2010 Nisan Anneleri

günaydın tatlım.sen uyanalı baya olmuştur sanırım erkencisin sen : )nasılsın canım dilam nasıl*
canım dr um biraz korkuttu evet ama o da benim iyiliğim için istiyor.eğer doğum olursa küveze gerek kalmadan sadece 3-5 gün hastanede kalmayla evine dönebilirsin dedi.bizimki sadece önlem dedi.ama sen benim dediklerime dikkat etmen gerekiyor dedi.evet bal falan şekerli yemiyodum ama unlu gıdaları falanda yasaklamıştı pekmezi falan bende ne olsa çıkmadı diye biraz rahat davrandım haklıydı drum.benim dr fazla mükemmelliyetçi birde benim ne kadar sıkıntı çektiğimi birebir gören ve hamile kaldığımda ortak tanıdıklarımıza funda hamile diye haber veren bi insan.......

gerçektende ama diğer arkadaşların bebeğin kilosu iyi olan ve sattan büyük giden arkadaşlarında bebeklerinin karın çevresi büyük çıkmış ve dr hiç şeker olayından bahsetmemiş.jaleyle konuşamadk dün akşam tam olarak ama sanırım jalenin dr u da sondan 2 önceki kontrolünde şekerden şüphelenmişti.ama arkadaşlara ciğerlerini geliştirici iğne vermedi.hayırlısı canım bana bundan sonra bol ıstırahat öneriliyo.tek başımada yürüyüşe çıkamayacağım artık ancak eşimle

zeynepcim şu ailemi seviyorum sitesinden daha yeni indirdim dün akşam oğlumun ninnisini ay çok duygulandım ya sürekli dinliyorum

her doktorun izlediği protokol ayrı işte..
göbek büyüklüğü, kilo alımı, bebek gelişimi, vitamin kullanımı..
hepsinin baz aldığı "normal"ler farklı sanırım. eh, senin doktor da ihtiyatli demek..
bir şeyleri gözden çıkartmasındansa, dikkatli olması tercih edilir tabii de, seni fazla şişirmesin bu arada :)

düne nazaran daha iyisin ama di mi ??
endişelenme yani.. normal şeyler bunlar. kimi bebekler toraman çıkıyor, çabucacık büyüyorlar :)
göktuş da sabırsızlanıyo bence, sana bi an önce gelmek için yemekleri stoklayıp büyüyor :)

sen ferah tut içini..
dediğin gibi artık yalnız yürüyüş falan yapma, eşinle birlikte olun.
dinlenmene bak, eh azcık da yediklerine dikkat et, gerisi Allah'a emanet..

bize gelince..
dila'm iyi çok şükür teyzesi :)
kıpır kıpır büyüyo kuzum..
tüm enerjimi, sağlığımı sömürdü, ben salya sümük yatıyorum, başım hastalıktan kurtulmadı ama meleğim iyi olsun da, napalım artık.:)

cumartesi de kontrolüm var, ben de ona gün sayıyorum
diloş da 10 gün ileride görünüyordu son muayenede.
doktor şimdilik önemli değil bi dahaki kontrolde bakarız tekrar demişti, bakalım ne çıkacak sonuç.. en son 1.900dü, kaç gram almıştır onu da merak ediyorum...

zeynepcim şu ailemi seviyorum sitesinden daha yeni indirdim dün akşam oğlumun ninnisini ay çok duygulandım ya sürekli dinliyorum

ayy, sorma funda..
ben bikaç hafta oldu o siteyi bulalı..
ilk iki gün zaten, aralıksız dinledim aralıksız ağladım..

insan öyle hisleniyor ki..

minişlerimiz gelsin de, kucağımızda sallayıp dinletelim inşallah...

günaydın kızlarr....

günaydın canım.. :)

fundacım benim bebiş de 1 hafta önden gidiyodu en son gittiğimde.şimdilik bi sorun yok dedi.şuan 32+0 dayım.bebeğin sağlıklı çok şükür, heralde birazcık kilolu olcak o kadar.ama insan endişelenmeden de edimyor işye.çok küçük olumsuzluklar bize büyükmüş gibi geliyor.Allah sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip etsin meleklerimizi.

ayy kızlar bu arada ben hastane çantamı hazırladım :)

nası hoşuma gitti var ya :)
kuzumun odasında duruyo şimdi, girip çıkıp bakıyorum :)

3 takım pijama/sabahlık kendime, 4 takım bebişe kıyafet aldım..bi de battaniye falan işte.. havlu, peçete, ped falan koymadım valla, hastanede fazla fazla varmış her şeyden boşuna taşımayayım dedim..
kıyafet bile çok oldu gibime geldi ama işte "tüh eksik kaldı" demektense, fazla olsun dedim

funda bişey soracağım.bebeklerin cicileri topiğinde gördüm aldığın çantayı.çok hoşuma gitti.diğer klasik çantalardan daha hoş ve kullanışlı gibi.nerden aldın markası falan var mı.bebek mağazasında mı aldın?

fulyan günaydın canım
zeynepcim hasta olduğunu bilmiyodum veya buraya yazdında benim atladığım sayfalarda mı kaldı ay çok üzüldüm şimdi ya geçmiş olsun tatlım ya......şimdi nasıl hissediyosun kendini*ya bu hastalıklar insanın bütün enerjisini alıyor ya........
aman da aman dilam çok mu hereketliymiş ah yerim ben onu.senin çok güzel bi kızın olcak şimdiden söyleyeyim anneye benzerse valla bırakmazlar peşini çok uğraştırır .....kontrolünüzede az kalmış ne güzel.......canım 2 hafta oldu dimi sen dra gideli kilosu en az 450-500 gram artmıştır.ya birde yerde yazıyodu ama unuttum sanırım 33. haftadan sonra günde 20-30 gr arası alıyomuş bebekler........

canım yok endişem kalmadı dün olayın sıcaklığıyla baya korktum ama dikkat edersem bişeyim kalmayacak inşallah.inş yine şekerim 200 ü geçmezde gerçi dün akşamdan beri 2 defa ölçtürdüm 130 larda hep.eğer 200 ü geçers heralde hastaneye yatacağım.Allahın izniyle toparlarız biz oğlumla el ele verip

fulyancım bebek çantası bakıyorsan, ben joker'deki çantaları da tavsiye ederim..
ben kendiminkini ordan aldım, sade, spor ve kocaman bir şey, şu ara da indirim varmış orada, hani düşünüyorsan bakabilirsin..

çok sağol güzelim.
geçen ay üst solunum yolu enfeksiyonu geçirmiştim. 2 hafta boyunca antibiyotik kullanıp yatmıştım, ay daha iyileşeli on gün falan olmuştu aynı şekilde nüksetti yine.
bünyem hepten zayıfladı herhalde..
o kadar da dikkat ediyorum ama... sakınan göze çöp batar dedikleri bu herhalde

kızım iyi olsun da... ben idare ediyorum bir şekilde.

diloşum da 2.500'ü bulmuş olacak mı bakalım teyzesi :)
ben çok toraman doğmuşum, anasına benzerse daha alacak çok kilosu var zaten :))

şeker işinde de hayırlısı olsun fundacım.. sen aksatmadan ölçümlerini yap, yemeğine dikkat et, Allahın izniyle bi şeycik olmayacak..

evet canım tombik bi oğlan olacak sanırım.2337 yaklaşık 1 ay daha kalısa paşam içeride 3 ü geçer diye tahmin ediyorum.sorma canım ya ne korktum dün apar topar iğnelerde yapılınca derçi dr hemen doğum olur demiyo ama biz ihtiyatlı olalım diyor.inşallah canım hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız

canım iyi yapmışsın hazırlamakla....artık tek bebekleri bekliyoruz.bazen göktuğ
la konuşurken diyorum ki annecim biz seni çok merak ediyoruz ama vaktinde gel tamam mı oğlum diyorumkaydirigubbakcemile3

canım ben çantamı chaton var bebek mağazası ordan 53 tl ye aldım baya kullaışlı çanta.içinde naylon tarzı ama alt açma,biberonu aynı ısıda tutmak için özel bi yer ve kirli kıyafetleri koymak için ayrı bi bölüm daha var

teşekkür ederim ikinize de arkadaşlar.burda bulabilirim umarım o çantalardan.

şimdi bahsi geçince ben de ciciler topicine bakayım dedim de..
bayaa uzun zamandır girmemişim ne çok şey eklenmiş :)
herkesin aldıkları ne kadar güzel..
Allah sağlıkla giydirmemizi nasip etsin..

funda, senin çantayı da aradım ama bulamadım valla, kaçıncı sayfadaydı eklediğin hatırlıyor musun merak ettim :)

canım tekrar geçmiş olsun ya.......
inşallah 2500 olmuştur tatlım pamuk kızın........bende öyle toramanmışım canım....sağlıkla gelsinlerde dünyaya zayıfta olsalarda çabuk toparlanırlar inşallah.......:Saruboceq:

canım hiç hatırlamıyorum ki........bakayım bulursam söylerim

fundam, iş çıkartmayayım sana, hatırlıyorsan diye öylesine sorayım demiştim, o topicin sayfaları da kabarmış bayaa.. boşver uğraşma hiç..

bu arada, güzel dünürün ne alemde
gizemcik nasıl
ne zamandır konuşamadık onunla da.

zeynepcim buldum sayfa 78 de........orda 2 ayrı msjla yo
llamışım yeni hastane çıkışımız yazan kısmın ya1 ya 2 üstünde

canım dünürün eşi dün akşam nöbetçiydi annesinde kalacaklardı.ikiside gayet iyi canım.cuma nst si var.gizem en son çarşamba gitmişlerdi 2242 idi sanırım.

kızlar bizim dışarıda biraz işimiz var eşimle sonra burda olursanız görüşürüz inşallah

zeynepcim buldum sayfa 78 de........orda 2 ayrı msjla yo
llamışım yeni hastane çıkışımız yazan kısmın ya1 ya 2 üstünde

çok sağol canım :) bakarım şimdi merak ettim :)

oh maşallah gizemimize.. nazar değmesin :)

sen de çıkıyormuşsun, oyalamayalım daha fazla..
çok öpüyorum tatlım
kendine dikkat et, çok yorulma, moralini de yüksek tut
her şey çoook güzel olacak boshayallersmile a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…