- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
iyiyim canım yorgunum biraz hazırlıklar bu zamana kaldı benim. çok şükür mide yanmam bıçak gibi kesildi ilaçtan zonra çok rahat ettim canım sen napıyosun miden yanınca ilaç almıyomusun canım. önceden portakalın yanından geçemezdim mide yanması yüzünden bendebilmiyorumkismiletuğbacım sen nasılsın canım
ne güzel mide yanmalarında geçmiş bende portakal yedim az önce tekrar başladı
iyiyim canım yorgunum biraz hazırlıklar bu zamana kaldı benim. çok şükür mide yanmam bıçak gibi kesildi ilaçtan zonra çok rahat ettim canım sen napıyosun miden yanınca ilaç almıyomusun canım. önceden portakalın yanından geçemezdim mide yanması yüzünden bendebilmiyorumkismile
jalecim inşallah reniie geçirir. bu arada pulset(benim aldığım ilaç) almaya karar verirsen aklında olsun sabah aç karnına almak gerekiyor 1-2 kere unutup kahvaltıdan sonra aldım ben o gün bile bayağı yanmam oldu.
oy oy annenler bakacak demek sana ne güzel valla bebekler gibi bakarlar. gerçi benimkiler de gelecek ama annem burda çok rahat edemiyo kayınvalidem de olduğu için başkasının düzenine karışmak istemiyo.
jalecim hatırlıyorum görümcelerin özellikle çok üzmüştü değil mi seni. boşver tatlım annen yeter sana gül gibi de mis gibi de bakar hem.
benim kayınvalidemle sorunlarım yok canım. ama hamileliğimin başından beri pek de bize yardımcı olamadı.akrabaları hiç rahat bırakmıyolar. yüzü çok yumuşak herkes birşeyler istiyo. daha bu sabah geldi eve hastası olan bir akraba aramış sabah gel eşime iğne yap diye. bizimki emekli hemşirede:) altımızda araba yok adamın altında araba 65 yaşında teyzesini ayağına iğne yapmaya çağırıyo demiyoki gelip alayım. bir de istanbulda oturuyo anadolu yakası gerçi bir dolmuşla gidecek ama olsun.
işte böyle onlara koşturmaktan inan bebek hazırlığına yetişemedi. bende umudu kestim ondan artık:)
korkmaya da başladım buzluğa bişeyler yapıp atayım bari babaanneden bize hayır yok bu aralar:)
bide sen diyon çok anlattım diye al sana anlatmak böyle olur cicimkaydirigubbakcemile3
canım hatırladığım kadarıyla seni görümcenlerden özür dilemen için ikna etmeye çalışmıştı değil mi, birde eşinle de bir sorunun olmuştu onun yüzünden.aynen öyle hayatım hem kendi ailemin yanında daha huzurlu geçireceğimden eminim zaten dört gözle gelmemi bekliyorlar çok şükür rabbime
aslında benimde kayınvaldemle bir problemim yokta kızların dolduruşuna geliyor malesef
ama akrabalarınızda çok anlayışsızmış tatlımyaa yazık evde hamile gelini var kadının ve o yaşta kimseyi bulamamışlarmı iğne yapacak
ee ne yapalım sende kendini çok yormadan yapmaya çalış hayatım hepsi bir anda bitecek değilya
anlat tabiki canımyaa dertleşiyoruz şurda:içelim:
canım hatırladığım kadarıyla seni görümcenlerden özür dilemen için ikna etmeye çalışmıştı değil mi, birde eşinle de bir sorunun olmuştu onun yüzünden.
benimde annemle babam babamın ailesi yüzünden çok tartışırlardı. ne zaman gelip gitseler mutlaka kavga çıkardı.o yüzden anlıyorum seni madem problem var en iyi araya mesafe koymak.
ya sorma canım kadının dilinde tüy bitti gelin hamile zamanı yaklaştı evde olmam lazım diyor. ama anlayan yok diğer bir yeğenin yanındaydı 3 haftadır daha bu sabah geldi. kadın arıyo akşam işlerinizi halledin gelip yarın alayım seni diyo. çok garip insanlar.
ben onun yerinde olsam ağırlığımı koyar siz benden küçüksünüz haddinizi bilin derim ama o kimseye hayır diyemiyo iyi niyetinden. birde gittiği yerde evi gibi rahat edemediği için hastalanıyo. eşim bırakmıcak sert çıkacak millete bu sefer tatsızlık küsmeler olacak kayınvalidem kahrolacak diye sesini çıkaramıyo. neyse sağlık olsun benim de eşimle başbaşa kalmaktan yana şikayetim yok zatenkaydirigubbakcemile3
peki sen o kadar süre ailenin yanında kalınca eşin gelebilecek mi. ya ben de çok düşündüm konyaya gidip orda doğum yapmayı ama hayatımızın en önemli günlerinde eşimden ayrı olmak istemedim. zaten o da razı olmazdı bence bebeğinden uzak kalmaya fırat enişte nasıl ikna oldu:) bu arada eniştenin adını da eşimden öğrendimkaydirigubbakcemile3
jalecim eşin makul davranmış annesi konusunda burnunun dikine gitseydi bu dönemde çok sıkıntı yaşardınız.
istanbulda kalmanız konusunda da doğru ya çok yakın o detayı atlamışım aaa bir dakika benim bildiğim sakarya-istanbul arasınde gebze var:))))) giderken uğrasanıza canım çok güzel olur valla. hem ne kadar kalmak isterseniz o kadar kalırsınız ister bi çay içimlik, isterseniz de 2 gün hiçç öyle ısrarla bunaltmam ben insanları şimdi gittikmi bırakmazlar diye düşünme yanikaydirigubbakcemile3
iyi geceler canımiyi geceler bebişlerin gelişine az kalmış gördüğüm kadarıyla.... sağlıkla hayırla güzelliklerle kucaklarsınız inşaallah meleklerinizi......
slm kimler var biz uyuduk uyandik bile oglusumla
canım yaaa aslında trenle yol uzun sürüyodur gebzede inip bir nefeslenirsiniz bizde ayaklarını uzatır dinlenirsin canımcım. :1hug: şartları çokmu zorluyom:)evet tatlımm oda gördü zaten neyin ne olduğunu ve çok şükür rabbime yanımda her zaman
evet gebze varda güzelim malesef bizim arabamız yok ve trenle gideceğiz otobüs yolculuğu daha çok yoruyor beni hem estağfirullah ne demek senin düşünmen yeter
aslında çok ta güzel olurdu ama inşallah yaz gelir bebişlerimizide alırız kucağımıza öyle görüşürüz tatlım sizde gelirsiniz burası harika olur yazlarıolumunekankayizsmile
iyi geceler bebişlerin gelişine az kalmış gördüğüm kadarıyla.... sağlıkla hayırla güzelliklerle kucaklarsınız inşaallah meleklerinizi......
ooooo bu gece uzun hepimize anlaşılan biz daha uyumadık canımcım sizi bu saatte ne uyandırdı bakayım:1hug:slm kimler var biz uyuduk uyandik bile oglusumla
iyi geceler canım
inşallah vakti zamanında gelir bebişlerimiz
ben varım da çıkacağım denizcim ne güzel uyumuşsun benim uykum yok ama eşim koltukta sızdı kaldı kaldırayımda gidelim yatağa
iyi geceler canımcım saat de bayağı ilerlemiş bende yatsam iyi olurtuğbacım ben çıkayım artık şekerim malesef eşim uyudu kaldı koltukta yazık bitaneme
öpüyorum seni kocaman kaana da kendine de çok dikkat et annesi
canım yaaa aslında trenle yol uzun sürüyodur gebzede inip bir nefeslenirsiniz bizde ayaklarını uzatır dinlenirsin canımcım. :1hug: şartları çokmu zorluyom:)
iyigeceler teşekkür ederiz evet az kaldı heyecan dorukta sizinde yavrunuzu allah bağışlasın
ooooo bu gece uzun hepimize anlaşılan biz daha uyumadık canımcım sizi bu saatte ne uyandırdı bakayım:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?