özgecim iyimiş sonuçlar süperrrrr.... çok şükür alaha.. boşver küçük karnı takm a kafana. senden önceki hastanın koca karnı varsa seninki küçük görünmüştür dr'a:)))))
Aşkolsun canım benim neden kızyım iyiki yazdın.Tabiki yazacaksın..
Tahminlerin doğru anneee benbüyüyorum diyo m.salih...
:lepipuyorumnanaktan
Kızlarrrr....
Biz geldik yaramaz oğluşumla beraber....
Çok teşekkürler herşey için çok sağolun...Size hemen olayı anlatayım.
Gece kasılmalarım oldu herzamanki kasılmalarım dedim.Önemsemedim.Zaten sürekli kasılmalarım olduğu için.Sabah 7 de bir kasılma geldi.Off dedim çok fenaa.Kalktım yatağa oturdum ağlıyorum.Yunus panikledi sağolsun soğukkanlı bir şekilde canım nefes al nefes al dedi.Nefes aldırdı derin derin 10-15 saniye sürdü.Yattım.8 de tekrar.9 da tekrar.10 da bir kalktım duramıyorum.Aradım Yunusu işe gitti tabi adam dedim gel çok fenaym.Sonra hemen Refşi aradım (sen de uyuyormuşsun kusura bakma canım yaa sana da panik olmuşsun.Gerçekten çok özür dilerim.)Anlattım durumu....
Hastaneye gittik.Nst ye bağladılar hemen.20 dakika falan.Ebe iyi dedi sonuçların dedi.İlk bebekte kasılmaların çok şiddetli olabilir dedi.Merak etme dedi.Doktra indim hemşiresi sonuçları gösterdi.İyi demiş.İdrar ve kan tahlili istedi verdi.Hastaneden çıkınca Mehtap aradı sağolsun.Anlattım durumu ona.Eve geldim Refişe tam yazarken kapı çaldı.Misafir geldi.Onlarda daha yeni gittiler anca yazabildim size.
Sonuç olarak biz iyiyiz ve bebişler bizi korkutmayı seviyor kızlar haberiniz olsun...
dünürcüğüm canım yarın sende göktuşumuzu görmeye gideceksin canım inşallah kocamn olmuştur canım ben yarın annemlere gidebilirim akşama kalmaya dünürün nöbetçi canım hem annem ayağını incilttiya gideyim yardım edeyim ona hiç olmazsa bir kat temizlik yaparım orada babamla bababm sağolsun çok güzel ev temizler valla beraber yaparız artık babişkomla canım sende doktordan çıkınca msj at bana canım unutma merak ederim damadımı şimdi
zehirciğim canım benim sen yazarken ben okurken yoruldum o ne kadar iş yapmışsın maşallah canım dinlen yat canım bende yavaş yavaş yapıyorum daha çantamızı hazırlamadık herşeyimiz yıkandı ütülendi o kadar bu ayın sonunda bende artık hazırlarım canımsın yaaa ne kadar yormuşsun kendini
zehircimmaşşalh sana ama çok yormuşsun kendini ya biraz yat dinlen amanın okurken ben yoruldum
iyi akşamlar kızlarr :) amann bugün kaçıncıya çıkıyorum tekrar giriyorum siteye yaa :))) neyse ben geçmişe bakayım bi ona göre yazayım olaylara cvplarımı :))
zehirciğim canım ben kendim yapacağım çikolataları hastahanede dağıtacağım yengem istanbuldan alacak şekerini biblolu olnlardan onuda akarabalara mevlüdünde dağıtacağım canım canım belki oralarda yoktur ondan dolayıdır
bayanssulusmile öyle dedim ve yaptım valla kaydirigubbakcemile3 yemeklerimi hazırlayıp süslenip kocişimi bekledim zemuszemus kocaman göbüşle ne kadar şık olduk o tartışılır ama kendimizi şişkoda olsak göbüşlü de olsak salmadık :lepi:sağol canım. inşallah yakın zamanda gidicem ben de. bu arada boşver temizliği falan ya sen temizlenmişsin işte evin de başka zamana kısmetse artık de. otur güzelce uzat ayaklarını dinlen.
çok sevindim canım.. tahlillerinin iyi çıkmasına.. dr.un dediğini de boşver.. senden önceki hastaları koca göbüşse ondan öle görünmüştür onun gözüne... hem deseydin ya ben içimde kocaman bi kuzey paşa taşıyorum .. göbüşün büyüklüğü umrumda mı opuyorumnanaktanslm kızlar....
doktordan geldik herhangi endişelencek bir durum yokmuş idrar kültrümüzde,gebelikte böle durumlar olurmuş ,benim doktorum ameliyatdaydı baska bir doktora gösterdim sonucu,oda cok sirin bir bayandı...
cildin nem dengesi falan bozulurmuş ve vücut kendi üretirmiş bazen bakteriyi...
bu arada kadın 32. haftalık hamiş olduğumu öğrenince çok şaşırdı ,çok ufakmış karnım,muhtemelen iç karnın geniştir falan dedi,bebeğin kilosunu sordu allah allah dedim içimden bende,benim her gitmeme kendi doktorum kilo muhabbeti yapardı,irileştiğimi sölerdi ama....
bende şaşırdım.....oysa hiç de ufak değil benim karnım.....
opuyorumnanaktan canıımm.. o kadar çok sevindim ki anlatamam bir sorun olmamasına :Saruboceq: o paşaya söyle teyzoşu hiiç üşenmez atlar uçağa gelir tee mersinlere onun poposunu ısıyıy :dance: korkutup durmasın bizi ayoll.. yok tatlım zaten uyanmıştım da.. uykum açılamıyodu.. iyi oldu şok etkisi kaydirigubbakcemile3 aman şükür şükür herşey iyiymiş.. bir türlü de konuşamadık bugün.. yine çıkmışsın ben gelene kadarr.. neyse yarın dr. çıkışı ararım ben seni inş.. iyi haberlerle :Saruboceq:Kızlarrrr....
Biz geldik yaramaz oğluşumla beraber....
Çok teşekkürler herşey için çok sağolun...Size hemen olayı anlatayım.
Gece kasılmalarım oldu herzamanki kasılmalarım dedim.Önemsemedim.Zaten sürekli kasılmalarım olduğu için.Sabah 7 de bir kasılma geldi.Off dedim çok fenaa.Kalktım yatağa oturdum ağlıyorum.Yunus panikledi sağolsun soğukkanlı bir şekilde canım nefes al nefes al dedi.Nefes aldırdı derin derin 10-15 saniye sürdü.Yattım.8 de tekrar.9 da tekrar.10 da bir kalktım duramıyorum.Aradım Yunusu işe gitti tabi adam dedim gel çok fenaym.Sonra hemen Refşi aradım (sen de uyuyormuşsun kusura bakma canım yaa sana da panik olmuşsun.Gerçekten çok özür dilerim.)Anlattım durumu....
Hastaneye gittik.Nst ye bağladılar hemen.20 dakika falan.Ebe iyi dedi sonuçların dedi.ılk bebekte kasılmaların çok şiddetli olabilir dedi.Merak etme dedi.Doktra indim hemşiresi sonuçları gösterdi.ıyi demiş.ıdrar ve kan tahlili istedi verdi.Hastaneden çıkınca Mehtap aradı sağolsun.Anlattım durumu ona.Eve geldim Refişe tam yazarken kapı çaldı.Misafir geldi.Onlarda daha yeni gittiler anca yazabildim size.
Sonuç olarak biz iyiyiz ve bebişler bizi korkutmayı seviyor kızlar haberiniz olsun...
canımm.. rabbim ne kararladıysa o olucaktırr.. sen gitme desende o bebişinin doğumunda bulunamıcaksa bir engel çıkardı zatenn.. sana allah kavuştursun diyorum.. ve inşallah yavrun babasının olduğu zamanda gelir sizin kollarınıza.. inşallah babasını bekler canımm... :Saruboceq:mrb.guzel anneler.esım bu hafta ank.ya egıtıme gıdıyor.ve tam 2 nısana kadar. hafta sonları gelecek.oğlum ıns.babasını bekler.olmazsa artık haberı alınca doğuma yetısır heralde demııı?ay guleyımmı aglayayımmı bılemedım..ve son kararı bana bıraktı.bugun cok zor bıgundu gıtme desem işiyle ılgılı ve onemlı onun ıcın .eee oğlusum ansızın gelırse oda kotu neyse artık son kararım gıt oldu.RABBIM buyuktur nasıp nasılsa oyle olsun.dusunsenıze ben arıyorum doğuruyorum gel dıye neysekı hızlı tern var 1.30 saatlık yol.
amannn canım yaa.. naptın seenn... aklinialirimsmile hepsini bir günde yapmasaydın yaa.. çok yormuşsun kendini.. ama şu an denicek bişiy yok tabi.. yapmışsın bitmiş.. o zaman gözün aydın diyim geçmiş olsun ama hemencecik dinlen bitanem opuyorumnanaktan bak deniz de dün temizlikti çamaşırdı gesmekti derken yoruldu bugün bebiş şakaladı onu.. amann allah korusunn... dinlen tez elden canımm...iyi aksamlar arkadaslar Şeniz nasilsiniz bugun ,gecmise bakamadim henüz yorgunluktan ölüyorum kafamçokkarıştı
kizlar cok sükür tüm hazirliklarim bitti
bebegin odasi tamam , giyimleri yikandi ve ütülendi
kendi dolabimida bastan asagi indirip yikayip pakladim ,hastane cantamida hazirladim
5 kilodan 10 tepsi hem patatesli hem kiymali börek yapip buzluga attim,5 kiloda köftelik kiyma yaptirmistim dünde onlari bitirip buzluga atmistim
belime el degmiyor kopuyor kopuyor agridan suannnn senağlama
dinlenicem ama yatincada canim SIKILIYOR yatakta kaydirigubbakcemile3
napiyim kizlar yha ne annem var ne kardesim var burda mecbur kendim yapmaliyim
ne eltim ne görümcelerim nede kaynanamdan bana fayda var onlara kalsa ben onlarin isini yapayim diye bakiyorlar
hosgeldin canim nasilsin :1hug:
söylerim canım annemde seni soruyodu geçen gün gelsinler yanıma diyordu bir akşam gideriz annemlere canım benim
canım inşallah bi akşam gideriz.tanışmayı çok isterim annen baya genç kafa dengi gibi duruyor.bende beklerim anneni.bi akşam geldiğinizde annenede söyle mutlaka.eee burası yabancı değil artık opuyorumnanaktan
iyi akşamlar kızlar
nasılsınız
ayşe deniz geçmiş olsun olsun canım bebeğin korkutmuş seni ama çok sevindim bi problem olmadığına
özgetahlil sonuçların iyi çıkmış ne güzel
zeynepcimmaşallah canım gizemimize güzel haberlerle gelmişsin
bebeg83 ve funda ne güzel yarın bebişler görmeye gidiliyo umarım güzel haberler alırız
yarın bizde gideceğiz dr abende göreceğim kızımı bakalım yolculuk için doktor amcamız ne diyecek
doğum için memlekete gitmeyi düşünüyorum da son karar yarın verilecek inş herhangi bi aksilik çıkmaz
zehircim çok yormuşsun kendini biraz dinlen artık ama bitmiş işlerin ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?