2010 Nisan Anneleri

slm kızlarrrr... amaann kimseler yokk ...

biz doktordan geliyoruzz... hihoyyyt gerçi 1de gittik dr. a ama ordan çıkışta da çarşıya uğradık.. gezdik.. yemek yedik falan... :)))
oyy oyy oyy..oğlumu ne çok özlemişim yaaa... allahımm dizleri,dirsekleri,fındıcık burnusu,pıt pıt atan kalbi,midesi,dudacıkları.. :asigim: çok iyiydi allaha şükür heryeri.. herşeyii..

2,143 gr. olmuşuz maşallah paşamaa... :asigim:
boyumuzu söylemedi bende o heyecanla soramadım.. kalkınca aklıma geldi.. tekrar yatmak da zor geldi.. o kadar silindim.. 42-43 cm. di yanlış hatırlamıyorsam dedi
yine1 hafta önde çıktık.. ve doktorumuz şu an baş geliş pozisyonda olduğumuzu ve erken gelme ihtimali de bulunduğu için mart 30-31 gibi almak istediğini söyledi :dance: 3,200-3,500 arası bir bebek olucak inş. dedi.. haftaya cumartesi gidip martın ameliyat listesi eline geçtiğinde , martın son günlerinde eğer operasyonu varsaalıcak.. kesin gün vericek... olmazsa da en geç 1-2 nisan :dance:
yanii herşeyimiz çok iyiydi.. yavrum da.. suyu da.. plesenta da.. herşeyy

bu arada bende1,5 ayda 2 kilo almışım.. o da çok iyi dedi..pazartesi hastahaneye çağırdı.. ilaçlarımızı yazıcak.. nst ye giricezz.. bi de idrar-kan rutin tahlillerimize bakılcakmış...

Son düzenleme:
oooo refişcim maşallah ne güzel haberlerle gelmşsin canımcım yaaa.maşallah kuzuna ağır bi abi oluvermiş.allah nazarlardan saklasın..demekki p.teside kuzucuğun aramıza katılış günü belli olcak.allah hayırlısını nasip etsin inşallah..çok sevindim ii haberlere tatlım..p.teside ii haberleri okuyacaz burdan inşallah..

cok sevındım canım gözün aydın maşşallahhh nazar degmesın özeline bak canikomopuyorumnanaktan

hayriyecim... çok saol bitanemm.. büyümüş teyzesi valla yaa... maşallah kuzuma..pazartesi dr. a tahliller için gidicem canım.. asıl günümüz haftaya cumartesi belli olucak.. ayın 27-28 inde kesin listeler dr.ların eline geçiyomuş da.. rabbim hepimize hayırlısını versin canım benim... ama iyi gibi kilosu sanki demi.. :) ben çok korkuyodum ufacık kalıcak diye.. sattan 2 hafta geriden gelerek başladığımız için hamişliğe :))

elifçim..
çok saol canım.. amin canımm... hep böyle iyi haberlerle gelelim inşallah :)

rabbım saglıkla bebişlerımızı kucagımıza almayı nasıp etsın inşşş mutlu mutlu bebişlerımızle saglıklı hayat gecırmek dılegıyleee opuyorumnanaktan

ayy şekerim bi alemsin ne korkuyon tosun gibi bebişin maşallah..3,500 ile doğurursun bence..zaten önemli olan sağlığı kiloyla sağlık olmuyo biliosun tatlım.sağlının ii olduğu haberlerinide her gidişinde alıon çok şükür,,ee kilosu da ii.allahtan başka ne isteyelimki dimi ama tatlım..bize bitek o büyük buluşmayı beklemek kalıo artık allahın izniyle o günü de görcez..

Merhaba kızlar, nasılsınız?
Biz temizlik yaptık, gezmeye gittik. Şimdi oğlumla dinleniyoruz.
Refiyecim, maşallah oğluna. Kavuşacağın tarihte belli olacak ne güzel canım. Allah nazarlardan saklasın bebişini.

haklısın hayriyecim.. kilolu bebek sağlıklıbebek diye bişey yok tabiki. ama işte 3kiloyu geçsin en azından da ele avuca gelsin ayol :))) şükür canım iyi herşeyi şu ana kadar...

erkflz.. çok saol canımcım... rabbim hepimizesağ salim bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin.. hayırlı olduğu zamanda.. sorunsuz sağlıkla inş..

kızlarr biz şimdilik çıkıyoruzz.. yemeğimizi yedik allahtan o derdimiz yok bugün.. ama eşim iş kıyafetlerini getyirmiş yıkamaya.. onları atmıştım.. yıkandılar çıkarıp asayım anca kurur yarın akşama kadar :))

sooonra evmizi toparlayalım.. yarın babişkomuzun temizlik günü :))) toparlanıcak iş bari bırakmayalım da yormayalım.. bıkıp kaytarmaya başlamasın :)

hepinizi çok öpüyoruzz..

Kızlar, forumda balık yağı hapıyla ilgili bir konuya rastladım. Bende merak ettim, aranızda kullanan var mı?
Ben haftada birkez balık yiyebiliyorum. ıki kez olmuyor ama cevizle aram iyi.

mşallah nekadar güzel haberlerle gelmişsin canım desene ufaktan ufaktan ogluşuna kavusacagın gün belli olmaya baslıyor darısı basımıza allah kucagına almayı nasıp etsın canım

alminacım.. çok sağol canımm.. amiinn inşallah.. rabbim hepimize sağlıkla sorunsuz olarak bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin...

merhaba kızlar..........
öncelikle geçmiş olsun dileklerini söyleyen herkes sağolsun.Allah razı olsun arkadaşlar.....
sabah kontrolümüz vardı.daha kapıdan girer girmez dr um ne oldu sana böyle ne kadar büyümüş karnın dedi........bende tüp bebekya ben hep bu günleri hayal etmiştim falan diyorum şirinlik yapıyorıum aklınca.dediki daha muayene etmeden 35 haftalık görünüyo karnın dedi.neyse muayeneye geçti.karın çevresi 34+3 baş çevresi 35+3 görünüyor.bacak boyu da uzun.neyse oğlum 2337 gram.drum diyetini bıraktın dimi dedi bende şeker çıkmadıya son 2 hafta dikkat etmedim dedim.dr o kadar kızdıki kızlar........resmen azarladı benim dediğime uymuyosun bebekte erken doğum ihtimali var dedi.hemen ciğerleri gelişsin diye 12 saat arayla 2 iğne birde yine bu haftadan itibaren erken doğum olmasın diye herhafta yapılacak bi iğne verdi....sonra nst ye yolladı dediki dün geceki ağrım vardıya nst ye göre bu iğnelerini ayarlayacağım dedi.bana söylemedi ama ağrı çıktı.iğneleride verdi.heeeee bu arada bebeğin karnı büyük çıktıya şekerden şüphelendi ve her gün sabah öğle akşam aç ve tok karnına şekerine bakılacak dedi.eğer 200 ü geçerse direk hastaneye geliyosun dedi.toplamda 1ay boyunca 1 kilo almışım oda bebeğe.......ya şimdi size şunu soracağım burada bir kaç arkadaşın bebeği satından büyük kızlar bebeklerinizin karın çevresimi büyük çıkıyoda dr büyük diyo.yani beni dr hep şekerle korkutuyor.birde bana dediki benim hastalarımda hiç böyle bişey olmadı sen neden dikkat etmiyosun diye baya azarladı beni..kızlar dua edin erken gelmesin bebeğim

topiğimiz her zamanki gibi haftasonu sessizliğini yaşıorr..bende son yarım saatimin heyecanını..evet nihayet günün sonuna geldim..iş hayatım geçici bi süre de olsa bitti..şimdi dinlenmenin,evimde olmanın,oğluma yapacağım hazırlıkların keyfini çıkaracağım..elbette kocişime de daha fazla ve daha az yorgun olarak zaman ayıracam..sık sık kk ya girmeye çalışacam kızlar..evde olduğum sürece..hepinizi öpüorum mutlu haftasonları diliorum herkeze..büyük ihtimal p.tesi görüşürüz.hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…