2010 Nisan Anneleri

hiç merak etme güzelim ben atamazsam bile eşime söylerim :)
valla tatlım bende kendimi 15 marta göre ayarlıyorum hep ama kısmet işte hayırlısıyla sağlıkla gelsinde yavrum başka bişey istemiyorum . ama hiç belli olmaz tabikii inşallah sende vakti zamanında alırsın kokoş kızını kucağına( ayy bu arada benimde dilim alıştı gizeme kokoş demeye ama hep senin yüzünden :)
bak eşim şimdi geldi onada tembihledim tlf numda zeynep kk yazan arkadaşım var doğum yapınca ona haber vereceksin diye
ayy hadi bakalım tatlım belli olmaz ama hayırlısı inşallah banada tarih vermedi doktorum ama geçen pazartesi gittiğimde bi 10 gün daha dursunda sonra ne zaman isterse gelebilir dedi
satım 26 haziran dı canım

iyiyim canım valla gece kuşu olmaktam çıktım baykuş oldum artık sabahlıyomkaydirigubbakcemile3
oğluşun nasıl canımcım:asigim:

bende aynıyım tatlımyaa hadi gündüzleri uyusam tamam diyeceğim
oğlumda iyi çok şükür güzelim sanırım hıçkırıyor şimdi:)
evet tatlım malesef yok daha doğrusu bi arkadaşım var eşimin ortağının eşi arada bi onu bırakıyorlar bana ama oda 1,5 senelik evli ve çok panik geçenlerde ben senden daha çok bağırırım heralde diyo :)
annemin yanında olmak çok iyi olacak tatlım hemde çapada doğum yapmayı düşünüyorumya sık sık kontrole çağırdıklarında da gidebilirim
ama dediğin gibi bide eşimin özlemi olmasa aklım hep onda kalıyor

reyhancığım iyi geceler canım benim nisa nurumuza iyi bak kocamn öptük gizemin selamı var nisaya

neyse kizlar size doyum olmaz
ben cikiyorum allah cümlenize rahatlik versin
görüsürüz allahin izniyle

jalecim amin canim cümlemizinki insallah
iyi geceler tatlı rüyalar canım

kızlar benim gittiğim yerde liste olayı yok nedense doktorum hiç bahsetmedi acaba özelde olmuyomu böyle liste olayı ama şu varki ameliyat günleri sanırım pazartesi cuma bizim doktorun bakalım
benim doktor sayısı fazla olunca hiç birine sormuyorum canım doğum ne zaman diye:)

ayy tuğba bi alemsin sen yaa kahkahalara boğuldum okurken eşimde soruyor ne oldu diye :roflol:

mehtapcığım kafam fazla narkoz vermemesinden sanırım bana toplama işlemi sanki 5 dakika gibi gelmişti sonra ben sesler faln duyuyorum gözüm bir açık bir kapalı doktor yumurta yumurta dermiş bende tremilze temizle anladım sonra ayalınca hemşireye neyi temizle temizle dedi diyorum çok gülmüştü yumurtalarını kaba koyuyodu yumurta yumurta diyodu dedi ebn çokm komiktim yani anestezi uzmnıda ne sorduysa söyledim sülalemi anlatacaktım nerdeyse hatırlıyorumda

tamam jaleciğim inşallah vaktinde gelsinlerde bebişlerimzi canım ahmedimiz sağlıcakla gelsinde

ne kadar kalabalığız bu gece nazar değmesin uykusuz geceler başladı demekki

neyse kizlar size doyum olmaz
ben cikiyorum allah cümlenize rahatlik versin
görüsürüz allahin izniyle

jalecim amin canim cümlemizinki insallah
iyigeceler canımcımmm opuyorumnanaktan
bende aynıyım tatlımyaa hadi gündüzleri uyusam tamam diyeceğim
oğlumda iyi çok şükür güzelim sanırım hıçkırıyor şimdi:)
ben 12-1 e kadar uyuyom valla:) ayyy yeirm ben onun hıçkırmasını. benimki de hıçkırdığı zaman başta hoşuma gidiyor sonra da uzayıınca üzülüyom bi geçmedi diye. doğduktan sonrada hıçkırdıklarında azıcık emzirince geçiyomuş ya doğsa da emzirsem hıçkırığı geçse diyom:asigim:

ayyy tuğbiş çok yaşa emi sen canım yaa demek loto olayı heee valla doğru canım benim yaa işte herkes bab oluyo ama anne olamıyo o yüzden annelerin ayağını altındaya cennet canım
kaydirigubbakcemile3 kız bakma öyle dediğime geyik yapıyom babişkolar için çok üzülüyom ben bizim gibi içlerinde hissetmiyolarda ona rağmen hamileliğimizin tüm stres ve sıkıntıları onlara da yansıyo doğum şeklli için onlarda endişeleniyo. yani ben onun yerinde olsam kendime o kadar uzun süre tahammül edemezdim heralde diyom. daha bunun lohusalığı var yazık adamlara yaaaaklinialirimsmile

benim doktor sayısı fazla olunca hiç birine sormuyorum canım doğum ne zaman diye:)

ayy tuğba bi alemsin sen yaa kahkahalara boğuldum okurken eşimde soruyor ne oldu diye :roflol:
valla kötü bişi demedim fırat eniiştesırnaşık şey

tatlım doktorun nasıl bir temizlik yaptıysa dünyalar güzeli gizem gelmiş konmuş oraya:asigim:
ayrıca kalabalığız ama bakalım ilk kaçan kim olacak bu gece

ii geceler gece kuşları....

ben iki düşüğümden dolayı kürtajlarımda narkoz aldım... ohhh çok güzeldi yaaa... ben çok sevdim valla. tabi allah bidaha kullanmak zorunda bırakmasın..

kızlar benim oğluşummda çok hıçkırıryor geçen sordum doktoruma neden oluyo dedim korkulcak bişiy yok solunum alıştırmeları yapıyo dedi:)))bugünde bitti hergeçen gün yavruma bir adım daha yaklaştım diye seviniyorum.şu 1 ayda çabukça geçsede oğluma kavuşsam diyorum..

kızlar bu arada biraz geriden takip ettim ama benim dr banada vermedi beirli bi tarih zaten ne zamana geliyosa gelişimi doğum tarihini veriyo çok yoğunluk olmuyo özel hastanelerde

anaaammm bütün eniştelere yakalandık bu gece benimki içerde uyuyo ya ben hepinizinkiler uyuyodur diyodumkaydirigubbakcemile3
yok bitanem ben daha hamile kalmadan önce normal doğum ve sezeryan resimlerine bakmıştım taa o zamandan eri sezeryandan çok korkuyom hep normal istedim ama so9 muayenede doktorum doğumun neyini konuşacaz normal doğurcan işte diye beni azarlayınca daha bir rahatladım o beni sezeryana razı eder diye korkuyodum hepzemuszemus

mehtapcığım sende tüp bebeklemi hamile kaldımıştın canım*
nazlıcım hoşgeldin.Allah göstermesin daha öyle zamanları canım

ben iki düşüğümden dolayı kürtajlarımda narkoz aldım... ohhh çok güzeldi yaaa... ben çok sevdim valla. tabi allah bidaha kullanmak zorunda bırakmasın..

Hoşgeldin nazlıcığım.Bende aldım ama sonrasındaki acılarda az olmuyor ki.

ilk kaçan dünür oldu bende şimdi kaçacağım tuğbişim diyecektim ama ilk sırayı dünür aldı sanırım birde doğru diyosun tuğbiş valla ben o anı hep yaşadımya helede transfer işleminde üç taneydi benim kuzucuklar gördüm rahime konulurken eşime bazen diyorum acaba hangisi bizim kızdı diyorum bneim birde 8 kuzucuğumda dondurulmuş şekilde bekliyo canım ilerde olmazsa onları kullanıcağım canım inşallah bakalım sanırım 3 sene süresi var o zamna yaparız bitane daha rabbim izin verirse

hımmmmm pardon ben kimle karıştırdım yaw bu oğlan aklımı başımdan aldı benim.kızlar sölemesi ayıp ama az önce göğsmden çamaşırıma süt gelmiş hemde baya ıslatmış oluyomu sizde de*iç çamaşırım çok sıktığı için çıkarmıştımCADIARZU

hoşgeldin canımm kötü deneyiimler yaşamışsın ada sultan unuttursun sana hepsini inşallah:1hug:benim hayatımda aldğım tek uyuşturulma diş operasyonunda yaptırdığım iiğnelerden ibaret akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…