kizlar ya hep aklimda soracagim unutuyorum egilmek bebege zarar verirmi ben cok egiliyorum is yaparken
kizlar ya hep aklimda soracagim unutuyorum egilmek bebege zarar verirmi ben cok egiliyorum is yaparken
bende öle normalde çok eğilmem ama öle zorlandım ki dün anlatamam,acayip baskı yaptı,ama zararlı bilmyrm.....
elifcim slm bi yastan sonra zor oluyor artik ben 35 sanirim sende bana yakinsin allah kolaylik versin yavrularimizi alalim kucaklarimizada insallah,senin cinsiyet bellimiydi cnm benimkide hep sagda tekme tekme üstüne sırnaşık şey
cinsiyeti oglan canim vede aynen seninki gibi benimde hep sagda organlarin cogunlugu orda imis ondan dolayi cok sanci ve baski yapiyormus hayatim ben dedim neden hep sagdan sanci hissediyorum diye de doktor söylemisti mesane safra kesesi orda diye
kızlarr merhabalarr ben geldim nasılsınız
sizi tombik mızmız anneler sizi evet kızlar eğilirken dizleri kıracaz zaten direk belden eğilmek ne mümkün koca göbekle:)))
bel ağrısının tekkkkk bir çaresi var yorulmamak, ve çook dinlenmek:) ovalama da iyi geliyo ama o anlık:)
neyse bende bir geçmişe bakayım bu aralar çok ihmal ettim herkesler küsecek bana:umursamaz:
elifelifcim kacinci oglan seninkisi benim 3cü olcak nasipse 3tane tosunum olucak
:lepi:cnm erkek cocuklar hep ediyo saten sagda ikamet ediyo satenopuyorumnanaktan
selam kızlar nasılsınız??
ahh canim ahhh bu benim ilk dogumum olacakinsallah ben gec evlendim biraz ve bebisimizde gec oldu Allah in taktiri bir ara ugrastik olmadi tam olmuyor yaa dedigimizde ALLAH ol dedi ve oldu anlayacagin ilk cocuk canim ama ALLAh verirse bundan sonra 40 a kadar devam diyorum güzel ALLAH im kac tane uygun görürse ben istiyorum
elamlar kızlar nasılsınız? cmt dr a gittik ama gezmekten yazamadım. kuzum gayet iyi maşallah2 kilo olmuşuz. kaydirigubbakcemile3 hala dönmemiş bakalım 2 haftası daha var dedi dr. 2 hafta sonra tekrar gidicez. bu arada bişi sorucam. hastaneye götürmek için yanınıza pedmi hasta bezimi alıyorsunuz kızlar??
ayyy canım maslh kocaman olmuş bebişin....
nazar değmesin....
ewt daha vakti var döner inşlh,benimki dönmüş kuzucum....
ya bende hastne cantasına ne koysam diyorum ben ped aldım ama hasta bezide alcam gerekli oluyırmuş çünkü yada en azından yatak koruyucu.....
avukatcım eve geçtiğimden beri gündzleri pek fırsat bulamıyorum o yüzden gece nöbetine kalıyorum. bugün ama çok yorgunumiş yapacak durumda değilim o yüzden bilgisayar başına geçtim:)tarhancım hoşgeldin.seni ancak gece sohbetlerinde görebiliyorduk.(ben geçmişe göz atarken görüyodum yani)yeniden gündüzcü mü oluyosun yoksa?:)
bende çıkıyorum.evime gideyim.size hoş muhabbetler güzel nisan anneleri.
:roflol: :roflol:ayyy sormaa kaynananla birde geceleri dizi izle de gör dünya kaç bucakmışdelikafadulden öylee yorumlar duyuyom ki diziye birde dönüp ama öyle değil mi diye soruyo ya ben benden gidiyomkaydirigubbakcemile3bende bugun kaynanamlayım....
bakayım eğer yürümek isterse biraz yürüycez....
babanemlerdeyiz zati....
dükkanda oturamıycamız için,oyyy ne zormuş ya hiç ben tüm gun kaynanamla olmadım,şimdi yemek programı izliyoruz hehe:)))
bana diyoki bırak şu aleti ya zararlı yeter ....
ayyy darlancam şimciiii.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?