2010 Nisan Anneleri

benim eşim bugün ek iş aldı, yine işyerinde, çalışıyor..
ben de bi başımayım evde..

topicte de pazar sessizliği var..

kendi kendime konuşurum artık :))

tamam canım görüşürüz yine tatlım moralim iyi iyi olcak inşallah herşey canım olmadı tek besin yoğurt yerim yeterki oğlum iyi olsun

benim eşim bugün ek iş aldı, yine işyerinde, çalışıyor..
ben de bi başımayım evde..

topicte de pazar sessizliği var..

kendi kendime konuşurum artık :))

canım babalarında yükü var daha iyi bi hayat için çalışıp duruyolar gelelim seni alalım birlikte çıkalım dışarı......kendine iyi bak canım biz kaçtık

slm kızlar....
dunden beri yoktum ,komşu gezmeleri,yürüyüş falan derken zaman gecmiş...
akşam üstüde arkadaşlar dukkna baskın yaptı ...
sonra teysemler falan kabul gunumdü sanki...
hala gecmişi okurym bitiremedim sıkıldım ....,
bi slm diyeyim dedim....

hoşgeldin canım :)

yoğun bi gün olmuş dün desene..
bugün kafanı dinlersin artık..

gerçi dükkanın geleni gideni çok olsun inşallah, Allah bol bereket kazanç versin de..
sen yorulma.
bak zati kk da sessiz :)

biz burdayııııııız.. :)

ayy özge, nası terliyorum anlatamam ya..

vallahi billahi annemin ahı tuttu bana. bekarken annemle çok kapışırdık, o menapoz dönemindeydi, deli gibi terlerdi, camları sürekli açardı ben de sürekli üşürdüm anlam veremezdim ocak ayında neden tişörtle gezip açık camın önünde durduğunu..sürekli söylenirdim
vallahi billahi onun ahı tuttu bana..
hamileliğin başından beri bana basan bu ateşler, çöle basmıyordur yemin ederim..
her gün hiç yoksa üç kez üstümü değiştiriyorum, çünkü kıyafetlerim su gibi oluyor..
sabah kalktığımda resmen çarşafı ıslatmış oluyorum terden.
sürekli fenalık geçirme halindeyim, kar yağarken bile kombiyi kapalı tutma derdindeydim..

oooof şimdi de yanıyorum...

buzz gibi suya girip duş alasım vaar
buzzz gibi denize foşşş diye atlayasım vaar
hiçbişey yapamıyosam don atlet balkona çıkıp oturasım vaaar

ama bebeğime bir şey olur diye yapamıyoruum
ve çoooook terliyoruuuuuuuuuuuum

anaaam
dilaaa
teyzelerin geldiii

buttferflyy, derindeniiiz, günaydeeer
nasılsınız kızlaaar

topicte pazar sessizliği var
biz de çatladık sıkıntıdan

anaaam
dilaaa
teyzelerin geldiii

buttferflyy, derindeniiiz, günaydeeer
nasılsınız kızlaaar

topicte pazar sessizliği var
biz de çatladık sıkıntıdan

merhaba canım benim,evet ben de bikaç sayfa okuyım dedim de öyle selam vereyim :)
sen yine hasta mısın yaa geçmiş olsun ama sanırım o terlemelerin yüzünden oluyor

merhaba canım benim,evet ben de bikaç sayfa okuyım dedim de öyle selam vereyim :)
sen yine hasta mısın yaa geçmiş olsun ama sanırım o terlemelerin yüzünden oluyor

hoşgeldin canım :)
benim eşim bugün de çalışıyo, boş evde otur otur sıkıldım kk'ya sardım ama sabahtan beri pek ıssızız..
iyi oldu geldiğiniz :)

ya sorma benim başım hastalıklardan kurtulmuyor. gene grip gibi oldum salya sümük oturuyorum..
kendimi korumaya çalışıyorum. ne kadar terlesem de camı açıp oturmuyorum, kollamaya çalışıyorum kendimi, terleyince hemen üstümü değiştiriyorum ama öyle anormal bir sıcak basma ve terleme hali ki bu, gene de kapıyorum şifayı..

sen nasılsın??
bebiş nasıl :) ?

sağol canım ben de iyiym çok şükür. dün bebişimi gördüm teyzesi. herzamanki gibi bir hafta geriden takip ediyoruz ama artık alıştık başlarda çok tedirgin olmuştum ama şimdi normal geliyor :)
1830 gr 43 cm ince belli bir kızmış öyle dedi doktor teyzesi

bu arada o sıcak basmaları annem ablama hamileyken annemde de olurmuş .annem da nisan annesiymiş diyorki ayaklarımı duvarlara dayıyordum nerde bir beton bulsam ayaklarımı çıplak basıyordum. öyle çok terliyormuşki yanii

iyi pazarlar güzel annişlerr... geçmişe bakmadan bi slm veriyim dedim :))

amann bir yoruldum anlatamam... kahvaltıdan beri temizlik yapıyoruz ... gerçi ben sadece toz aldım ama gezinmek yetti valla yaa.. sağolsun kocacıım süpürüp sildi yerleri.. :)) şimdide accık hava alıyım diye dışarı çıktı.. ( ki bu arada eline listeyi tutuşturup dönüşte markete uğramasını da istedim :))
ben de size koştumm.... bu arada oğluşum da bi poposunu dömeltiyo karnımın bi tarafı şişiyo bi ayaklarını uzatıyo diğertarafı uzuyo :)) amann maşallahh kıpır kıpırız yine... ama alan daraldığı için diz ve dirsek darbelerini hissedicekmişiz bu haftadan sonra...

aa sessiz yine sanırım topik.. ben bi geçmişe bakayımm...

amaniin dünürüm de burdaymış da kaçırdım az farkla yine

neyse... günayder.. ummahan .. nasılsınız kızlarr? bebişler nasıll?

refişim utku 'yu görmüşsün doktordan gelmişin ii haberlerle ,utkuda kocaman olmuş maşlh ,doğum tarihinizde hemen hemen belliymiş cok sevindim tatlım...mslh.....

fundacım sende doktordan gelmişsi tatlım...seninde gözün aydın oğluşunu görmüşün ne mutlu sana...sana da doktorun göbeğin buyukmü dedi,vallahi anlamıyrm bu doktorları ben,banada ne kadar ufak karnın var dedi öfff......
nese bebişler sağlıkla doğsunda.....

canım ya vallahi senin işin cok zor .....bide gercekten halin harap ,hani gözümle görmüş olmasam diycem ki bukadarda olmaz,ama gözümle gördüm valla içler acsı o sürekli bunalma hallerin...inşlh gececek az kaldı bitanem ,az daha dilayı üşütmen şu son haftalarıda atlatalım hayırlsı ile.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…