iyi akşamlar kızlarr... bugünümüz bayaaca koşuşturmacayla geçti.. ancak girebildim siteye...
sabah dr.a gittik.. hemogram-tam idrar tahlillerimiz yapıldı.. nst'ye girdik(20 dk.cık dinlettiler kuzumun kalbini).. herşey ,tüm sonuçlar allaha şükür ki temiz çıktı.. kan değerlerimizin düşüklüğünü saymıyorum.. çünkü kendileri hep normalin altında seyrediyolar çünkü... tabi sonuçları alıp dr. a göstermem 3 ü buldu :) neyse hast. dönüşü de ısrarla arayan arkadaşlara uğradım. toplanmışlarr.. yoruldum desem de burda uzanırsın teklifine hayır diyemedim :)))
neyse.. inşş. herkes iyidir... babamız geç gelicekmiş..biz ablamızla yemeğimizi yiyelim geliriz yine... :)
fundacim kayinvaliden kac yasinda ?
lise 1´e giden kiz cocuk mu oluyor akannehir , benimde kizkardesim lise1´e gidiyor is yapmaya geldimi annem onun icinde cocuk diyor ben kiziyorum hep anneme
sonucta ne ögretirsen evlendiginde o onu yapar ahh annem ahh ona cok tolerans gösteriyor
gelinimiz kesin ifrit oluyordur kardesimede annemede ama elimden geldigince annemide kardesimide uyariyorum
üfff ben gelene kadar dünürcüğüm tuğbiş çıkmış bile formatlandı bizim pc yine dondu kaydirigubbakcemile3 dünürcüğüm canım gayet normal sınır 145 toklukta canım benim bu akşam çat kapı yapıcaktık size ama pcye vurdu eşim işi format attı şimdide geç olur diye gelmedik canım tuğbiş canım sana gelincede bir yakaladım seni firari bile gece muhabbetleride gitti bu arada ohhh iyiya konular artıyo konuşmaya neyse yakalarım ben senikaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3 zehirciğim canım yok sobayla eşim ilgileniyoda onun yaratmış olduğu tozla falan ben ilgileniyorum canım etraf biraz toz oluyo soba yanan yerde hergün silmek gerekiyo canım sorma
bende şimdi çıkacam umarım kaçaklar burada olur gece yoklaması varr heee ezeli izleyeceğim şimdi bende
kızlarr ben geldim.
opuyorumnanaktan çok teşekkürler canımm... evet az çok belli oldu gibi tarihimizz.. bakalım önümüzdeki c.tesi kesinleştirelim de inş.. hepimiz için hayırlı zamanda gelsin bebişler inş.. :Saruboceq: inşallah rabbim sana da gönlünden geçenleri ve istediğin zamanda verir :Saruboceq:herkese günaydın hanımlar.güzel bir hafta diliyorum.ben daha işe gitmedim.öğleyin oğlumu servise bindirip öyle gideceğim
bebegcim maşallah oğluşa.ne güzel senin doğum zamanın az çok belli olmuş.benimkide belli olsa ve 30 marttan sonra olsa çok sevineceğim.bende haftaya cuma gittiğimde sanırım tarih belli olur.bilmiyorum niye bende erken doğumdan korkar oldum.ama benim ki yoğunluktan.erken doğursam işlerde bende ortada kalacam Allah korusun.Annem memleketten benim doğum tarihime göre gelecek.
.
selamlar kızlar nasılsınız? cmt dr a gittik ama gezmekten yazamadım. kuzum gayet iyi maşallah2 kilo olmuşuz. kaydirigubbakcemile3 hala dönmemiş bakalım 2 haftası daha var dedi dr. 2 hafta sonra tekrar gidicez. bu arada bişi sorucam. hastaneye götürmek için yanınıza pedmi hasta bezimi alıyorsunuz kızlar??
vereliniortak yerimseniben katılıyorum canımm.. burda da hastaneler vermiyo.. belki özeller veriyodur bilemem tabi :)) ama hast.de 2 tane yatağa serilen hasta bezlerinden kullanmıştım bende kızımda.. ama kendim kullanmak için hasta bezi değil de bebek bezinin yandaki cırt cırtlarının koparılmış hali daha kullanışlı gelmişti bana sempatiksalakcinni yine öyle yaparım diyorum.. burda sabah akşam pansumana geliyolar sezeryanda, hasta bezi daha uğraşmalı gelmişti bana.. kullanamadım yani.. bilmiyorumkismile normal ped ancak hastaneden çıktıktan sonra kullanabildim benmaşallah kuzucuğa canım.
hasta bezi meselesine gelince;ben sezeryan olmuştum ve hasta bezi gerekliydi.çünkü 8 saat yatıyorsunuz,sonda var ama altınıza hasta bezinin serilmesi gerekiyor.kanamanız oluyor.buradan çıkarım yaparsak normal doğumda olsa yattığınız süre için bence hasta bezi gerekli.bazı arkadaşlar bunu hastanenin verdiğini söyledi.ama buralarda o yok.gece pedlerinden de götürmen gerekli her iki halde de (sezeryan yada normal)çamaşırında pedin mutlaka olması gerekiyor.
yerimseniben korşdorlar da sıcak bile olsa olur ya wc dönüşü pijamanız temiz olmayabilir.. yada yataktan kalkıp wc yw giderken o an arkanızı kontrol edemeyebilirsiniz.. en azından istenmeyen durumlara mahal veremek açısından kamuflaj sempatiksalakcinni hatta benimki kooyu bordo .. tam kamuflaj kaydirigubbakcemile3estağfirullah.bu arada özellikle sezeryan olacak arkadaşlar mutlaka gecelik götürün derim.çünkü 8 saat sonra sizi yürütmeye başlıyorlar.ben sondayı ayağa kalkar kalkmaz çıkarttırmıştım ama olaki çıkarttırmazsanız gecelik olmadan yani sırf pijamanın üstüyle yürüyemezsiniz.sabahlık almayıda unutmayın.odanız sıcak olacak ama koridorlar soğuk oluyor.
opuyorumnanaktan çok sağol tuğbacım.. tahlilleriyi çıktı şükür.. bi debu kez tek koldan 2 denemede damara ulaşabildiler akannehir sevinsemmi bilemedim.. bayılmadım da ama :roflol:refişimmm bütün tahlillerinin iyi çıkmasına çok sevindim canım gözün aydın hayatım size afiyet olsunnnopuyorumnanaktan
denizcim insanlar bizim karnımız burnumuza yaklaştıkça daha bir misafiriğe gelir oldular garip bir durum valla misafirlerini paketledikten sonra gel emi:1hug:
opuyorumnanaktan çook sağol canımm... inşallak hepimiz hep iyi haberlerle geliriz dr.dan.. :Saruboceq:refiye maşallah herşey yolundaymış ne güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?