2010 Nisan Anneleri

canım geçmiş olsun ne kadar çok hastanız varmış valla kayınvalidene kolay gelsin zor valla işieyvahedigeldismile

canım geçmiş olsun ne kadar çok hastanız varmış valla kayınvalidene kolay gelsin zor valla işieyvahedigeldismile

çok var canım çok.birde kayınvalidem çok sever hasta bakmayı.düşün önceden amcanın hanımlarını bırakırlardı onlara bile kayınvalidem bakardı çok seviyo ama kendisi hasta oluyo.bizde kızıyoruz kendiside iyi değilki beli rahatsız yazık ama öyle alışmış işte ne dersek diyelim kendi bildiklerini yapıyolar......

canım siz bu akşam bize gelin yemeğe 2 çeşit ben yaptım 2 çeşitte kayınvalidem getirmiş sağolsun bir çeşitte burada yaptı.hiç bu kadar evimde yemek çeşidi olamıştı valla yemekli misafirim hariç....

canımmm inşallah tüp bebek doktorun daha olumlu konuşur da sende biraz rahatlarsın canım bana hala doktorun biraz büyütüyomuş gibi geliyo tek iri bebeği olan sen değilsin topikte ama kimseye doktoru o kadar baskı yapmadıkiii
neyse canım az kaldı göktuşumuz ve sen sağlıklı olun da gerisi geçecek nasıl olsaopuyorumnanaktan

hoşbulduk dünürcüğüm geçmişe bakıyordum bende ayyy maşallah kayınavlideler bugün gelinlerdeymiş nazar değmesin canım ALLAH razı olsun yinede getirmiş canım yemek bende yemekleri yaptım yedik bile çok acıkmışız :))) canım ölçümlerin nasıl çıktı kaç çıktı sınır tablosu falan verdimiydi doktorun

oooo tuğbiş gelmiş şurdan bir yerli taş çevirelim (bizim burada öyle derler uzun zamn görüşmeyince)nerelerdesin kaçak kaanımızı özletme bu kadar

ayyy canımmm ne kadar benziyo bizim kayınvalideler birbirlerine aynen valla
allah yemeklerin kokusu buraya kadar geldi atlayıp gelsek midelikafadulden

oooo tuğbiş gelmiş şurdan bir yerli taş çevirelim (bizim burada öyle derler uzun zamn görüşmeyince)nerelerdesin kaçak kaanımızı özletme bu kadar
zeynocum merhaba tatlımmm:1hug: çok hoşsun kızzzopuyorumnanaktan bugün dinleniyom da kaan bey isyan etti beni çok yoruyon diye battaniye üzerimizde laptop kucağımızda oturuyoz ama artık yemek yapmamız lazımlaelaelaelaelae

jnazcim , iyiyim cok sükür canim asil sen nasilsin :1hug: ,takmadim desem yalan olur insan ister istemez takiyor :umursamaz:
gec saatlere kadar durabilmissin canim masallah valla sana ama olsun degisiklik her zaman iyidir
mide yanmasi olayina gelince ne diyim canim kelin ilaci olsa kendi kafasina sürer kaydirigubbakcemile3

nazlicim arkadasin ne yapmis öyle akannehir ,bari herseyi icinde mi oda takiminin ?

tülincim , dert etme canim bulursun online alisveris sitelerinede bir göz gezdir belki hosuna giden birsey cikar

sarimelekcim,sen nasilsin canim hic görünmüyorsun ? hepimiz yavas yavas hazirliklari tamamladik geri sayim basladi kaydirigubbakcemile3
ama ben küvet falan almadim sartmiki hemen almak fisfisfis

hanzade ,hosgeldin canim doktor tehlikeli olmadigini söylüyorsa korkma cunku iki kez dolanipta normal dogumla dünyaya gelen bebekler varmis ,insallah bir sorun olmaz canim :teselli:

zeyracimm sobayla ugrasirken aman dikkat et canim agir kaldirma sakin surda sayili günler kaldi aman diyim canimcim Şeniz

avukatcim ayy gülmekten kirildim bana yazdigin son yoruma :roflol: kendi kalbimi temizlige aldigimda bir kutuda sana yollarim deterjan kaydirigubbakcemile3
sen yinede kendini cok yormama calis canimcim :1hug: ,insallah vaktinde gelirde üzmez seni kuzucun

elifelifcim canim gecmis olsun ,annecin geldiginde yükün birazda olsa hafifler :teselli: beline arada masaj yaptirsan olmaz mi bir faydasi canim ?

rüzgaryagmurcum masallahhh bebegine 2 kg oldu demek saglicakla gelsinler insallahhhh

özgecim cok yorma canim kendini ,asagiya egilme Allah korusun ne olur ne olmaz :1no2:
bi arkadas daha gecen yazmisti asagiya egilmek iyi degilmis erken dogum olabilirmis diye eyvahedigeldismile

tarhancim nasilsin canim ,aynen benim esimde ikinciyi istemiyor sanki ben yalvariyorum ikinciyi yapalim diye pehhh :dilcikar:
görümcenede acil sifalar diliyorum canim gecmis olsun

canım merak ediyorum bende ne diyecek bakalım ama dünürün dr u da jalenin dr uda sadece biraz iri bebek olabileceğinden bahsetmiş benim dr biraz fazla detaycı sanırım.

ay evet canım bizde kayınvalidem yoruldu baya onada üzülüyorum ya evde yığınla hasta var hiç oturmuyo yatana kadar.gerçi dana kadar olan küçük görümceme iş yaptırmıyo lise 1 e gidiyo düşün en azından getir götür işini yaptırsa kendiside rahat edecek ama ben diyince o daha çocuk diyo bende sen bilirsin diyoum.canım belli bi sınır vermedi drum şeker için ama sadece dünkü ölçümlerim 140 üzerinde çıktı o da sadece tokluklar.......aç karnına olanlar 90 larda........inşallah hep böyle tokluk ölçümlerim 130 seviyesinde olur benim bildiğim kadarıyla sınır 140 tı dimi*

ayyy canımmm ne kadar benziyo bizim kayınvalideler birbirlerine aynen valla
allah yemeklerin kokusu buraya kadar geldi atlayıp gelsek midelikafadulden

gelin canım hadi bütün topik gelin ne güzel olur valla.ya sorma canım çok yoruyor kendini ama napalım bizide dinlemiyor

kızlar mart annelerinin topiğine bi bakın yeni doğmuş bi bebeğin fotosu var acayip tatlı bişey ya yerim ben onu

tarhancim nasilsin canim ,aynen benim esimde ikinciyi istemiyor sanki ben yalvariyorum ikinciyi yapalim diye pehhh :dilcikar:
görümcenede acil sifalar diliyorum canim gecmis olsun
canım benim iyiyim sen nasılsın? bizi 2. bebekler için uğraşmamız gerekecek sanırımkaydirigubbakcemile3 yalnız görümcesi hasta olan funda ben değilim hatta benim bir görümcem bile yok tek çocuk benim eşim:roflol:

kızlr biz artık mutfağa geçiyoz akşama görüüşürüz öpüyorum sizleriiiopuyorumnanaktan

fundacim kayinvaliden kac yasinda ?

lise 1´e giden kiz cocuk mu oluyor akannehir , benimde kizkardesim lise1´e gidiyor is yapmaya geldimi annem onun icinde cocuk diyor ben kiziyorum hep anneme

sonucta ne ögretirsen evlendiginde o onu yapar ahh annem ahh ona cok tolerans gösteriyor

gelinimiz kesin ifrit oluyordur kardesimede annemede ama elimden geldigince annemide kardesimide uyariyorum

fundacım 1 saatlik tokluk benimde 128 çıkmıştı doktorum gayet iyi demişti birde benim annemde gizli şeker hast. var genetik yatkınlığımda var ama sonuca iyi demiştibilmiyorumkismile

fundaya yazicaktim ben onu yha :roflol:

iyiyim canim nasil olayim midem yaniyor tek derdim o valla

hadi kolay gelsin canimcim sana afiyet olsun simdiden Şeniz

Son düzenleme:
nazlicim arkadasin ne yapmis öyle akannehir ,bari herseyi icinde mi oda takiminin ?

canımcım ya benim aldığım kadar işte farklı hiçbişi yok yatak dolap şifonyer oyuncak sandığı duvar rafı... aynı benimki. kulpları bile aynı. hatta benimki stoplu menteşe ve ray onunki normal çekmece. ben 1800 tlye aldım 5000 nerde yaaa.. şaka gibi.

ben yine bugün ütü yaptım kuzuma yeni aldıklarımı yıkayıp ütüledim. daha nemliler ama askıyla astım çamaşırlığa iyice kurusun ütüsüde bozulmasın:)))off çok şirinler yaa içinde bebeğimi hala hayal edemiyorum benmafoldumben

iyi akşamlar kızlarr... bugünümüz bayaaca koşuşturmacayla geçti.. ancak girebildim siteye...

sabah dr.a gittik.. hemogram-tam idrar tahlillerimiz yapıldı.. nst'ye girdik(20 dk.cık dinlettiler kuzumun kalbini ).. herşey ,tüm sonuçlar allaha şükür ki temiz çıktı.. kan değerlerimizin düşüklüğünü saymıyorum.. çünkü kendileri hep normalin altında seyrediyolar çünkü... tabi sonuçları alıp dr. a göstermem 3 ü buldu :) neyse hast. dönüşü de ısrarla arayan arkadaşlara uğradım. toplanmışlarr.. yoruldum desem de burda uzanırsın teklifine hayır diyemedim :)))

neyse.. inşş. herkes iyidir... babamız geç gelicekmiş..biz ablamızla yemeğimizi yiyelim geliriz yine... :)

ayyy oku oku bitmedi yav. aklıma gelenleri yazayım. hasta bezi her hastane istemiyor.benimki gerek yok dedi. pijamada olur bize göre hava hoş siz nasıl rahat edrseniz diyolar. ayaklarım ve sağ elimdeki şişme artık dayanılmaz boyutlara geldi. sabah sağ elimi hiç kullanmıyorum kapanmıyor. ayrıca eklem yerlerimde de ağrı var. oğlum artık onunla konuşunca hemen tepki veriyo akıllı oğlum hiç zümüyo beni. c. tesi istanbuldan anneannem daha doğrusu annemin teyzesi (annem, anneannem öldüğü için ve onunda torunları Amerikada yaşadığı için birbirimize bağlıyızdır.) oğlumın hırkalarını yollamış hepsi beresiyle batiğiyle takım garibim beyin kanaması geçirdiği için ellerini tam kullanamıyo düğmelerini dikememiş onları da bi ipe dizip yollamış sen dikersin diye, bi de ilik açmayı unuttuğu bi tanesi içinde çıt çıt eklemiş koliye. kadın 87 yaşında koca koli gönderdi kaynanam 46 yaşında bi tane kazak örmüş. sööledim eşime artık kim kimdir öğren diye. bi de cuma kaynanalardaydık. bebeğe takılacaklar konusu açıldı. daha önce çocuk yapın 500 dolar vercem dediydi. parasında deiliz zatende kardeşi hatırlattı sözünü. hemen çamura yattı. baba dedim tam olmuş 400 lira zaten bari 100 daha koy üzerinede 500 lira ver. ne tamı diyo çeyrek takmayacakmıyız biz? ay ben sana takayım çeyrek sen doğur diyecektim valla. yav çok şükür ihtiyacımız yok ama insanın suratına da söölenmez ki ööle. bi de benım kız oğlana dönünce bunun haberini veren eltime para vermiş sevinçten. Ayrımcılığa bak. önce sağlıklı olsun ama sırf onlara inat kızım olur umarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…