nasıl canım yanlışmı bakmışım
olurmu canım bugün sen bana yarın ben sana hem bu olayıda öğrenmiş oldum canım ben orda haftasının yazdığını bilmiyodum.2 haftada bir çağırıyo kontrole canım her kontrole gittiğimdede nstye sokuyo ama tatlım.ayy ozman benim bebiş şuan 36 haftalık görünümdemi oluo hepten korktum şimdi yawww.
bizim sat tarihleri aynı ozman canım sana doktorum asıl doğm tarihini ayın kaçı ded.benim asıl nisanın ilk haftası ama doktorum böyle giderse 3 buçuk kiloyu geçerse sezeryan olursun öyle oluncada martın sonlarına doğru sezeryana alırız dedi canım.
canım nerde yazıoki edd bende sana bişiy sorucam canım benim şu aşağımda afedersin şeyimde yani böyle baskı hissi çok oluyo sanki böyle et kesmiş kıstırmışım gibi bi acı var özelliklede yataktan kalkarken yürürken fialn sendede oluyomu canım.doktoruma söyledim erken doğum riski olabilir dedi.
canım benim kociş geldi ben şimdilik çıkııyım tatlım.görüşmek üzere allaha emanet olun bebişinle tatlım.işallah beklicek yavrularımız zamanında alıcaz işallah kucağımıza.opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan çok teşekkürler canımm... hepimizin kuzusuna maşallahhmaşallah zuzuna canım.
slm kızlarrrr... amaann kimseler yokk ...
biz doktordan geliyoruzz... hihoyyyt gerçi 1de gittik dr. a ama ordan çıkışta da çarşıya uğradık.. gezdik.. yemek yedik falan... :)))
oyy oyy oyy..oğlumu ne çok özlemişim yaaa... allahımm dizleri,dirsekleri,fındıcık burnusu,pıt pıt atan kalbi,midesi,dudacıkları.. :asigim: çok iyiydi allaha şükür heryeri.. herşeyii..
2,143 gr. olmuşuzmaşallah paşamaa... :asigim:
boyumuzu söylemedi bende o heyecanla soramadım.. kalkınca aklıma geldi.. tekrar yatmak da zor geldi.. o kadar silindim.. 42-43 cm. di yanlış hatırlamıyorsam dedi
yine1 hafta önde çıktık.. ve doktorumuz şu an baş geliş pozisyonda olduğumuzu ve erken gelme ihtimali de bulunduğu için mart 30-31 gibi almak istediğini söyledi :dance: 3,200-3,500 arası bir bebek olucak inş. dedi.. haftaya cumartesi gidip martın ameliyat listesi eline geçtiğinde , martın son günlerinde eğer operasyonu varsaalıcak.. kesin gün vericek... olmazsa da en geç 1-2 nisan :dance:
yanii herşeyimiz çok iyiydi.. yavrum da.. suyu da.. plesenta da.. herşeyy
bu arada bende1,5 ayda 2 kilo almışım.. o da çok iyi dedi..pazartesi hastahaneye çağırdı.. ilaçlarımızı yazıcak.. nst ye giricezz.. bi de idrar-kan rutin tahlillerimize bakılcakmış...
merhaba kızlar..........
öncelikle geçmiş olsun dileklerini söyleyen herkes sağolsun.Allah razı olsun arkadaşlar.....
sabah kontrolümüz vardı.daha kapıdan girer girmez dr um ne oldu sana böyle ne kadar büyümüş karnın dedi........bende tüp bebekya ben hep bu günleri hayal etmiştim falan diyorum şirinlik yapıyorıum aklınca.dediki daha muayene etmeden 35 haftalık görünüyo karnın dedi.neyse muayeneye geçti.karın çevresi 34+3 baş çevresi 35+3 görünüyor.bacak boyu da uzun.neyse oğlum 2337 gram.drum diyetini bıraktın dimi dedi bende şeker çıkmadıya son 2 hafta dikkat etmedim dedim.dr o kadar kızdıki kızlar........resmen azarladı benim dediğime uymuyosun bebekte erken doğum ihtimali var dedi.hemen ciğerleri gelişsin diye 12 saat arayla 2 iğne birde yine bu haftadan itibaren erken doğum olmasın diye herhafta yapılacak bi iğne verdi....sonra nst ye yolladı dediki dün geceki ağrım vardıya nst ye göre bu iğnelerini ayarlayacağım dedi.bana söylemedi ama ağrı çıktı.iğneleride verdi.heeeee bu arada bebeğin karnı büyük çıktıya şekerden şüphelendi ve her gün sabah öğle akşam aç ve tok karnına şekerine bakılacak dedi.eğer 200 ü geçerse direk hastaneye geliyosun dedi.toplamda 1ay boyunca 1 kilo almışım oda bebeğe.......ya şimdi size şunu soracağım burada bir kaç arkadaşın bebeği satından büyük kızlar bebeklerinizin karın çevresimi büyük çıkıyoda dr büyük diyo.yani beni dr hep şekerle korkutuyor.birde bana dediki benim hastalarımda hiç böyle bişey olmadı sen neden dikkat etmiyosun diye baya azarladı beni..kızlar dua edin erken gelmesin bebeğim
canım ne güzel haberler getirmişsin maşallah oğluşunaopuyorumnanaktan çook saolasın canımm .. hep böyle iyi güzel haberlerle gelelim inş.. hepimizz.. :Saruboceq:
refişim maşalllaah utkuş kocaman olmuş demek nisana girmeden kucağında olcak ne güzelzemuszemus
][/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?