AVUKAT44,özel msj yazmayı bilmiyom...nasılsın,araştırmaya yolun düşerse gel,beklerim...ben 6.kattayım adım tuba.dogumu mavi noktada yapcam,cüneyt özcan drum....sen nerde yapmayı düşünüyosun?
göbekte de çizgi demeyin oturur ağlarım valla
benimki çizgi falan değil, ay öyle bir tüylendi ki göbeğim, vallahi ağdaya gitsem giderim
çizgi zaten var, Allahın emri o, ama yani resmne erkek göbeği gibi, yanlar falan da tüylendi
ayva tüyü kadar belli belirsiz de değil, gayet ben burdayım diyen bi oluşum oldu yani :))
ayy allaaam niye gülüyosam ağlanacak halime
doğumdan sonra dökülür diyorlar ama, hiç mümkün gelmiyor bana
gunaydın kızlar nasılsınız....
ben bugun çok uykusuzum ama kramp falan değil derdim artık....
tüm derdim WC :))))
gece tam 4 kez uyandım....
en son saat 6 da uyandığımda süt içtim yattım bu sefer de kaşıntı beni uyutmadı tutdurdum eşime hadi işe gidelim diye ,gözlerim cin gibiydi gram uyku yok....
tabi adamcağızın derdide uyumak nese öle kaldım yatakta ama delircektim ya bu akşam doğuraym artık allahım falan dediğimi hatırlıyorum....
analık ne zormuş ahh ahhh....
eşime söleniyorum ,dert yanıyorum özge sussssss diyo:))))
ya gunler yaklaştıkça ağırlaştıkça artık doğumdan falan korkmuyorum tek derdim bebeğimi sağlıkla kucağıma alayım ve normal yaşantıma geri döneyim......
bizde iyiyiz şükür.bugün erken geldim büroya.yazılacaklar vardı.öğleden sonrada alışverişe gideceğim.pijama filan bakacağım kendime.oğluşlarımada nevresim bakacağım.dün lc waikikiden ikisinede süveter aldım.birbirinin aynısı.harikalardı.akşam ikisini birden öptüm durdum.
hoşgeldin zeyracım.dün akşam muhabbet sıkıymış.
selam etalane.hoşgeldin.nasılsın?
günaydin sekerler nasilsinizopuyorumnanaktan
meraba canımmm seni de bekleriz gece sohbetlerineopuyorumnanaktangünaydın tarhan,herkese kırmış gecirmişin gece:))
gözün aydın canımmmm benim kaynanam beni terk etti artıkkaydirigubbakcemile3kaynanam gellddiiii hihoyyyt
kızlarr ben şimdilik çıkıyorumm... gün içinde girmeye çalışırım yine... çook öpüyoruz hepinizii...
nerde nerde hemen oylayalımsırnaşık şeykızlar oğlumun adını oylarmısınız diye bir konu açtım...sizde bana vakit ayırıp yardımcı olursanız çok sevinirim...yoksa çucuğum isimsiz doğacak((((
merhabalar canım gece kuşu olduk valla keşke bende saat 10'da yatabilsem hayatta huyum değil kiiboshayallersmilegünaydın tuğbacım..
siz gece kuşları gece muhabbet etmekten uyuyamıyorsunuz tabi :))
benim gibi 10'da yatağa girin bakalım, nası mışıl mışıl uyuyorsunuz sempatiksalakcinni
hadi afiyet şeker olsun :)
yarasın bebişe..
canım geçmiş olsun.. iki gündür benim de acayip çarpıntım var.. tansiyonum normal ama dün 120lerdeydi nabzım bugün 140ı da gördüm, düşünmemeye, üzerinde durmamaya çalışıyorum ama çok rahatsız etti beni çok kötü hissediyorum
funda benim göbeğin hali de içler acısı valla :)
türkiye haritası oluşturan çatlaklarım bir yandan, ucuna toka taksan takılacak tüylerim bir yandan...
demek senin de başlarda olmuştu..
bi kısmı döküldüyse bu bile bişeydir.
herkes bana doğumdan sonra dökülür diyor ama inanasım gelmiyor valla bunca tüy nası dökülsün nereye dökülsün..
geçenlerde gittiğim ağdacı kızla daha ne kadar samimileşebilirim, daha neremi açabilirdim ki diye düşünüyodum aha bi de göbek çıktı
hatun bi de göbeğimi alır, ben de şahtım şahbaz olurum
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ay benimde göbeğim tüylendi, çizgim çıktı, çatlaklarım oluştu bende hamileyken göbeğimi açıp severim diyodum ama hiiç hoşuma gitmiyo bakasım yokkaydirigubbakcemile3funda benim göbeğin hali de içler acısı valla :)
türkiye haritası oluşturan çatlaklarım bir yandan, ucuna toka taksan takılacak tüylerim bir yandan...
demek senin de başlarda olmuştu..
bi kısmı döküldüyse bu bile bişeydir.
herkes bana doğumdan sonra dökülür diyor ama inanasım gelmiyor valla bunca tüy nası dökülsün nereye dökülsün..
geçenlerde gittiğim ağdacı kızla daha ne kadar samimileşebilirim, daha neremi açabilirdim ki diye düşünüyodum aha bi de göbek çıktı
hatun bi de göbeğimi alır, ben de şahtım şahbaz olurum
canımcım merhabalar senin hortum yazısını daha önce okumuştuk eşimle o günden beri dilimizde oğluşun hortumunu kesecekler diye harika bir yazı canım.sarımelekcim dün yazmayı unutmuşum nasılsı bebeğin kilosu,suyu falan?
tuğba uykusuz bi gece geçirmişsin sende artık ben öğle uykusunna yatıyorum canım arada uyu fırsat buldukça sende.bebeklerde geliyo yakınlaştı zaman artık bolca dinlenelim
merhabalar canım gece kuşu olduk valla keşke bende saat 10'da yatabilsem hayatta huyum değil kiiboshayallersmile
canım nabız artışı ve çarpıntı benim hamileliğin başından beri ara ara oluyodu bu aralar pek yok. her seferinde doktora soracam diyodum unutuyodum.
ama senin birkaç gündür var dimi canım bu kadaruzun sürmedi benim hiç istersen doktoruna bir sor da için rahatlasın canımopuyorumnanaktan
canım bana dr ne dedi biliyonmu bebeğin suyu fazlaymışya su fazla olduğu için çatır çatır çatlamışın dedi.yok anam benim dr bütün içtenliğini belli etti bana içinde gram laf bırakmadı adam.........benim karnımda türkiye fiziki haritası gibi her renk görülbiliyor........kaydirigubbakcemile3
ya canım geçicek inşallah diye ümit ediyorum benbilmiyorumkismile
vaay topic ne güzel kalabalık
bayaadır hiç bu kadar kişiyi online görmemiştim :)
kızlaaar
haydin garii
okumaya mı geldiiik :)
yazın iki gıdım, konuşuun
hehhehe:)))
süpersin zeyno....
aaa hadin kızlar okumaya mı geldik yazanın kaynanası ölsün.....
haydinn.....
yazın gari.....
oyyy çok guldüm.....
ay bünye meselesi işte.. ben de sizin sohbet ettiğiniz saatlere bakıyorum da..
ayy, üniversiteye hazırlandığım ve deliler gibi ders çalıştığım dönem haricinde gece 11 den sonra uyanık kaldığım sayılıdır benim.
9da uykum gelir, 10a kadar tutarım kendimi, 10.30da üçüncü rüyamı görüyor olurum :))
sabah da 6-7'de dikilirim..
diloş gelince nasıl olacak düzenimiz bakalım :))
çarpıntı meselesine ise benim de aklım ermedi valla tuğbacım
cumartesi sabah randevum var, doktorum da çok yoğun telefonla aramaya çekiniyorum ama geçmiyo bu halim, arasam mı hakkaten cumartesiyi beklemeden..............
aaa, bebeğin suyunun da ne çok şeyle alakası varmış yahu
çatlak da mı buna bağlıymış..
pöff...
ay artık kendimden geçtim funda,
çatlaaak, kilooo, selüliiiit, tüüüy, kıııll, püsüüür.. umrum değil.
şu kız sağlıkla doğsun da, göbek tüylerimi örüp ucuna boncuk bile takabilirim
(aklımdayken bu kadar iğrenç görünmüyordu, yazınca pek iğrenç oldu ama silmeyeyim ibret olsun :)))
:roflol: :roflol: :roflol: ilahi zeyno yaaaa:lepi:vaay topic ne güzel kalabalık
bayaadır hiç bu kadar kişiyi online görmemiştim :)
kızlaaar
haydin garii
okumaya mı geldiiik :)
yazın iki gıdım, konuşuun
merhaba canımm bende yeni başlıcam yıkamaya bizi kızlar yıkadı bitirdi hepsi bi ikimiz kaldık galiba tembel:)))günaydın kızlar birşsey sorucam daha önce konuşulmuştur belki ama tekrarlıyorsam kızmayın ne olur.bebişimin cicilerini yıkıcamda omo baby aldım ayrıca yumuşatıcı koyacakmıyız.
günaydın kızlar birşsey sorucam daha önce konuşulmuştur belki ama tekrarlıyorsam kızmayın ne olur.bebişimin cicilerini yıkıcamda omo baby aldım ayrıca yumuşatıcı koyacakmıyız.
ben yazayım ama kaynanama bişey olmasın yaaamafoldumbenmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?