2010 Nisan Anneleri

tüm doktora giden annelerimiz bebeklerin iyi olmasina cok sevindim yüce rabbim yavrularimıza sorunsuz kavusmamizi nasip etsin :CüvCüv:
opuyorumnanaktan çook sağol canımın içi.. amiin inşallahh :Saruboceq:
refiyecim maşallah canım ne güzel tarihte az çok belli olmuş rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
opuyorumnanaktan çok teşekkürler jalecim.. amin inşallah canımm... :Saruboceq:
refişçim maşallah.... maşallah... maşallah...
opuyorumnanaktan teşekkürler nazlıcımm...
iyi geceler bebişlerin gelişine az kalmış gördüğüm kadarıyla.... sağlıkla hayırla güzelliklerle kucaklarsınız inşaallah meleklerinizi......
çok sağolun... amin inşallah hepimiz sağlıkla alırız yavrularınmızı kucağımıza :Saruboceq: sizin de kızınıza rabbim uzun sağlıklı ömür versin..
:roflol: kızz madem 7-8 arkadaş var 2. bebklerini doğurcak.. neden özellikle benim ve mahtabın adı geçiyo orda :roflol: kızz valla yaa ilk gibi acemiyiz işte napalım.. siz sordunuz da biz mi söylemedik hem bacım.. aşk olsunn.. bildiğim kadarıyla yaşadıklarımdan örneklerle hep yardımcı olmaya çalıştım ben ama bilmiyorumkismile
refişim utku 'yu görmüşsün doktordan gelmişin ii haberlerle ,utkuda kocaman olmuş maşlh ,doğum tarihinizde hemen hemen belliymiş cok sevindim tatlım...mslh.....
opuyorumnanaktan çok sağol özgecim.. ne kadar çok özlemişim anlatamam canımm yaa ... :asigim:
bebeg83 sağol cnm sen nasılsın
bende iyiyim canım.. biraz yorgunum ama dinleniyoruz şu an :) yemek hazırlıkları için de1 saatimiz var gibi.. o zamana kadar uzattım ayaklarımı buraya takılayım dedi,m... zemuszemus

Son düzenleme:

canım bana görür görmez karnın 35 haftalık gibi dedi.sonra usg ye aldı bebeğin karın çevresi büyük çıktı,şeker olabilir dedi.nst ye yolladı erken doğuma karşı 12 saat arayla vurulacak 2 iğne ve erken doğum ihtimaline karşı doğuma kadar vurulacak 1 iğne daha vardı inşallah bebeğim 4 hafta daha kalırda içeride sıkıntı olmaz.

merhaba canım dün sende bebeğini görmüşsün.maşallah ince belli kızına......

merhaba kızlarr
hayırlı pazarlar hepinize
bugün hava çok güzel burda bir açıp bir kapamasını saymazsak tabi:)
bende deli gibi temizlik yapıyorum sabahtan beri anca oturdum tabi ben oturunca da kuzum başladı oynamaya
aslında temizlik için eşime güvenmiştim ama sağolsun bilg. başından kalkmadı bir kaç defa hadi aşkım dediğimde de tamam dedi bende o sinirle kendim açtım süpürgeyi sonra gelmiş ben ne yapayım diyo bende git otur dedim klava:
anca toz al süpür sil düzelt derken bide baktım hava güzel balkonuda yıkayayım dedim bir haftadır dokunmuyordum fazlalıklarıda kaldırttım eşime bi güzel domestosla yıkadım misler gibi oldu kaydirigubbakcemile2
uzun süredir böyle temizliğe vermemiştim kendimi havalardan sanırım şevk geldi bugün
az öncede meyvemizi yedik oturdum pc karşısına keyif yapacağım biraz
akşamda dışarı çıkacağız arkadaşlarla yemek yer sinemaya gireriz doğumdan önce bir gidesim var sormayın :) malum bebik olunca biraz zor
işte böyle kızlar
sizler nasılsınız ?
bu sayfada gördüm zeynebimi ateşler basıyormuş aynen bende senin gibiyim hayatım bir bunalıyorum sorma biraz daha sabredeceğiz artık

ayy maşallah narin kızımıza
ohh ne güzel refiyecim eşinede maşallah benimki tamam yaparım diyo da onun keyfini beklersem yandım
maşallah utku bebeğe de
canım benim senin msj ını okuyunca hemen gittim ultrason kağıtlarını aldım elime aynı şeyleri yaşadık çünkü
hatta karşılaştırma yapmak için değerleri de vereceğim belki açıklayıcı olur senin içinde tabi her ultrasondan ultrasona fark var ilki beni telaşlandıran istanbulda ki olmuştu ve bebeğin karın ve baş çevresine bakan doktor kesin erken doğum olur demişti

normalde sata göre 29+ 3 te olduğumuz gün 18 ocakta
bpd 84.9 mm 34+2
ac 308 mm 34+ 5
sata göre 31 +4 te 3 şubatta :
bpd 88.4 mm 35+5
ac 299 mm 33+6
buda en son sata göre 33+ 3 de yani 15 şubatta
bpd 90.1 mm 36+ 3
ac 306 mm 34+4
en sonki değerlerin ortalamasına göre de 35+ 4 de görünüyorduk canımcım tahmini kg ise 2.658 gr

inşallah kafanı karıştırmış olmam güzelim

mansallah kizlar bebislerinize
bende yarin gidecem bi heycandirki sormayin ya
valla fundacim doktorun senin icin en dogrusunu biliyordur bence yinede sykma canini
canim benim insallah hersey yolunda gider opuyorumnanaktan

zeynep nerdesin kız ben geldim sen kayboldun?

hay allahım yarabbim
bütün gün biri gelse de konuşsak diye bekledim
sen geldin benim elektrikler gitti
kusuruma bakma nolur..

sen de doktora gitmişsin ne güzel haberlerin varmış konuşacak ama kısmet ben kaçırdım
maşallah bebişine :)
sen minyon yapılı mısındır ?
belki sana benzeyecektir kızın öyle ince bel falan :)
ben bu cüssedeyken benden ince belli kız çıksa komik olurdu bayaa :))

sıcak basma meselesi ise ayrı alem vallaha
birine beddua edeceksem böyle edicem artık, "çok terleyesin" diycem
anneciğin de yaşamış işte, ben de aynen öyleyim, arada buzluğu açıp yüzüme bi soğuk hava çarptırıp öyle sakinleşiyorum
yoksa hakkaten dayanılacak gibi değil

bu arada ben yokken dünürcüm gelmiş :)
utku'nun da güzel haberleri varmış çok şükür Allaha..

özgecim de gelmiş gitmiş..
aah yelpazeli bülent ersoy halime şahit oldu arkadaşım, o anlıyor yazdıklarımdan da beter haldeyim...

jalecim çok sağol...yok canım kafam karışmıyo artık o kadar çok öğrendimki dr umdan neye göre büyük dediğini....... işte aynen benimkide böyle sadece bir önceki usg mizde yani

23 ocakta bebek 28+1 ken

bpd baş çevresi 78.5mm 31+4
ac karın çevresi 237.7 mm 28+1 yani tam satla uyumlu

bebek dün yani 32+2 ken

bpd baş çevresi 87.7 mm 35+3
ac karın çevresi 304.4 mm 34+3 yani 2 hafta 1 günlük büyük görünüyor.......

birde cuma gecesi benim sancım olmuştu nst ye de baktıktan sonra dediki şu an cil bi durum yok ama biz erken doğum olcakmış gibi ciğer gelişimi için iğne yapalım ddi.birde şekerden şüphelendi.sen ne zaman gittiğinde senden 100 lük şeker yüklemesiistemişti dr un*BıRDE SANA BU ıĞNEYı VURMAYI ÖNERDı Mı DR UN*

bu arada fundacım online görünüyor..geldiniz mi eve, bitti mi işler tatlım :)

jale de online ama başka topiclerde takılıyo sanırım..

reyhan da yeni mi gitti ne..

anam maşallah dediğim 40 gün yaşıyo anca, ben geliyorum siz kayboluyosunuz
ben gidiyorum topic coşuyo :)

mansallah kizlar bebislerinize
bende yarin gidecem bi heycandirki sormayin ya
valla fundacim doktorun senin icin en dogrusunu biliyordur bence yinede sykma canini
canim benim insallah hersey yolunda gider opuyorumnanaktan

CANIM MERHABA SENDE YARIN İÇİN HEYECANLISINDIR ŞİMDİ İNŞALLAH İYİ HABERLERLE GELİRSİN TATLIM.YOK CANIM SIKMIYORUM ARTIK BİZ TEDİBİRİ ALDIK HAYIRLISI ALLAHTAN.......BENİM DRUM BİRAZ FAZLA TEDBİRİ SADECE O KADAR........AMA DÜN FENA AZARLADI.SEN BENİM TAKİPLİ GEBEM MİSİN FALAN DEDİ.BEN HİÇBİR HASTAMDA BÖYLE BİŞEYLE KARŞILAŞMADIM BUNDAN SONRA BENİM DEDİĞİM OLACAK ULEYYYYYYNNNNNNN DEDİ.BENDE TIRSTIM O ÖYLE DEYİNCEkaydirigubbakcemile3

CANIM GELELİ ÇOOOK OLDU 1 SAATLİĞİNE ÇIKIŞTIK BENDE ŞEKERE BAKILIYOYA ECZANEYE GİTTİK SONRADA MARKETE GİDİP BENİM YİYEBİLECEĞİM NE KADAR OT,ÇÖP VARSA ALDIK.YANİ YEŞİLLİK.........ÇOK SIKI DİYETE GİRDİM.YİNE ZAYIFLARIM BEN KESİN.75 KİLOYUMcokacimcoook

Zeynep o ateŞ basması bende de oluyo canım artık sobayı Çok hafıf yakıyorum ya da hıÇ yakmıyorum bazende resmen sadece askılı ıle gezıyorum tabı soba yanan odada dıŞarısı buz gıbı oluyo

hıı her ölçümde eczaneye mi gidiyorsunuz şimdi
aslında şu evde ölçüm yapan ufak aletlerden alsanız bi tane
ben hamile kalana kadar şeker ilaçları kullanıyordum hipoglisemim var, o yüzden evde alet vardı, ah aynı şehirde olaydık verirdim sana rahat rahat bakardın evinde..

yemek konusunu da abartma be funda
tamam sağlıklı beslen
tamam abur cubur yeme
ama yani pastayı böreği hamurişini makarnayı hepten kesip diyete girecek halin yok
eskiden 3 yiyorsan 1 ye, germe kendini o kadar..

funda bugün su bitti sabah, sucuyu aradım su istemeye.
adam "abla siz daha yeni aldıydınız" deyince farkettim ben bi damacanayı 3 günde bitirmişim!!
19 lt su, 4 lt yemeğe harcadım desen, ki harcamadım o kadar, 15 litre su kalır
günde 5 litre mi içiyorum !!
şaka gibi..deli gibi su içtiğimi biliyodum da bu kadarını farketmemiştim

öyle çok terliyorum ki vücut giden suyu geri koymak için beni böyle dili dışarda susuz hale getiriyo..
yani ateş basmasını falan aştı benim bu halim..
boncuk boncuk terliyorum
ağustos ayında sahilde güneşleniyo olsam anca bu kadar olurum

doğurduktan sonra geçecek mi, onun derdindeyim..
böyle kalırsam yazın ne halt ederim bilmiyorum

evet canim baya heycanliyim
insallah güzel haberlerle gelirim bende sizler gibi ve artik
insallah kizmi meydana cikarir hatun :))
yoksa acaba demekten yoruldum
isim bile ayarlamadim daha düsün yani
bence doktorun iyi ki bukadar takip altinda tutuyo buda güzel bisey

kizlar ben cikiyorum
görüsürüz yine

güzel haberlerini bekliyoruz tatlım :)
arayı açmadan yaz bize, merak ederiz..

görüşmek üzere

zeynepcim o ufak şeker lçme aletlerinden var bizde eşimin annannesi şeker hastası ondan aldık geçici süreyle.......onun ucuna takılan iğne varya kanı almak için ondan aldık her kullanmaya değiştiriyoruz canım.aslında değiştirmesemde olur ama ben fazla pimpirikliiyim o sadece parmağının ucunu deliyo kan çıkartmaya yarıyo ne olsa........ çok sağol canım benim düşünceli arkadaşım

anaaaaaaaa deme kız hiç aklıma gelmemişti oğlumunda bu yüzden mi suyu fazla dedi acaba?çünkü bende ateş basınca saldırıyorum suya.............bizde öyle 19 lt damacanayı 3-4günde bitiryozki eşim fazla su içmez.

canım ben bu durumun şundan olduğunu biliyorum hani adet olmuyoruzya adet olmayınca ter basması olurmuş.sıcaklama ve bunalma hissi.....Allahtan hamileliklerimiz yaza gelmedi<yengemden bi,lirdim kadı suya yatardı direk soğuk suya...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…