2010 Nisan Anneleri

AVUKAT44,özel msj yazmayı bilmiyom...nasılsın,araştırmaya yolun düşerse gel,beklerim...ben 6.kattayım adım tuba.dogumu mavi noktada yapcam,cüneyt özcan drum....sen nerde yapmayı düşünüyosun?

canım inşallah seni ziyarete gelirim.araştırmayı hiç sevmiyorum yoksa.ben de müjdede doğum yapacağım.doktorum alanur güven.bende beklerim.sen gelecek gibi olursan büromu tarif ederim sana.

kızlar tekrardan merhabalar biz oğlumla 1 saat kadar uyumuşuz sanırım.......
rönesanscım arkadaşın doğum yapmışya şekeri olan gerçi ben daha dr a göstermedm ev ölçümlerimi ama anaaaaaaaaa bende erken doğururmuyum korkuttun beni*

canım gebeliğin başlarında bende de yüylenme vardı hemde nasıl.o kadar uzamıştıki taranacak kadar olmuştu neysekaydirigubbakcemile3 neyseki bi süre sonra birazı döküldü birazı sarardı çok belli değil önceki kadar

ay canım yok öyle doğurayım falan deme zamanında gelsinler kuzularımız.çok zor oluyo tabi gecede 4 defa wc ye kalkıp sonrada uyumak.yatmaya yakın az su iç canım ya yinede kalkarmısın öyle yapınca*

canım oğulların iyi günlerde kullansın süveterlerini........canım ya sen nasıl dayanıyosun işe*dahada çalışcan bi sürü zaman varbilmiyorumkismile

funda benim göbeğin hali de içler acısı valla :)
türkiye haritası oluşturan çatlaklarım bir yandan, ucuna toka taksan takılacak tüylerim bir yandan...

demek senin de başlarda olmuştu..
bi kısmı döküldüyse bu bile bişeydir.
herkes bana doğumdan sonra dökülür diyor ama inanasım gelmiyor valla bunca tüy nası dökülsün nereye dökülsün..

geçenlerde gittiğim ağdacı kızla daha ne kadar samimileşebilirim, daha neremi açabilirdim ki diye düşünüyodum aha bi de göbek çıktı
hatun bi de göbeğimi alır, ben de şahtım şahbaz olurum

sarımelekcim dün yazmayı unutmuşum nasılsı bebeğin kilosu,suyu falan?
tuğba uykusuz bi gece geçirmişsin sende artık ben öğle uykusunna yatıyorum canım arada uyu fırsat buldukça sende.bebeklerde geliyo yakınlaştı zaman artık bolca dinlenelim

günaydın tarhan,herkese kırmış gecirmişin gece:))
meraba canımmm seni de bekleriz gece sohbetlerineopuyorumnanaktan

kaynanam gellddiiii hihoyyyt

kızlarr ben şimdilik çıkıyorumm... gün içinde girmeye çalışırım yine... çook öpüyoruz hepinizii...
gözün aydın canımmmm benim kaynanam beni terk etti artıkkaydirigubbakcemile3

kızlar oğlumun adını oylarmısınız diye bir konu açtım...sizde bana vakit ayırıp yardımcı olursanız çok sevinirim...yoksa çucuğum isimsiz doğacak((((
nerde nerde hemen oylayalımsırnaşık şey
merhabalar canım gece kuşu olduk valla keşke bende saat 10'da yatabilsem hayatta huyum değil kiiboshayallersmile
canım nabız artışı ve çarpıntı benim hamileliğin başından beri ara ara oluyodu bu aralar pek yok. her seferinde doktora soracam diyodum unutuyodum.
ama senin birkaç gündür var dimi canım bu kadaruzun sürmedi benim hiç istersen doktoruna bir sor da için rahatlasın canımopuyorumnanaktan

canım bana dr ne dedi biliyonmu bebeğin suyu fazlaymışya su fazla olduğu için çatır çatır çatlamışın dedi.yok anam benim dr bütün içtenliğini belli etti bana içinde gram laf bırakmadı adam.........benim karnımda türkiye fiziki haritası gibi her renk görülbiliyor........kaydirigubbakcemile3

ya canım geçicek inşallah diye ümit ediyorum benbilmiyorumkismile

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ay benimde göbeğim tüylendi, çizgim çıktı, çatlaklarım oluştu bende hamileyken göbeğimi açıp severim diyodum ama hiiç hoşuma gitmiyo bakasım yokkaydirigubbakcemile3

canımcım merhabalar senin hortum yazısını daha önce okumuştuk eşimle o günden beri dilimizde oğluşun hortumunu kesecekler diye harika bir yazı canım.
ben öyle kalktıktan sonra uyuyamıyom tatlım yaaa ancak kaptıracamda sabah diil öğlen 2 de falan kalkacam öyle oluyokaydirigubbakcemile3

ay bünye meselesi işte.. ben de sizin sohbet ettiğiniz saatlere bakıyorum da..
ayy, üniversiteye hazırlandığım ve deliler gibi ders çalıştığım dönem haricinde gece 11 den sonra uyanık kaldığım sayılıdır benim.
9da uykum gelir, 10a kadar tutarım kendimi, 10.30da üçüncü rüyamı görüyor olurum :))
sabah da 6-7'de dikilirim..

diloş gelince nasıl olacak düzenimiz bakalım :))

çarpıntı meselesine ise benim de aklım ermedi valla tuğbacım
cumartesi sabah randevum var, doktorum da çok yoğun telefonla aramaya çekiniyorum ama geçmiyo bu halim, arasam mı hakkaten cumartesiyi beklemeden..............

aaa, bebeğin suyunun da ne çok şeyle alakası varmış yahu
çatlak da mı buna bağlıymış..
pöff...

ay artık kendimden geçtim funda,
çatlaaak, kilooo, selüliiiit, tüüüy, kıııll, püsüüür.. umrum değil.
şu kız sağlıkla doğsun da, göbek tüylerimi örüp ucuna boncuk bile takabilirim
(aklımdayken bu kadar iğrenç görünmüyordu, yazınca pek iğrenç oldu ama silmeyeyim ibret olsun :)))

vaay topic ne güzel kalabalık

bayaadır hiç bu kadar kişiyi online görmemiştim :)

kızlaaar
haydin garii
okumaya mı geldiiik :)
yazın iki gıdım, konuşuun

yaa ne oldu böle mideme allahım yanıyourm....
yemek borum cayır cayır....
ya bide yatmam gerek çok uykum var ama bu yanma beni hayatda yatırmaz...
ilacımı aldığım halde böleyim üstüne soda içtim kesmedi.....
ahhh kafamı vurcam duvarlara.....

kızlaaar
haydin garii

hehhehe:)))
süpersin zeyno....
aaa hadin kızlar okumaya mı geldik yazanın kaynanası ölsün.....
haydinn.....
yazın gari.....
oyyy çok guldüm.....

günaydın kızlar birşsey sorucam daha önce konuşulmuştur belki ama tekrarlıyorsam kızmayın ne olur.bebişimin cicilerini yıkıcamda omo baby aldım ayrıca yumuşatıcı koyacakmıyız.

ben sana örmeye yardıma geleyim istersenkaydirigubbakcemile3 bi diloşu doğurdazemuszemus

kızlaaar
haydin garii
:roflol: :roflol: :roflol: ilahi zeyno yaaaa:lepi:
canım madem öyle doktorunu arama daha acil bir durum olursa zaten kalkar gidersinizopuyorumnanaktan

günaydın kızlar birşsey sorucam daha önce konuşulmuştur belki ama tekrarlıyorsam kızmayın ne olur.bebişimin cicilerini yıkıcamda omo baby aldım ayrıca yumuşatıcı koyacakmıyız.
merhaba canımm bende yeni başlıcam yıkamaya bizi kızlar yıkadı bitirdi hepsi bi ikimiz kaldık galiba tembel:)))
bende bugün bunu sormayı düşünüyodum ben ilk 6 ay yumuşatıcı kullanmak istemiyom ilk partiyi öyle atacam bakalım çok sert çıkarsa gidip dalinin yumuşatıcısını alacam. ama yinede bizim kkızlarrr huuuu yıkayan varmı yumuşatıcızsız sertleştimi çamaşırlarrrr:uhm:

canım ben yumuşatıcı koymadım zarar verir küçük olcak bebeklerimiz alerji olur diye koymadım.6.ayından sonra kullanıcam ben yumuşatıcıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…