fundacım canım moralini bozma olur mu tatlım. bundan sonra da kendine ve göktuşa çok dikkat et siz bizim için çok kıymetlisiniza.s.
tüm doktora guden annelerimiz bebeklerin iyi olmasina cok sevindim yüce rabbim yavrularima sorunsuz kavusmamizi nasip etsin:CüvCüv:
iyi geceler kızlarr
baktım eşim gelmiyor nete girdim bende artık sorarsa kendi suçu gelseydi evine dimi:)
bugün çok şükür daha iyiyim
fundacım daha geçmişi okuyamadım ama canın sıkkın galiba tatlım aynı şeyi bende de yapmışlardı hatırlıyorsan hergün açlık tokluk şekerimi ölçmüştüm ve normal çıkmıştı hatta seninle aynı haftalardayken hem baş hem karın ölçümlerimiz ilerdeydi ama zaman geçtikçe normale yaklaştık tedbirini al tabiki ama evham yapma olurmu bitanem inşallah hayırlısıyla vakti zamanında gelecek kuzularımız
refiyecim sizede maşallah canım ne güzel tarihte az çok belli olmuş rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
ii geceler kızlar... gezmekten geldim bi bakayım size dedim...
fundacım panik yok... benim dr zaten uyardı artık satla tutmayabilir diye seninki niye bu kadar telaşlandırıyor ki??? önde veya geride olabilirmiş artık. bünye meselesi yani..
refişçim maşallah.... maşallah... maşallah...
canım benimyaa kıyamam ben sanakızlar hepinize çok teşekkür ederim.ya aklıma takıldı ama bakıyorumda birkaç arkadaşta daha aynı durum var.jalecim sende benim gibiymişsin ama zamanla yakaladı diyosun.benim dr bana hemen ciğer gelişimi için iğne vurdurunca böyle korktum birde sanırım hafifte olsa sancım çıktı.NST de de çıktı sanırım sancı çünkü o sonucumla birlikte değerlendirdi...hayırlısı Allahtan d,kkat etcem canım yormayacağım kendimi bu durumuda atlatcaz oğluşumla........inşallah hepimizin bebeği zamanında gelir arkadaşlar......
kızlar biz yatalım oğlumla dün gecede çok az uyuduk erçi hiiiiiçççççç uykumuz yok ama olsun...iyi geceler..........opuyorumnanaktan
tamam tatlım iyice bir dinlenin göktuşlaa.s.tuğba eşim başımda bekliyo hadi diye ama kapatmıyorum şimdilik canım
merhaba tuğbacım naptın yerleştirdinmi dolabı??
nasılsın canım ?ii geceler jalecimmm
iyigeceler jalecimopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?