2010 Nisan Anneleri

maşallah zuzuna canım.

yok hayatım heyecan yapmadım.uzanıncada geçmiyo.......belim fena şu anda ara arada karnım........bazen arada karın ağrısı vuruyodu hani bunlar doğum habercis,ya korkum ondaneyvahedigeldismile

canım bende bel agrısı cekmeye basladım ve doktor bebek cok ıyı yanlız bende karacıger buyumesı oldugunu söledı ve antıbıyotık verdı ve fıtıl :S onları kullanmam gerektıgını söyledı bende dogum sancısı dıe korktum ama keske dogum sancısı olsaymıs dedım :SS::gitme:

canım aman doğum sancısı olmasın ben bugün gittim işte dr a erken doğum şüphesine karşı bebeğimin ciğerleri gelişsin diye 12 saat arayla 2 iğne ve her hafta doğuma kadar vurulacak bir iğne daha yazdı

canım şu 36.haftayı bi atlatsak gerisini düşünmüyorum ben ya.sanada geçmiş olsun....

o kadar msj yazdım nereye gitti anlamadım ya........
canım geçmiş olsun aman doğum sancısı olmasın.bende bugün dr a gittim işte dr erken doğum olur diye tehlike gördüğü için 2 iğne verdi ciğer gelişimi için.birde her hafta yapılacak bi iğne daha........inşallah 36. haftaya kadar bekler oğlum

ay benim bilgisayara bişey oldu az önce yazdığım msjı göstermiyordukaydirigubbakcemile3 hehehe kafayı yedirtti dr korkuttu beniya gözüm bişey görmüyor

selam budebecim geçmiş olsun canım doktorun nstdemi gördü sancı olduunu benimde erken doğum riskim varda doktorum geçen yine soktu nstye sancı çıkarsa ilaç vericem erken doğumu önlemesi için dedi ama çıkmadı allahtan vermedi ilaç şimdilik.

Canım maşallah bebeğine. Bazen sanırım doktordan doktora bu kilo olayına bakış çok değişiyor. Kimi iri bebek diyip geçiyor, kimi anneye yükleniyor. :bbo:
Merak etme sen kendine dikkat ettikçe bebişin tam vaktinde gelecektir. Birçok iri bebek doğumu yapıp, tam vaktinde doğum yapan var. Sadece kendini çok yorma. bolca dinlen canım. Hatta şeker çıkıp, tam vaktinde doğum yapan birçok arkadaşım var, maşallah bebişleride çok sağlıklı.

selam canım.sağol tatlım.canım dün gece sancım vardı benim az uyudum baya...bugün rutin kontrolümde bebeğin karnı sattan büyük çıktı.diyetine dikkat etmemişsin şekerin olabikir dedi.yani erken doğum tehliken var dedi.nst ye yolladı hepsinin sonucuna göre iğne verdi ciğer gelişimi için.örneğin dedi 3-4 gün doğurmazsan bebek sağlıkla nefesa lır verir dedi........canım senin bebeğin olması gerenden kaç hafta büyük birde dr bebeğin karın çevresi ölçümü yani usg kağındaki AC yazan yer satla uymadığı için mi öyle diyor*

canım sağol tatlım.......
dr um biraz fazla pimpirikli.dr hiçbir hastasında problem olmasını istemez.birde benim endişelerimi bildiği için daha özenli davranıyor sanırım.bu akşam tokluk şekerimi ölçtüm 132 çıktı....normal yanibilmiyorumkismile

Anladım budebecim benim oğluşumda geçen hafta 2.800 gramdı karın çevresiyle ilgili bişiy dmedi ama kilosu önde gittii için iri bebek dedi.başta bendede şekerden şüphelenmişti doktorum çıkmadı ama canım.daha ii canım o iğneyi vurunman bebeğin zmanında gelir işallah ama gelirsede zorluk çekmez.

canım senden bişey rica edeceğim.dr un renkli ultrason mu yapıyor*eğer renksiz usg kağıdı veriyosa onun üzerinde AC diye bi yer var.o satınla uygun mu bakar mısın*:uhm:

yok tatlım doktorum renksiz ultrasona koyuyo karın çevresi büyük olduğunda ne oluyomuşki canım.tabii bakarım canım bakıcam şimdi.

canım karın çevresi bebek olunca bizim dr iri bebek diyo birde şekerin var diyo bana halbuki ölçtüm normal şimdilik

olurmu canım nedemek sorucaz tabii birbirimize.onun yanında 37w2d yazıo ama bilmiyorum canım bu değil heralde haftası.

olurmu canım nedemek sorucaz tabii birbirimize.onun yanında 37w2d yazıo ama bilmiyorum canım bu değil heralde haftası.

canım işte o yanında yazdığı37w 2d yazan bebeğin karın çevresinin kaç haftalık göründüğü.benimkinde normal satım 32+2,karın çevres 34+3 görünüyo ve dr um bu ölçümle bana diyet yap şekerli yeme dedi.çok korkuttu canım.o kadar kızdıki....sende şekerden şüphelenilmemişti bildiğim kadarıyla dimi* oyüzden dr um bana erken doğum olur diye ciğerin gelişmesi için 2 iğne verdi doğuma hazırlıklı olalım diye birde erken doğumu önlemek için her haftada 1 defa yapılacak bi iğne daha..........canım senin erken doğum riskin için her hafta nst ye çağırıyo mu*anam yine çok sordum hakkını helal et haaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…