2010 Nisan Anneleri

yok canım yemiyorum.hatta şu anda ekşi elma yiyorum.yok anam bende şeker yok ta bizim dr un işleri işte.cuma gittiğimde göstericem sonuçlarımı bakalım ne diyecek:uhm:

tuğbişim iyiyim canım gizemde iyi sanırım bir uyuyo bir uyanıyo artık saatleri belli canım kaan paşamız nasıl canım

Fundacım bence sen çok dert etme. Doktorun çok temkinli yaklaşıyor gibi. Sadece oğluşun tombiş birazcık o kadar. Genetik filanda olabilir irilik.
Bazı erkek doktorlar genelde böyle pimpirikli oluyor sanırım. Benim yakın bir arkadaşımın doktoruda arkadaşın kilosuna takmıştı. 50 kilo incecik bayan, doğuma kadar 13 kilo aldı heray laf etti kıza. Ama maşallah bebeği sağlıklı kendiside 4 aylık oldu kızı 50 kiloya tekrar düştü.

Kızlar, park yatak alanlar viskones yatak mı yoksa sünger mi aldınız?

dünür hele şükür msnen düzeldi canım yaa hadi gözümüz aydın canımhihoyyyt

mehtapcım hoşgeldinn
hoşbuldum tubiciğim.

merhaba tuğbiş teyzoşumuz mehtap teyzoşumuz nasılsınız şu anda iki tne kaçak teyzoşumuz burada mehtapcığım sende önceki gibi gelmiyosun topiğe canım ama yaa
İyiyim diyeyim iyi olayım zeynepciğim.İşyeri,ev benim mide ve bel aağrılarım üzerinede iyice sinirli biri oldum evdekileride üzüyorum(

Hoşbuldum fundacım.Değerlerin çok iyi.Hiç üzme kendini.

tuğbacığım bu akşamın konusunu mehtapcığım bulsun çok giremiyoya artık topiğe cezalı olsun olurmu mehtapcığım?
ben burdayım kaç saatlerdr tvde bişey de yok
Bne mi bulayım:))Konuşulmayan pek bir şey kalmamış ki.Hasta bezi konusuna değinilmiş bugün.Kızlar herkesin kanaması bir olmuyor.En güzeli bir paket almak.4 tane falan kullanılıyor.
Konu dedinizde aklıma geldi eşlerinizin doğum yaklaştıkça size karşı tavırları nasıl?

erkflizciğim bizzim ortopedik sünger yatağımız var park yatağımızda ama ben onu bir süreliğine alta alıcam canım kullanmayacağım bana sanki çok sertmiş gibi geliyo annem elyaftan pufuduk bir yatak yaptı kızıma canım onu kullanıcağım ilk başta canım

yok canım yemiyorum.hatta şu anda ekşi elma yiyorum.yok anam bende şeker yok ta bizim dr un işleri işte.cuma gittiğimde göstericem sonuçlarımı bakalım ne diyecek:uhm:
canım yaa katılıyorum sana diğer doktorunun da görmesi çok iyi olacak bence:lepi:

tuğbişim iyiyim canım gizemde iyi sanırım bir uyuyo bir uyanıyo artık saatleri belli canım kaan paşamız nasıl canım
canım kaanın belli bir düzeni yok ama hareketleri çok güçlendi göbeğim dalgalı hep:) kaydirigubbakcemile3birde son günlerde çok aşağı indi korkuyom valla çarşamba nst ye gidecem sorarım doktora

kızlar şimdi doğumu ne düşünüyosunuz sezeryanmı normalmi gerçi doktorlarınız karar verecek am ben sanırım epidural veya spinal sezeryan düşünüyorum bakalım kızım tombiş çıkınca sezeryan yolu gözüktü bana çünkü hep bayılmakta istemiyorum kızımı görmek istiyorum ilk ben

erkflzcm ben aldım park yatak ama altına hazır yorgan koyucam altına bizde çift beşik var tekrardan ona yatak alamam yengemde benim kullandığı gibi kullanıyo.....bişey olmaz sanırım.

tuğbacığım tamam canım eklemişsin..........görüşürüz artık bunda sonra.....

dünür şükür düzeldi ya aman valla bizim bilgisayara bazen o kadar sinir oluyorumki camdan aşağıya fırlatmak istiyorum çok yavaşlıyo bazen ya

Canım ben hep sezeryan istıodum ama sankı epidurale dogru yonelıyorum normal mı yapsam acaba dıe puf bılmıorum cok karısıgım bu konuda

a.s hoşgeldin canım.
Bneim yaramazda bugün pek bi durgun.Oğluşum korkutma beni deyince azcık kıpırdanıyor.

H.b cnm benim hanımda cok yoruldu temizlik yaptırdım bugun alıstırma yapıoz yenı yenı oynamaya baslıo dınlenmıs demekkkı sırnaşık şey

Konu dedinizde aklıma geldi eşlerinizin doğum yaklaştıkça size karşı tavırları nasıl?
canım benim eşim aşırı dikkatli bu aralar bayağı üstüme düşüyo. bazen yüzünde bıkkınlık okuyom ama çaktırmıyo:)
çok yoruldu bu hamilelikte beni idare etmek için başlara göre daha dikkatli hareket ediyo
birde acayip panikliyo ben ağrım sızım yüzünden ofluyom ahlıyom ya aklı gidiyo bişey oldu bir proble var diye. tv de bir şeye kahkaha atıyom diğer odadan fırlıyo geliyo bişeymi oldu diye:roflol:

mehtapcığım eşimin yaklaşımı ne yalan söyleyeyim şu erken doğum olayını duyunca baya değişti çok dikkat et diyo pek bişey yaptırmak istemiyo bana........hatta şu anda başımda bekliyo ben sana hiç bişey yaptırmak istemiyorum diyokaydirigubbakcemile3

dünür dr son kontrolümde ilk defa sezaryan lafı etti bişey olursa direk sezaryana falan dedi.........

aaaaaaaa mehtapcığım ne diycem ya geçmişi okudun mu bilemiyorum ama dr um erken doğum tehliken var deyip 2 tane 12 saat arayla vurulan celestane adlı ciğer iğnesi bebek için birde erken doğum olmasın diye pruloton diye bi iğne verdi.2.sini doğuma kadar haftada 1 vurulacakmışım

Canım ben direk ortopedik yatak kullanıcam.

Alem bu kocişler.delikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…