2010 Nisan Anneleri

olurmu canım bugün sen bana yarın ben sana hem bu olayıda öğrenmiş oldum canım ben orda haftasının yazdığını bilmiyodum.2 haftada bir çağırıyo kontrole canım her kontrole gittiğimdede nstye sokuyo ama tatlım.ayy ozman benim bebiş şuan 36 haftalık görünümdemi oluo hepten korktum şimdi yawww.

bizim sat tarihleri aynı ozman canım sana doktorum asıl doğm tarihini ayın kaçı ded.benim asıl nisanın ilk haftası ama doktorum böyle giderse 3 buçuk kiloyu geçerse sezeryan olursun öyle oluncada martın sonlarına doğru sezeryana alırız dedi canım.

nasıl canım yanlışmı bakmışım

yok canım doğru bakmışsın

canım o yazan karın çevresinin kaç hafta göründüğü yani normalde 33 haftalıksın ama karın çevresi 37 haftalık görünüyor.beni normalde 1 ay sonra çağıracakmış ama bu durum olunca her hafta nst ye çağırdı 2 haftada birde ultarason ve nst ye çağırcak.yok canım korkulacak bişey yok

canım benim satım 9 temmuz canım senin biraz daha büyük sanırım.biz kesin bi doğum tarihini konuşmadık ama usg kağıdımda sende bak edd yazan yerde benimki 1 nisan görünüyor ama sezaryan olcak sanırım çünkü bugün seni direk sezaryana alırız falan dedi

canım nerde yazıoki edd bende sana bişiy sorucam canım benim şu aşağımda afedersin şeyimde yani böyle baskı hissi çok oluyo sanki böyle et kesmiş kıstırmışım gibi bi acı var özelliklede yataktan kalkarken yürürken fialn sendede oluyomu canım.doktoruma söyledim erken doğum riski olabilir dedi.

canım bende bu ölçümlerin yazıldığı sayfanın en sonunda yazıyor.o durum arada bende de oluyor canım öyle kıstırmışım gibi değilde vuruyo ve hep kasıklarımda taşıdığımı hissediyorum göktuğu.baskı bende de var tatlımboshayallersmile

demek tombik oğluşlarımızın büyüklüğünden dolayı oluyo baskı hisside canım.doktorum işallah erken gelmek istemez dio hep bide benim karnımada geçen şuna karnın 36 haftalık görünüyo demişti doktorum.benim göbişte kocaman canım.

canım benim kociş geldi ben şimdilik çıkııyım tatlım.görüşmek üzere allaha emanet olun bebişinle tatlım.işallah beklicek yavrularımız zamanında alıcaz işallah kucağımıza.opuyorumnanaktan

inşallah canım hayırlısıyla alırız kucaklarımıza...inşallah erken domak istemezler zamanında gelir bizim tombiş kuzucukar.........canım bende iğne yaptırmaya gitcem şimdi.kendine iyi bak göbüşündeki yavruyada.......

haftasonu sessizliği vurmuş topiğimize... bi bakayım dedim yatmadan ama yook.. kimseler yook yine :)
bugün çarşı pazar gezerken yorulmuşum bayaaca.. alış-veriş yapmanın zevkiyle anlamadım ama şimdi çıkıyo sanırım yorgunluk.. ayaklarım ağrıyoo.. neysekimselerde yok zatenn.. meyva faslına geçip yatayım sonra da.... iyi gecelerr topiğim :))

canım ne güzel haberler getirmişsin maşallah oğluşuna

fundacım telaşlanma canım inş herşey yolunda gider dualarımız seninle ve tüm annelerimizle

ben geldimmmm naber millettt:)
bakayım geçmişe kimler doktordan iyi haberlerle dönmüş, fundacım napmışş

refişim maşalllaah utkuş kocaman olmuş demek nisana girmeden kucağında olcak ne güzelzemuszemus

fundacım yaaa maşallah tombiş oğluna inşallah beklicek göktuş zamanını merak etme. doktorunda çok üstüne gelmiş gerçi ama sıkma canını tatlım opuyorumnanaktan canım yaa karın çevresi yada iri bebek konusunda hiç bir fikrim yok çünkü benim başından beri sat ile çok uyumlu gidiyo ölçümlerim.

refişim maşalllaah utkuş kocaman olmuş demek nisana girmeden kucağında olcak ne güzelzemuszemus

][/B]

opuyorumnanaktan çok teşekkürler tuğbacım... bakalım canımcım.. haftaya c.tesi kesinleşicek.. dediğim gibi eğer dr.uma mart 30-31gibi ameliyat günü verdilerse alıcak bizi de.. olmazsa 1-2 nisan dedi.. hayırısını diliyorum artık rabbimden... neyse ki 30 mart da olsa 38 haftalık olmuş oluyoruz :Saruboceq: sorun olmıcak inşallah rabbimin izniyle :Saruboceq:

maşallah maşallah utkuşa geliş tarihi belirleniyo yavaş yavaş opuyorumnanaktan
ayyyy benim oğluşum ne zaman gelcek acabaaa:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…