Sende saolasın canımcığım.biz mehtap teyzemizle tüp bebek bölümünden arkadaşız taaaa arkadaşlığımız oraya dayanıyo yani ikimizde aynı zamnlarda yaptırdık hatta o beni buraya çağırdı nisan anneleri topiğne gel demişti sağolsun
Hayırlı geceler sanadaa.s.teyzoşlar hepinizi öptük benim kociş paso çağırıyo gel nerdesin gel diye gideyim aslında hiç uykum yok ama bacaklarım ve belimde ağrıdı hepinizi kocamn öpüyorum yarın görüşmek üzere hayırlı geceleropuyorumnanaktan
iyi geceler bitanemm bizde öptük funda teyzemiziKızlar ben Çıkıyorum eŞİme bıraktım blgİsayarı İyİ geceler hepİnİze.ÖptÜk oĞlumla sİzİ
41 kere maşallah canımcım benim kuzumda 2.658 gr doktoröyle nazlıcım belli olmaz tabii.geçen hafta 2.800 dü benim paşam canım.şişkoyuz biras maşallah:)ama artık ağırlaştıya çok zor oluo.doktorumda yenidoğan bi bebeği düşün şuan karnında dio öyle wala
ii geceler kızlar uyumak üzereyim...
öylemi nazlıcım bende kaşıntı yanma yokta kokulu oluşu çok rahatsız edio beni.duş almak zorunda kalıyorum...
Kızlar ben Çıkıyorum eŞİme bıraktım blgİsayarı İyİ geceler hepİnİze.ÖptÜk oĞlumla sİzİ
İyi geceler kızlar.Rüyalarınızda bebişlerinizi görün.opuyorumnanaktanii geceler kızlar uyumak üzereyim...
birebir aynı şeyleri söyledi bana da tatlım:)nazlıcım senin paşayada maşallahh.benimde oğlum iri gittii için erken gelmek isteyebilir dedi doktor amcamız.bide benim afedersin şeyimde böyle baskı hissi çok oluo sanki et kesmiş kıstırmışım gibi en çok yürürken yataktan alkarken fialn doktor bebek iri diyede olabilir dedi.ama buda erken doğuma işaretmiş.sendede oluomu tatlım.
Kızlar banada müsade.Kocaman öpüyorum sizleri.Hayırlı geceler.
işallah zmanında gelir yavrularımız canım.doktorun 15inden sonra gelirse sorun olmaz dedimi canım.bana geçen hafta şuan doğarsa yaşar ama yoğun bakımda kalmak zorunda klaır dedi canım.allah korusun.
anladım nazlıcım işallah canım.zaten korkuma oğlumun odasını ewimin temizliğini filan hemenhemen tamamladım sayılır.doktorum öyle deyince panik yapmıştım bişiy yetişmicek gibime gelmişti.ama bu hafta allahtan hallettim hepsini canım.
kızlar ses yok herkes gitti galiba sende yoksun galiba nazlıcım.bizde uyuyalım artık oğluşumla sert sert vurmaya başladı benimde belim ağırmaya başladı.işallah uyuyabilirim.uyuyamamak işkence gibi.ii uykular sizede.opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?