fundacığım doktorun tedbirli davranmış o konuda.Bazen bende diyorum tüp bebek olunca acaba erken doğum riski dahamı çok bizlerde?İstatiksel olarak öyle bişey duymadım ama belkide deneyimlerinden yola çıkarak tedbiri elden bırakmamıştır.Bende perşembe doktoruma soracağım.Bu arada bende çok kararsızım.Önceleri normal diye direten ben bebeğimi riske atmayım sezeryan mı olsam diyede içimden geçiriyorum.mehtapcığım eşimin yaklaşımı ne yalan söyleyeyim şu erken doğum olayını duyunca baya değişti çok dikkat et diyo pek bişey yaptırmak istemiyo bana........hatta şu anda başımda bekliyo ben sana hiç bişey yaptırmak istemiyorum diyokaydirigubbakcemile3
dünür dr son kontrolümde ilk defa sezaryan lafı etti bişey olursa direk sezaryana falan dedi.........
aaaaaaaa mehtapcığım ne diycem ya geçmişi okudun mu bilemiyorum ama dr um erken doğum tehliken var deyip 2 tane 12 saat arayla vurulan celestane adlı ciğer iğnesi bebek için birde erken doğum olmasın diye pruloton diye bi iğne verdi.2.sini doğuma kadar haftada 1 vurulacakmışım
kizlar selam herkese
nasilsiniz bakim ???
ben allaha sükür cok iyiym
bugün gittim bebisimi gördüm
artik kizimiz kesinlesti ve cok sükür hersey yolundayimis
ama su an ters bebegim yani dogum posisyonunda degilmis
kilosuda 2130 gramm
kizlar benim anlamadigim o kilo almis mansallah ben ise 3 kilo vermisim
onun aldigi kiloyuda hesaplarsak 4-5 kilo vermisim
anlamadim gitti bu ay almisimdir diye hesap etmistim ama cok sükür hersey yolundayimis
fundacığım doktorun tedbirli davranmış o konuda.Bazen bende diyorum tüp bebek olunca acaba erken doğum riski dahamı çok bizlerde?İstatiksel olarak öyle bişey duymadım ama belkide deneyimlerinden yola çıkarak tedbiri elden bırakmamıştır.Bende perşembe doktoruma soracağım.Bu arada bende çok kararsızım.Önceleri normal diye direten ben bebeğimi riske atmayım sezeryan mı olsam diyede içimden geçiriyorum.
hoşgeldin canımkizlar selam herkese
nasilsiniz bakim ???
kilosuda 2130 gramm
anlamadim gitti bu ay almisimdir diye hesap etmistim ama cok sükür hersey yolundayimis
jaleciğim geçmiş olsun cnım.düzensiz uykudan da olabilir baş ağrısı.maşallah dün gece nası dayandın o kadar yaw
dünürcüğüm o proluton iğneden bende vurulmuştum canım yağlı bir iğne demişti hemşire hamileliğiğmin ilk başında çok acıyo canım vurulduğu yer sızlıyo canım yaa göktuş bir doğsun poposuna poposua okşayacam ben onun geçsin artık şu 1 ayımız sağlıcakla kucağımıza alalım artık bizde mart anneleri artık her gün doğuruyo sıra bizlere geliyo hayırlısıyla 36 haftayı bir atlatsaydık
Hoşgeldin canım.Geçmiş olsun.iyi geceler kızlarr
bugün hiç giremedim dinlenmekle geçti ondan da sıkıldım ama başımda felaket ağrıyor sanırım buda normal bi durum
şimdide eşimi bekliyorum bu aralar geç saatlere kadar çalışıyor
sizler nasılsınız ?
bebeg hastaneye gidecekti diye hatırlıyorum bi bakayım geçmişe
a.s canım.Maşallah bebişine.Nasıl beceriyorsun reyhancığım bu bebek kilo alıpta sen vermeyi maşallah.Bizede öğretsene.kizlar selam herkese
nasilsiniz bakim ???
kilosuda 2130 gramm
Evet canım ilkim normaldi.Tabii aradan 10 yıl geçti.canım ben epidural normal istiyodum ama bu satten sonra yani en son kontrolümüzden sonra yok sezaryan olsun hem oğlum biraz tombik olcak sanırım.rabbimden hayırlısı canım.senin ilki normaldi dimi*
hoşbuldum canım çok sağolHoşgeldin canım.Geçmiş olsun.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?