zeynepcim o ufak şeker lçme aletlerinden var bizde eşimin annannesi şeker hastası ondan aldık geçici süreyle.......onun ucuna takılan iğne varya kanı almak için ondan aldık her kullanmaya değiştiriyoruz canım.aslında değiştirmesemde olur ama ben fazla pimpirikliiyim o sadece parmağının ucunu deliyo kan çıkartmaya yarıyo ne olsa........ çok sağol canım benim düşünceli arkadaşım
anaaaaaaaa deme kız hiç aklıma gelmemişti oğlumunda bu yüzden mi suyu fazla dedi acaba?çünkü bende ateş basınca saldırıyorum suya.............bizde öyle 19 lt damacanayı 3-4günde bitiryozki eşim fazla su içmez.
canım ben bu durumun şundan olduğunu biliyorum hani adet olmuyoruzya adet olmayınca ter basması olurmuş.sıcaklama ve bunalma hissi.....Allahtan hamileliklerimiz yaza gelmedi<yengemden bi,lirdim kadı suya yatardı direk soğuk suya...........
Merhaba kızlar ben geldim.Anacım ne kadar yoğun bir haftasonuydu bu böyle yaaa.Hiç internete giremedim sabah 11 de misafirm geldi yeni gittiler canım çıktı valla..
hoşgeldin denizcim :)
nasılsın ?
misafir güzel şey, hele de sevdiğin insanlarsa ama yorma kendini fazla yaa..
11den beri koşturmacada mıydın hep
şimdi dinlen bol bol bari
güzelim bu arada ben de bikaç gündür hastayım, pek giremedim internete ama senin gelişmelerini de geçmişten takip ettim... geçmiş olsun yazdım ama seni görünce tekrarlayayım dedim..
oğluşun korkutmuş seni.. ama çok şükür sonu iyi olmuş.
tekrarı olmasın, vaktinde gelsin inşallah..
sen de çok yorma kendini e mi..
ne demek tatlımjalecim çok sağol...yok canım kafam karışmıyo artık o kadar çok öğrendimki dr umdan neye göre büyük dediğini....... işte aynen benimkide böyle sadece bir önceki usg mizde yani
23 ocakta bebek 28+1 ken
bpd baş çevresi 78.5mm 31+4
ac karın çevresi 237.7 mm 28+1 yani tam satla uyumlu
bebek dün yani 32+2 ken
bpd baş çevresi 87.7 mm 35+3
ac karın çevresi 304.4 mm 34+3 yani 2 hafta 1 günlük büyük görünüyor.......
birde cuma gecesi benim sancım olmuştu nst ye de baktıktan sonra dediki şu an cil bi durum yok ama biz erken doğum olcakmış gibi ciğer gelişimi için iğne yapalım ddi.birde şekerden şüphelendi.sen ne zaman gittiğinde senden 100 lük şeker yüklemesiistemişti dr un*BİRDE SANA BU İĞNEYİ VURMAYI ÖNERDİ Mİ DR UN*
canımcım bende girdim baktım kimseler yok topik topik dolaştım durdum mart bebişlerine baktımbu arada fundacım online görünüyor..geldiniz mi eve, bitti mi işler tatlım :)
jale de online ama başka topiclerde takılıyo sanırım..
reyhan da yeni mi gitti ne..
anam maşallah dediğim 40 gün yaşıyo anca, ben geliyorum siz kayboluyosunuz
ben gidiyorum topic coşuyo :)
ayşe ve zeynep sizlerde dinlenin kızlarya ne çok yormuşsunuz kendinizi
ben çıkayımda hazırlanayım bu gidişle 12 matinesine anca gireriz
hepinizi öpüyorum hoşçakalın şimdilik
hiç neşesi yok bu akşam buranın
güzel haberlerini bekliyoruz tatlım :)
arayı açmadan yaz bize, merak ederiz..
görüşmek üzere
hoşçakal canım.iyi haberlerle gel inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?