2010 Nisan Anneleri

özgecim iyimiş sonuçlar süperrrrr.... çok şükür alaha.. boşver küçük karnı takm a kafana. senden önceki hastanın koca karnı varsa seninki küçük görünmüştür dr'a:)))))

ewt bencede...
oysaki benim doktoruma görede ben hızla şişiyorum,hızla kilo alıyroum beni sürekli sınırlandırma çabası içinde....
demekki doktordan doktora çok değişiyo.......

cok cok gecmis olsun canim insallah birdaha olmazopuyorumnanaktan

anaaaaaammmm bugün doğurmazsam hayatta doğurmam. çok ayakta kalmaktan herhalde çocuk aşağı baskı yapıyoo...

iyi aksamlar arkadaslar Şeniz nasilsiniz bugun ,gecmise bakamadim henüz yorgunluktan ölüyorum kafamçokkarıştı

aysecim canim cok gecmis olsun ,bebisin cok korkutmus seni insallah bir daha olmaz canim :teselli:

kizlar cok sükür tüm hazirliklarim bitti

bebegin odasi tamam , giyimleri yikandi ve ütülendi

kendi dolabimida bastan asagi indirip yikayip pakladim ,hastane cantamida hazirladim

5 kilodan 10 tepsi hem patatesli hem kiymali börek yapip buzluga attim,5 kiloda köftelik kiyma yaptirmistim dünde onlari bitirip buzluga atmistim

belime el degmiyor kopuyor kopuyor agridan suannnn senağlama

özgeciğim canım sonuçların temiz çıkmış gözümüz aydın canım karnının küçüklüğüde pek öenmli değil deseydinya ben fit bir anneyim diye doktoruna:)))sen birde yemekten sonra gör benim göbişi deseydinya genelde benimki öyle oluyo yemekten sonra da:))

ayşeciğim canım benim mehmet salih doğsun gelicem hep ısıracağım yanaklarını annesini kaç kere korkuttu canımsın yaa tekrar geçmiş olsun canım rabbim zamnı geldiğinde kucağımızı almayı nasip eğlesin inşallah

oyyyy oyyyy özlemciğim beni sormuş canım benim yemek yiyorduk o vakitte sonra sofrayı kaldır et bu zamn oluyo canım eşin göreve gidiyomuş canım hayırlısı artık canımcım olurmu bitanem biz buradayız herzamn keşke yakın olsaydık gelir bizde kalırdın canım benim

zehirciğim canım benim sen yazarken ben okurken yoruldum o ne kadar iş yapmışsın maşallah canım dinlen yat canım bende yavaş yavaş yapıyorum daha çantamızı hazırlamadık herşeyimiz yıkandı ütülendi o kadar bu ayın sonunda bende artık hazırlarım canımsın yaaa ne kadar yormuşsun kendini

dünürcüğüm canım yarın sende göktuşumuzu görmeye gideceksin canım inşallah kocamn olmuştur canım ben yarın annemlere gidebilirim akşama kalmaya dünürün nöbetçi canım hem annem ayağını incilttiya gideyim yardım edeyim ona hiç olmazsa bir kat temizlik yaparım orada babamla bababm sağolsun çok güzel ev temizler valla beraber yaparız artık babişkomla canım sende doktordan çıkınca msj at bana canım unutma merak ederim damadımı şimdi

zehircimmaşşalh sana ama çok yormuşsun kendini ya biraz yat dinlen amanın okurken ben yoruldum

iyi akşamlar kızlarr :) amann bugün kaçıncıya çıkıyorum tekrar giriyorum siteye yaa :))) neyse ben geçmişe bakayım bi ona göre yazayım olaylara cvplarımı :))

canım ablamla konuşuyodum telde.yarın gitcemya oraya.......canım inş. güzel haberlerle gelirim..kilosu suyu herşeyi yerindedir inşalllah.dr a diyecem bakalım renklide göster iye........haber veririm canım gerçi göktuğu gördüğümde bi süre kendime gelemiyorum ama aklım başıma geldiğinde msj atarım.canım annene benden selam söyle.inşallah iyileşir yormasın kendini........

söylerim canım annemde seni soruyodu geçen gün gelsinler yanıma diyordu bir akşam gideriz annemlere canım benim

zehircimmaşşalh sana ama çok yormuşsun kendini ya biraz yat dinlen amanın okurken ben yoruldum

dinlenicem ama yatincada canim SIKILIYOR yatakta kaydirigubbakcemile3

napiyim kizlar yha ne annem var ne kardesim var burda mecbur kendim yapmaliyim

ne eltim ne görümcelerim nede kaynanamdan bana fayda var onlara kalsa ben onlarin isini yapayim diye bakiyorlar kötükedihüso

kizlar birsey sormak istiyorum sizlere hani cogunuz seker falan hazirliyorsunuz yha onlar ne icin ? hastaneye ziyarete gelenler ya da eve gelenler icin falan mi

burda hic öyle yapan gormedim daha dogrusu vardirda esimin ailede yok sanirim ,dogurup dogurup cikiyorlar hastaneden sonrasinda ne bir mevlit ne de bir yemek toplantisi var benneyaptımki

iyi akşamlar kızlarr :) amann bugün kaçıncıya çıkıyorum tekrar giriyorum siteye yaa :))) neyse ben geçmişe bakayım bi ona göre yazayım olaylara cvplarımı :))

hosgeldin canim nasilsin :1hug:

zehirciğim canım ben kendim yapacağım çikolataları hastahanede dağıtacağım yengem istanbuldan alacak şekerini biblolu olnlardan onuda akarabalara mevlüdünde dağıtacağım canım canım belki oralarda yoktur ondan dolayıdır

ben bir meyve molası vereyim geliyorum kızlar birazcık meyve yiyeli eşim çağırıyo illa beraber yiyelim diyo off offf bu adam tıkıyo ağzıma resmen illa yiyeceğim evdeki doktorum

zeyracim bende hastanede dagitmak icin birseyler almayi düsünüyorum

kaynanamlar gelmese bile arkadaslarim gelir büyük bi ihtimalle hem yanimdaki diger annelerede dagitirim

mevlüdünü kacinci haftada yapicaksin peki canimcim

sağol canım. inşallah yakın zamanda gidicem ben de. bu arada boşver temizliği falan ya sen temizlenmişsin işte evin de başka zamana kısmetse artık de. otur güzelce uzat ayaklarını dinlen.
bayanssulusmile öyle dedim ve yaptım valla kaydirigubbakcemile3 yemeklerimi hazırlayıp süslenip kocişimi bekledim zemuszemus kocaman göbüşle ne kadar şık olduk o tartışılır ama kendimizi şişkoda olsak göbüşlü de olsak salmadık :lepi:
çok sevindim canım.. tahlillerinin iyi çıkmasına.. dr.un dediğini de boşver.. senden önceki hastaları koca göbüşse ondan öle görünmüştür onun gözüne... hem deseydin ya ben içimde kocaman bi kuzey paşa taşıyorum .. göbüşün büyüklüğü umrumda mı opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan canıımm.. o kadar çok sevindim ki anlatamam bir sorun olmamasına :Saruboceq: o paşaya söyle teyzoşu hiiç üşenmez atlar uçağa gelir tee mersinlere onun poposunu ısıyıy :dance: korkutup durmasın bizi ayoll.. yok tatlım zaten uyanmıştım da.. uykum açılamıyodu.. iyi oldu şok etkisi kaydirigubbakcemile3 aman şükür şükür herşey iyiymiş.. bir türlü de konuşamadık bugün.. yine çıkmışsın ben gelene kadarr.. neyse yarın dr. çıkışı ararım ben seni inş.. iyi haberlerle :Saruboceq:
canımm.. rabbim ne kararladıysa o olucaktırr.. sen gitme desende o bebişinin doğumunda bulunamıcaksa bir engel çıkardı zatenn.. sana allah kavuştursun diyorum.. ve inşallah yavrun babasının olduğu zamanda gelir sizin kollarınıza.. inşallah babasını bekler canımm... :Saruboceq:
amannn canım yaa.. naptın seenn... aklinialirimsmile hepsini bir günde yapmasaydın yaa.. çok yormuşsun kendini.. ama şu an denicek bişiy yok tabi.. yapmışsın bitmiş.. o zaman gözün aydın diyim geçmiş olsun ama hemencecik dinlen bitanem opuyorumnanaktan bak deniz de dün temizlikti çamaşırdı gesmekti derken yoruldu bugün bebiş şakaladı onu.. amann allah korusunn... dinlen tez elden canımm...

canımcımm sen yine de yorulmamaya çalışş.. opuyorumnanaktan hoşbuldukk.. ben iyiyim canım.. sen nasılsın? heyecanım tavan yapmış durumda.. yarın dr. gidicez.. ayy allahım inş.. herşey yolundadır.. :Saruboceq: çook özledim yavrumu yaa mafoldumben insan hiç görmediği birini sevebilirmi.. mafoldumben insan hiç koklayamadığı birini özleyebilirmi.. mafoldumben anne olmak böyle bişey iştee.. sağlıkla doğsunlar da doyadoya o cennet kokularını koklasak inş.. :Saruboceq: :asigim:

Son düzenleme:

iyi akşamlar kızlar
nasılsınız

ayşe deniz geçmiş olsun olsun canım bebeğin korkutmuş seni ama çok sevindim bi problem olmadığına
özgetahlil sonuçların iyi çıkmış ne güzel
zeynepcimmaşallah canım gizemimize güzel haberlerle gelmişsin
bebeg83 ve funda ne güzel yarın bebişler görmeye gidiliyo umarım güzel haberler alırız

yarın bizde gideceğiz dr abende göreceğim kızımı bakalım yolculuk için doktor amcamız ne diyecek
doğum için memlekete gitmeyi düşünüyorum da son karar yarın verilecek inş herhangi bi aksilik çıkmaz
zehircim çok yormuşsun kendini biraz dinlen artık ama bitmiş işlerin ne güzel

zehircim ben şeker yapcaktım ama vazgeçtim keselere lavanta hazırladım mevlüdünde onları dağıtacağım inşallah

kızlar ben bi duşa gireyim görüşürüz yine.....

sağol canım güzel dileklerin için inşallah sende iyi haberlerle gelirsinopuyorumnanaktan

1453sym... canımçok saol iyi dileklerin için.. inşallah sende iyi haberlerle gelirsin dr.dan... bende tabiki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…