2010 Nisan Anneleri

yaaa nerde bu nisan annecikleri....
nekadra sessiz sakiniz...
kırk yılın başı tüm gün pc bende kimse yok...:))))))
zaten msnide açamıyorum sinir bastı iyce.....

kızlarr merhabalarr ben geldim nasılsınız
sizi tombik mızmız anneler sizi evet kızlar eğilirken dizleri kıracaz zaten direk belden eğilmek ne mümkün koca göbekle:)))
bel ağrısının tekkkkk bir çaresi var yorulmamak, ve çook dinlenmek:) ovalama da iyi geliyo ama o anlık:)
neyse bende bir geçmişe bakayım bu aralar çok ihmal ettim herkesler küsecek bana:umursamaz:

elifcim slm bi yastan sonra zor oluyor artik ben 35 sanirim sende bana yakinsin allah kolaylik versin yavrularimizi alalim kucaklarimizada insallah,senin cinsiyet bellimiydi cnm benimkide hep sagda tekme tekme üstüne sırnaşık şey

cinsiyeti oglan canim vede aynen seninki gibi benimde hep sagda organlarin cogunlugu orda imis ondan dolayi cok sanci ve baski yapiyormus hayatim ben dedim neden hep sagdan sanci hissediyorum diye de doktor söylemisti mesane safra kesesi orda diye

cinsiyeti oglan canim vede aynen seninki gibi benimde hep sagda organlarin cogunlugu orda imis ondan dolayi cok sanci ve baski yapiyormus hayatim ben dedim neden hep sagdan sanci hissediyorum diye de doktor söylemisti mesane safra kesesi orda diye

elifelifcim kacinci oglan seninkisi benim 3cü olcak nasipse 3tane tosunum olucak
:lepi:cnm erkek cocuklar hep ediyo saten sagda ikamet ediyo satenopuyorumnanaktan

hosgeldin tarhancimgamyoncuiremsu

tarhancım hoşgeldin.seni ancak gece sohbetlerinde görebiliyorduk.(ben geçmişe göz atarken görüyodum yani)yeniden gündüzcü mü oluyosun yoksa?:)
bende çıkıyorum.evime gideyim.size hoş muhabbetler güzel nisan anneleri.

elifelifcim kacinci oglan seninkisi benim 3cü olcak nasipse 3tane tosunum olucak
:lepi:cnm erkek cocuklar hep ediyo saten sagda ikamet ediyo satenopuyorumnanaktan

ahh canim ahhh bu benim ilk dogumum olacakinsallah ben gec evlendim biraz ve bebisimizde gec oldu Allah in taktiri bir ara ugrastik olmadi tam olmuyor yaa dedigimizde ALLAH ol dedi ve oldu anlayacagin ilk cocuk canim ama ALLAh verirse bundan sonra 40 a kadar devam diyorum güzel ALLAH im kac tane uygun görürse ben istiyorum

bende bugun kaynanamlayım....
bakayım eğer yürümek isterse biraz yürüycez....
babanemlerdeyiz zati....
dükkanda oturamıycamız için,oyyy ne zormuş ya hiç ben tüm gun kaynanamla olmadım,şimdi yemek programı izliyoruz hehe:)))
bana diyoki bırak şu aleti ya zararlı yeter ....
ayyy darlancam şimciiii.....

oyyy oyy ben bunu doğurayım ama ikinciye niyet edemiyorum.....
hani istiyorum tabiki ikinciyi belli bir zaman sonra,kuzey'i kardeşsiz bırakmam nasip olursa...
hehe kaç tane uygun olursa demişin valla cesaret işi bunu demek....:)))))vereliniortak

selam canım nasılsın*biz iyiyiz oğluşla....maşallah kuzuna özlettin sende kendini biraz daha sık gir özledik biz oğlumla sizi

canım mutlaka hasta bezi al 2-3 tane gerekli başta pedin almayacağı kadar fazla kanaman oluyor ama sonradan ped kullanırsın birde her lavaboya gitmeye değiştiriliyor sonda çıktıktan sonra.........malum o bölgenin temiz olması gerekiyor mikrop kapmaması için.canım ben çantama ped de koydum yani hastanede sezaryan olursam 2.gün çok rahat ped kullanırım o zamana fazla kanaman olmuyo.bizim gelinlerden biri normal diğeri sezaryan yaptı 2 side aynı şekilde kullandı

avukatcım eve geçtiğimden beri gündzleri pek fırsat bulamıyorum o yüzden gece nöbetine kalıyorum. bugün ama çok yorgunumiş yapacak durumda değilim o yüzden bilgisayar başına geçtim:)
görüşürüz canımmm sen mart sonuna kadar çalışıyodun dimi allah kolayık versinopuyorumnanaktan

:roflol: :roflol:ayyy sormaa kaynananla birde geceleri dizi izle de gör dünya kaç bucakmışdelikafadulden öylee yorumlar duyuyom ki diziye birde dönüp ama öyle değil mi diye soruyo ya ben benden gidiyomkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…