2010 Nisan Anneleri

mehtapcığım benim eşim sanki kendi doğuracakmış gibi beslenmemi istiyo son zamnlarda onuda heyecanı gözlerinden okunuyo şimdiden planlar yapıyo çantamı hazırlamadım daha hazırla diyo falan canım aslına sorarsan onlar bizden daha stresli baablık duygusu falan sonra benim doğumumun sezeryan olması etkiliyo gerçi bana cesaret olsun diye pek belli etmesede kesin salya sümük ayrılıruız doğumhanenin kapısından bakmamay çalışıcam gözlerine senağlama

iyi geceler kızlarr
bugün hiç giremedim dinlenmekle geçti ondan da sıkıldım ama başımda felaket ağrıyor sanırım buda normal bi durum
şimdide eşimi bekliyorum bu aralar geç saatlere kadar çalışıyor
sizler nasılsınız ?
bebeg hastaneye gidecekti diye hatırlıyorum bi bakayım geçmişe

kizlar selam herkese
nasilsiniz bakim ???
ben allaha sükür cok iyiym
bugün gittim bebisimi gördüm
artik kizimiz kesinlesti ve cok sükür hersey yolundayimis
ama su an ters bebegim yani dogum posisyonunda degilmis
kilosuda 2130 gramm
kizlar benim anlamadigim o kilo almis mansallah ben ise 3 kilo vermisim
onun aldigi kiloyuda hesaplarsak 4-5 kilo vermisim
anlamadim gitti bu ay almisimdir diye hesap etmistim ama cok sükür hersey yolundayimis

jaleciğim geçmiş olsun cnım.düzensiz uykudan da olabilir baş ağrısı.maşallah dün gece nası dayandın o kadar yaw

mehtapçım benim eşimde bazen unutuyor hamile olduğumu bazende çok dikkatli davranıyor çözemedim hala
ama özellikle geceleri tetikte uyuduğunun farkındayım normalde top atsan uyanmazdı ama hamile kaldığımdan beri en ufak bi inlememde hemen dikiliyor bişey mi oldu diye
birde sağolsun ben söylemeden beni bekliyor botlarımı giydirmek iyada çıkarmak için ve her yerde de aynısını yapıyor

fundacığım doktorun tedbirli davranmış o konuda.Bazen bende diyorum tüp bebek olunca acaba erken doğum riski dahamı çok bizlerde?İstatiksel olarak öyle bişey duymadım ama belkide deneyimlerinden yola çıkarak tedbiri elden bırakmamıştır.Bende perşembe doktoruma soracağım.Bu arada bende çok kararsızım.Önceleri normal diye direten ben bebeğimi riske atmayım sezeryan mı olsam diyede içimden geçiriyorum.

selam canım maşallah kuzuna artık kız olduğu kesinleşti he hayırlı olsun canım.sağlıkla gelsinler dünyamıza meleklerimiz.ne güzel ya bu nasıl oldu bebek aldı sen verdin*

dünürcüğüm o proluton iğneden bende vurulmuştum canım yağlı bir iğne demişti hemşire hamileliğiğmin ilk başında çok acıyo canım vurulduğu yer sızlıyo canım yaa göktuş bir doğsun poposuna poposua okşayacam ben onun geçsin artık şu 1 ayımız sağlıcakla kucağımıza alalım artık bizde mart anneleri artık her gün doğuruyo sıra bizlere geliyo hayırlısıyla 36 haftayı bir atlatsaydık

canım ben epidural normal istiyodum ama bu satten sonra yani en son kontrolümüzden sonra yok sezaryan olsun hem oğlum biraz tombik olcak sanırım.rabbimden hayırlısı canım.senin ilki normaldi dimi*

hoşgeldin canım
ne güzel haberlerle gelmişsin böyle maşallah kızınada en geç o belli etti cinsiyetini utangaç olacak galiba:)
hem kilo da almamışsın buda güzel bir haber önemli olan bebeğinin gelişmesi zaten
jaleciğim geçmiş olsun cnım.düzensiz uykudan da olabilir baş ağrısı.maşallah dün gece nası dayandın o kadar yaw

canımcım çok sağol sanırım haklısın iki günün yorgunluğundan cumartesi günü gece beşte yatmıştım dünde uyumam 4 ü buldu ,
hatta dün gece arkadaşlardan ayrılacağız hadi bi el daha okey oynayalım diyorum öyle dinamiktim ama bugün çıktı acısı
sen nasılsın hayatım?

evet canım ya ço yakıyo acayip bişey.resmen vurulduğu yere aşağı sızlıyo ama oğluşum için değer tatlım.sen neden vurulmuştun bu iğneyi normalde tüp bebekte kullanılıyordu dimi bu iğne*okşa canım oğlumun totosunu bende ısırcam hep yerim ben onları ya.şaka maka az kaldı he dünür ne yollardan geçtik yaw*testlerdi........ ayrıntılılardı.........Allahım olmayanlarada nasip etsin inşallah.....amiiiinnnnnnn:Saruboceq:

Hoşgeldin canım.Geçmiş olsun.

a.s canım.Maşallah bebişine.Nasıl beceriyorsun reyhancığım bu bebek kilo alıpta sen vermeyi maşallah.Bizede öğretsene.

canım ben epidural normal istiyodum ama bu satten sonra yani en son kontrolümüzden sonra yok sezaryan olsun hem oğlum biraz tombik olcak sanırım.rabbimden hayırlısı canım.senin ilki normaldi dimi*
Evet canım ilkim normaldi.Tabii aradan 10 yıl geçti.

jalecim, batuhanımcım hoşgeldinizzzopuyorumnanaktan
kızlar çok korkmama rağmen ben normal doğum istiyorum, epuduralli olsun isityom ama o yüzden ıkınamamaktan da korkuyom:)))) ammmaaaa en çok sezeryandan korkuyom.:roflol: umarım sezeryan olmak zorunda kalmam şimdilik herşey normal doğuma uygun gidiyo

reyhancığım canım gözümüz aydın demek bitane prensesimiz dah olacak maşallah canım benim kilo vermen ne güzel canım yeterki bebklerimiz iyi olsun canım gerisi mühim değil

jaleciğim hoşgeldin canım nasılsın ahmet paşamız nasıl canım

bende kızlar perşembe gideceğim inşallah nsteye falan girceğim kan tahlili falan var onlar için bakalım bizim kız ne yapıyo arada gerçi kasıklarıma vuruyo hemen wcye taşınıyoz günde sayamıyorum bile kaç defa gittiğimi

dünür sen yanlızmı gideceksin cuma günü doktora canım kalıcakmısın ablanda

iyiyim jalecim biraz içimde burukluk var hani bebeğime ciğeri gelişsin diye iğne vurdurdumya müdahaleyle geliştirildi sanki bebeğime haksızlık etmişim gibi geldi.bugün günlüğünede yazdım zaten.....buruldum ne bileyim....

canım sen dikkat et kendine artık baya yaklaştık sen nezaman gidiyosun istanbula*

bir de geçenlerde eşim beni çok şaşırttı kızlar genelde babalar anneyi normal doğuma ikna etmeye çalışır ben bu kadar normal doğuma konsantre olmuşken o dediki: acaba hiç uğraşmasak riske girmesek de sezeryan mi yaptırsak!!!
şok oldum valla size bir şey olacak diye çok korkuyom dedi. sezeryanında kendine göre riskleri olduğunu hayatımda hiç narkoz almadığımı falan söyledim ben onu teselli ettim normal doğum için iyi mi:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…