zeynepcim 20. güne çok güldüm ben............kaydirigubbakcemile3
ahah ben de öyle valla :)
hepsi ayrı alem zaten
19 da süper
eh babaların fonksiyonu, meme olmayınca anca bu kadar işte :))
günaydın kızlar hayırlı günler herkese
göbekte de çizgi demeyin oturur ağlarım valla
benimki çizgi falan değil, ay öyle bir tüylendi ki göbeğim, vallahi ağdaya gitsem giderim
çizgi zaten var, Allahın emri o, ama yani resmne erkek göbeği gibi, yanlar falan da tüylendi
ayva tüyü kadar belli belirsiz de değil, gayet ben burdayım diyen bi oluşum oldu yani :))
ayy allaaam niye gülüyosam ağlanacak halime
doğumdan sonra dökülür diyorlar ama, hiç mümkün gelmiyor bana
bizde iyiyiz şükür.bugün erken geldim büroya.yazılacaklar vardı.öğleden sonrada alışverişe gideceğim.pijama filan bakacağım kendime.oğluşlarımada nevresim bakacağım.dün lc waikikiden ikisinede süveter aldım.birbirinin aynısı.harikalardı.akşam ikisini birden öptüm durdum.günaydın avukatcım.........
biz iyiyiz oğluşla siz nasılsınız oğluşunuzla........
selam etalane.hoşgeldin.nasılsın?Selam kızlarrrr
zeynocuğum saolasın canım şükürler olsun iyiyiz gizemde iyiymiş birazcık tombişmiş canım şu anda acıktım diyo bana canım olsun canım olurmu kalp kalbe karşı olması yeterli canım benim karşılaşamadık ondan canım benim biz zeyno teyzemizi çok iyi tanıyoruz canım benimolumunekankayizsmile
günaydın canım..Selam kızlarrrr
gunaydın kızlar nasılsınız....
ben bugun çok uykusuzum ama kramp falan değil derdim artık....
tüm derdim WC :))))
gece tam 4 kez uyandım....
en son saat 6 da uyandığımda süt içtim yattım bu sefer de kaşıntı beni uyutmadı tutdurdum eşime hadi işe gidelim diye ,gözlerim cin gibiydi gram uyku yok....
tabi adamcağızın derdide uyumak nese öle kaldım yatakta ama delircektim ya bu akşam doğuraym artık allahım falan dediğimi hatırlıyorum....
analık ne zormuş ahh ahhh....
eşime söleniyorum ,dert yanıyorum özge sussssss diyo:))))
ya gunler yaklaştıkça ağırlaştıkça artık doğumdan falan korkmuyorum tek derdim bebeğimi sağlıkla kucağıma alayım ve normal yaşantıma geri döneyim......
Yanliz degilsin canimcim :içelim:benimde tüylendi ama umudum dogumdan sonrasinda bakalim bekleyip görecegiz hele bir dogumumuz olsunda hayirlisi ile onlar detay hayatim ama kesinlikle su an onlari yok etmemeliymissin
bizde iyiyiz şükür.bugün erken geldim büroya.yazılacaklar vardı.öğleden sonrada alışverişe gideceğim.pijama filan bakacağım kendime.oğluşlarımada nevresim bakacağım.dün lc waikikiden ikisinede süveter aldım.birbirinin aynısı.harikalardı.akşam ikisini birden öptüm durdum.
hoşgeldin zeyracım.dün akşam muhabbet sıkıymış.
selam etalane.hoşgeldin.nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?