2010 Nisan Anneleri

kizlar tirnak batmasi hakkinda bilgisi olan varmi?

birden atlayıp karışmak gibi oluyo ama paylaşmak istedim.. :)
vücut birden alışkın olmadığı bir şekilde kilo alıp ödem yaptığı için tırnaklarda daha önceden batma sorunu olmasa bile gebelikte veçoğunluklada doğumdan sonra batmaya başlıyormuş.. benim bebe 5 aylık oldu daha yeni azaldılar.. ayakkabı giyemiyodum.. yapılabilecek tek şeyde tırnağı törpü gibi bişiyle hafifçe açıp o batan kısma ince bir pamuk tıkmak... ama acısı dayanılmaz ne yazıkki biliyorum.... :sm_confused:

çok teşekkür ediyorum amin Rabbim hepsini kötülüklerden korusun..
artık herhalde son hazırlıklar yapılıyodur demi :))
herhalde çoğunuzun ilk bebeği değil mi??
hazırlıklar tam gaz devam ediyor mesela ben çalışıyosum 1 hafta oldu işi bırakalı kendimi hazırlıklara adadım:)
çoğumuzun ilk bebeği ama aramızda 2.bebeklerini bekleyen 7-8 arkadaş da var. gerçi hepsi büyyütmüş sıpacıklaırı unutmuşlar bu heyecanları şikayetçiyim hiiççç de bize yol göstermiyolarkaydirigubbakcemile3 (refiş,mehtap bunu okuyunca kızmayın emikaydirigubbakcemile3)
bilmem tarhancim uyandim wc icin sonrada yatamadim 2 saat olmustu yatali halbuki
keşke dağıtmasaydın uykunu canımmm bebişinin canı oyun mu istedi acaba:asigim:

evet canım gerçektende vakitli saatli gelsinler.... :Saruboceq:
sizede maşallah canım ne güzel doğmuşta 5 aylık bile olmuş yavrun
rabbim hayırlı huzurlu bir ömür nasip etsin
iyi geceler canımcım saat de bayağı ilerlemiş bende yatsam iyi olur
sende oğluşuna ve kendine çok dikkat et canımcım:asigim:
evet hayatım farkına varmadık zamanın nasıl geçtiğinin
hatta ben saatlerdir aynı koltuktayım eşimde sağolsun sürahiyi koydum yanıma bi sürahi su içtim neyse az önce yatağı hazırlamak için kalktım yürüyemiyorum o kadar su içmişimki:)
neyse hadi sende yat bende yatayım hayatım
kizlar tirnak batmasi hakkinda bilgisi olan varmi?
malesef benim bi bilgim yok canım

heheheee accık dertliyiz galibaa :)))
eğer aklınıza takılan bişiyler varsa nacizane cevaplayabilirim bildiğimce...
yardım etmek isterim çünkü insan öyle saçma salak şeyler alıyomuş ki onun bunun gazına geliiippp doğurunca daha iyi anladım :)))

bu sefer cidden gidiyorum
aqualotuscum sende sık sık uğra bizede bilgilendir canım daha yeni annesin sende kaydirigubbakcemile5
hayırlı geceler kızlarrr:a015:

amiiiiin çookk teşekkür ediyorum...
hamileyken hep hamileymişim gibi gelmeye başlamıştı...
kızım doğdu bu seferde hiç hamile kalmamaışım bebek hep varmış gibi gelmeye başladı...
daha neler bekliyo beni bilmiyorum :)))
annelerin 2. bebektede çok heyecanlanmasını anlayabiliyorum çünkü ozaman bumucizenin dahada farkında oluyo insan dahada farklı bekliyosun ilkine göre.... opuyorumnanaktan

saol cnm ya benim kardesimde 5aylik bebegi var dogumdan sonra batmaya baslamis ve suan yaraliymis parmaklari ayakkabi bile giyemiyormus ilac kullansada fayda etmiyormus

bu sefer cidden gidiyorum
aqualotuscum sende sık sık uğra bizede bilgilendir canım daha yeni annesin sende kaydirigubbakcemile5
hayırlı geceler kızlarrr:a015:

estafurullah canım bilgilendirmek değilde deneyimleri paylaşmak diyelim :))
canım hayırlı geceler Rabbim huzurlu uykular versin sanada kuzunada....
işallah sık sık aranıza gelebilirim sizleri tanımak isterim..
ismim gamze.... şimdiden memnun oldum :)

saol cnm ya benim kardesimde 5aylik bebegi var dogumdan sonra batmaya baslamis ve suan yaraliymis parmaklari ayakkabi bile giyemiyormus ilac kullansada fayda etmiyormus

yok canım yaa hiçbi ilaç fayda etmiyo....
biraz daha detaylı söylersem eğer: tırnakla eti hafifçe elinle ayırıyosun... (batan kısmı)
sonra oraya elinle eğirir gibi sıkıştırdığın fitil gibi olan pamıuğu törpüyle tıkıyosun...
eniyi bu rahatlatıyo enazından batma acısı olmuyo... yoksa zulüm gibi bişiy....

canim kardesim azap cekiyo desene yaa

canim kardesim azap cekiyo desene yaa

evet ne yazıkki...
ve dahada kötüsü doğumdan sonra bu olay başına gelmeyen kadın çokaz herhalde..... ((
ilk başlarda yanımdan birinin bana yakın geçmesinden bile sıçrıyodum çünkü çarparsa dişlerime kadar zonkluyodu..... sende bu pamuk olayını unutma bence işallah lazım olmaz ama olursada artık bari bir önelem olsun.... eyvahedigeldismile

herkese iyi geceler.. bende çıkayım kuzuyu emzirme zamanım geldi...
herkese hayırlı ve sağlıklı doğumlar diliyorum hoşçakalınn....

günaydınlar..

fundacım, online görünüyorsun
nasılsın tatlım ?

geçmişe göz attım da, dün tatsız geçmiş ha doktor randevusu..
doktorunun fazla pipirikliliği gibi geldi bana. gerçi doktorlarımızın ihtiyatlı olması, her olasılığı düşünmesi elbette güzel ama seni ürkütecek kadar abartması kötü olmuş bence.
şu topicte seninle aynı durumda olan, bebişi ileride giden birkaç arkadaşımız daha var yani, çok şükür hepiniz iyisiniz, inşallah da vaktinde gelecek bebişleriniz..
şeker ihtimali de pek çok gebenin karşılaştığı bir şey ama sonuçta şekerin çıkmadı yani. kendini bal kaymağa boymadığına da eminim, e o zaman sorun ne ki..
kaldı ki bak şeker çıkması da dünyanın sonu değil, hamilelik şekeri çıkıp düzenli insülin vurup doğumuna kadar öyle idare eden bir arkadaşım bir de yengem var. lütfen içini ferah tut..

ciğer geliştirici iğnenin de adı ürkütücü geldi belki sana ama doktorun kötü ihtimali bertaraf etmek için bu yola gitti herhalde...
Allah korusun erken gelirse oğluşun, bu iğne sayesinde kuvöze girmeden koynuna bile gelebilir hemen. ciğerlerinin aktif hale gelmesini sağlayacak bir iğne bu sonuçta. kendi kendine rahatça nefes alabilsin diye.
ama inşallah hiiiç bunları bilmen, görmen gerekmeyecek.. zamanında gelecek oğlun.

sen bol bol dinlen, uzat ayaklarını, son haftalarının tadını çıkart.. kötü düşünceleri kov aklından.
erken doğsa bile, artık vaktin o kadar da erken olmadığını, oğlunun kocaman bi abi olduğunu da unutma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…