canım geçmiş olsun ne kadar çok hastanız varmış valla kayınvalidene kolay gelsin zor valla işieyvahedigeldismilecanım sor tabi eee geliniz dimi bende sordum yedi bişeyler şimdi sağolsun bugün geldi şaşırttı beni eşim dedi gerçi iyi oldu ya........gerçi onada bişey diyemiyorum kadının evinde yığınla hasta var.annanne görümcem şimdi de köyden babanne gelmiş.bana bakmıyada zamanı olmuyo birde görümcemde damarda kan yoğunluğu var sanırım çarşamba hastaneye yatacak birde o çıktı şimdi.ez azından burada olsa arada gelir giderdi.of offfffff görümcemde biraz dikkat etse ilaçlarını almıyo halbuki ömür boyu kullanması gerekiyor
canım geçmiş olsun ne kadar çok hastanız varmış valla kayınvalidene kolay gelsin zor valla işieyvahedigeldismile
canımmm inşallah tüp bebek doktorun daha olumlu konuşur da sende biraz rahatlarsın canım bana hala doktorun biraz büyütüyomuş gibi geliyo tek iri bebeği olan sen değilsin topikte ama kimseye doktoru o kadar baskı yapmadıkiiicanım göktuğda iyi.yerim ben kaanın fındık burnunu söyle ona funda teyzen biraz daha kalın içeride diyo de.acele etmesinler biz onları merak ediyoruz özlüyoruz ama daha vakit var...canım şeker ölçümlerimde iyi gidiyo birazı sınırın üzerindeydi ama korkulacak gibi değil iyi yani bakalım dr um ne diyecek cuma günü.tekrar nst çektireceğim.Allahtan bu hafta c.tesi tüp bebek dr um geliyo acıbademden birde o kontrol eder bakalım benim dr un dediklerinimi diyecek o da.
ayyy canımmm ne kadar benziyo bizim kayınvalideler birbirlerine aynen vallaçok var canım çok.birde kayınvalidem çok sever hasta bakmayı.düşün önceden amcanın hanımlarını bırakırlardı onlara bile kayınvalidem bakardı çok seviyo ama kendisi hasta oluyo.bizde kızıyoruz kendiside iyi değilki beli rahatsız yazık ama öyle alışmış işte ne dersek diyelim kendi bildiklerini yapıyolar......
canım siz bu akşam bize gelin yemeğe 2 çeşit ben yaptım 2 çeşitte kayınvalidem getirmiş sağolsun bir çeşitte burada yaptı.hiç bu kadar evimde yemek çeşidi olamıştı valla yemekli misafirim hariç....
zeynocum merhaba tatlımmm:1hug: çok hoşsun kızzzopuyorumnanaktan bugün dinleniyom da kaan bey isyan etti beni çok yoruyon diye battaniye üzerimizde laptop kucağımızda oturuyoz ama artık yemek yapmamız lazımlaelaelaelaelaeoooo tuğbiş gelmiş şurdan bir yerli taş çevirelim (bizim burada öyle derler uzun zamn görüşmeyince)nerelerdesin kaçak kaanımızı özletme bu kadar
canımmm inşallah tüp bebek doktorun daha olumlu konuşur da sende biraz rahatlarsın canım bana hala doktorun biraz büyütüyomuş gibi geliyo tek iri bebeği olan sen değilsin topikte ama kimseye doktoru o kadar baskı yapmadıkiii
neyse canım az kaldı göktuşumuz ve sen sağlıklı olun da gerisi geçecek nasıl olsaopuyorumnanaktan
hoşbulduk dünürcüğüm geçmişe bakıyordum bende ayyy maşallah kayınavlideler bugün gelinlerdeymiş nazar değmesin canım ALLAH razı olsun yinede getirmiş canım yemek bende yemekleri yaptım yedik bile çok acıkmışız :))) canım ölçümlerin nasıl çıktı kaç çıktı sınır tablosu falan verdimiydi doktorun
ayyy canımmm ne kadar benziyo bizim kayınvalideler birbirlerine aynen valla
allah yemeklerin kokusu buraya kadar geldi atlayıp gelsek midelikafadulden
canım benim iyiyim sen nasılsın? bizi 2. bebekler için uğraşmamız gerekecek sanırımkaydirigubbakcemile3 yalnız görümcesi hasta olan funda ben değilim hatta benim bir görümcem bile yok tek çocuk benim eşim:roflol:
tarhancim nasilsin canim ,aynen benim esimde ikinciyi istemiyor sanki ben yalvariyorum ikinciyi yapalim diye pehhh :dilcikar:
görümcenede acil sifalar diliyorum canim gecmis olsun
ay evet canım bizde kayınvalidem yoruldu baya onada üzülüyorum ya evde yığınla hasta var hiç oturmuyo yatana kadar.gerçi dana kadar olan küçük görümceme iş yaptırmıyo lise 1 e gidiyo düşün en azından getir götür işini yaptırsa kendiside rahat edecek ama ben diyince o daha çocuk diyo bende sen bilirsin diyoum.canım belli bi sınır vermedi drum şeker için ama sadece dünkü ölçümlerim 140 üzerinde çıktı o da sadece tokluklar.......aç karnına olanlar 90 larda........inşallah hep böyle tokluk ölçümlerim 130 seviyesinde olur benim bildiğim kadarıyla sınır 140 tı dimi*
canım benim iyiyim sen nasılsın? bizi 2. bebekler için uğraşmamız gerekecek sanırımkaydirigubbakcemile3 yalnız görümcesi hasta olan funda ben değilim hatta benim bir görümcem bile yok tek çocuk benim eşim:roflol:
kızlr biz artık mutfağa geçiyoz akşama görüüşürüz öpüyorum sizleriiiopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?