evet evet mehtapcım konu bekliyoz sendenkaydirigubbakcemile3tuğbacığım bu akşamın konusunu mehtapcığım bulsun çok giremiyoya artık topiğe cezalı olsun olurmu mehtapcığım?
ben burdayım kaç saatlerdr tvde bişey de yok
yaa dünürcüğüm sende şeker falan yok canım bunu bir kere aklından çıkar canım şekeri olan 200 lü değerleri olanlara o teşhis konuluyo canım ben bugün dinledim tvde canım bebklerin iri olması illa annede şeker olcağı anlamına gelmiyomuş ırsi olabiliyomuş anneden babadan dolayı tombiş olabiliyomuş canım sen şimdi yine hiç şekerli bişey yemiyomusun
Slm hanımlar bende geldim :hulya:
hoşgeldin canım.ya sen beni msn ye eklemişmiydin benim msn düzeldide bi türlü bakmadım daha*nasılsın bu arada*
hoşbuldum tubiciğim.mehtapcım hoşgeldinn
İyiyim diyeyim iyi olayım zeynepciğim.İşyeri,ev benim mide ve bel aağrılarım üzerinede iyice sinirli biri oldum evdekileride üzüyorummerhaba tuğbiş teyzoşumuz mehtap teyzoşumuz nasılsınız şu anda iki tne kaçak teyzoşumuz burada mehtapcığım sende önceki gibi gelmiyosun topiğe canım ama yaa
Hoşbuldum fundacım.Değerlerin çok iyi.Hiç üzme kendini.hoşgeldin mehtapcım........nasılsın tatlım.
canım dünki tokluk değerlerimni yazayım sana yemekten 1 saat sonra68,165,156.........
bugünkü tokluk değerlerimde 115,137,103......sabah öğle akşam sırasıyla yazdım bana çok gelmedi dünkiler biraz fazlaydı o da yeni başlamıştım diyete.ama iyi gibi ne dersin*
Bne mi bulayım:))Konuşulmayan pek bir şey kalmamış ki.Hasta bezi konusuna değinilmiş bugün.Kızlar herkesin kanaması bir olmuyor.En güzeli bir paket almak.4 tane falan kullanılıyor.tuğbacığım bu akşamın konusunu mehtapcığım bulsun çok giremiyoya artık topiğe cezalı olsun olurmu mehtapcığım?
ben burdayım kaç saatlerdr tvde bişey de yok
canım yaa katılıyorum sana diğer doktorunun da görmesi çok iyi olacak bence:lepi:yok canım yemiyorum.hatta şu anda ekşi elma yiyorum.yok anam bende şeker yok ta bizim dr un işleri işte.cuma gittiğimde göstericem sonuçlarımı bakalım ne diyecek:uhm:
canım kaanın belli bir düzeni yok ama hareketleri çok güçlendi göbeğim dalgalı hep:) kaydirigubbakcemile3birde son günlerde çok aşağı indi korkuyom valla çarşamba nst ye gidecem sorarım doktoratuğbişim iyiyim canım gizemde iyi sanırım bir uyuyo bir uyanıyo artık saatleri belli canım kaan paşamız nasıl canım
kızlar şimdi doğumu ne düşünüyosunuz sezeryanmı normalmi gerçi doktorlarınız karar verecek am ben sanırım epidural veya spinal sezeryan düşünüyorum bakalım kızım tombiş çıkınca sezeryan yolu gözüktü bana çünkü hep bayılmakta istemiyorum kızımı görmek istiyorum ilk ben
a.s hoşgeldin canım.
Bneim yaramazda bugün pek bi durgun.Oğluşum korkutma beni deyince azcık kıpırdanıyor.
canım benim eşim aşırı dikkatli bu aralar bayağı üstüme düşüyo. bazen yüzünde bıkkınlık okuyom ama çaktırmıyo:)Konu dedinizde aklıma geldi eşlerinizin doğum yaklaştıkça size karşı tavırları nasıl?
Canım ben direk ortopedik yatak kullanıcam.erkflizciğim bizzim ortopedik sünger yatağımız var park yatağımızda ama ben onu bir süreliğine alta alıcam canım kullanmayacağım bana sanki çok sertmiş gibi geliyo annem elyaftan pufuduk bir yatak yaptı kızıma canım onu kullanıcağım ilk başta canım
Alem bu kocişler.delikafaduldendelikafaduldencanım benim eşim aşırı dikkatli bu aralar bayağı üstüme düşüyo. bazen yüzünde bıkkınlık okuyom ama çaktırmıyo:)
çok yoruldu bu hamilelikte beni idare etmek için başlara göre daha dikkatli hareket ediyo
birde acayip panikliyo ben ağrım sızım yüzünden ofluyom ahlıyom ya aklı gidiyo bişey oldu bir proble var diye. tv de bir şeye kahkaha atıyom diğer odadan fırlıyo geliyo bişeymi oldu diye:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?