slm kızlarrrr... amaann kimseler yokk ...
biz doktordan geliyoruzz... hihoyyyt gerçi 1de gittik dr. a ama ordan çıkışta da çarşıya uğradık.. gezdik.. yemek yedik falan... :)))
oyy oyy oyy..oğlumu ne çok özlemişim yaaa... allahımm dizleri,dirsekleri,fındıcık burnusu,pıt pıt atan kalbi,midesi,dudacıkları.. :asigim: çok iyiydi allaha şükür heryeri.. herşeyii..
2,143 gr. olmuşuzmaşallah paşamaa... :asigim:
boyumuzu söylemedi bende o heyecanla soramadım.. kalkınca aklıma geldi.. tekrar yatmak da zor geldi.. o kadar silindim.. 42-43 cm. di yanlış hatırlamıyorsam dedi
yine1 hafta önde çıktık.. ve doktorumuz şu an baş geliş pozisyonda olduğumuzu ve erken gelme ihtimali de bulunduğu için mart 30-31 gibi almak istediğini söyledi :dance: 3,200-3,500 arası bir bebek olucak inş. dedi.. haftaya cumartesi gidip martın ameliyat listesi eline geçtiğinde , martın son günlerinde eğer operasyonu varsaalıcak.. kesin gün vericek... olmazsa da en geç 1-2 nisan :dance:
yanii herşeyimiz çok iyiydi.. yavrum da.. suyu da.. plesenta da.. herşeyy
bu arada bende1,5 ayda 2 kilo almışım.. o da çok iyi dedi..pazartesi hastahaneye çağırdı.. ilaçlarımızı yazıcak.. nst ye giricezz.. bi de idrar-kan rutin tahlillerimize bakılcakmış...
yok hayatım heyecan yapmadım.uzanıncada geçmiyo.......belim fena şu anda ara arada karnım........bazen arada karın ağrısı vuruyodu hani bunlar doğum habercis,ya korkum ondaneyvahedigeldismile
canım bende bel agrısı cekmeye basladım ve doktor bebek cok ıyı yanlız bende karacıger buyumesı oldugunu söledı ve antıbıyotık verdı ve fıtıl :S onları kullanmam gerektıgını söyledı bende dogum sancısı dıe korktum ama keske dogum sancısı olsaymıs dedım :SS::gitme:
merhaba kızlar..........
öncelikle geçmiş olsun dileklerini söyleyen herkes sağolsun.Allah razı olsun arkadaşlar.....
sabah kontrolümüz vardı.daha kapıdan girer girmez dr um ne oldu sana böyle ne kadar büyümüş karnın dedi........bende tüp bebekya ben hep bu günleri hayal etmiştim falan diyorum şirinlik yapıyorıum aklınca.dediki daha muayene etmeden 35 haftalık görünüyo karnın dedi.neyse muayeneye geçti.karın çevresi 34+3 baş çevresi 35+3 görünüyor.bacak boyu da uzun.neyse oğlum 2337 gram.drum diyetini bıraktın dimi dedi bende şeker çıkmadıya son 2 hafta dikkat etmedim dedim.dr o kadar kızdıki kızlar........resmen azarladı benim dediğime uymuyosun bebekte erken doğum ihtimali var dedi.hemen ciğerleri gelişsin diye 12 saat arayla 2 iğne birde yine bu haftadan itibaren erken doğum olmasın diye herhafta yapılacak bi iğne verdi....sonra nst ye yolladı dediki dün geceki ağrım vardıya nst ye göre bu iğnelerini ayarlayacağım dedi.bana söylemedi ama ağrı çıktı.iğneleride verdi.heeeee bu arada bebeğin karnı büyük çıktıya şekerden şüphelendi ve her gün sabah öğle akşam aç ve tok karnına şekerine bakılacak dedi.eğer 200 ü geçerse direk hastaneye geliyosun dedi.toplamda 1ay boyunca 1 kilo almışım oda bebeğe.......ya şimdi size şunu soracağım burada bir kaç arkadaşın bebeği satından büyük kızlar bebeklerinizin karın çevresimi büyük çıkıyoda dr büyük diyo.yani beni dr hep şekerle korkutuyor.birde bana dediki benim hastalarımda hiç böyle bişey olmadı sen neden dikkat etmiyosun diye baya azarladı beni..kızlar dua edin erken gelmesin bebeğim
selam budebecim geçmiş olsun canım doktorun nstdemi gördü sancı olduunu benimde erken doğum riskim varda doktorum geçen yine soktu nstye sancı çıkarsa ilaç vericem erken doğumu önlemesi için dedi ama çıkmadı allahtan vermedi ilaç şimdilik.
Canım maşallah bebeğine.Bazen sanırım doktordan doktora bu kilo olayına bakış çok değişiyor. Kimi iri bebek diyip geçiyor, kimi anneye yükleniyor. :bbo:
Merak etme sen kendine dikkat ettikçe bebişin tam vaktinde gelecektir. Birçok iri bebek doğumu yapıp, tam vaktinde doğum yapan var. Sadece kendini çok yorma. bolca dinlen canım. Hatta şeker çıkıp, tam vaktinde doğum yapan birçok arkadaşım var, maşallah bebişleride çok sağlıklı.
Anladım budebecim benim oğluşumda geçen hafta 2.800 gramdı karın çevresiyle ilgili bişiy dmedi ama kilosu önde gittii için iri bebek dedi.başta bendede şekerden şüphelenmişti doktorum çıkmadı ama canım.daha ii canım o iğneyi vurunman bebeğin zmanında gelir işallah ama gelirsede zorluk çekmez.
baktım canım AC 320 3mm yazıo tatlım.seninki kaçki.
ben ultrasona girdiimde 33 haftalıktık tam canım.
olurmu canım nedemek sorucaz tabii birbirimize.onun yanında 37w2d yazıo ama bilmiyorum canım bu değil heralde haftası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?