2010 Nisan Anneleri

bende çıkayım artık.. meyva yiyip yatıcam derken kendimi tabağım elimde bilg. başında diğer topiklerdeki bebişlere bakarken buldum :)) yatayım artık.. kocişim de söylenmeye başlamadan...

iyi geceleerr... çook öptük tuğba teyzoşş...

tuğbacım... hayırlısı ne zamansa.. sağlıkla sorunsuz ne zaman geliceklerse.. bütün bebişler de bizimkiler de o zaman gelsinler inşallaahh... :Saruboceq:

tuğbacığım sağol iyi dileklerin için.inşallah erken doğum olmaz.şimdi iğne vurdurmaktan geldim erken doğum olmasın diye birde bebeğin ciğer gelişimi için....dr um haklı canım ya benim dr hastalırının hamileliklerinde hiçbir sorun olsun istemez.ayrıntılı usgde de karın çevresi büyük çıkmıştı onun için diyet vermişti hatırlarsam...şeker iyi çıkınca ben çok dikkat etmemiştim dr um dikkat et demesine rağmen.neyse canım bundan sonra bol dinlenme dönemi beni bekliyor.birde günde 6 defa aç tok şeker
ölçtürcem bugün tok ölçtüm 132 çıktı iyi yani

fundacım canım moralini bozma olur mu tatlım. bundan sonra da kendine ve göktuşa çok dikkat et siz bizim için çok kıymetlisiniza.s.

tüm doktora guden annelerimiz bebeklerin iyi olmasina cok sevindim yüce rabbim yavrularima sorunsuz kavusmamizi nasip etsin:CüvCüv:

iyi geceler kızlarr
baktım eşim gelmiyor nete girdim bende artık sorarsa kendi suçu gelseydi evine dimi:)
bugün çok şükür daha iyiyim
fundacım daha geçmişi okuyamadım ama canın sıkkın galiba tatlım aynı şeyi bende de yapmışlardı hatırlıyorsan hergün açlık tokluk şekerimi ölçmüştüm ve normal çıkmıştı hatta seninle aynı haftalardayken hem baş hem karın ölçümlerimiz ilerdeydi ama zaman geçtikçe normale yaklaştık tedbirini al tabiki ama evham yapma olurmu bitanem inşallah hayırlısıyla vakti zamanında gelecek kuzularımız
refiyecim sizede maşallah canım ne güzel tarihte az çok belli olmuş rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

ii geceler kızlar... gezmekten geldim bi bakayım size dedim...

fundacım panik yok... benim dr zaten uyardı artık satla tutmayabilir diye seninki niye bu kadar telaşlandırıyor ki??? önde veya geride olabilirmiş artık. bünye meselesi yani..

refişçim maşallah.... maşallah... maşallah...

fundacım canım moralini bozma olur mu tatlım. bundan sonra da kendine ve göktuşa çok dikkat et siz bizim için çok kıymetlisiniza.s.

tüm doktora guden annelerimiz bebeklerin iyi olmasina cok sevindim yüce rabbim yavrularima sorunsuz kavusmamizi nasip etsin:CüvCüv:

kızlar hepinize çok teşekkür ederim.ya aklıma takıldı ama bakıyorumda birkaç arkadaşta daha aynı durum var.jalecim sende benim gibiymişsin ama zamanla yakaladı diyosun.benim dr bana hemen ciğer gelişimi için iğne vurdurunca böyle korktum birde sanırım hafifte olsa sancım çıktı.NST de de çıktı sanırım sancı çünkü o sonucumla birlikte değerlendirdi...hayırlısı Allahtan d,kkat etcem canım yormayacağım kendimi bu durumuda atlatcaz oğluşumla........inşallah hepimizin bebeği zamanında gelir arkadaşlar......
kızlar biz yatalım oğlumla dün gecede çok az uyuduk erçi hiiiiiçççççç uykumuz yok ama olsun...iyi geceler..........opuyorumnanaktan

canım benimyaa kıyamam ben sana
aynı şeyleri yaşadığım için az çok biliyorum ama seninki gibi iğne vurdurmadı doktorum
bol bol dinlen kalkma yerinden tatlım

tuğba eşim başımda bekliyo hadi diye ama kapatmıyorum şimdilik canım
tamam tatlım iyice bir dinlenin göktuşlaa.s.

merhaba tuğbacım naptın yerleştirdinmi dolabı??

merhaba nazlıcım dolabı yerleştirdik artık yarından itibaren oğluşun cicilerini yıkamaya başlarım sanırım yada 1 gün dinlenirim bilmiyom:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…