reyhancığım canım gözümüz aydın demek bitane prensesimiz dah olacak maşallah canım benim kilo vermen ne güzel canım yeterki bebklerimiz iyi olsun canım gerisi mühim değil
jaleciğim hoşgeldin canım nasılsın ahmet paşamız nasıl canım
bende kızlar perşembe gideceğim inşallah nsteye falan girceğim kan tahlili falan var onlar için bakalım bizim kız ne yapıyo arada gerçi kasıklarıma vuruyo hemen wcye taşınıyoz günde sayamıyorum bile kaç defa gittiğimi
dünür sen yanlızmı gideceksin cuma günü doktora canım kalıcakmısın ablanda
selam canım maşallah kuzuna artık kız olduğu kesinleşti he hayırlı olsun canım.sağlıkla gelsinler dünyamıza meleklerimiz.ne güzel ya bu nasıl oldu bebek aldı sen verdin*
hoşgeldin canım
ne güzel haberlerle gelmişsin böyle maşallah kızınada en geç o belli etti cinsiyetini utangaç olacak galiba:)
hem kilo da almamışsın buda güzel bir haber önemli olan bebeğinin gelişmesi zaten
canımcım çok sağol sanırım haklısın iki günün yorgunluğundan cumartesi günü gece beşte yatmıştım dünde uyumam 4 ü buldu ,
hatta dün gece arkadaşlardan ayrılacağız hadi bi el daha okey oynayalım diyorum öyle dinamiktim ama bugün çıktı acısı
sen nasılsın hayatım?
Hoşgeldin canım.Geçmiş olsun.
a.s canım.Maşallah bebişine.Nasıl beceriyorsun reyhancığım bu bebek kilo alıpta sen vermeyi maşallah.Bizede öğretsene.
Evet canım ilkim normaldi.Tabii aradan 10 yıl geçti.
jalecim, batuhanımcım hoşgeldinizzzopuyorumnanaktan
kızlar çok korkmama rağmen ben normal doğum istiyorum, epuduralli olsun isityom ama o yüzden ıkınamamaktan da korkuyom:)))) ammmaaaa en çok sezeryandan korkuyom.:roflol: umarım sezeryan olmak zorunda kalmam şimdilik herşey normal doğuma uygun gidiyo
reyhancığım canım gözümüz aydın demek bitane prensesimiz dah olacak maşallah canım benim kilo vermen ne güzel canım yeterki bebklerimiz iyi olsun canım gerisi mühim değil
bende kızlar perşembe gideceğim inşallah nsteye falan girceğim kan tahlili falan var onlar için bakalım bizim kız ne yapıyo arada gerçi kasıklarıma vuruyo hemen wcye taşınıyoz günde sayamıyorum bile kaç defa gittiğimi
iyiyim jalecim biraz içimde burukluk var hani bebeğime ciğeri gelişsin diye iğne vurdurdumya müdahaleyle geliştirildi sanki bebeğime haksızlık etmişim gibi geldi.bugün günlüğünede yazdım zaten.....buruldum ne bileyim....
canım sen dikkat et kendine artık baya yaklaştık sen nezaman gidiyosun istanbula*
GÜLE GÜLE TATLI UYKULAR.biz cıkıyoruz hanımlar ii sohbetler size
BENİM EŞİMDE Bİ DİYOR NORMAL OLSUN BİR DİYOR SEZERYAN OLSUN.bKALIM HAYIRLISI.bir de geçenlerde eşim beni çok şaşırttı kızlar genelde babalar anneyi normal doğuma ikna etmeye çalışır ben bu kadar normal doğuma konsantre olmuşken o dediki: acaba hiç uğraşmasak riske girmesek de sezeryan mi yaptırsak!!!
şok oldum valla size bir şey olacak diye çok korkuyom dedi. sezeryanında kendine göre riskleri olduğunu hayatımda hiç narkoz almadığımı falan söyledim ben onu teselli ettim normal doğum için iyi mi:uhm:
dünür yok artık eşim bi an olsun yanımdan ayrılmıyo hatta yanıma birilerini bulmaya çalışıyo ne olur ne olmaz diye........
kızlar bişey anlatayım size dünüre anlattım telde.dr bana dediki şeker 200 ü geçerse direk gel.eşimde güya bana moral verecek diyoki o zaman direk sezaryana mı alcaklar seni.ben hemen ağlamaya başladım ama adamdaki tepki şu :lepi: bebek geliyo yaşasın.bende sus dedim zamanında gelsin
canım bence bizler aşırı evhamdan dolayı artık ne düşüneceğimizi şaşırdık sen yapılan ciğer geliştirici iğnenin göktuşa haksızlık olduğunu düşünüyosun ya ben de ne düşündüm senin iğne olacağını okuduğumda biliyomusun. o iğneyi olsam da kaan erken gelirse hazırlıklı olsak kaydirigubbakcemile3yani doktorlar iğneyi verseler bir kabahat vermeseler yine kabahatdelikafadulden o yüzden hiç göktuşa haksızlık ettiiğini düşünme allah korusun ama erken gelmeye kalkarsa o iğneye neler borçlu olacağını düşün:1hug:iyiyim jalecim biraz içimde burukluk var hani bebeğime ciğeri gelişsin diye iğne vurdurdumya müdahaleyle geliştirildi sanki bebeğime haksızlık etmişim gibi geldi.bugün günlüğünede yazdım zaten.....buruldum ne bileyim....
canım sen dikkat et kendine artık baya yaklaştık sen nezaman gidiyosun istanbula*
hoşbuldum canım çok sağol
tuğba sen nasılsın güzelim
iyi geceler canımbiz cıkıyoruz hanımlar ii sohbetler size
canım onlarda tedirgin baya ama benim eşim çok rahat o konuda ona göre hiç farketmez doğsunda hayırlısıyla :)bir de geçenlerde eşim beni çok şaşırttı kızlar genelde babalar anneyi normal doğuma ikna etmeye çalışır ben bu kadar normal doğuma konsantre olmuşken o dediki: acaba hiç uğraşmasak riske girmesek de sezeryan mi yaptırsak!!!
şok oldum valla size bir şey olacak diye çok korkuyom dedi. sezeryanında kendine göre riskleri olduğunu hayatımda hiç narkoz almadığımı falan söyledim ben onu teselli ettim normal doğum için iyi mi:uhm:
ey Allahım yaaa bu eşler de iyice şaşırdılar artık bende Allah kurtarsın dediklerinde aman vakti zamanında gelsinde razıyım her sıkıntıya diyorumdünür yok artık eşim bi an olsun yanımdan ayrılmıyo hatta yanıma birilerini bulmaya çalışıyo ne olur ne olmaz diye........
kızlar bişey anlatayım size dünüre anlattım telde.dr bana dediki şeker 200 ü geçerse direk gel.eşimde güya bana moral verecek diyoki o zaman direk sezaryana mı alcaklar seni.ben hemen ağlamaya başladım ama adamdaki tepki şu :lepi: bebek geliyo yaşasın.bende sus dedim zamanında gelsin
sevindim tatlım iyi olduğunuza 41 kere maşallah gizem kızıma üzmüyor annesinijaleciğim canım benim şükürler olsun iyiyiz canım baişkomuz hadi yatmaıyomusun diye başımızda yaa adam bensiz gidemiyo yaa offf off bende gelmeyecem bu gece sabhlayacam burada dedimkaydirigubbakcemile3
dünürcüğüm evet tüp bebkte kullanılıyo o iğne benim kanamam vardıya onu kesmişti çok iyi bir iğne canım benim genelde crino jelin yerine doktorlar bu iğneyi veriyo canım merak etme ben eczanede sormuştum genelde hamilelikte kullanılan bir iğne canım ama çok yakıyo yaa ben 3 gün yürüyemedim bacağımı kaldıramamıştım
ne demek tatlım opuyorumnanaktanhosbulduk canim benim allah razi olsun opuyorumnanaktan
cok sagol canim benim evet canim nisa nurumuz geliyor allah kismet ederse
hoşbuldum hayatımmjalecim, batuhanımcım hoşgeldinizzzopuyorumnanaktan
kızlar çok korkmama rağmen ben normal doğum istiyorum, epuduralli olsun isityom ama o yüzden ıkınamamaktan da korkuyom:)))) ammmaaaa en çok sezeryandan korkuyom.:roflol: umarım sezeryan olmak zorunda kalmam şimdilik herşey normal doğuma uygun gidiyo
inşallah mehtapcığım inşallah hepimiz güzel haberlerle geliriz dünürcüğüm amin canım inşallah rabbim olmayanlara verir kimseye aratmaz canım deniz beye giden aşılama yaptıran bir arkadaşım hamile canım bu arada çok sevindim geçen ay rutin şeker kontrolümde karşılaşmıştık oradaydı çok dua ettim inşallah olur diye hamileymiş yeni öğrendim bugün
tuğbişim bende herşeyin normali tarfatrıyım ama normali hiç gözüm almıyo benim narkoz olayınıdayumurta toplamada hafif vemişlerdi o şekilde oluyo epidurladede sanırım kafan kıyak oluyo biraz ben birazcık geveze oluyorum anestezist olan bayn bana ne sorduysa bir güzel anlettım kafam iyikenkaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: canım o çelişki bende de var kızma eşine:) bir diyorum 37-38. haftalarda çıksın gelsin yavrum kavvuşalaım artık sonra da diyorumki yok yok kalsın son haftaya kadar gelişsin:1rolleyes:dünür yok artık eşim bi an olsun yanımdan ayrılmıyo hatta yanıma birilerini bulmaya çalışıyo ne olur ne olmaz diye........
delikafadulden delikafadulden desene bu narkoz kafa yapıyo bak 9 aydır alkol almıyom iyi gelebilir bu narkoz bana:roflol:tuğbişim bende herşeyin normali tarfatrıyım ama normali hiç gözüm almıyo benim narkoz olayınıdayumurta toplamada hafif vemişlerdi o şekilde oluyo epidurladede sanırım kafan kıyak oluyo biraz ben birazcık geveze oluyorum anestezist olan bayn bana ne sorduysa bir güzel anlettım kafam iyikenkaydirigubbakcemile3
tabiii portakal kadar delikten karpuz çıkaracak olan da sensin, karnı 7 kat yarılıp dikilecek olan da sensin eşlerde loto oynar gibi kararsız kalıyolar normal mi sezeryanmi diyedelikafaduldenBENİM EŞİMDE Bİ DİYOR NORMAL OLSUN BİR DİYOR SEZERYAN OLSUN.bKALIM HAYIRLISI.
.
Ahh reyhancığım ahh zaten kilolu hamile kaldım:))sendende allah razi olsun canim ögretecek bisey yok canim kilolu hamile kalacan ozaman almiyor veriyorsun kaydirigubbakcemile3
cok sagol canim benim evet canim nisa nurumuz geliyor allah kismet ederse
Ben o anesteziyi aldığımda sadece yatağa geçişimi hatırlıyorum.Sonradanda ağrıları malesef.inşallah mehtapcığım inşallah hepimiz güzel haberlerle geliriz dünürcüğüm amin canım inşallah rabbim olmayanlara verir kimseye aratmaz canım deniz beye giden aşılama yaptıran bir arkadaşım hamile canım bu arada çok sevindim geçen ay rutin şeker kontrolümde karşılaşmıştık oradaydı çok dua ettim inşallah olur diye hamileymiş yeni öğrendim bugün
tuğbişim bende herşeyin normali tarfatrıyım ama normali hiç gözüm almıyo benim narkoz olayınıdayumurta toplamada hafif vemişlerdi o şekilde oluyo epidurladede sanırım kafan kıyak oluyo biraz ben birazcık geveze oluyorum anestezist olan bayn bana ne sorduysa bir güzel anlettım kafam iyikenkaydirigubbakcemile3
a.s canım hoşgeldin.slm kızlar nasılsıznız aranımızda kontrole gidecek arkadaşlar hayırlı heberlerle dönsünler işallah.jnazcım senden sonrada benim bebiş gelicek galiba doktorum tam gün vermedi ama mart sonlarına doğru dedi.senin sat kaçı canım.bende haftaya martın 3ünde gidicem listeler her ayın başında çıkıyomuş galiba doğum günleri için tarih verirmi acaba yaa versede bilsem artık sabırsızlanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?