2010 Nisan Anneleri

günaydın arkadaşlarr nasılsınız:) ben çok iyi diilim çok gerginim büroda durmak bile istemiyom ama karar verdim bugün hiç bişeye kızmıcam böyle gergin gergin nereye kadar:) bugün güzel bir gün olsun yaa gerilmek kızmak üzülmek yok bugün zemuszemus
bende bulantı yok bir kere bile kusmadım:) mide yanması gaz ve aşırı gerginlik var:))) yalnız sizler mideniz bulandıkça çubuk kraker yiyosunuz ya bende dedim benim başım kelmi bugün bende çubuk krakerle kahvaltı yapıyorum:))) inanın eşim bulantım olmamasına rağmen alışverişte sepete çubuk krakerler atıyo kaydirigubbakcemile3

günaydın herkese. bende istifra ettim edecem yani kendimi zor tutuyorum sürekli limon ve naneli şeker yiyorum.
Benimde aynı canım yaaa iyi geliyormu bari okurken bile içim almadı benim...
Gözün aydın canım inşallah hep iyi haberlerini alırsıun bebeğinin ugs konusunda bende acemiyim nette daha belirgin ama netteki ugs ler 3 boyutlu olduğundan olabilir.Sende kendine iyi bak.. iyi çalışmalar...
Benim bildiğim olmaz 6 aylık bebekleri olanlar bile hamile kalıyorda bişi olmuyor.. Hamileyken bebek emzirmeyi önermiyor doktorlar çünkü o süt doğascak bebeğin diye onun dışında göğsünde süt olması önemli değil diye biliyorum..

Günaydın tarhan cım iyi değil midem fena bulanıyoooo:sinifsinif:
Bencede mutlu olmaya çalış yersiz sitres yapma kendine...bu mesajı okurken bile çubuk kraker yiyorum çok kötü bişi yaaa.. Ne güzel işte sen keyiften ben mecburiyetten yiyorum al sana keyiflenecek ilk şey:CüvCüv:

Ultrason tecrübelerinizi rica ediyorum :kedi: şööyleee bebek görünümünde bişiler görebilen var mıı :ecrin_bebek: Daha çok mu erkennn :kedi:

kızlar miğde bulantısı bende de çok var, ablam dün git lavaboya öğür kus rahatlarsın dedi, tabi ben normaldede kusamadığım için yapmadım. Ama hamileliğim boyunca 1 kere kusmuştum geçen hafta, o da sabah çok susamıştım ve bir bardak su içmiştim 2 dk geçmeden hem içtiğim suyu hemde sarı su çıkarmıştım. Bu sabahta miğdem çok bulandığı için öyle yapim dedim su içtim sonra lavaboya gittim ve sadece sarı su geldi. Şuan Allah'a şükür bulantı yok... Annem ve ablamlar hep söylüyorlar, sabah o suyu çıkarınca bulantı konusunda bütün gün rahat edersin diye. bakalım olucakmı. Şu ana kadar bişey yok çok şükür :)

simgecim benimki fasulye gibiydi birde yarın gideceğim, sanırım bebek görünümüne gelmelerine biraz daha var sabredelim...

Evet tatlım çok haklısın engel olabilsem keşke kendime ama bugün kararlıyım denicem.
umarım senin de midesi bulanan tüm arkadaşların da bir an önce sıkıntıları geçer. ve şööylle tadına vara vara bebeğinizi beslediğini düşüne düşüne güzel şeyler yemeye başlarsınızkaydirigubbakcemile5

günaydın. kızlar benimde bugün 8+3 dünden beri sürekli çıkarıyorum. içim dışıma çıktı artık. bir süredir midem bulanıyodu arada sırada çıkartıyodum ama dünden beri çok kötüyüm.:sinifsinif:

geçmiş olsun en kısa zaman düzelirsin inşallah tülaycım.

yeni gelen herkese günaydınlarrrrkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…