bende bugun kaynanamlayım....
bakayım eğer yürümek isterse biraz yürüycez....
babanemlerdeyiz zati....
dükkanda oturamıycamız için,oyyy ne zormuş ya hiç ben tüm gun kaynanamla olmadım,şimdi yemek programı izliyoruz hehe:)))
bana diyoki bırak şu aleti ya zararlı yeter ....
ayyy darlancam şimciiii.....
hehehe sende benim gibisin bende kaynanamlayım yemek prgramı açık ben pc başındaym.nasıl*kaynanam yemek yapmış biraz irazda burda yapıyor.ay bugün rahatım ya.sabahtan yine çok fena oldum özge belim biraz iş yapsam fena ağrıyor aynen adet sancısı olduğu zamanki ağrı gibi........ölüyorum sandım biraz yattımda şimdi iyiyim.eeee birada ben naza çekeyim kendimi dimi*
oyyy oyy ben bunu doğurayım ama ikinciye niyet edemiyorum.....
hani istiyorum tabiki ikinciyi belli bir zaman sonra,kuzey'i kardeşsiz bırakmam nasip olursa...
hehe kaç tane uygun olursa demişin valla cesaret işi bunu demek....:)))))vereliniortak
kızlar sabah ebe kontrolüm vardı geceleri yada uzandığında kasıklarında sancın oluomu dedi hayır dedim sonra elle rahim altına muayene etti kanala girmiş dedi. ama ben bebği hep sağda solda oynarken hissediyorum. kanala girince tekrar dönüyormu
hele kendimi bir toparlayim ruzenincigim ikinci insallah kismetse diyorum AllAH verirse hayir demem benimde Latif kayra olacak adi insallah ben gec anne oldugum icin arayi acmayim diyorum su an 36 yasindayim düsünsenen 40 kadar zaten kac tane olabilir ki 3 e kadar yolu var diyorum ALLAH isterse
inşlh canım rabbim nasip etsin inşlh....
ismiyle yaşasın tatlım çok güzel isimi....
ama haklısın yaş oldumu sorun oluyor.....ben nasip kısmetse iki istirym....
canımm bugün dinleniyom da ondan erkenciyim:) çamaşırlar sepette duruyo asmıyom o kadar tembelim bugün ama yemek ne yapcam bilmiyom yav siz hergün nerden buluyonuz yapacak yemeğikaydirigubbakcemile3 kaan fındık burnunu dayıyo çıkış yolu arıyo valla kafayı çıkaracak diye korkuyom artık o kadar baskı yapıyo göktuşum ne alemde canım şeker ölçümlerin nasıl gidiyor?tuğba erkencisin bugün*nasılsın canım*kaanım nasıl fındık burunlum benim.......
canım büyük ihtimalle hıçkırıktır o ben kaanın kafası nerde o hıçkırıklardan anlıyomkaydirigubbakcemile3kizlar ben yine birsey soracagim sizdede oluyormu diye
bazen kasigimin sol tarafinda bebek pit pit hickirik gibi atiyor ayni araliklarla periyodik olarak atma seklinde yaklasik 15-20 dk sürüyor bu ne olabilir veya sizdede varmi hickirik desem belki ama bu kadar hissedilirmi hickirikta her zaman olmuyor genelde sabahlari oluyordu simdi yine basladi tam göbegimin alti sol kasigimdafisfisfis
:roflol: :roflol: evet evet aynen yorumlar koparıyo insanı, allahtan bizimki öyle çalgılı türkülü programlar izlemiyo:lepi: dedemler gelmişti 3 günlüğüne onlar sürekli o programları izliyodu inan ölecem sandım öyle bir işkence olamazdelikafaduldentuğbacım hee bikaç kez izledim bende dizi akşamları kaynanamla valla filmin en acı yerinde bile onun yorumlarına koptum,ama ne yorumlar anlatamam....
sanki filmin içinde birebir yaşıyor herseyi....
sinirleniyor,kızıyor,söleniyor.....
ama dizi izlemez benim ki,böle çalgılı türkülü programlar oluyo ya onlara bayılır....
banada kal gelir.....
ooo ikinci muhabbetine başlamışsınız kılzar maşallah valla... allah isteyen herkese versin inşallah....
bu nbebeklerimiz sağlıkla bi dünyaya gelsinler inşallah da... yenilerini düşünürüz herhalde ama sanki 3 yıl beklermişim gibi geliyor bana..
valla tatlım aynen öleyim bende şuan,hatda kanal 7 yi izliyoruz....
ya ayy ne zormuş,bi dünya muhabbet açıldı,yok biz ne acı cekmşiz,neler yaşamışız,ohoo o benim belimin sancısıyla doğum edermiş,off offfff.....
ama allahtan benim ki gecici bir durum bugun doktora gitti ve eve dönmek istemedi....
nese babanem bi yanımda allahtan o var...
onlar muhabbet ediyo....
bir sorayım bakayım acıkmışmı eee gelin olaraktan......
canım sor tabi eee geliniz dimi bende sordum yedi bişeyler şimdi sağolsun bugün geldi şaşırttı beni eşim dedi gerçi iyi oldu ya........gerçi onada bişey diyemiyorum kadının evinde yığınla hasta var.annanne görümcem şimdi de köyden babanne gelmiş.bana bakmıyada zamanı olmuyo birde görümcemde damarda kan yoğunluğu var sanırım çarşamba hastaneye yatacak birde o çıktı şimdi.ez azından burada olsa arada gelir giderdi.of offfffff görümcemde biraz dikkat etse ilaçlarını almıyo halbuki ömür boyu kullanması gerekiyor
canım ya gecmiş olsun görümcen için,allah şifa versin....
bende sordum yok yemiycem dedi kahve içiyoruz....
ya bakma tatlım benimkide ii biri aslında,gercekten eğer sadece benimle olsa acayip ii geciniriz,ama yok öbür gelini ,kızlarını gördümü değişiyo kadın.....
oyy oyyyy ne dityim valla....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?