kizlar tirnak batmasi hakkinda bilgisi olan varmi?
hazırlıklar tam gaz devam ediyor mesela ben çalışıyosum 1 hafta oldu işi bırakalı kendimi hazırlıklara adadım:)çok teşekkür ediyorum amin Rabbim hepsini kötülüklerden korusun..
artık herhalde son hazırlıklar yapılıyodur demi :))
herhalde çoğunuzun ilk bebeği değil mi??
keşke dağıtmasaydın uykunu canımmm bebişinin canı oyun mu istedi acaba:asigim:bilmem tarhancim uyandim wc icin sonrada yatamadim 2 saat olmustu yatali halbuki
canım yaaa aslında trenle yol uzun sürüyodur gebzede inip bir nefeslenirsiniz bizde ayaklarını uzatır dinlenirsin canımcım. :1hug: şartları çokmu zorluyom:)
canım benimyaa Allah razı olsun düşünmen bile yeter
bak dediğim gibi kuzularımızı alalım kucağımıza o zaman bol bol görüşürüz inşallah
[:[/COLOR][/B]
sizede maşallah canım ne güzel doğmuşta 5 aylık bile olmuş yavrunevet canım gerçektende vakitli saatli gelsinler.... :Saruboceq:
evet hayatım farkına varmadık zamanın nasıl geçtiğininiyi geceler canımcım saat de bayağı ilerlemiş bende yatsam iyi olur
sende oğluşuna ve kendine çok dikkat et canımcım:asigim:
malesef benim bi bilgim yok canımkizlar tirnak batmasi hakkinda bilgisi olan varmi?
hazırlıklar tam gaz devam ediyor mesela ben çalışıyosum 1 hafta oldu işi bırakalı kendimi hazırlıklara adadım:)
çoğumuzun ilk bebeği ama aramızda 2.bebeklerini bekleyen 7-8 arkadaş da var. gerçi hepsi büyyütmüş sıpacıklaırı unutmuşlar bu heyecanları şikayetçiyim hiiççç de bize yol göstermiyolarkaydirigubbakcemile3 (refiş,mehtap bunu okuyunca kızmayın emikaydirigubbakcemile3)
keşke dağıtmasaydın uykunu canımmm bebişinin canı oyun mu istedi acaba:asigim:
sizede maşallah canım ne güzel doğmuşta 5 aylık bile olmuş yavrun
rabbim hayırlı huzurlu bir ömür nasip etsin
evet hayatım farkına varmadık zamanın nasıl geçtiğinin
hatta ben saatlerdir aynı koltuktayım eşimde sağolsun sürahiyi koydum yanıma bi sürahi su içtim neyse az önce yatağı hazırlamak için kalktım yürüyemiyorum o kadar su içmişimki:)
neyse hadi sende yat bende yatayım hayatım
malesef benim bi bilgim yok canım
birden atlayıp karışmak gibi oluyo ama paylaşmak istedim.. :)
vücut birden alışkın olmadığı bir şekilde kilo alıp ödem yaptığı için tırnaklarda daha önceden batma sorunu olmasa bile gebelikte veçoğunluklada doğumdan sonra batmaya başlıyormuş.. benim bebe 5 aylık oldu daha yeni azaldılar.. ayakkabı giyemiyodum.. yapılabilecek tek şeyde tırnağı törpü gibi bişiyle hafifçe açıp o batan kısma ince bir pamuk tıkmak... ama acısı dayanılmaz ne yazıkki biliyorum.... :sm_confused:
bu sefer cidden gidiyorum
aqualotuscum sende sık sık uğra bizede bilgilendir canım daha yeni annesin sende kaydirigubbakcemile5
hayırlı geceler kızlarrr:a015:
bu sefer cidden gidiyorum
aqualotuscum sende sık sık uğra bizede bilgilendir canım daha yeni annesin sende kaydirigubbakcemile5
hayırlı geceler kızlarrr:a015:
kızlar bende yatıyorum artık herkese iyigecelerrr, tatlı rüyalaropuyorumnanaktan
saol cnm ya benim kardesimde 5aylik bebegi var dogumdan sonra batmaya baslamis ve suan yaraliymis parmaklari ayakkabi bile giyemiyormus ilac kullansada fayda etmiyormus
yok canım yaa hiçbi ilaç fayda etmiyo....
biraz daha detaylı söylersem eğer: tırnakla eti hafifçe elinle ayırıyosun... (batan kısmı)
sonra oraya elinle eğirir gibi sıkıştırdığın fitil gibi olan pamıuğu törpüyle tıkıyosun...
eniyi bu rahatlatıyo enazından batma acısı olmuyo... yoksa zulüm gibi bişiy....
canim kardesim azap cekiyo desene yaa
evet ne yazıkki...
ve dahada kötüsü doğumdan sonra bu olay başına gelmeyen kadın çokaz herhalde.....((
ilk başlarda yanımdan birinin bana yakın geçmesiasaydnden bile sıçrıyodum çünkü çarparsa dişlerime kadar zonkluyodu..... sende bu pamuk olayını unutma bence işallah lazım olmaz ama olursada artık bari bir önelem olsun.... eyvahedigeldismi
saol cnm ya sölüyeyim denesin bakalim tikasin pamuklan belki biraz faydelir yineasi olur ben gidip bi dus yapayim kizlar belki uykum gelir yine grsmek üzre iyigegeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?