2010 Nisan Anneleri

dünür yok artık eşim bi an olsun yanımdan ayrılmıyo hatta yanıma birilerini bulmaya çalışıyo ne olur ne olmaz diye........

kızlar bişey anlatayım size dünüre anlattım telde.dr bana dediki şeker 200 ü geçerse direk gel.eşimde güya bana moral verecek diyoki o zaman direk sezaryana mı alcaklar seni.ben hemen ağlamaya başladım ama adamdaki tepki şu :lepi: bebek geliyo yaşasın.bende sus dedim zamanında gelsin

Zeynocuğum bende perşembe saat 2 de gideceğim doktora.GÜZEL HABERLERLE GELİRİZ İNŞALLAH.

jaleciğim canım benim şükürler olsun iyiyiz canım baişkomuz hadi yatmaıyomusun diye başımızda yaa adam bensiz gidemiyo yaa offf off bende gelmeyecem bu gece sabhlayacam burada dedimkaydirigubbakcemile3

dünürcüğüm evet tüp bebkte kullanılıyo o iğne benim kanamam vardıya onu kesmişti çok iyi bir iğne canım benim genelde crino jelin yerine doktorlar bu iğneyi veriyo canım merak etme ben eczanede sormuştum genelde hamilelikte kullanılan bir iğne canım ama çok yakıyo yaa ben 3 gün yürüyemedim bacağımı kaldıramamıştım

selam canım maşallah kuzuna artık kız olduğu kesinleşti he hayırlı olsun canım.sağlıkla gelsinler dünyamıza meleklerimiz.ne güzel ya bu nasıl oldu bebek aldı sen verdin*

cok sagol canim benimopuyorumnanaktan
valla haklisin önemli olan onlarin sagligi
diyorum ya anlamadim gitti yiyorum yiyoyurum ama kilo alamiyorum
biraz da kilonun etkisi var sanirim daha zor kilo aliniyor ben bunu anladim

hosbulduk canim benim allah razi olsun opuyorumnanaktan

sendende allah razi olsun canim ögretecek bisey yok canim kilolu hamile kalacan ozaman almiyor veriyorsun kaydirigubbakcemile3

hosbulduk canim benimopuyorumnanaktan

cok sagol canim benim evet canim nisa nurumuz geliyor allah kismet ederse

canım benimyaa düşünme böyle ne olur tam tersi sen bebeğini düşünerek vuruldun iğneyi doğduğunda sağlıkla nefes alsın diye
bende bi öyleyim bi böyle canımya dün meselaçok iyiydim bütün işlerimi yaptım bugünde kolumu kaldıramadım
kısmetse bu perşembe gideceğim tatlım aslında kontrolümü olur dönerim diyordum ama belli olmaz doğuma kadar da kalabilirim çünkü eşimin işleri çok yoğunlaştı ve kamera kurulumları da başladı ve geceleri de çalışıyor korkuyorum o olmadan bişey olacak diye
daha kesin karar vermedik tamamen doktorlara bağlı eğer martın 15 de falan doğum olursa dönmeyeceğim

biz cıkıyoruz hanımlar ii sohbetler size
GÜLE GÜLE TATLI UYKULAR.

BENİM EŞİMDE Bİ DİYOR NORMAL OLSUN BİR DİYOR SEZERYAN OLSUN.bKALIM HAYIRLISI.

KASAP ET DERDİNDE KOYUN CAN DERDİNDE MİSALİ GİBİ OLMUŞ BİRAZCIK FUNDACIĞIM.Artık onlarda heyecandan ne diyorlar bilmiyorlar bence.

inşallah mehtapcığım inşallah hepimiz güzel haberlerle geliriz dünürcüğüm amin canım inşallah rabbim olmayanlara verir kimseye aratmaz canım deniz beye giden aşılama yaptıran bir arkadaşım hamile canım bu arada çok sevindim geçen ay rutin şeker kontrolümde karşılaşmıştık oradaydı çok dua ettim inşallah olur diye hamileymiş yeni öğrendim bugün

tuğbişim bende herşeyin normali tarfatrıyım ama normali hiç gözüm almıyo benim narkoz olayınıdayumurta toplamada hafif vemişlerdi o şekilde oluyo epidurladede sanırım kafan kıyak oluyo biraz ben birazcık geveze oluyorum anestezist olan bayn bana ne sorduysa bir güzel anlettım kafam iyikenkaydirigubbakcemile3

canım ya yanında birisinibn olaması iyi olur.orda bildiğim kadarıyla yanında dıracak kimse yok jaleciğim en iyisi annenin yanı hem eşininde işleri yoğunmuş ayrılık zor olur ama ikiniz için en iyisi bu olacak sanırım

canım bence bizler aşırı evhamdan dolayı artık ne düşüneceğimizi şaşırdık sen yapılan ciğer geliştirici iğnenin göktuşa haksızlık olduğunu düşünüyosun ya ben de ne düşündüm senin iğne olacağını okuduğumda biliyomusun. o iğneyi olsam da kaan erken gelirse hazırlıklı olsak kaydirigubbakcemile3yani doktorlar iğneyi verseler bir kabahat vermeseler yine kabahatdelikafadulden o yüzden hiç göktuşa haksızlık ettiiğini düşünme allah korusun ama erken gelmeye kalkarsa o iğneye neler borçlu olacağını düşün:1hug:

hoşbuldum canım çok sağol

tuğba sen nasılsın güzelim

iyiyim canım valla gece kuşu olmaktam çıktım baykuş oldum artık sabahlıyomkaydirigubbakcemile3
oğluşun nasıl canımcım:asigim:

slm kızlar nasılsıznız aranımızda kontrole gidecek arkadaşlar hayırlı heberlerle dönsünler işallah.jnazcım senden sonrada benim bebiş gelicek galiba doktorum tam gün vermedi ama mart sonlarına doğru dedi.senin sat kaçı canım.bende haftaya martın 3ünde gidicem listeler her ayın başında çıkıyomuş galiba doğum günleri için tarih verirmi acaba yaa versede bilsem artık sabırsızlanıyorum.

jaleciğim valla anlamam ilk bana msaj atcaksın doğurunca canım benim sana hep ilk sen doğuracaksın demiştim olmadı ama 2. sen olcaksın gibi sezeryan olursa canım martın ortasında doğuma alırlar canım büyük bir ihtimalle bende hep kendimi nedense mart 20sinden sonra doğuruverecem gibi geliyo bakalımhayırlısı olsunda

biz cıkıyoruz hanımlar ii sohbetler size
iyi geceler canım
canım onlarda tedirgin baya ama benim eşim çok rahat o konuda ona göre hiç farketmez doğsunda hayırlısıyla :)
ey Allahım yaaa bu eşler de iyice şaşırdılar artık bende Allah kurtarsın dediklerinde aman vakti zamanında gelsinde razıyım her sıkıntıya diyorum
sevindim tatlım iyi olduğunuza 41 kere maşallah gizem kızıma üzmüyor annesini
ee eşinde dinlenmeni istiyor canımcım ayy keşke benimkide gelse bir an önce özledim valla:kedi:
hosbulduk canim benim allah razi olsun opuyorumnanaktan

ne demek tatlım opuyorumnanaktan
ismiyle yaşasın nisa bebek
hoşbuldum hayatımm
ben de korkuyorum ama normal istiyorum ama burdaki doktoruma kalırsa normal doğuramam bebeğimin başının büyüklüğü yüzünden
bakalım hayırlısı olsun artık

hoşbuldum hayatım çok şükür teyzesi iyi oğlum bugün oda sakin üzmüyor annesini
inşallah sende güzel haberlerle gelirsin tatlımyaa

kızlar benim gittiğim yerde liste olayı yok nedense doktorum hiç bahsetmedi acaba özelde olmuyomu böyle liste olayı ama şu varki ameliyat günleri sanırım pazartesi cuma bizim doktorun bakalım

CANIM ÇOK SEVİNDİM YA NE GÜZEL Bİ HABER BU:sm_cool:

:roflol: :roflol: canım o çelişki bende de var kızma eşine:) bir diyorum 37-38. haftalarda çıksın gelsin yavrum kavvuşalaım artık sonra da diyorumki yok yok kalsın son haftaya kadar gelişsin:1rolleyes:

delikafadulden delikafadulden desene bu narkoz kafa yapıyo bak 9 aydır alkol almıyom iyi gelebilir bu narkoz bana:roflol:

BENİM EŞİMDE Bİ DİYOR NORMAL OLSUN BİR DİYOR SEZERYAN OLSUN.bKALIM HAYIRLISI.
.
tabiii portakal kadar delikten karpuz çıkaracak olan da sensin, karnı 7 kat yarılıp dikilecek olan da sensin eşlerde loto oynar gibi kararsız kalıyolar normal mi sezeryanmi diyedelikafadulden

zeyracım bende özel hastaneye gidiyorum banada hiç gün vericem filan demedi acaba özellerde yokmu ki bu olay gerçekten.

neyse kizlar size doyum olmaz
ben cikiyorum allah cümlenize rahatlik versin
görüsürüz allahin izniyle

jalecim amin canim cümlemizinki insallah

ayyy tuğbiş çok yaşa emi sen canım yaa demek loto olayı heee valla doğru canım benim yaa işte herkes bab oluyo ama anne olamıyo o yüzden annelerin ayağını altındaya cennet canım

butterflydsd, canım benim valla bizim bebişlerin tarihi yok mu ne bilmiyorum valla benim doktorum gün alalım faln demedi sadece sezeryanda olsa normalde olsa ben yaptıracağım dedi adam daha doğuma geçmedi bakalım perşembe ne diyecek birde ayın 16sında var randevu snırım o zamn bişey söyler tam anlamıyla

sendende allah razi olsun canim ögretecek bisey yok canim kilolu hamile kalacan ozaman almiyor veriyorsun kaydirigubbakcemile3

Ahh reyhancığım ahh zaten kilolu hamile kaldım:))

Ben o anesteziyi aldığımda sadece yatağa geçişimi hatırlıyorum.Sonradanda ağrıları malesef.

a.s canım hoşgeldin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…