2010 Nisan Anneleri

kızlar ben çıkıyım artık.. sırtım çok oturmama izin vermiyo accık uzanayım tv izlerim.. sonra da bebişimin mendillerinin oyalanma işinde sonuncu mendildeyim :)) onu bitireyim :) son hazırlıklarımız da bitsin.. ananemiz gelicek haftaiçi de çantamızı da hazırlıycaz :)

herkese iyi akşamlarr.. çook öpüyoruzz.. yarın muhtemelen doktor dönüşü ancak girebilirim.. sabah kociş evde olucağı için.. dua edin bize de herşeyimiz iyi olsun.. kilomuz (bebeğin ki :) suyumuz duruşumuz.. herşeyimizz... görüşürüz.. byy..

bebegcim canim duygularini öyle güzel yansitmissin ki

di mi insan görmedigi bir seye nasil bu kadar asik olabilir ki :asigim:

yatmistim dinlenmek icin ama canim istemedi yatmak, kalktim bende kaydirigubbakcemile3
daha bebegi dogurmadan mevlüdünü nasil yapsam, neler yapabilirim diye bakiyorum kkya :dance:

1453sym evet canim islerim bitti artik rahatca dogumu bekleyebilirim insallah,darisi hepinizin basina insallah ama gercekten cok yormayin kendinizi :1no2:

canim hayirli haberlerle gelirsin insallah ama uzun yola dayanabilcekmisin ,doktorun ne dediginden ziyade senin kendini nasil hissettigin önemli :1hug:

budebecim canim bakalim bende kafama göre ve bir de buranin imkanlarina göre birseyler yapmaya calisacagim kendimce

baktim bulamadim bir sey valla Türkiyeden siparis ederim olur biter kaydirigubbakcemile3

iyi haberlerle gel canim benim Şeniz

bende dinleyim artik belim iyice kötüledi :gitme:

iyi akşamlar kızlarr ben geldimm çokkk yorgunum aslında ben pek bişey yapmadım ama ortalıkda ayak işlerini yapmaktan yorulmuşum.
yatak odamızı düzenledik bugün asıl eşimin canı çıktı mobilyalar yerleşti ama daha dolabın içi tekrar yerleşecek zaten beşiğimiz de gelecek haftaya gelcekmiş. çok geç yaaa
valla geçmişi okuyamayacak kadar yorgunum umarım herkes iyidir

zehirciğim canım ben 40da okutmayı düşünüyorum inşallah canım inşallah bir aksilik olmazsa belki taşınırsam doğumdan sonra o zamn 1 ay daha erteleyebilirim bakalım canım sende dediğin gibi hiç olmadı ısmarlarsın türkiyeden ama çikolata tül falan alıp sarmanda yeterli olur canım ben hastahane için öyle yapıcam inşallah

şeymacığım canım saol güzel dileklerin için yarın doktora gidiyomuşsun inşallah prensesten güzel haberlerle döneceksin canım kocamn öptüm seni ve prensesi

tuğbişim hoşgeldin valla yüzünü nickini duyan cennetlik canım

hoşbulduk zeynepcim hazırlıklar bu zamana kalınca koca göbekle yetişemiyom ondan:)
ne var ne yok canım:1hug:?

iyilik canım bende mart annelerine bakıyordum valla evde olunca bizde eşimle habire yiyoruz sorma canım yaa meyve yedik ondan sonrasını saymıyacağım eşimle dalga geçiyorum artık sende benimle göbek yaptın diyorum adamada bulaştırdım iştahımı sorma canım sakın kendini fazla yorma bitanem yaa dolap yerleşrirmek inan insanı çok yoruyo benim dolap bitap biçimde ben hergün düzeltsem eşim bişey alırken eski haline dönüyo sorma canımcım

hoşgeldin rahimeciğim iyiyiz şükürler olsun canımcım ömerciğimiz nasoıl canım

meraba aşkitommm iyidir ama yorgunum sen nasılsın?
zeynocum afiyet olsun yarasın gizemime boşver canım şimdi yemiceksin de ne zaman yiceksincokacimcoook
yarın sabah kayınvalidem gelicek bizim bütün kıyafetler onun yatağında yığılı valla sanırım yarın yerleştircez artık çünkü eşim taşıcak ki ben yerleştireyim. canım yaa o da perişan oldu bugün

derindeniz meraba canım naber?
ay kızlar bunca işin arasında bir alerjim tuttu bugün hapşırıyom burnum tıkanıyo artmasın diye dua ediyom. hapşuuuuu:)

tuğbişim kolay gelsin canım benim yaa off off evde olunca ev işi hiç bitmiyo canım yaaa eşinde yorulmuştur canım kolay değil canımcım ben sırf o yüzden doğumdan sonraya sakladım taşınma işimizi hiç gözüm kesmiyo gerçi yardım edecek çok kişi var sülale geniş olunca 1 günlük ama işte ben illa kendiminde eli değsin istiyorum

derindeniz meraba canım naber?
ay kızlar bunca işin arasında bir alerjim tuttu bugün hapşırıyom burnum tıkanıyo artmasın diye dua ediyom. hapşuuuuu:)

tuğbişim alerjimi yoksa soğukmu aldın canım biryerden dikkatli ol canım sonuna geldik artık canımcım ıhlamur hemen çok iyi geliyo benimde geceleri burnum tıkanıyo canım nefer zor alıyorum:gitme:

slm kızlar nasılsınız bizimde bugün sepet beşiğimiz geldi ayy ççok hoşuma gitti beyaz tülden olanlardan karşıma koydum bakıp bakıp duruyorum.dünde annem geldi kayınvaldemle ikisi dünden beri hiç oturmadılar sağolsunlar bütün evim temzilendi beşiğimizde geldi artık hepsi bitti sayılır.içim daha rahat şimdi hiçbişiy yetişmicek gibime geliyodu yarında oğlumun odasını düzenlicem kısmetse.

kızlar temizlikte annem nası yoruldu kayınvaldemde öyle analık ne kutsal bişiy.hiçte yoruldum demedi. annem gidince hüzünlendim birden ağladım çok duygusalım yine bugünlerde annelik gibisi varmı.bizde olucaz.bana bakıp bakıp karnını kocaman görünce içim gidiyo yavrumu allah kurtarssın diyo bende o öyle deyince çok duygulanıyorum. canımannem yaa ne çok yoruldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…