ilk kaçan dünür oldu bende şimdi kaçacağım tuğbişim diyecektim ama ilk sırayı dünür aldı sanırım birde doğru diyosun tuğbiş valla ben o anı hep yaşadımya helede transfer işleminde üç taneydi benim kuzucuklar gördüm rahime konulurken eşime bazen diyorum acaba hangisi bizim kızdı diyorum bneim birde 8 kuzucuğumda dondurulmuş şekilde bekliyo canım ilerde olmazsa onları kullanıcağım canım inşallah bakalım sanırım 3 sene süresi var o zamna yaparız bitane daha rabbim izin verirse
Evet canım.Biz zeyra ile o bölümde tanışmıştık.mehtapcığım sende tüp bebeklemi hamile kaldımıştın canım*
nazlıcım hoşgeldin.Allah göstermesin daha öyle zamanları canım
Hoşgeldin nazlıcığım.Bende aldım ama sonrasındaki acılarda az olmuyor ki.
hoşgeldin canımm kötü deneyiimler yaşamışsın ada sultan unuttursun sana hepsini inşallah:1hug:benim hayatımda aldğım tek uyuşturulma diş operasyonunda yaptırdığım iiğnelerden ibaret akannehir
hımmmmm pardon ben kimle karıştırdım yaw bu oğlan aklımı başımdan aldı benim.kızlar sölemesi ayıp ama az önce göğsmden çamaşırıma süt gelmiş hemde baya ıslatmış oluyomu sizde de*iç çamaşırım çok sıktığı için çıkarmıştımCADIARZU
kızlar ilgimi çekti...
alıntıdır... epiduralanestezi.com.
Bundan sonra yani katater yerleştikten sonrası tam bir takım oyunudur. Kaptan her ne kadar anestezist gibi görünse de annenin etkisinde kalarak kontrolü kaptırdığı durumlar da nadir değildir. Hedef annenin doğum sancılarını ve ağrıyı hissetmediği, ancak kasılmaları hissettiği bir düzey yakalamaktır. Bu olay, normal doğumda annenin aktif katılımı doğum sürecini çok olumlu etkilediğinden oldukça önemlidir. Ağrı eşiği düşük hastalarda anestezist dozlarda bir miktar yükseldiğinde annenin doğuma aktif katılımı azalır ki bu da doğum eylemini uzatabilir. Ancak daha önce epiduralsiz doğum yapmış bir annenin ikisini karşılaştırdığında epidurali mucizevi olarak değerlendirmesi çok sık görülen bir durumdur. Böyle hastalarda doz ayarlaması oldukça kolay olur. Artık kataterden ilk dozunuz yapıldı. Kasılmaları hissediyorsunuz ama sancılarınız kayboldu, ağrı da yok. Merakla açıklığın ilerlemesini bekliyorsunuz. Belirli aralıklarla sizi muayene eden kadın doğum hekiminiz artık doğum masasına alınma zamanınızın geldiğini söyledi. O mutlu an geldi. Uzandığınız doğum masasından kafanızı hafifçe kaldırdığınızda kadın doğum hekiminizi görüyorsunuz. Ara ara size ıkın! ıkın! derken bir yandan onun da hatta sizinle birlikte odadaki herkesin de ıkındığını gördüğünüzde hiç de gülmeyin, size demiştim doğum bir takım oyunudur. Son ıkınmanızla birlikte bir rahatlama ve bebeginizin ilk ağlamasını duyuyorsunuz. Dünyanın en mutlu annesini herkes tebrik ediyor. İlk sorunuz, “bebeğim sağlıklı mı doktor bey?” oluyor. Kolay değil, artık siz bir annesiniz…
bende hiç olmadı hayatım bildiğim kadarıyla sıkmamak gerekiyormuş ğögüslerihımmmmm pardon ben kimle karıştırdım yaw bu oğlan aklımı başımdan aldı benim.kızlar sölemesi ayıp ama az önce göğsmden çamaşırıma süt gelmiş hemde baya ıslatmış oluyomu sizde de*iç çamaşırım çok sıktığı için çıkarmıştımCADIARZU
inşallah bitanemmmehtapcığım kafam fazla narkoz vermemesinden sanırım bana toplama işlemi sanki 5 dakika gibi gelmişti sonra ben sesler faln duyuyorum gözüm bir açık bir kapalı doktor yumurta yumurta dermiş bende tremilze temizle anladım sonra ayalınca hemşireye neyi temizle temizle dedi diyorum çok gülmüştü yumurtalarını kaba koyuyodu yumurta yumurta diyodu dedi ebn çokm komiktim yani anestezi uzmnıda ne sorduysa söyledim sülalemi anlatacaktım nerdeyse hatırlıyorumda
tamam jaleciğim inşallah vaktinde gelsinlerde bebişlerimzi canım ahmedimiz sağlıcakla gelsinde
ne kadar kalabalığız bu gece nazar değmesinuykusuz geceler başladı demekki
evet canımyaaa hiç belli olmaz benden öncede gelebilir senin bebiş hem gelişimide ilerde idi dimi?nazlıcım bizim aramız azmış gerçekten benim satta 30 haziran tatlım..
merak etme şekerim oda güldü zaten olumunekankayizsmilevalla kötü bişi demedim fırat eniiştesırnaşık şey
tatlım doktorun nasıl bir temizlik yaptıysa dünyalar güzeli gizem gelmiş konmuş oraya:asigim:
ayrıca kalabalığız ama bakalım ilk kaçan kim olacak bu gece
canımcım beni istanbulda ilk telaşlandıran doktor martın ilk haftası demiştiakannehirkızlar bu arada biraz geriden takip ettim ama benim dr banada vermedi beirli bi tarih zaten ne zamana geliyosa gelişimi doğum tarihini veriyo çok yoğunluk olmuyo özel hastanelerde
olumunekankayizsmilebiz mehtap teyzemizle tüp bebek bölümünden arkadaşız taaaa arkadaşlığımız oraya dayanıyo yani ikimizde aynı zamnlarda yaptırdık hatta o beni buraya çağırdı nisan anneleri topiğne gel demişti sağolsun
ne de güzel anlatmışlar nazlıcımkızlar ilgimi çekti...
alıntıdır... epiduralanestezi.com.
Bundan sonra yani katater yerleştikten sonrası tam bir takım oyunudur. Kaptan her ne kadar anestezist gibi görünse de annenin etkisinde kalarak kontrolü kaptırdığı durumlar da nadir değildir. Hedef annenin doğum sancılarını ve ağrıyı hissetmediği, ancak kasılmaları hissettiği bir düzey yakalamaktır. Bu olay, normal doğumda annenin aktif katılımı doğum sürecini çok olumlu etkilediğinden oldukça önemlidir. Ağrı eşiği düşük hastalarda anestezist dozlarda bir miktar yükseldiğinde annenin doğuma aktif katılımı azalır ki bu da doğum eylemini uzatabilir. Ancak daha önce epiduralsiz doğum yapmış bir annenin ikisini karşılaştırdığında epidurali mucizevi olarak değerlendirmesi çok sık görülen bir durumdur. Böyle hastalarda doz ayarlaması oldukça kolay olur. Artık kataterden ilk dozunuz yapıldı. Kasılmaları hissediyorsunuz ama sancılarınız kayboldu, ağrı da yok. Merakla açıklığın ilerlemesini bekliyorsunuz. Belirli aralıklarla sizi muayene eden kadın doğum hekiminiz artık doğum masasına alınma zamanınızın geldiğini söyledi. O mutlu an geldi. Uzandığınız doğum masasından kafanızı hafifçe kaldırdığınızda kadın doğum hekiminizi görüyorsunuz. Ara ara size ıkın! ıkın! derken bir yandan onun da hatta sizinle birlikte odadaki herkesin de ıkındığını gördüğünüzde hiç de gülmeyin, size demiştim doğum bir takım oyunudur. Son ıkınmanızla birlikte bir rahatlama ve bebeginizin ilk ağlamasını duyuyorsunuz. Dünyanın en mutlu annesini herkes tebrik ediyor. İlk sorunuz, “bebeğim sağlıklı mı doktor bey?” oluyor. Kolay değil, artık siz bir annesiniz…
ah canım olmazmı nerdeyse 1 ay çektim o akıntılardan bide yanında yanma ve kaşıntı oluştu bende fitil ve krem kullandımda geçtibudebecim bendede oluyodu göğsümden sıvı geliyodu.doktoruma sormuştum normal süt damarların açılıyo demişti hatta daha iimiş.bide benden buara çok akıntı gelio afedersiniz bide kokulu hergün duş almıyorum.sizdede oluomu bu akıntı kızlar .
canımcım bekletme enişteyiteyzoşlar hepinizi öptük benim kociş paso çağırıyo gel nerdesin gel diye gideyim aslında hiç uykum yok ama bacaklarım ve belimde ağrıdı hepinizi kocamn öpüyorum yarın görüşmek üzere hayırlı geceleropuyorumnanaktan
valla tatlım ben geçte kalkmıyorum ama gece uykusunu unuttum gibiii geceler budebecim.aa hepiniz gitmeye başladınız ama yaa.boshayallersmile.bende uykusuzluk problemi çok var rahatımı hiç bulamıyorum hiççç dün gece saat 4tü ben daha geziniyodum.acaba geçte kalkıom diemi oluo.artık bide erken kalkmayı denicem.belkim işe yarar ozman gece uykum geliverir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?