kızlarrrr...
merhabalar.nasılsınız dicektim ama sanki herkes ii değilim demiş gibi geldi bana. gittikçe ağırlaşıyoruz ve çabuk yoruluyoruz.zorlaşıyo yani.aman dikkat yorulmayın.
elifelif slm nerlerdesin kiz dogurdun sandim seni nasil bebegin sen iyimisin,zeyracim sanada slm hsg cnm
hoşgeldin canım nasılsın*uzun zamandur yoktun sanırım dimi*ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa*canım evet hepimiz yavaştan ağırlaşmaya başladk artık
elamlar kızlar nasılsınız? cmt dr a gittik ama gezmekten yazamadım. kuzum gayet iyi maşallah2 kilo olmuşuz. kaydirigubbakcemile3 hala dönmemiş bakalım 2 haftası daha var dedi dr. 2 hafta sonra tekrar gidicez. bu arada bişi sorucam. hastaneye götürmek için yanınıza pedmi hasta bezimi alıyorsunuz kızlar??
ewt canım yokum uzun süredir.bu cadı beni hiç otutturmuyo desem yeridir.oturursam sırtım kaburgalarım. ayakta kalıp iki iş yapsam bacaklarım belim.ne yapcaz bilmiyom ki.pc nin başına da çok nadir oturuyorum.aşağı tükürsen yukarı tükürsen meselesi.iş güç birsürü.temizlik yapılacak ne zamn yapsam?şimdi yapsam erken ya aniden bişi olursa böle olmaz diyorum.bunları düşünmekten uyku uyuyamıyom valla.herhalde herkes benim kafadan:))))
elamlar kızlar nasılsınız? cmt dr a gittik ama gezmekten yazamadım. kuzum gayet iyi maşallah2 kilo olmuşuz. kaydirigubbakcemile3 hala dönmemiş bakalım 2 haftası daha var dedi dr. 2 hafta sonra tekrar gidicez. bu arada bişi sorucam. hastaneye götürmek için yanınıza pedmi hasta bezimi alıyorsunuz kızlar??
ayyy canım maslh kocaman olmuş bebişin....
nazar değmesin....
ewt daha vakti var döner inşlh,benimki dönmüş kuzucum....
ya bende hastne cantasına ne koysam diyorum ben ped aldım ama hasta bezide alcam gerekli oluyırmuş çünkü yada en azından yatak koruyucu.....
maşallah kuzucuğa canım.
hasta bezi meselesine gelince;ben sezeryan olmuştum ve hasta bezi gerekliydi.çünkü 8 saat yatıyorsunuz,sonda var ama altınıza hasta bezinin serilmesi gerekiyor.kanamanız oluyor.buradan çıkarım yaparsak normal doğumda olsa yattığınız süre için bence hasta bezi gerekli.bazı arkadaşlar bunu hastanenin verdiğini söyledi.ama buralarda o yok.gece pedlerinden de götürmen gerekli her iki halde de (sezeryan yada normal)çamaşırında pedin mutlaka olması gerekiyor.
kizlar bebisler hala cok hareketli degilmi bazen benimki sag gögsümün altina o kadar cok yerlesiyorki ne pturabiliyorum ne de yatabiliyorum kalkip dolaniyorum birde elimle o kismi hep oyuyorum resmen vücüdunun seklini hissdeiyorum nerde kafasi omurgasi ayaklari kocaman bir bebis o akdar cok baski yapiyorki yarabbim bu nasil bir mucizedir ama o hareket ettikce tüm acilarimi sancimi zorluklari unutuyorum
Al benden de o kadar ysmnshn senin kizin benim oglusum ama ne güzel bir duygu onlari icinde kipir kipir hissetmek degilmi herseye deger bazen of ya dogurmak istioyrum diyorum ama annem de hep derdi dogduktan sonra is basliyor diye ahh analarimiz ahhh analarimiz aykalrinin altinda gercekten cennet varmis da bizler hamile mi kalmaliymisiz anlamak icin :sinifsinif:
ayy kızlar ya artık ev işi yapamıyorum bunu dün tamamen anladım....
markete cıkmıştık ,aldıklarımı yerleştiireyim dedim,buzdolabını temizleyeyim dedim ordan banyoyu temizledim,ayy bide illa eğileyerek silcem vilada bana üstün körü temizliyomuş gibi geliyo....
ama gece yatamadım bel ağrısından bida yapmam gercekten.....
yok yok kasıldım kaldım demekki dedim ben artık ağırlaştım.....
canimcim dogurmadim hala ama pc nin basinda cok oturamiyorum bir iki bakinip hemen cikiyorum uzaniyorum yada is yapmaya calisiyorum belim ahhh belim o kadar cok agriyorki birde buralarda kimsem yok benim tekbasima evin isi bitmiyor yahu annem gelecek 20 martda ona hazirlik yapiyorum iki is yapinca yoruluyorum malum benim safra kesesi taslari böbrek taslari beni rahat birakmiyor cok canim yaniyor cokkkk hele aksamlari belimin agrisindan aglayip duruyorum bebis cok hareketli ama simdi canim sIkIldi bebklerin kordonuna dolandiklarini okudum bir kac arkadasda doktoru arayip gitsem mi diye düsünüyordum ama kendimde o gücü bile bulamiyorum bak bir sordun bin ah isit gibi oldu ama yanlizlik zor be gülüm kimseciklerim yok burda konusacagim.
Doktora gidip bebise bakayim diyorum su kordon meselesi herkesde olurmu yahu:sm_confused:
ayy kızlar ya artık ev işi yapamıyorum bunu dün tamamen anladım....
markete cıkmıştık ,aldıklarımı yerleştiireyim dedim,buzdolabını temizleyeyim dedim ordan banyoyu temizledim,ayy bide illa eğileyerek silcem vilada bana üstün körü temizliyomuş gibi geliyo....
ama gece yatamadım bel ağrısından bida yapmam gercekten.....
yok yok kasıldım kaldım demekki dedim ben artık ağırlaştım.....
ayy valla ya berbat oldum kendime kızdım neden yaptım ki dedim...,aynen canım ya eskiden 2 saatte tüm evi temizler üstüne birde gezmeye giderdim cumartesileri.şimdi sabahtan akşama ancak toz alıp evi süpürüyorum.yerleri silmekte ertesi güne kalıyor.akşamada sancıdan inleyip duruyorum.
EVET ARKADAŞIM AYNEN ÖYLE DÜN BENDE TEMİZLİK YAPTIM YEMEK BULAŞIK DERKEN Bİ UZANAYIM DEDİM UZANINCA DAHA ÇOK AĞRIDI UZUN SÜRE ATATMADIM ÜZERİMDEN. ANNEM DEDİ SEN TAMAMSIN ARTIK 1 SAATTEN FAZLA AYAKTA KALMAYACAKSIN. ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?