2010 Nisan Anneleri

ben yumuşatıcı koydıum ama iki durulama yaptım kızlar.....
dalinin yumuşatıcısını kullandım....
mis gibi kokuyor dolabının kapağını her açtığımda.....

hehhehe:)))
süpersin zeyno....
aaa hadin kızlar okumaya mı geldik yazanın kaynanası ölsün.....
haydinn.....
yazın gari.....
oyyy çok guldüm.....

eheh

napiyim ama yaa
16 kişi okuyo, yazan 3 kişi..
diğer anneler solladı bizi, sayfa sayımız az, şu son haftaları iyi değerlendirip coşmalıyız öne geçmeliyiz :))

günaydın kızlar birşsey sorucam daha önce konuşulmuştur belki ama tekrarlıyorsam kızmayın ne olur.bebişimin cicilerini yıkıcamda omo baby aldım ayrıca yumuşatıcı koyacakmıyız.

canım ben dalin'in sıvı deterjanını ve yumuşatıcısını aldım.
battaniyelere, çarşaflara, bebeğin tenine değmeyecek diğer şeylere yumuşatıcı koydum
ama kıyafetlerini yumuşatıcısız yıkadım.

ama sen yumuşatıcı koymaya karar verirsen de mutlaka bebişler için olanından al e mi..

yok canım sertleşmiyo sen hangi markayla yıkıycan hacı şakirle mi ?birde çift durulama yaptır tuğbacığım başta ben öyle yaptım.ama kıyafeterini giydirdikten sonra yıkama zamanı gelince çift durulama yaptırmayacağım....kız yıka bencede tembel anne........kaydirigubbakcemile3

slm kızlar...
bende yazayım ama kaynannam ölmesin ((

ben eskı iş yerımdeyım.. malum yarın kdv beyannamelerının son gunu işler yetişmemiş 3 gunlugune çalışmaya geldım.. ama öğlen gelıyorum.. değerimde öyle anlaşılmış ki. bir ilgi bir hizmettt :kedi::lepi:hihoyyyt

canım omo baby aldım bende aşkitomcum onu tavsiye etmişti.
ama benim makinem eski canım çift durulama yok makinede klava:
benim alerjim var bol kokulu şeylere oğlumunda olur korkusuyla kullanmak istemiyom yuumuşatıcı madem sertleşmiyo kullanmam bacım:lepi:
cicim bugünkü programımda kıldan işler var. yüz bıyık kaş,kol, bacak hepsini bugün halledecem artık korkmaya başladım ani bişi olsa hastaneye değil veterinere gidecem maymun gibi dolanıyomkaydirigubbakcemile3
yarın oğluşumun cicilerine başlıcam:lepi:

ayy bişey derdim bu konuyla ilgili ama ben artık temkinli yazıyorum
benim eşim yemeyip içmeyip girip okuyomuş valla

geçen gün doğum hediyesinden mevzu açıldı
ben "bişey istemem" dedim
anam bu bi başladı söylenmeye
hadi ordan öyle diyosun ama hepiniz bişey bekliyosunuz işte, o öyle demiş bu böyle demiş sen şöyle yazmışsın, o bilezik bekliyomuş sen bilmemne istiyomuşsun.. vs vs vs
döktü eteğindeki taşları
nick nick ezberlemiş bi de sizleri
ahah

o yüzdeeen
beeen artıııık hep cici şeyler yazıyorum

kocacım, okuyo musun? anneni çok seviyorum.
kardeşlerini de öyle..
bööööyle içime sokasım geliyo inanır mısın
oyş.
yerim kaynanamı.

:sm_cool: :sm_cool: kıymet bildircen bunlara cicim ohhh sefan olsun yinede çok yorma kendini canımopuyorumnanaktan

ayyy sonunda gelebildim anam adamı yeni evden çıkarabildim ev kuşu oldu yaaa temizlik yaparken kal diyosun diyo bana sonra çık git diyosun diyokaydirigubbakcemile3 adamcağızda şaşırdı benimde yarın kayınvalidem ankaraya gidiyo kayınpeder görümce falan gezmeye valla ne güzel ben çakıldım resmen bu sene eve yaaa hiç biryere gidemiyorum kızımla doğsun gezeceğiz inşallah yaza babsı falan planlarımız var

tarhancım seni nisan anneleri moral motivasyon başkanı ilan ediyorum...:lepi::lepi::lepi::lepi:hastane yerine veteriner haaa:roflol::roflol::roflol::roflolğlum bile güldü vallahi:)))))

bende yazıyorum ama kaynanam ölmesin.yazık ya.nede olsa kocacığımın annesi.ben kıyamam ona.
bende nihayet yıkadım oğlumun giysilerini,bohçaladım,yerleştirecek yerimiz olmadığı için ütülemedim ama.yumuşatıcı kullanmadım bu arada.

merhaba kızlar nasılsınız bakalım? inşallah hasta falan yoktur bakamadım geçmişe. biz de iyi olmaya çalışıyoruz.c.tesiden beri neredeyse kalkmadan yatıyorum şu anda daha iyiceyim çok şükür biraz heyecan yaşadık da. hafif lekelenme oldu hastaneye gittim ilk bakan dr 2 mm açılm var ondan olmuş olabilir dedi sonra nst ye bağladı hafif ağrılarım çıktı. neyse eve geldik pazar günü dayanamayıp dr umu aradım o da hastanedeymiş atlayıp gittik açılma yok ama bebek baskı yapmış olabilir o yüzden lekelnme olmuş olabilir dedi. sabah 11,5 tan akşam 7 ye kadar gözlemde kaldım 2 serum ve yatak ıstırahatine ek olarak bolca nst ye girdim. yükselen ağrılar çıkmış ara ara ama devamlı olmadğından çok şükür mutlak istırahat, ayakta kalma fazla ve mümkün oldukça yürümemeye çalış dediler raporla ve dinlenmeyle geçirecek gibiyim bakalım. bu arada ben geçen hafta 3 gün üstüste çok uzun süre yürüdüm ondan kaynaklanmış da olabilir dediler aman deyim çok abartmayın yürüme işini. şimdilik benden bu kadar gidip yatmam lazım yine size bakayım dedim ama epey oldu oturalı.kendinize iyi bakın. ara ara kaçamak yapmaya çalışıyorum. hepinizi de öpüyorum

delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden anammm benim eşim de bastıydı burayı bi kere enişteler çıldırmış. ulen gel bizim arkadaşlarla dedikoduları dinle desek gelmezler buranın ne farkı var ayol:roflol: :roflol:

sorma valla tuğba :))

bizim facebook hesabımız yok, olsa, benimki girse babalar grubuna, en azından orda konuşur da deşarj olur azcık
adamın içinde kalıyo demek :))

ayyy kaynanlar niye ölüyo ben kaçırdım sanırım yok yaaa ölmesin yinede kayınvalidem ben yinede severim sadece bazen kızıyorum o kadar ama ölmesinide hiç istemem şimdi yaa kimsecikler ölmesin yaa mafoldumben

sanırım deterjan konusu açılmış kızlar ben başka topiklerde okudum hacı şakiri hiç tavsiye etmiyolar benim dünürde yaşadı aynı sorunu sabun gibi çamaşırda kalırmış ben omo baby kullandım çok memnunum birde ben uyku setini battaniyeyi falan yumuşatıcı kullandıım kıyafetlerinde kullanmadım kıyafetlerini biraz daha büyüsün öyle koyarım yumuşatıcı diye düşünüyorum benkaydirigubbakcemile2

ya zeyno ama haksızlık bu ya üff....
ya benimkinide alıştırırsa .....bak şimciiii işkillendim ben.....
bide nickleri ezberlemiş anammm benide biliyordur o....
biz bidahi görüşmemizde hiç yalnız bırakmayalım bunları.....
tühh tühh tühhh.....
ayyyy ewt okuyorsan eğer bende çok seviyom ahh biseviyorum ki böle sımsıkı sarmalayasım geliyo.....
aaa neden sevmiyim şimciii.....

canım çok geçmiş olsun..aman yat dinlen çok az kaldı şunun şurasında dikkat et kendineopuyorumnanaktan

kolay gelsin canım sana.ay evet temiz gezmek lazım bundan sonra bende dikkat ediyorum ne olur ne olmaz diye.kaç makina var canım çamaşır*yarın biter mi

anneciğim canım çok geçmiş olsun canım benim bol bol dinlen canım o zamn aman aman az kaldı bebişler bir 4-5 hafta daha beklerse inşallah her şey çok güzel olacak şunun şurasında şaka gibi yaa 4-5 haftamız kaldı yaaa ayyy beni yine aldı bir heyecan rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eğlesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…