2010 Nisan Anneleri

kızlar ya çok kötüyüm duş aldım duştan sonra karnımın altı acıyo,belim çok fena.biraz uzandım ama yatamadım.uykum geldi aslında şimdi ama sabahtan ya dr kontrolümüz neden böyle oldu acaba*göktuğda bi yana yığılıyo karnım acıyo resmen

canım dur hemen stres yapma bitanem belki üşüttünmü bebğin bir yere toplanmaı normal canım dönüyolarya yavaş yavaş ondan birde canım duşta fazla kalma rahimi genişletiyo canım en fazla 10 dakika sabah gideceksin canım saat kaçta girceksiniz randevuya

fundacım hoşgeldin geçmiş olsun canım yaa biraz uzanıp dinlenince geçmiyomu rahatsızlıkların yoksa yarın için heyecan mı yaptın tatlım yaa

canım stres yapmadımda ne bileyim ya...ayağımı üşütmedim diye biliyorum.yarın 9.30 da randevumuz.....ben duşta faza kalıyorum canım en az yarım saat temizlik falan ama ufoyu yakıyorum ayağımda da banyo terliği oluyor

sormayın kızlar o kahvekoliklik bendede vardı hamilelikten önce günde 3 fincan sütlü nescafe 1 fincanda kahve içerdim.hamilelikte en çok o zor geldi zaten banada yasaklamıştı doktorum.şimdi diyorum doğumdan sonra şöyle oğlumu uyutunca kahve keyfi yapıcam diyorum tabii emzircezya yine sütlü olcak kahve ama olsun.

fundacım hoşgeldin geçmiş olsun canım yaa biraz uzanıp dinlenince geçmiyomu rahatsızlıkların yoksa yarın için heyecan mı yaptın tatlım yaa

yok hayatım heyecan yapmadım.uzanıncada geçmiyo.......belim fena şu anda ara arada karnım........bazen arada karın ağrısı vuruyodu hani bunlar doğum habercis,ya korkum ondaneyvahedigeldismile

canım sakın aklına öyle şeyler getirme rabbim korusun sen fazla kalmışsın banyoda canım yaa yarım saat fazla 10 dakikayı geçmemesi lazım sanırım ondan kaynaklanıyo canım yat canım dinlen uzan zaten sabah erken kalkıcaksın bitanem geçmiş olsun canım benim

ay ben suyu görünce çıkmak istemiyom ya gayet ılık suyla banyo yaparım. bu sürenin hepsi duş alırken geçmedi canım temizlik falan derken uzun sürdü.neyse ben yatayım kızlar belki rahatça uyurum.hepinize iyi geceler..........

iyi geceler canım yarın göktuşumuzu görünce hiç bişeyciğiğn kalmaz sen meraketme annesi öpüyorum kocaman bende çıkacağım belim çok ağrıdı teyzoşlar hepinizi öptük kocaman yarın bana haber ver canım msj at kısaca bilgilendir ordudamı kalıcaksınız yarın akşam

yok canım döneceğiz belki anneme geçerim bende.........dün akşam bi yeğenimin kolu kırıldı bu akşamda başka bi yeğenim daha var 1 yaşında kusma ve ishalden hastaneye yatırıldı.bilmiyorum belki hep onların yanına giderim bakalım canım ya

zeyracım fundacım iyigeceler kızlarrr
fundacım aman dikkat et kendine kötü şeyler getirme aklına lütfen yarında göktuşa selam söyle:asigim:

tarhancım nasılsın
selam verıp cıkıyorum
ömer uyurken uyuyayım bıraz
salı gunu 2,30da doktora gıdecegım ahmet beye
hebrın olsun

bu saatte ilk günaydın benden olsun kızlar.
hepiciğiniz uyuyosunuz şimdi ne güzel.
bense tam 2 saattir ayaktayım yatamıyorum belim ağrıyo........bakalım dr umuz ne diyecek dün geceki bel,kasık ağrısı ve sancılanma için

slm kızlar.....
fundacım gecmiş olsun......
zeynocum online gözüküyorsun nasıl oldun dünden beri konuşamadıkta???

günaydın kızlar..bugün çabucak akşam olsun lütfen ve ben oğlumla 4 aylık bi dinlenceye start vereyim boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…