2010 Nisan Anneleri

günaydın kızlarr
2 gündür yerimden kalkamadım desem yeridir felaket kasık sancıları ile uğraştım ama çok şükür bugün iyiyim dün gece öyle bir uyumuşumki günlerden sonra
sizler nasılsınız ?
gelincik hadi gözün aydın canım bol bol dinlenirsin artık

günaydın herkese..

ben gene hastayım
gene ateş, gene öksürük, gene nezle.. inanamıyorum yani daha yeni iyileşmiştim bu nasıl iş....

refiyecimle mehtapcım merak etmişler beni, özgem de sabah yazmış.. iyiyim diycem adettendr ama turşu gibiyim valla kızlar..

ev kurudu, eşim erkenden markete gitti ben de o yokken topice bakayım dedim, yoksa o olsa kızıyor, kk bağımlısı oldun, yat dinlen ne interneti diyor..

deniz korkutmuş dün.. ilk mesajları okuyunca aklım çıktı ama çok şükür sonraki haberler iyiymiş.. mehmet salih anneciğine ce-ee yaptı demek. ama şükür Allah'a şimdi iyi.. bol bol dinlen denizcim. yorma kendini.. sefasını sür ev hanımlığının.

doktora gidenler olmuş..isim olarak bi zeynep'i anımsadım, kalanlar kusuruma bakmasın.. çok şükür hepinizin haberleri de iyi. maşallah bebişlere.. öpüyorum güzel burunlarından..

özgecim senin tahliller de iyi çıkmış çok şükür.. diğer doktorun karnın küçük demesine de takılma sen, her doktorun görüşü farklı, ayrıca o "iç genişliği" denen olay hakkaten hurafe değil, varmış öyle bir şey yani... ayırca da sen gayet normal bir hamilesin. kilosu da düşük falan değil kuzey'in.. işkillenme lütfen..

fundacım sabaha kadar oturmuşsun ha.. kıyamam..
aklına kötü şeyler getirme.. bu ara kendimizi çok dinler olduk.. en ufak şeyde "acaba doğum belirtisi mi" paniği yaşıyoruz ama artık son dönemece girdik güzelim, hepimizin olacak ufak tefek sıkıntıları...
şu an doktordasındır muhtemelen. inşallah dönüşte iyi haberlerini alıcaz...

hayriyecim senin de gözün aydın tatlım.. işte son güne de geldin :)
bundan sonrası sefa zamanı sana :)

canlarım, umarım hepiniz iyisinizdir. ben gene bi iki gün ortalarda olamam, bakalım ne zaman toparliycam kendimi..

çok çok öpüyorum herkesi.

kendinize çok iyi bakın..dönene kadar da beni unutmayın :)

jalecim hoşgeldin tatlım.sancıların olmuş allah yardımcın olsun canım dikkat et kendine bol bol dinlen..sağol canımm evt bende bol bol dinlencem oğlumla..

zeynepcim günaydın canım..çabucak toparlarsın kendini inşallah..ne kadar zayıflamış bünyen canım yaa hemen düşüüro seni hastalık.kendine ii bak özletme kendini çabucak toparlan ve gel..bende seni çokkk öpüorum canım..

zenepçim günaydın canım
çok geçmiş olsun nedir senin şu gripten çektiğin ama eşinde haklı bol bol dinlen lütfen
benim eşimde yasakladı neti kaç gündür şimdi uyuyorda öyle girebildim

hoşbuldum canımm
sorma doğuracakmıyım yoksa dedim öyle korktumki

günaydın güzel, koca göbekli bayanlar...

evet bel ağrıları arttı dünde benim bi 5 dk çok fenaydı. sonra hafifledi. ama o 5 dk da resmen gözümden yaş geldi.. e olacak en az 4 kilo bişi var artık karnımızda... suyu falan ohoo...

günaydın canımm
haklısın bak hiç düşünmemiştim böyle:)
sanada geçmiş olsun

sağol tatlım geçmiş olsun asıl sana ben işe gidiyorum da böle oluyor siz evde olmanıza ragmen böyle demekki daha fena durumdasın. şükür bugünümüze... az kaldı sabır...
hadi eşin gelicek yakalanıcaksın:))))))

gunaydın herkese..fundacım dun gece kotu gecmış.ama bak su sıralar göktuğu goruyosun.ıns.bısey yoktur.refıyecım sende bugun dr a gıdıyosun hadı bakalım guzel haberlerle gelın ıns.jnazcım bol bol dınlen.gelıncık senınde gozun aydın dıyelım artık bak 1 hafta nasıl gececek dıoyoduk dr rapor vermedı dıye ama oda gectı.benımde cuma son 1haftacık daha.nazlıcım sende ıyısındır inş.

nazlıcım geçmiş olsun canım o şiddette ki bel ağrıları bende aylardır var bel ağrılarımla yaşamayı öğrendim ben mafoldumben

canımya inan evde olup olmamakla alakası yok ama şuda bir gerçekki sen daha çok yoruluyorsun
evet çıkayım ben hemen gdaha kahvaltı hazırlayıp eşimi uyandıracağım bide uyanırsa yandım zaten:)
sanada kolay gelsin hayatım

günaydın canım artık dinlenmeye çalışıyorum tatlım yoksa yandım :)
sende iyisindir inşallah tatlım

kızlarr çıkayımda eşime yakalanmayayım ben
inşallah uğramaya çalışacağım giremesemde bilinki dinleniyorum :)
kendinize de bebişlerinize de çok iyi bakın geçmişe bakamadığım için kim ne halde bilmiyorum malesef

zeynocuğum,jaleciğim çok çokkk geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin canlarım hayırlısıyla artık şu günler geçsede kollarımıza alsak kuzucuklarımızı inşallah

bu arada unuttum herkese günaydınlar kızlar teyzoşlarımızın hasta olması aklımızı başımızdan aldı hayırlı hafta sonları herkese

noldu bize ya.herkes hasta olmuşçok geçmiş olsun annişler.acil şifalar diliyorum.iyi haftasonları.

huuuuu nisan anneleri nerelerdesiniz yaaa off her hafta sonu böyle sessiz bizim topik nedense yaaa

slm kızlar....
midem dehset yanıyor anlatmam,sabah bişi yoktu,hatda hava çok gzl yuruyüşe bile gittim annemle...
ama eve gelir gelmez bi dehset yanma ile karşılaştım....
yangın var diye bağırcam....
bu arada annemdeyim hehe pc gelmiş.....

meraba özge geçmiş olsun canım süt iç canım iyi gelir midene off ne sıkıcı bir hafta sonu bende akşama annemlere gideceğim eşim nöbetçi bugün yarın sabah direk annemlere gelecek pazar kahvaltısına bende şubat annelerine bakıyordum sanırım 2 tane kalmış doğurmayan onlarda normal doğum yapacaklar sanırım mart anneleride 8 kiş şimdiden doğurmuş anam sıra bize geliyo oyyy oyyy geçsin artık şu günler çok özledim kızımı alayım koklayayım kollarıma yaaa

bu arada pc gelmiş canım artık gece sohbetlerine katılırsın bol bol canımhayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…