2010 Nisan Anneleri

Refişimmmm.Hoşgeldin canımcım.
Bende eve yeni geldim kızlar.Bilin bakalım noldu misafirm geldi gene..Kısmetse yarın yazarım.kafamçokkarıştı

üfff ben gelene kadar dünürcüğüm tuğbiş çıkmış bile formatlandı bizim pc yine dondu kaydirigubbakcemile3 dünürcüğüm canım gayet normal sınır 145 toklukta canım benim bu akşam çat kapı yapıcaktık size ama pcye vurdu eşim işi format attı şimdide geç olur diye gelmedik canım tuğbiş canım sana gelincede bir yakaladım seni firari bile gece muhabbetleride gitti bu arada ohhh iyiya konular artıyo konuşmaya neyse yakalarım ben senikaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3 zehirciğim canım yok sobayla eşim ilgileniyoda onun yaratmış olduğu tozla falan ben ilgileniyorum canım etraf biraz toz oluyo soba yanan yerde hergün silmek gerekiyo canım sorma

bende şimdi çıkacam umarım kaçaklar burada olur gece yoklaması varr heee ezeli izleyeceğim şimdi bende

ya kızlar ben zayıflıyorum ya.geçen hafta 500 gr vermiştim.bu hafta da ala ala 200 gr almışım.bebeğim mi almıştır onu da ya?canım sıkıldı.hiç iştahlı olmadım şimdiye kadar.normal besleniyorum.sütümü içiyorum.cevizimi çerezimi.etimi balığımı.ama niye böle oluyor.

nazlıcım çok sağol canımm.. amaan hep öyle kan değerleri valla.. iliğimizi kanımızı kuruttu bebişllerr.. aman canı sağolsun da yavrumun ben kansız kansız gezerim :))

denizcim.. hoşbuldum.. sende hoşgeldin dicem ama yine mi yaa ( bende diyorum titretiyo da neden yazmıyo

refişimmm bütün tahlillerinin iyi çıkmasına çok sevindim canım gözün aydın hayatım size afiyet olsunnnopuyorumnanaktan
denizcim insanlar bizim karnımız burnumuza yaklaştıkça daha bir misafiriğe gelir oldular garip bir durum valla misafirlerini paketledikten sonra gel emi:1hug:
zeyracım canım yemeği yaptım yedik geldim bile yoklamaya hazırım cicimmm:1hug:
ademir canımmm kayınbaban doğursun bir çeyrekte benden valla:roflol:

canım kayınvalidem 48 yaşında........genç sayılır yani ama her işi kdi yapacak kadar da sağlıklı değil.lise 1 e giden görümcem tabiki çocuk değil maşallahı var.bende başlarda ifrit oluyodum baktım yapmıyo elalemin dedlisi ben miyim dedim bende yapmamaya başladm.birde benim 2 görümcem var ikiside yapmaz bazen diğeri daha büyük .baktım bunlar yan gel osman deyip yatıyolar dedim ben mi yapcam işleri bende aynısını yapıyorum sadece kendi yiyip içtiğimi kaldırıyorum bulaşıkları makineye atıyorum geliyorum.heeee bu arada kayınvalidem çoğunlıkla kendi evlerinde bulaşık mak bulaşıkta attırmaz aman ben yıkayamam öyle bi alay adamın bulaşığınıopuyorumnanaktan

canım gelseydiniz keşke müsaittik he........ama yinede arayında gelin bu aralar yeğenimin doğum günü var birde daha yeni hastaneden çıktı onu bakmaya gideriz ya yarın ya diğer akşam birde dayı kızının bebeği oldu onu bakmaya gideceğiz.gelirseniz kapıda kalmayın yani ayıp olur üzülürüm

kızlarr ben geldim.

hoşgeldin nasılsın*

bu akşam bebeğimin ağız mendillerini ütüledim birde kayınvalidemin aldığı cicileri attım makinaya yıkansında bir ara ütülerim doğum yaklaştı diyo dr ne olur ne olmaz

opuyorumnanaktan çok teşekkürler canımm... evet az çok belli oldu gibi tarihimizz.. bakalım önümüzdeki c.tesi kesinleştirelim de inş.. hepimiz için hayırlı zamanda gelsin bebişler inş.. :Saruboceq: inşallah rabbim sana da gönlünden geçenleri ve istediğin zamanda verir :Saruboceq:
maşallahh kızına canımm... inşallah döner bebişin 2 haftaya kadar...
vereliniortak yerimseniben katılıyorum canımm.. burda da hastaneler vermiyo.. belki özeller veriyodur bilemem tabi :)) ama hast.de 2 tane yatağa serilen hasta bezlerinden kullanmıştım bende kızımda.. ama kendim kullanmak için hasta bezi değil de bebek bezinin yandaki cırt cırtlarının koparılmış hali daha kullanışlı gelmişti bana sempatiksalakcinni yine öyle yaparım diyorum.. burda sabah akşam pansumana geliyolar sezeryanda, hasta bezi daha uğraşmalı gelmişti bana.. kullanamadım yani.. bilmiyorumkismile normal ped ancak hastaneden çıktıktan sonra kullanabildim ben
yerimseniben korşdorlar da sıcak bile olsa olur ya wc dönüşü pijamanız temiz olmayabilir.. yada yataktan kalkıp wc yw giderken o an arkanızı kontrol edemeyebilirsiniz.. en azından istenmeyen durumlara mahal veremek açısından kamuflaj sempatiksalakcinni hatta benimki kooyu bordo .. tam kamuflaj kaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktan çok sağol tuğbacım.. tahlilleriyi çıktı şükür.. bi debu kez tek koldan 2 denemede damara ulaşabildiler akannehir sevinsemmi bilemedim.. bayılmadım da ama :roflol:
refiye maşallah herşey yolundaymış ne güzel.
opuyorumnanaktan çook sağol canımm... inşallak hepimiz hep iyi haberlerle geliriz dr.dan.. :Saruboceq:

Son düzenleme:
kızlarr yarın kayınvalidem geliyomuş.. inşallahh.. ayy kayınpederime sinir oluyorum bu konuda .. bi göndermiyo kadını çocuklarının yanına yaa en son bayramda görüşmüştük.. özledik hepimiz hepimizde birer akşam kalcak olsa 4 gün burda demektir ohhh :)) ama pek sık giremem sanırım o burdayken.. ama bendeyken tabi... yoksa eltimlerde yada görümcemde olduğu sürelerde hep yapışıkşekilde gezmiceğimizden girebilirim diyorum :)

bi de yarın annem de geliyo :))) analar sarmış dört bir yanımı :)) hehe... inşallah çantamızı hazırlıycaz...

ama düşünüyorum da yarın tahlil sonuçlarımı sağlık ocağına da göstermem lazım... pazara da çıkıcam... akşama kaynanam kesin bende olur yemek de yapıcam.. bi de bu arada çanta hazırlama işi var... nasıl sığar bir güne bakalım yaşayıp görücez :)))

hhııı denizcimm.. (ayse_denizy) :)) hehe... baaak yarın salı ve biiz çanta hazırlıyoruzz... hahahehhehuheheah.... bizde şöyle bir laf vardırrr..

imam cemaate verir talkımı, kendi yutar salkımı :)))

iyiyim sarı melekcim bizde hazırladık çantamızı birde bebişim korkuttuya ne olur ne olmaz bir tek ağız mendillerini koymamıştım bu akşam ve ya yarında onları koyarım biter inşallah....yarın senin kontrolün var mı*

bugün gittim canım herşey yolundaçok şükür gördük rahatladık oğluşu.merak etme seninkide benimkide zamanında gelirler inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…