2010 Nisan Anneleri

al al canım ben burdayım dünürcüğüm bizimki maç izliyo fener yenilmiş çok büyük bir olay olmuşkaydirigubbakcemile3

Merhaba kızlar, nasılsınız?
Biz bugün oğluşuma araba baktık. Yok ne zormuş bu arabayı almak. mafoldumben
Kızlar, hastabezi, ped konularına girmişsiniz. Kızlar ben geceliğimide, pijamamıda açık renk aldım. Vallahi kanamaları duyunca bende korku başladı. O kadar para verdik kan lekesi olur bir daha giyemezsem diye.

hoşgeldn canım.bizden iyilik sen nasılsın*iyi günlrde kulanın canım.
canım mutlaka hasta bezi al çünkü başta kanaman baya oluyo bozulmasın pijama takımları gecelikler

meraba canım evet bende ikiside pembe kız olacak diye pembe ikiside iç çamaşırıma kadar pembe aldım o değildekaydirigubbakcemile3 yengemde gecelik almış bana oda sarı aldım dedi istanbuldaki bende şimdi kararsız kaldım canım hasta bezimi yoksa yatağa serilenlerdenmi alsam diye ama ben sanırım hasta bezi alıcam yeter bir paket birde normal ve gece olanından ped aldım iki paket bakalım canım eğer çok lazım olursa alırız ne yapalım başka

dünürcüğüm yenildi malesef evet dünürün çok seviniyomuş dıgıdık diyo geçmiş olsun diyo tırın tırın diyo sana yerimseniben

yaaaaaaaa niye yenilmiş ya.........dünüre söyle fazla sevinmesin herkes fenerli olamazmış de.damadı da fenerli olacak kızıda..hehehehhe

İyi akşamlar güzel bayanlar.a.s.Nasılsınız?Yoklamaya bende katılayım:)

Refişim güzel haberlerle gelmişsin maşallah utkumuza.

FUNDACIĞIM ŞEKERİN ÇOK YÜKSEK DEGİL, DOKTORUN FAZLA ABARTMIŞ GÖKTUĞUMUZ AZCIK TOMBUL DOĞACAK O KADAR.

Hasta olanlara ve hastası olanlar geçmiş olsun

burdayım fundacım televizyona dalmışımm
eee ne var ne yok bu akşamın konusu ne
ben hasta bezi almıcam lazım olursa hastanenin çevresinde eczaneler de var medikallerde alınır.

merhaba tuğbiş teyzoşumuz mehtap teyzoşumuz nasılsınız şu anda iki tne kaçak teyzoşumuz burada mehtapcığım sende önceki gibi gelmiyosun topiğe canım ama yaa

hoşgeldin mehtapcım........nasılsın tatlım.
canım dünki tokluk değerlerimni yazayım sana yemekten 1 saat sonra68,165,156.........
bugünkü tokluk değerlerimde 115,137,103......sabah öğle akşam sırasıyla yazdım bana çok gelmedi dünkiler biraz fazlaydı o da yeni başlamıştım diyete.ama iyi gibi ne dersin*

fenerli olan damada kız yokmuş dünürcüğüm öyle diyo kendileri hatta diyo anne babasıda bizzat beşiktaşlı olacakmış

tuğbacığım bu akşamın konusunu mehtapcığım bulsun çok giremiyoya artık topiğe cezalı olsun olurmu mehtapcığım?
ben burdayım kaç saatlerdr tvde bişey de yok

zeyracım canım geldim tabiii gece kuşu olarak hazırım tatlımmmmm sen nasılsın gizem sultan nasıl canım?:1hug:

yaa dünürcüğüm sende şeker falan yok canım bunu bir kere aklından çıkar canım şekeri olan 200 lü değerleri olanlara o teşhis konuluyo canım ben bugün dinledim tvde canım bebklerin iri olması illa annede şeker olcağı anlamına gelmiyomuş ırsi olabiliyomuş anneden babadan dolayı tombiş olabiliyomuş canım sen şimdi yine hiç şekerli bişey yemiyomusun

fenerli olan damada kız yokmuş dünürcüğüm öyle diyo kendileri hatta diyo anne babasıda bizzat beşiktaşlı olacakmış

yok canım asla vazgeçmem takımımdan.........dünürününden vazgeçeceğini sanmam.ama gizem kızımız göktuğu görünce direk fenerli olcak eminimvereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…