- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
hiç merak etme güzelim ben atamazsam bile eşime söylerim :)jaleciğim valla anlamam ilk bana msaj atcaksın doğurunca canım benim sana hep ilk sen doğuracaksın demiştim olmadı ama 2. sen olcaksın gibi sezeryan olursa canım martın ortasında doğuma alırlar canım büyük bir ihtimalle bende hep kendimi nedense mart 20sinden sonra doğuruverecem gibi geliyo bakalımhayırlısı olsunda
ayy hadi bakalım tatlım belli olmaz ama hayırlısı inşallah banada tarih vermedi doktorum ama geçen pazartesi gittiğimde bi 10 gün daha dursunda sonra ne zaman isterse gelebilir dedislm kızlar nasılsıznız aranımızda kontrole gidecek arkadaşlar hayırlı heberlerle dönsünler işallah.jnazcım senden sonrada benim bebiş gelicek galiba doktorum tam gün vermedi ama mart sonlarına doğru dedi.senin sat kaçı canım.bende haftaya martın 3ünde gidicem listeler her ayın başında çıkıyomuş galiba doğum günleri için tarih verirmi acaba yaa versede bilsem artık sabırsızlanıyorum.
iyiyim canım valla gece kuşu olmaktam çıktım baykuş oldum artık sabahlıyomkaydirigubbakcemile3
oğluşun nasıl canımcım:asigim:
evet tatlım malesef yok daha doğrusu bi arkadaşım var eşimin ortağının eşi arada bi onu bırakıyorlar bana ama oda 1,5 senelik evli ve çok panik geçenlerde ben senden daha çok bağırırım heralde diyo :)canım ya yanında birisinibn olaması iyi olur.orda bildiğim kadarıyla yanında dıracak kimse yok jaleciğim en iyisi annenin yanı hem eşininde işleri yoğunmuş ayrılık zor olur ama ikiniz için en iyisi bu olacak sanırım
iyi geceler tatlı rüyalar canımneyse kizlar size doyum olmaz
ben cikiyorum allah cümlenize rahatlik versin
görüsürüz allahin izniyle
jalecim amin canim cümlemizinki insallah
benim doktor sayısı fazla olunca hiç birine sormuyorum canım doğum ne zaman diye:)kızlar benim gittiğim yerde liste olayı yok nedense doktorum hiç bahsetmedi acaba özelde olmuyomu böyle liste olayı ama şu varki ameliyat günleri sanırım pazartesi cuma bizim doktorun bakalım
:roflol: :roflol: canım o çelişki bende de var kızma eşine:) bir diyorum 37-38. haftalarda çıksın gelsin yavrum kavvuşalaım artık sonra da diyorumki yok yok kalsın son haftaya kadar gelişsin:1rolleyes:
delikafadulden delikafadulden desene bu narkoz kafa yapıyo bak 9 aydır alkol almıyom iyi gelebilir bu narkoz bana:roflol:
tabiii portakal kadar delikten karpuz çıkaracak olan da sensin, karnı 7 kat yarılıp dikilecek olan da sensin eşlerde loto oynar gibi kararsız kalıyolar normal mi sezeryanmi diyedelikafadulden
iyigeceler canımcımmm opuyorumnanaktanneyse kizlar size doyum olmaz
ben 12-1 e kadar uyuyom valla:) ayyy yeirm ben onun hıçkırmasını. benimki de hıçkırdığı zaman başta hoşuma gidiyor sonra da uzayıınca üzülüyom bi geçmedi diye. doğduktan sonrada hıçkırdıklarında azıcık emzirince geçiyomuş ya doğsa da emzirsem hıçkırığı geçse diyom:asigim:bende aynıyım tatlımyaa hadi gündüzleri uyusam tamam diyeceğim
oğlumda iyi çok şükür güzelim sanırım hıçkırıyor şimdi:)
kaydirigubbakcemile3 kız bakma öyle dediğime geyik yapıyom babişkolar için çok üzülüyom ben bizim gibi içlerinde hissetmiyolarda ona rağmen hamileliğimizin tüm stres ve sıkıntıları onlara da yansıyo doğum şeklli için onlarda endişeleniyo. yani ben onun yerinde olsam kendime o kadar uzun süre tahammül edemezdim heralde diyom. daha bunun lohusalığı var yazık adamlara yaaaaklinialirimsmileayyy tuğbiş çok yaşa emi sen canım yaa demek loto olayı heee valla doğru canım benim yaa işte herkes bab oluyo ama anne olamıyo o yüzden annelerin ayağını altındaya cennet canım
valla kötü bişi demedim fırat eniiştesırnaşık şeybenim doktor sayısı fazla olunca hiç birine sormuyorum canım doğum ne zaman diye:)
ayy tuğba bi alemsin sen yaa kahkahalara boğuldum okurken eşimde soruyor ne oldu diye :roflol:
tatlım doktorun nasıl bir temizlik yaptıysa dünyalar güzeli gizem gelmiş konmuş oraya:asigim:mehtapcığım kafam fazla narkoz vermemesinden sanırım bana toplama işlemi sanki 5 dakika gibi gelmişti sonra ben sesler faln duyuyorum gözüm bir açık bir kapalı doktor yumurta yumurta dermiş bende tremilze temizle anladım sonra ayalınca hemşireye neyi temizle temizle dedi diyorum çok gülmüştü yumurtalarını kaba koyuyodu yumurta yumurta diyodu dedi ebn çokm komiktim yani anestezi uzmnıda ne sorduysa söyledim sülalemi anlatacaktım nerdeyse hatırlıyorumda
tamam jaleciğim inşallah vaktinde gelsinlerde bebişlerimzi canım ahmedimiz sağlıcakla gelsinde
ne kadar kalabalığız bu gece nazar değmesinuykusuz geceler başladı demekki
neyse kizlar size doyum olmaz
canım bence bizler aşırı evhamdan dolayı artık ne düşüneceğimizi şaşırdık sen yapılan ciğer geliştirici iğnenin göktuşa haksızlık olduğunu düşünüyosun ya ben de ne düşündüm senin iğne olacağını okuduğumda biliyomusun. o iğneyi olsam da kaan erken gelirse hazırlıklı olsak kaydirigubbakcemile3yani doktorlar iğneyi verseler bir kabahat vermeseler yine kabahatdelikafadulden o yüzden hiç göktuşa haksızlık ettiiğini düşünme allah korusun ama erken gelmeye kalkarsa o iğneye neler borçlu olacağını düşün:1hug:
aman canım erken gelmesinler portakal kadar yerden karpuz çıkarmak zor olur kaydirigubbakcemile3kız sen ne alemsin heeeeee eşim kafamda okuyodu yazılanları kahkahaya boğuldu adam.kaydirigubbakcemile3
bakalım nasıl olcak benim doğumum.sen başlarda sezaryan istiyodun dimi*dr normal olur dedikten sonramı karar değiştirdin*
anaaammm bütün eniştelere yakalandık bu gece benimki içerde uyuyo ya ben hepinizinkiler uyuyodur diyodumkaydirigubbakcemile3aman canım erken gelmesinler portakal kadar yerden karpuz çıkarmak zor olur kaydirigubbakcemile3kız sen ne alemsin heeeeee eşim kafamda okuyodu yazılanları kahkahaya boğuldu adam.kaydirigubbakcemile3
bakalım nasıl olcak benim doğumum.sen başlarda sezaryan istiyodun dimi*dr normal olur dedikten sonramı karar değiştirdin*
ii geceler gece kuşları....
ben iki düşüğümden dolayı kürtajlarımda narkoz aldım... ohhh çok güzeldi yaaa... ben çok sevdim valla. tabi allah bidaha kullanmak zorunda bırakmasın..
anaaammm bütün eniştelere yakalandık bu gece benimki içerde uyuyo ya ben hepinizinkiler uyuyodur diyodumkaydirigubbakcemile3
yok bitanem ben daha hamile kalmadan önce normal doğum ve sezeryan resimlerine bakmıştım taa o zamandan eri sezeryandan çok korkuyom hep normal istedim ama so9 muayenede doktorum doğumun neyini konuşacaz normal doğurcan işte diye beni azarlayınca daha bir rahatladım o beni sezeryana razı eder diye korkuyodum hepzemuszemus
hoşgeldin canımm kötü deneyiimler yaşamışsın ada sultan unuttursun sana hepsini inşallah:1hug:benim hayatımda aldğım tek uyuşturulma diş operasyonunda yaptırdığım iiğnelerden ibaret akannehirii geceler gece kuşları....
ben iki düşüğümden dolayı kürtajlarımda narkoz aldım... ohhh çok güzeldi yaaa... ben çok sevdim valla. tabi allah bidaha kullanmak zorunda bırakmasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?