2010 Nisan Anneleri

kızlarrrr...
merhabalar.nasılsınız dicektim ama sanki herkes ii değilim demiş gibi geldi bana. gittikçe ağırlaşıyoruz ve çabuk yoruluyoruz.zorlaşıyo yani.aman dikkat yorulmayın.

hoşgeldin canım nasılsın*uzun zamandur yoktun sanırım dimi*ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa*canım evet hepimiz yavaştan ağırlaşmaya başladk artık

elifelif slm nerlerdesin kiz dogurdun sandim seni nasil bebegin sen iyimisin,zeyracim sanada slm hsg cnm

canimcim dogurmadim hala ama pc nin basinda cok oturamiyorum bir iki bakinip hemen cikiyorum uzaniyorum yada is yapmaya calisiyorum belim ahhh belim o kadar cok agriyorki birde buralarda kimsem yok benim tekbasima evin isi bitmiyor yahu annem gelecek 20 martda ona hazirlik yapiyorum iki is yapinca yoruluyorum malum benim safra kesesi taslari böbrek taslari beni rahat birakmiyor cok canim yaniyor cokkkk hele aksamlari belimin agrisindan aglayip duruyorum bebis cok hareketli ama simdi canim sIkIldi bebklerin kordonuna dolandiklarini okudum bir kac arkadasda doktoru arayip gitsem mi diye düsünüyordum ama kendimde o gücü bile bulamiyorum bak bir sordun bin ah isit gibi oldu ama yanlizlik zor be gülüm kimseciklerim yok burda konusacagim.

Doktora gidip bebise bakayim diyorum su kordon meselesi herkesde olurmu yahu:sm_confused:

elamlar kızlar nasılsınız? cmt dr a gittik ama gezmekten yazamadım. kuzum gayet iyi maşallah 2 kilo olmuşuz. kaydirigubbakcemile3 hala dönmemiş bakalım 2 haftası daha var dedi dr. 2 hafta sonra tekrar gidicez. bu arada bişi sorucam. hastaneye götürmek için yanınıza pedmi hasta bezimi alıyorsunuz kızlar??

hoşgeldin canım nasılsın*uzun zamandur yoktun sanırım dimi*ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa*canım evet hepimiz yavaştan ağırlaşmaya başladk artık

ewt canım yokum uzun süredir.bu cadı beni hiç otutturmuyo desem yeridir.oturursam sırtım kaburgalarım. ayakta kalıp iki iş yapsam bacaklarım belim.ne yapcaz bilmiyom ki.pc nin başına da çok nadir oturuyorum.aşağı tükürsen yukarı tükürsen meselesi.iş güç birsürü.temizlik yapılacak ne zamn yapsam?şimdi yapsam erken ya aniden bişi olursa böle olmaz diyorum.bunları düşünmekten uyku uyuyamıyom valla.herhalde herkes benim kafadan:))))

kizlar bebisler hala cok hareketli degilmi bazen benimki sag gögsümün altina o kadar cok yerlesiyorki ne pturabiliyorum ne de yatabiliyorum kalkip dolaniyorum birde elimle o kismi hep oyuyorum resmen vücüdunun seklini hissdeiyorum nerde kafasi omurgasi ayaklari kocaman bir bebis o akdar cok baski yapiyorki yarabbim bu nasil bir mucizedir ama o hareket ettikce tüm acilarimi sancimi zorluklari unutuyorum

ayyy canım maslh kocaman olmuş bebişin....
nazar değmesin....
ewt daha vakti var döner inşlh,benimki dönmüş kuzucum....
ya bende hastne cantasına ne koysam diyorum ben ped aldım ama hasta bezide alcam gerekli oluyırmuş çünkü yada en azından yatak koruyucu.....

Al benden de o kadar ysmnshn senin kizin benim oglusum ama ne güzel bir duygu onlari icinde kipir kipir hissetmek degilmi herseye deger bazen of ya dogurmak istioyrum diyorum ama annem de hep derdi dogduktan sonra is basliyor diye ahh analarimiz ahhh analarimiz aykalrinin altinda gercekten cennet varmis da bizler hamile mi kalmaliymisiz anlamak icin :sinifsinif:

maşallah kuzucuğa canım.
hasta bezi meselesine gelince;ben sezeryan olmuştum ve hasta bezi gerekliydi.çünkü 8 saat yatıyorsunuz,sonda var ama altınıza hasta bezinin serilmesi gerekiyor.kanamanız oluyor.buradan çıkarım yaparsak normal doğumda olsa yattığınız süre için bence hasta bezi gerekli.bazı arkadaşlar bunu hastanenin verdiğini söyledi.ama buralarda o yok.gece pedlerinden de götürmen gerekli her iki halde de (sezeryan yada normal)çamaşırında pedin mutlaka olması gerekiyor.

saol canımcım evet ne çabuk büyüdüler ya.. bende karar veremedim ya koca bi bavul oldu vallahi.

anladım canım hımm ben hasta bezide alıyım bari.. tşk canım.. a.s.

benimkide cok hareketli maşalh ,aman aman hareketli olsunlar da oynasınlar.....
bende anlıyorum artık eli ayağı nerde seviyorum onun heryerini ben ....
ewt mucize onlar ya.....

estağfirullah.bu arada özellikle sezeryan olacak arkadaşlar mutlaka gecelik götürün derim.çünkü 8 saat sonra sizi yürütmeye başlıyorlar.ben sondayı ayağa kalkar kalkmaz çıkarttırmıştım ama olaki çıkarttırmazsanız gecelik olmadan yani sırf pijamanın üstüyle yürüyemezsiniz.sabahlık almayıda unutmayın.odanız sıcak olacak ama koridorlar soğuk oluyor.

acayip güzel bi duygu onları hissetmek ve seyretmek.uzun uzun konuşup seyrediyorum o küçücük bedenleriyle yaptıkları hareketleri.ama çok zormuş taşıması deyince dur bi doğur da o zamn anlarsın analık ne demekmiş diyolar hep. annem de bi doğur evlat sahibi ol da analık neymiş anlarsın diyodu...aaaahhhh ahh güzel anam canım anam benim.

ayy kızlar ya artık ev işi yapamıyorum bunu dün tamamen anladım....
markete cıkmıştık ,aldıklarımı yerleştiireyim dedim,buzdolabını temizleyeyim dedim ordan banyoyu temizledim,ayy bide illa eğileyerek silcem vilada bana üstün körü temizliyomuş gibi geliyo....
ama gece yatamadım bel ağrısından bida yapmam gercekten.....
yok yok kasıldım kaldım demekki dedim ben artık ağırlaştım.....

evet yaa annelik başka bişimiş. bende şimdi ağrım,halsizliğim var diye annemi çağırdım. taa izmirden. gelince napacaksa işte naz yapıyorum galiba

aynen canım ya eskiden 2 saatte tüm evi temizler üstüne birde gezmeye giderdim cumartesileri.şimdi sabahtan akşama ancak toz alıp evi süpürüyorum.yerleri silmekte ertesi güne kalıyor.akşamada sancıdan inleyip duruyorum.

elifcim slm bi yastan sonra zor oluyor artik ben 35 sanirim sende bana yakinsin allah kolaylik versin yavrularimizi alalim kucaklarimizada insallah,senin cinsiyet bellimiydi cnm benimkide hep sagda tekme tekme üstüne sırnaşık şey

EVET ARKADAŞIM AYNEN ÖYLE DÜN BENDE TEMİZLİK YAPTIM YEMEK BULAŞIK DERKEN Bİ UZANAYIM DEDİM UZANINCA DAHA ÇOK AĞRIDI UZUN SÜRE ATATMADIM ÜZERİMDEN. ANNEM DEDİ SEN TAMAMSIN ARTIK 1 SAATTEN FAZLA AYAKTA KALMAYACAKSIN. ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN:Saruboceq:

ayy valla ya berbat oldum kendime kızdım neden yaptım ki dedim...,
bazen eşimede kızıyırum ya ben iş yapıyorum hiç halin ne diye soran yok...
birde benim binada kaynanam,görümcem var kimse sormaz....
tırnağın varsa kaşıncan valla kimseden kimseye fayda yok....

ya ewt uzanınca sanki belime kılıç saplıyolar ,öle böle değil bu acı...
ewt artık biz doldurduk herseyi son zamanlarımız yapmıycaz hiçbişi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…