2010 Nisan Anneleri

tuğbacım sen nasılsın canım
ne güzel mide yanmalarında geçmiş bende portakal yedim az önce tekrar başladı
iyiyim canım yorgunum biraz hazırlıklar bu zamana kaldı benim. çok şükür mide yanmam bıçak gibi kesildi ilaçtan zonra çok rahat ettim canım sen napıyosun miden yanınca ilaç almıyomusun canım. önceden portakalın yanından geçemezdim mide yanması yüzünden bendebilmiyorumkismile

canım benimyaa çok şükür izne ayrıldında evdesin şimdi
ama dikkat et çok yorma kendini bende aman aman bişey yapmıyorum doğumda burda olmayacağım için annemler bırakmaz sanırım 40 ım çıkana kadar temizliği vs o zaman a erteledik çünkü yapıp gitmemim bi anlamı yok eşim mahveder :)
midem yanınca renine alıyorum canım bir iki saat geçiriyor portakal da tatlıydı dün yedim yapmadı ama şimdi başladı malesef
ama olmazsa senin kullandığın ilacı alırım

jalecim inşallah reniie geçirir. bu arada pulset(benim aldığım ilaç) almaya karar verirsen aklında olsun sabah aç karnına almak gerekiyor 1-2 kere unutup kahvaltıdan sonra aldım ben o gün bile bayağı yanmam oldu.
oy oy annenler bakacak demek sana ne güzel valla bebekler gibi bakarlar. gerçi benimkiler de gelecek ama annem burda çok rahat edemiyo kayınvalidem de olduğu için başkasının düzenine karışmak istemiyo.

inşallah tatlımyaa
bak söylediğin iyi oldu dediğin gibi kullanırım bende çok sağol
eğer bi aksilik olmazsa istanbulda doğum yapacağım tatlım kısmetse de bu hafta sonu orda olacağım bakalım doğum tarihi için net bi şey söylerlerse belkide dönmem buraya
malum benim kayınvaldemin torunu olacak gibi bi derdi yok . 1,5 ay olmuştur görüşmeyeli sanırım dönmedi kocasının yanına doğumu beklemediğine de eminim zaten ama başka planları var sanırım fırtına öncesi sessizliğe benziyor ama hayırlısı artık
açıkçası doğumdan sonra hiç çekemem eşimin ailesini o yüzden istemiyorum burda yapmayı e annemde kalamaz yanımda daha doğrusu kalsa bile en fazla 10 gün en mantılklısı benim gitmem
ayyy bende bi başlayınca susmuyorum tatlımyaa sanırım zayıf noktam eşimin ailesi

jalecim hatırlıyorum görümcelerin özellikle çok üzmüştü değil mi seni. boşver tatlım annen yeter sana gül gibi de mis gibi de bakar hem.
benim kayınvalidemle sorunlarım yok canım. ama hamileliğimin başından beri pek de bize yardımcı olamadı.akrabaları hiç rahat bırakmıyolar. yüzü çok yumuşak herkes birşeyler istiyo. daha bu sabah geldi eve hastası olan bir akraba aramış sabah gel eşime iğne yap diye. bizimki emekli hemşirede:) altımızda araba yok adamın altında araba 65 yaşında teyzesini ayağına iğne yapmaya çağırıyo demiyoki gelip alayım. bir de istanbulda oturuyo anadolu yakası gerçi bir dolmuşla gidecek ama olsun.
işte böyle onlara koşturmaktan inan bebek hazırlığına yetişemedi. bende umudu kestim ondan artık:)
korkmaya da başladım buzluğa bişeyler yapıp atayım bari babaanneden bize hayır yok bu aralar:)
bide sen diyon çok anlattım diye al sana anlatmak böyle olur cicimkaydirigubbakcemile3

aynen öyle hayatım hem kendi ailemin yanında daha huzurlu geçireceğimden eminim zaten dört gözle gelmemi bekliyorlar çok şükür rabbime
aslında benimde kayınvaldemle bir problemim yokta kızların dolduruşuna geliyor malesef
ama akrabalarınızda çok anlayışsızmış tatlımyaa yazık evde hamile gelini var kadının ve o yaşta kimseyi bulamamışlarmı iğne yapacak
ee ne yapalım sende kendini çok yormadan yapmaya çalış hayatım hepsi bir anda bitecek değilya
anlat tabiki canımyaa dertleşiyoruz şurda:içelim:

canım hatırladığım kadarıyla seni görümcenlerden özür dilemen için ikna etmeye çalışmıştı değil mi, birde eşinle de bir sorunun olmuştu onun yüzünden.

benimde annemle babam babamın ailesi yüzünden çok tartışırlardı. ne zaman gelip gitseler mutlaka kavga çıkardı.o yüzden anlıyorum seni madem problem var en iyi araya mesafe koymak.

ya sorma canım kadının dilinde tüy bitti gelin hamile zamanı yaklaştı evde olmam lazım diyor. ama anlayan yok diğer bir yeğenin yanındaydı 3 haftadır daha bu sabah geldi. kadın arıyo akşam işlerinizi halledin gelip yarın alayım seni diyo. çok garip insanlar.

ben onun yerinde olsam ağırlığımı koyar siz benden küçüksünüz haddinizi bilin derim ama o kimseye hayır diyemiyo iyi niyetinden. birde gittiği yerde evi gibi rahat edemediği için hastalanıyo. eşim bırakmıcak sert çıkacak millete bu sefer tatsızlık küsmeler olacak kayınvalidem kahrolacak diye sesini çıkaramıyo. neyse sağlık olsun benim de eşimle başbaşa kalmaktan yana şikayetim yok zatenkaydirigubbakcemile3

peki sen o kadar süre ailenin yanında kalınca eşin gelebilecek mi. ya ben de çok düşündüm konyaya gidip orda doğum yapmayı ama hayatımızın en önemli günlerinde eşimden ayrı olmak istemedim. zaten o da razı olmazdı bence bebeğinden uzak kalmaya fırat enişte nasıl ikna oldu:) bu arada eniştenin adını da eşimden öğrendimkaydirigubbakcemile3

evet tatlım doğru hatırlıyorsun hem suçlu hem güçlü misali ama biliyormusun artık yaşadıklarımdan ve duyduklarımdan sonra kayınvaldemin de o kadar masum olduğuna inanmıyorum önceden kadın ne yapsın başedemiyor kızlarıyla diyordum ama şimdi onunda parmağı varmış gibi geliyor yaptıklarına ve arkamdan söylediklerine bakınca
eşimlede problem yaşamıştık tamam ablalarım haksız ama annemin suçu yok diyordu ne zamanki şahit oldu evimizde misafirlerimiz olduğu halde bana laf söylemelerine o gün bugündür hiç bir şekilde adını anmıyor annesinin ve ben git gör dediğim halde içimden gelmiyor diyerek gitmiyor annesinin evine

kayınvaldene gelince demesi yetmiyorki tatlım dediğin gibi tavrını koyması lazım artık eşinin devreye girmesi de ilişkileri germekten başka işe yaramaz
amann eşinle de başbaşaymışsınız işte güzelim son haftaların keyfini çıkar en iyisiyerimseniben
canımcım eşimde istemiyor tabiki ama sesinide çıkarmıyor önceden annem bakar gerek yok gitmene diyordu ama şimdi onuda diyemiyor ve benim ailemin yanında daha huzurlu olacağımı biliyor en azından lohusalık dönemimde psikolojim bozulsun istemiyor
birde sakarya istanbul arası çok uzak mesafe olmadığı için haftasonlarını yanımızda geçirecek kısmetse e artık bir kaç haftada idare edecek
eşlerimizde tanıştılar artık şekerim ama malesef benimki nete girmeye fırsat bulamıyor son haftalarda kamera kurulumları vs olunca geceleri de çalışıyor

jalecim eşin makul davranmış annesi konusunda burnunun dikine gitseydi bu dönemde çok sıkıntı yaşardınız.
istanbulda kalmanız konusunda da doğru ya çok yakın o detayı atlamışım aaa bir dakika benim bildiğim sakarya-istanbul arasınde gebze var:))))) giderken uğrasanıza canım çok güzel olur valla. hem ne kadar kalmak isterseniz o kadar kalırsınız ister bi çay içimlik, isterseniz de 2 gün hiçç öyle ısrarla bunaltmam ben insanları şimdi gittikmi bırakmazlar diye düşünme yanikaydirigubbakcemile3

aaaa ben fundacımı mı görüyorum ne bu gece uykusuz zombi anneler 3 taneler:))))
fundacım uyku mu tutmadı ? uykusuzdun sen ne işin var buralarda? yoksa doktorun söyledikleirni mi kafana taktın bitanem?lmaz:

evet tatlımm oda gördü zaten neyin ne olduğunu ve çok şükür rabbime yanımda her zaman
evet gebze varda güzelim malesef bizim arabamız yok ve trenle gideceğiz otobüs yolculuğu daha çok yoruyor beni hem estağfirullah ne demek senin düşünmen yeter
aslında çok ta güzel olurdu ama inşallah yaz gelir bebişlerimizide alırız kucağımıza öyle görüşürüz tatlım sizde gelirsiniz burası harika olur yazlarıolumunekankayizsmile

iyi geceler bebişlerin gelişine az kalmış gördüğüm kadarıyla.... sağlıkla hayırla güzelliklerle kucaklarsınız inşaallah meleklerinizi......

iyi geceler bebişlerin gelişine az kalmış gördüğüm kadarıyla.... sağlıkla hayırla güzelliklerle kucaklarsınız inşaallah meleklerinizi......
iyi geceler canım
inşallah vakti zamanında gelir bebişlerimiz
slm kimler var biz uyuduk uyandik bile oglusumla

ben varım da çıkacağım denizcim ne güzel uyumuşsun benim uykum yok ama eşim koltukta sızdı kaldı kaldırayımda gidelim yatağa

tuğbacım ben çıkayım artık şekerim malesef eşim uyudu kaldı koltukta yazık bitaneme
öpüyorum seni kocaman kaana da kendine de çok dikkat et annesi

canım yaaa aslında trenle yol uzun sürüyodur gebzede inip bir nefeslenirsiniz bizde ayaklarını uzatır dinlenirsin canımcım. :1hug: şartları çokmu zorluyom:)

iyigeceler teşekkür ederiz evet az kaldı heyecan dorukta sizinde yavrunuzu allah bağışlasın
slm kimler var biz uyuduk uyandik bile oglusumla
ooooo bu gece uzun hepimize anlaşılan biz daha uyumadık canımcım sizi bu saatte ne uyandırdı bakayım:1hug:

iyi geceler canım
inşallah vakti zamanında gelir bebişlerimiz

ben varım da çıkacağım denizcim ne güzel uyumuşsun benim uykum yok ama eşim koltukta sızdı kaldı kaldırayımda gidelim yatağa

evet canım gerçektende vakitli saatli gelsinler.... :Saruboceq:

tuğbacım ben çıkayım artık şekerim malesef eşim uyudu kaldı koltukta yazık bitaneme
öpüyorum seni kocaman kaana da kendine de çok dikkat et annesi
iyi geceler canımcım saat de bayağı ilerlemiş bende yatsam iyi olur
sende oğluşuna ve kendine çok dikkat et canımcım:asigim:

çok teşekkür ediyorum amin Rabbim hepsini kötülüklerden korusun..
artık herhalde son hazırlıklar yapılıyodur demi :))
herhalde çoğunuzun ilk bebeği değil mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…