bizde iyiyiz şükür.bugün erken geldim büroya.yazılacaklar vardı.öğleden sonrada alışverişe gideceğim.pijama filan bakacağım kendime.oğluşlarımada nevresim bakacağım.dün lc waikikiden ikisinede süveter aldım.birbirinin aynısı.harikalardı.akşam ikisini birden öptüm durdum.
hoşgeldin zeyracım.dün akşam muhabbet sıkıymış.
selam etalane.hoşgeldin.nasılsın?
günaydın kızlarr... herkese iyi günler diliyorum.. özellikle ağrısız,sancısız,kasılmasız,krampsız...
dün akşam 9 dan beri enteresan bi sancım var.. çözümleyemiyorum.. ama şiddetli de değil yani.. gecedr. a gidicek olduk geçti... tam uykuya dalıyorum yine başlıyo... kocam da diyo ki :) hayır gitmeyelim diye korkarken evde doğurcan :)) yook dedim ben 31 martta sezeryanla doğurcam oğlum.. ama inşallahh bekliycek yavrum da o günü.. kendi çıkmak istemicek ve dr. amcalarının açtığı yerden çıkacak inşallahh... :))
günaydın kızlarr... herkese iyi günler diliyorum.. özellikle ağrısız,sancısız,kasılmasız,krampsız...
dün akşam 9 dan beri enteresan bi sancım var.. çözümleyemiyorum.. ama şiddetli de değil yani.. gecedr. a gidicek olduk geçti... tam uykuya dalıyorum yine başlıyo... kocam da diyo ki :) hayır gitmeyelim diye korkarken evde doğurcan :)) yook dedim ben 31 martta sezeryanla doğurcam oğlum.. ama inşallahh bekliycek yavrum da o günü.. kendi çıkmak istemicek ve dr. amcalarının açtığı yerden çıkacak inşallahh... :))
günaydın uykusuz güzel nisan anneleri benim de pek ağrım sızım olmasa da uyuyamadım valla.
kendi kendime nazar değdirdim 2 gecedir uyuyamıyom.
eşim kahvaltıya çağırıyo gelince geçmişe bakacamopuyorumnanaktan
bendede tüğlenme oldu sankim yani gözle görülcek kadra var enazından ama öle çizgi falan oluşmadı allaha şükür lekelenme de yok,ne yüzümde ne vücudumda...
dün akaşm farkettim aynanın karşıısnda karnım okadar genişlemişki ,sipsivri bir karın öne doğru ve derim acayip incelmiş,karnım çok gergin,sanki kuzey el sallasa içerden gözükçek...
zaten artık hareketleri kıyafetimden bile belli oluyor,kuzucuğuma yeri dar geliyor sanırsam çıkmak için can atıyor....
bu arada kızlar bizim ikiz bebeklerimiz vardı dün aklıma geldi ne durumdalar acaba...
yaramazlar doğdumu ki hiç gözükmüyorlar....
canım benim günaydıngünaydın kızlarr... herkese iyi günler diliyorum.. özellikle ağrısız,sancısız,kasılmasız,krampsız...
günaydın uykusuz güzel nisan anneleri benim de pek ağrım sızım olmasa da uyuyamadım valla.
kendi kendime nazar değdirdim 2 gecedir uyuyamıyom.
eşim kahvaltıya çağırıyo gelince geçmişe bakacamopuyorumnanaktan
canım geçmiş olsun.. iki gündür benim de acayip çarpıntım var.. tansiyonum normal ama dün 120lerdeydi nabzım bugün 140ı da gördüm, düşünmemeye, üzerinde durmamaya çalışıyorum ama çok rahatsız etti beni çok kötü hissediyorumgünaydın kızlar.bende aynıyım.iki gündür çarpıntım var.huzursuzum.gece dönerken uyanıyorum.bazen korkuyor kabuslar görüyorum.ne oluyor bana diyorum.5 hafta çalışabilir kağıdı aldım ama hakkaten hükümet biliyor bu işi verimden çaptan düştüm.bu 33 haftanın başı ve gittikçe sanki ağırlıkla birlikte sıhatimde bozuluyor.diyorumki eşime senin askerliğin bittiğinde sana hergün soruyordumya sen bidaha gitmiceksin demi, ayrılmayacağız diye.galiba diyorum doğumda böyle doğurduktan sonra ya ben hamile değilim dimi doğum bitti dimi dicem inanamıcakmışım gibi geliyor.Rabbim (c.c.) hepimizin hakkında hayırlısını versin işallah.
kızlar oğlumun adını oylarmısınız diye bir konu açtım...sizde bana vakit ayırıp yardımcı olursanız çok sevinirim...yoksa çucuğum isimsiz doğacak((((
kaynanam gellddiiii hihoyyyt
kızlarr ben şimdilik çıkıyorumm... gün içinde girmeye çalışırım yine... çook öpüyoruz hepinizii...
ayy cidden sende de oldu mu böyle
yalnız olmadığıma sevinsem mi senin adına üzülsem mi bilemedim
inşallah doğumdan sonra dökülürler
o vakte kadar ben de dediğin gibi dokunmamaya çalışıyorum..
ağdaya gitsem giderim hakkaten o derecelik oldu ama almamak lazımmış.
eh, doğumdan sonra dökülmezse bakıcaz bi çaresine
ya da babamızla karşılıklı göbek kıllarımızı çekip tek mi çift mi oynarız sempatiksalakcinni
sana da günaydın avukatcım
nasılsın?
ciciler almışsın oğullarına :) güle güle kullansınlar
sağolasın canım,elifle seni ve tabiki aynı dertten muzdarip tüm anneleride Allah kurtarsın.kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?