2010 Nisan Anneleri

nazlı valla ben kafayı iyi bulmuştum iyi kafa yapmıştı bende de ayyy çok komiktim ben birde benden önce bir kız alındı toplama işlemine kız ah vahh derken ben o anda oradan kaçmayı bile düşündüm soğuk soğuk terler döktüm sonra tıpış tıpış yattım herşey kuzucuklarım içindi kızım bana tutunabildi rabbim neğlerse güzel hayırlısını eğler

ben burdayım canım ama kaçacağım az sonra dinlenmem lazım biraz.yaklaşık 2.5 saattr internetin başındaym

bende gelmedi henüz göğsümden bişey dünürcüğüm hiç bakmıyorum ellemiyorum canım ben orayı ama bir iki ay önce bişeyler gelmişti sütyenime benimde şimdi normal hatta banyo yaparken bile çok dikkat ediyorum keselenirken falan

Hoşgeldin nazlıcığım.Bende aldım ama sonrasındaki acılarda az olmuyor ki.

ben 1.de bi yarım saat çektim ağrı ama ikincide hiç olmadı ağrı,sızı...

hoşgeldin canımm kötü deneyiimler yaşamışsın ada sultan unuttursun sana hepsini inşallah:1hug:benim hayatımda aldğım tek uyuşturulma diş operasyonunda yaptırdığım iiğnelerden ibaret akannehir

inşallah canım unuttum bile hepsini o içeride tepindikçe.... allahım göstermesin tekrar..

Yok canım bende olmadı hiç.

biz mehtap teyzemizle tüp bebek bölümünden arkadaşız taaaa arkadaşlığımız oraya dayanıyo yani ikimizde aynı zamnlarda yaptırdık hatta o beni buraya çağırdı nisan anneleri topiğne gel demişti sağolsun

kızlar ilgimi çekti...

alıntıdır... epiduralanestezi.com.

Bundan sonra yani katater yerleştikten sonrası tam bir takım oyunudur. Kaptan her ne kadar anestezist gibi görünse de annenin etkisinde kalarak kontrolü kaptırdığı durumlar da nadir değildir. Hedef annenin doğum sancılarını ve ağrıyı hissetmediği, ancak kasılmaları hissettiği bir düzey yakalamaktır. Bu olay, normal doğumda annenin aktif katılımı doğum sürecini çok olumlu etkilediğinden oldukça önemlidir. Ağrı eşiği düşük hastalarda anestezist dozlarda bir miktar yükseldiğinde annenin doğuma aktif katılımı azalır ki bu da doğum eylemini uzatabilir. Ancak daha önce epiduralsiz doğum yapmış bir annenin ikisini karşılaştırdığında epidurali mucizevi olarak değerlendirmesi çok sık görülen bir durumdur. Böyle hastalarda doz ayarlaması oldukça kolay olur. Artık kataterden ilk dozunuz yapıldı. Kasılmaları hissediyorsunuz ama sancılarınız kayboldu, ağrı da yok. Merakla açıklığın ilerlemesini bekliyorsunuz. Belirli aralıklarla sizi muayene eden kadın doğum hekiminiz artık doğum masasına alınma zamanınızın geldiğini söyledi. O mutlu an geldi. Uzandığınız doğum masasından kafanızı hafifçe kaldırdığınızda kadın doğum hekiminizi görüyorsunuz. Ara ara size ıkın! ıkın! derken bir yandan onun da hatta sizinle birlikte odadaki herkesin de ıkındığını gördüğünüzde hiç de gülmeyin, size demiştim doğum bir takım oyunudur. Son ıkınmanızla birlikte bir rahatlama ve bebeginizin ilk ağlamasını duyuyorsunuz. Dünyanın en mutlu annesini herkes tebrik ediyor. ılk sorunuz, “bebeğim sağlıklı mı doktor bey?” oluyor. Kolay değil, artık siz bir annesiniz…

budebecim bendede oluyodu göğsümden sıvı geliyodu.doktoruma sormuştum normal süt damarların açılıyo demişti hatta daha iimiş.bide benden buara çok akıntı gelio afedersiniz bide kokulu hergün duş almıyorum.sizdede oluomu bu akıntı kızlar .

teyzoşlar hepinizi öptük benim kociş paso çağırıyo gel nerdesin gel diye gideyim aslında hiç uykum yok ama bacaklarım ve belimde ağrıdı hepinizi kocamn öpüyorum yarın görüşmek üzere hayırlı geceleropuyorumnanaktan

:gitme::gitme::asigim:

bende hiç olmadı hayatım bildiğim kadarıyla sıkmamak gerekiyormuş ğögüsleri
inşallah bitanemm
aslında ben eşimden vakit bulamıyordum akşamları nete girmek için sağolsun az önce bi face baktı bana geri verdi

nazlıcım bizim aramız azmış gerçekten benim satta 30 haziran tatlım..
evet canımyaaa hiç belli olmaz benden öncede gelebilir senin bebiş hem gelişimide ilerde idi dimi?
merak etme şekerim oda güldü zaten olumunekankayizsmile
hadi bakalım nazar etmeyelimde
kızlar bu arada biraz geriden takip ettim ama benim dr banada vermedi beirli bi tarih zaten ne zamana geliyosa gelişimi doğum tarihini veriyo çok yoğunluk olmuyo özel hastanelerde
canımcım beni istanbulda ilk telaşlandıran doktor martın ilk haftası demiştiakannehir

Kızlar ben Çıkıyorum eŞıme bıraktım blgısayarı ıyı geceler hepınıze.ÖptÜk oĞlumla sızı

öyle nazlıcım belli olmaz tabii.geçen hafta 2.800 dü benim paşam canım.şişkoyuz biras maşallah:)ama artık ağırlaştıya çok zor oluo.doktorumda yenidoğan bi bebeği düşün şuan karnında dio öyle wala

olumunekankayizsmile
ne de güzel anlatmışlar nazlıcım
inşallah normalde olsa sezeryanda olsa o günleride görürüz hayırlısıyla
ah canım olmazmı nerdeyse 1 ay çektim o akıntılardan bide yanında yanma ve kaşıntı oluştu bende fitil ve krem kullandımda geçti
canımcım bekletme enişteyi
inşallah yatağa girince gelir hemen uykun
iyi geceler tatlı rüyalarr Şeniz

ii geceler budebecim.aa hepiniz gitmeye başladınız ama yaa.boshayallersmile.bende uykusuzluk problemi çok var rahatımı hiç bulamıyorum hiççç dün gece saat 4tü ben daha geziniyodum.acaba geçte kalkıom diemi oluo.artık bide erken kalkmayı denicem.belkim işe yarar ozman gece uykum geliverir.

valla tatlım ben geçte kalkmıyorum ama gece uykusunu unuttum gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…