2010 Nisan Anneleri

aynen dediğin gibi funda, hamilelik de bir tür menapoz hali.
regl olamamak, değişen hormon düzeni falan kısa devre yaptırıyo vücudumuza..
menapoz belirtileri gösteriyoruz direkt.

ama bebeğin suyunun bununla alakalı olduğunu sanmıyorum yoksa hakkaten benimki içerde ufak çaplı bi okyanus içinde yaşıyor olurdu :)
gerçi doktorum öyle detaylı bir şey söylemedi suyla ilgili ama "normal" diyor sadece.

şeker ölçme aletinin olmasına da sevindim :)
geçerli ölçümler yapıyor o makinalar da, güvenerek kulllanabilirsiniz yani tatlım, bu sefer eczaneye niye gittiniz bilmiyorum ama evde de ölçebilirsin kendin.

Merhaba kızlar ben geldim.Anacım ne kadar yoğun bir haftasonuydu bu böyle yaaa.Hiç internete giremedim sabah 11 de misafirm geldi yeni gittiler canım çıktı valla..

Merhaba kızlar ben geldim.Anacım ne kadar yoğun bir haftasonuydu bu böyle yaaa.Hiç internete giremedim sabah 11 de misafirm geldi yeni gittiler canım çıktı valla..

hoşgeldin denizcim :)
nasılsın ?

misafir güzel şey, hele de sevdiğin insanlarsa ama yorma kendini fazla yaa..

11den beri koşturmacada mıydın hep

şimdi dinlen bol bol bari

güzelim bu arada ben de bikaç gündür hastayım, pek giremedim internete ama senin gelişmelerini de geçmişten takip ettim... geçmiş olsun yazdım ama seni görünce tekrarlayayım dedim..

oğluşun korkutmuş seni.. ama çok şükür sonu iyi olmuş.
tekrarı olmasın, vaktinde gelsin inşallah..

sen de çok yorma kendini e mi..

slm kızlar nasılsınız bizde şükürler olsun iyiyiz eve öğlende geldim ama elektrikler yoktu 2 saat önce yeni geldi dün de annemlerdeydim sanki misafirler beni bekliyomuş annemlere gitmemi çok hareketli bir hafta sonu yaşadım misafir gelceğini haber verdi anneme 6 bayan akraba sayılır annem ayağını incilttiya onu bakmaya ayyy annem zaten kalkamıyo zar zor sonra ben girdim mutfağa onu yap bunu yap derken babam sağolsun yardım etti ama çok yoruldum neyseki annmde herzamn freezinde bişeyler olur çıkardım hazırladım ama bittim resmen neyseki sabah biraz geç kalkmayla dinlenmiş sayıldık babişkomuz geldi sabah kahvaltıya sonrada biraz yürüyüş falan hareketli bir gün geçirsdik aslında bu akşam dünürüme süpriz yapacaktım doktoru birazcık stres yapmış ama çok yorgunum inşallah gideceğim yanına en yakın zamnda ben bir geçmişe bakayım :)))

hoşgeldin denizcim :)
nasılsın ?

misafir güzel şey, hele de sevdiğin insanlarsa ama yorma kendini fazla yaa..

11den beri koşturmacada mıydın hep

şimdi dinlen bol bol bari

Sevdiğim insanlar allahtan ama çok yoruldum yaaçBelim falan bayağı ağrıyor.Kocişte yeni benle ilgilenmeye başladı arkadaşıyla beraber tüm gün internetteyi.Oyun oynadılar falan.Yani tüm pazarımızı beraber geçirdik ama hep ayrıydık bu birazcık canımı sıktı.
Birde adamcağıza böğürdüm birsürüü.Neden böle yapıyorsun canım dedi elimde olmadna dedim ama öyleee.İstemeden yapıyorum...Yapmak istemiyorum ama offfff...

Evet canım yaaa.Sana da çok geçmiş olsun.Pek giremedin mi nerdedeyse hiç giremedin.Aman sende dikkat et canım benim.Evet yaaa bücürük korkuttu bizi.İnşallah tam zamanında gelir...opuyorumnanaktan

ayy kızlarya meğer hepiniz burdaymışsınız bende oyalanıyordum nette tam çıkacağım tekrar bi bakayım dedim
ama şimdi benim de kalkıp hazırlanmam gerek

ne demek tatlım
ben ilk 18 ocakta gitmiştimya tatlım o doktor erken doğum dediğinde çapa ya da gittim ünv. hastanesi ordaki değerlerde hemen hemen aynıydı o zaman istediler 100 lük yükleme ve sonrasında da bir hafta boyunca evde şekerimi ölçtüm. ilk 100 lük yüklememde de 140 civarıydı değerler . hatta eğer ben istanbulda olsaydım hastaneye yatıracaklarını bile söylemişlerdi bende ondan korkarak burda gittim doktora
ama iğne yapalım önlem alalım gibi bir durum olmadı o hafta 4 kere nst ye girdim sancı da 20 lerdeydi ama korkulacak bişey yok demişti doktor
senin doktorun da tedbir almak istemiş hayatım bide senin dediğin gibi hamilelik öncesinide bildiği için bu kadar hassas davranıyor belkide. benden sadece karaciğer hastalığımı takip eden doktordan normal doğum yapmam için herhangi bir engel olup olmadığı ile ilgili yazı istemişlerdi
canımcım bende girdim baktım kimseler yok topik topik dolaştım durdum mart bebişlerine baktım

ayşe ve zeynep sizlerde dinlenin kızlarya ne çok yormuşsunuz kendinizi
ben çıkayımda hazırlanayım bu gidişle 12 matinesine anca gireriz
hepinizi öpüyorum hoşçakalın şimdilik

dünürcüğüm az öncede konuştuk seninle ama canım yine söylüyorum benim damadım boylu poslu valla o doktoruna gidince söyle canım:umursamaz: damadıma laf etmesin:)))canım benim ben inanıyorum biraz dikkatle herşey yoluna girecek ve dediğim gibi hiç bişeyciğin yok ama bazen aşırı detaycılık oluyo her meslekte canım ondan diyelim bitanem az önce zaten bol bol kafanı şişirdim telefonda anacığım 1 saatte ancak bitiriyoruz konuşmayı:)))

zeynocuğum canım çok geçmiş olsun canım benim yaaa ıhlamur iç bol bol canım dilamıza iyi bak annesi sever teyzesi onu canım yanmalardan bahsetmişsin ateş basması bendede var hemde nasıl ben nerdeyse sobayı yakmayacağım evde canım dayanalım az kaldı inşallah canım benim

jaleciğim canım keyifli akşamlar diliyorum sana da eşinle bizde geçen hafta 14 şubatta recep ivediğe gitmiştik çok eğlendiriciydi canım ona gidebilirsinzi canım görüşrüz özletme kendini heee

iyi aksamlar arkadaslar nasilsiniz

gecmise göz atmadan hasta olan arkadaslarima gecmis olsun demek istiyorum:teselli:

doktordan iyi haberlerle gelenlerede cok sükür demek ve rabbim sonunu getirsin demek istiyorum :Saruboceq:

anca oturdum denilebilir kafamçokkarıştı ,sulu köfte icin köftelik yogurmustum gündüzden 1.5 kilodan

onlari yuvarladim buzluga atmak icin ama tam olarak aklima bisey yatmadi kizlar yha

siz unlayiptami buzlukta donduruyorsunuz yoksa unlamadan mi ?

karnim cok aciyor cok fazla oturamicam mafoldumben

ii akşamlar kızlar. dün bebeğin odasını tamamen boşalttık, eşimde gece boyadı. bugünde bi davetteydim. anaaam yeni doğurmuş bi sürü kadındık. en küçük bebek anne karnında 3 aylıktı, en büyüğü ise 5 yaşında ikiz kızlardı. ay her tarafta bebek çığlığı. herkes bi alık veriyooo. eğlenceliydi ama. bu arada ii haberler alanlar Allah devamını getirsin, hasta olanlara geçmiş olsun.

zehirciğim canım maşallah sana canım valla bugünlerde ne kadar çok şey yaptın öyle yorma kendini canım benim ben hiç sulu köftelik atmadım normal köfte hazırlayıp koyarım canım ama sanırım unlama canım çözüldükten sonrada unlayabilirsin sonra bitanem kolay gelsin bitanem

ıyiyim canım nasıl olsun işte.Mehmet beyin keyfini bekliyorz....Annesini balı o balı kıyamam ben ona.
Bu arada cicşlere mehmet salihin odasını biraz ekledim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…