derindeniz meraba canım naber?
ay kızlar bunca işin arasında bir alerjim tuttu bugün hapşırıyom burnum tıkanıyo artmasın diye dua ediyom. hapşuuuuu:)
kızlar temizlikte annem nası yoruldu kayınvaldemde öyle analık ne kutsal bişiy.hiçte yoruldum demedi. annem gidince hüzünlendim birden ağladım çok duygusalım yine bugünlerde annelik gibisi varmı.bizde olucaz.bana bakıp bakıp karnını kocaman görünce içim gidiyo yavrumu allah kurtarssın diyo bende o öyle deyince çok duygulanıyorum. canımannem yaa ne çok yoruldu.
saol bitanem valla öyle bende 4 aylktım taşındığımızda kalabalıktık da yardım eden çoktu ben yine de helak ettim kendimi insanın içine sinmiyoki. valla taşınmayı ertelemen çok akıllıca olmuş canım :lepi:tuğbişim kolay gelsin canım benim yaa off off evde olunca ev işi hiç bitmiyo canım yaaa eşinde yorulmuştur canım kolay değil canımcım ben sırf o yüzden doğumdan sonraya sakladım taşınma işimizi hiç gözüm kesmiyo gerçi yardım edecek çok kişi var sülale geniş olunca 1 günlük ama işte ben illa kendiminde eli değsin istiyorum
canım alerji eminim önceden de vardı zaten. ya şu ıhlamuru bi sevemedim ben oldum olası kokusundan nefret ediyom. geçenlerde burnuma kokusu geldi dediler canın mı istiyo yok dedim bu kokudan kurtulmam lazım:))tuğbişim alerjimi yoksa soğukmu aldın canım biryerden dikkatli ol canım sonuna geldik artık canımcım ıhlamur hemen çok iyi geliyo benimde geceleri burnum tıkanıyo canım nefer zor alıyorum:gitme:
saol canımcım fazla da yormadan azar azar yapıyom güya ama işte yinede akşama pestilim çıkmış oluyo. canımcım ben burnuma su çekemiyom alerjiden dolayı. alerjik rinit var, yani burnumda et var hemen kabarıyo daha beter oluyom kaydirigubbakcemile3 başladıktan sonra yapacak hiçbişeyim olmuyo malesef bilmiyorumkismileslm saol idare eder tarrhancim ya sen nasilsin,fazakla yorma kendini kaynanan yada annen gelince yapsin diger isleri cnm,cnm burun tikanmasuzlu su cekince burnuna iyi geliyo dene istersen
canımcım kahvede tek zararlı olan kafein. ama onunda fazlası zarar. dengede tutmak için kahve yediğin günler çay falan içmezsen zararı olmaz sanırım.benim cnm bu aralar kömür gibi yanik seyler bide kuru kahve kasik kasik yiyorumm ya sizler anislerrrkahve zararlimikineee
ben doktoruma hiç sormadım ama internette günde 1 fincanın zararı olmayacağı aşırı tüketiminin zararlı olduğu yazıordu. birde canım türk kahvesi diilse sevdiğin neskafelerin kafeinsizi var ondan içebilirsin ben almıştım ama tadını sevmedim.canım kahve bana doktorum kesinlikle izin vermemişti canım sen yinede tadımlık tat kahveyi bende çok seviyorum ama hamile kaldığım günden bu yana içmedimmafoldumben
zeyracim kavanozu acip kokluyom avuc avuc yiyesim geliyo resmen,sana neden yasakladi kahveyi arada ic ya bak canin cekiyorsa cnm
amanın seni de yoldan çıkarcamkaydirigubbakcemile3 arasıra içmekten bence bişi olmaz tatlım ama sonra doktorun kızarsa da çok üzülürüm seni ayarttım diye:sm_confused:ayyy bende içeyim o zamn tuğbiş yaa valla hasret gittim ben neskafesiz sigarasız güne başlamazdım biliyomusun aslında çok yanlış ama bende bir zevkti eşimde çok kızardı bana hatta bişeyler yemeden içtiğğm için ikisinide ama alışkanlıktı ne yapim sütle içeyim o zamn canım yaa ne olacak :içelim:
dinlenicem ama yatincada canim SIKILIYOR yatakta kaydirigubbakcemile3
napiyim kizlar yha ne annem var ne kardesim var burda mecbur kendim yapmaliyim
ne eltim ne görümcelerim nede kaynanamdan bana fayda var onlara kalsa ben onlarin isini yapayim diye bakiyorlar kötükedihüso
kizlar birsey sormak istiyorum sizlere hani cogunuz seker falan hazirliyorsunuz yha onlar ne icin ? hastaneye ziyarete gelenler ya da eve gelenler icin falan mi
burda hic öyle yapan gormedim daha dogrusu vardirda esimin ailede yok sanirim ,dogurup dogurup cikiyorlar hastaneden sonrasinda ne bir mevlit ne de bir yemek toplantisi var benneyaptımki
benim kaynana tarafındada yok. ama benim kuzenler bebek veya gülen yüz şekilli kurabiye yapıp mavi tüllere saracaklar hastane için. eve gelen ağır misafirlere çikolata, konu komşu veya dıdımın dıdısı tiplere de küçük lavanta keseleri yapcam. zaten oturduğum semte ve eşimin ailesine sosyetik geliyom.
hosgeldin canim nasilsin :1hug:
benim cnm bu aralar kömür gibi yanik seyler bide kuru kahve kasik kasik yiyorumm ya sizler anislerrrkahve zararlimikineee
valla zeyracım internette aşırı tüketimin zararlı olduğu yazıyo zaten bayağı da ilerledik artık bebek çok maruz kalmazz heralde.
sütü sade içemiyom içine kahve, nesguik, salep bişiler katıyom her akşam.
ayrıca kahve kafeinden dolayı yasaklanıyo ama kakao da da var çayda da. varmıdır aramızda çikolatadan uzak durabilen acaba.
ben de kahve sigara zevkini özlüyom ama ben bu aralar birazcık şımardım sigara konusunda:sinifsinif: çok kızıyom kendimeklava:
bence de olmaz canım ama yinede için rahat olsun dersen kafeinsiz kahveler var marketlerde tadı çok farklı değil aslında ama aynı zevki alamıyom ben psikolojikmidir bilmemtuğbişim kahveden bişey olmaz abartmadığın sürece bencede ama doktorum neden öyle dedi anlamadım neyse canım sütle bişeycik olmaz sanırım yaaa
kızlar birde bende son günlerde şöyle bir duygu oluştu: doğum yaklaşıyo ya artık bebişime hiçbişi olmaz gibi geliyo saçma ama sanki bütün tehlikeler riskler bitmiş gibi hissediyom. allah korusun kötü bir şey olsa hiç hazırlıklı değilim artık eskisi gibi.
belki de hareketlerini sürekli hissedince böyle rahat oluyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?