:))) inanın eşim bulantım olmamasına rağmen alışverişte sepete çubuk krakerler atıyo kaydirigubbakcemile3
Günaydın tarhan cım iyi değil midem fena bulanıyoooo:sinifsinif:
Bencede mutlu olmaya çalış yersiz sitres yapma kendine...bu mesajı okurken bile çubuk kraker yiyorum çok kötü bişi yaaa.. Ne güzel işte sen keyiften ben mecburiyetten yiyorum al sana keyiflenecek ilk şey:CüvCüv:
Kızlar ben çıkıorum arkadaşıma gideceğim.. Kendinize ve bebişlere iyi bakın...:enbuyukkk:
günaydın. kızlar benimde bugün 8+3 dünden beri sürekli çıkarıyorum. içim dışıma çıktı artık. bir süredir midem bulanıyodu arada sırada çıkartıyodum ama dünden beri çok kötüyüm.:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?