canımcım çoookkk geçmiş olsun aman dikkat et artık yorma kendini opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanmerhaba kızlar nasılsınız bakalım? inşallah hasta falan yoktur bakamadım geçmişe. biz de iyi olmaya çalışıyoruz.c.tesiden beri neredeyse kalkmadan yatıyorum şu anda daha iyiceyim çok şükür biraz heyecan yaşadık da. hafif lekelenme oldu hastaneye gittim ilk bakan dr 2 mm açılm var ondan olmuş olabilir dedi sonra nst ye bağladı hafif ağrılarım çıktı. neyse eve geldik pazar günü dayanamayıp dr umu aradım o da hastanedeymiş atlayıp gittik açılma yok ama bebek baskı yapmış olabilir o yüzden lekelnme olmuş olabilir dedi. sabah 11,5 tan akşam 7 ye kadar gözlemde kaldım 2 serum ve yatak ıstırahatine ek olarak bolca nst ye girdim. yükselen ağrılar çıkmış ara ara ama devamlı olmadğından çok şükür mutlak istırahat, ayakta kalma fazla ve mümkün oldukça yürümemeye çalış dediler raporla ve dinlenmeyle geçirecek gibiyim bakalım. bu arada ben geçen hafta 3 gün üstüste çok uzun süre yürüdüm ondan kaynaklanmış da olabilir dediler aman deyim çok abartmayın yürüme işini. şimdilik benden bu kadar gidip yatmam lazım yine size bakayım dedim ama epey oldu oturalı.kendinize iyi bakın. ara ara kaçamak yapmaya çalışıyorum. hepinizi de öpüyorum
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan oğluşunu güldürebildiysem ne mutlu bana canımmmmmkaydirigubbakcemile3tarhancım seni nisan anneleri moral motivasyon başkanı ilan ediyorum...:lepi::lepi::lepi::lepi:hastane yerine veteriner haaa:roflol::roflol::roflol::roflolğlum bile güldü vallahi:)))))
anlaşıldı bizim topikte kimse kaynanasına kıyamıcak valla benimki kaynana diil anne resmen o yüzden benim zaten kaynanam yokzemuszemusbende yazıyorum ama kaynanam ölmesin.yazık ya.nede olsa kocacığımın annesi.ben kıyamam ona.
bende nihayet yıkadım oğlumun giysilerini,bohçaladım,yerleştirecek yerimiz olmadığı için ütülemedim ama.yumuşatıcı kullanmadım bu arada.
ya zeyno ama haksızlık bu ya üff....
ya benimkinide alıştırırsa .....bak şimciiii işkillendim ben.....
bide nickleri ezberlemiş anammm benide biliyordur o....
biz bidahi görüşmemizde hiç yalnız bırakmayalım bunları.....
tühh tühh tühhh.....
ayyyy ewt okuyorsan eğer bende çok seviyom ahh biseviyorum ki böle sımsıkı sarmalayasım geliyo.....
aaa neden sevmiyim şimciii.....
merhaba kızlar nasılsınız bakalım? inşallah hasta falan yoktur bakamadım geçmişe. biz de iyi olmaya çalışıyoruz.c.tesiden beri neredeyse kalkmadan yatıyorum şu anda daha iyiceyim çok şükür biraz heyecan yaşadık da. hafif lekelenme oldu hastaneye gittim ilk bakan dr 2 mm açılm var ondan olmuş olabilir dedi sonra nst ye bağladı hafif ağrılarım çıktı. neyse eve geldik pazar günü dayanamayıp dr umu aradım o da hastanedeymiş atlayıp gittik açılma yok ama bebek baskı yapmış olabilir o yüzden lekelnme olmuş olabilir dedi. sabah 11,5 tan akşam 7 ye kadar gözlemde kaldım 2 serum ve yatak ıstırahatine ek olarak bolca nst ye girdim. yükselen ağrılar çıkmış ara ara ama devamlı olmadğından çok şükür mutlak istırahat, ayakta kalma fazla ve mümkün oldukça yürümemeye çalış dediler raporla ve dinlenmeyle geçirecek gibiyim bakalım. bu arada ben geçen hafta 3 gün üstüste çok uzun süre yürüdüm ondan kaynaklanmış da olabilir dediler aman deyim çok abartmayın yürüme işini. şimdilik benden bu kadar gidip yatmam lazım yine size bakayım dedim ama epey oldu oturalı.kendinize iyi bakın. ara ara kaçamak yapmaya çalışıyorum. hepinizi de öpüyorum
ayy bişey derdim bu konuyla ilgili ama ben artık temkinli yazıyorum
benim eşim yemeyip içmeyip girip okuyomuş valla
geçen gün doğum hediyesinden mevzu açıldı
ben "bişey istemem" dedim
anam bu bi başladı söylenmeye
hadi ordan öyle diyosun ama hepiniz bişey bekliyosunuz işte, o öyle demiş bu böyle demiş sen şöyle yazmışsın, o bilezik bekliyomuş sen bilmemne istiyomuşsun.. vs vs vs
döktü eteğindeki taşları
nick nick ezberlemiş bi de sizleri
ahah
o yüzdeeen
beeen artıııık hep cici şeyler yazıyorum
kocacım, okuyo musun? anneni çok seviyorum.
kardeşlerini de öyle..
bööööyle içime sokasım geliyo inanır mısın
oyş.
yerim kaynanamı.
ayyy kaynanlar niye ölüyo ben kaçırdım sanırım yok yaaa ölmesin yinede kayınvalidem ben yinede severim sadece bazen kızıyorum o kadar ama ölmesinide hiç istemem şimdi yaa kimsecikler ölmesin yaa mafoldumben
sanırım deterjan konusu açılmış kızlar ben başka topiklerde okudum hacı şakiri hiç tavsiye etmiyolar benim dünürde yaşadı aynı sorunu sabun gibi çamaşırda kalırmış ben omo baby kullandım çok memnunum birde ben uyku setini battaniyeyi falan yumuşatıcı kullandıım kıyafetlerinde kullanmadım kıyafetlerini biraz daha büyüsün öyle koyarım yumuşatıcı diye düşünüyorum benkaydirigubbakcemile2
canımcım nerden baksan en az 4-5 makine yıkancak ama ilk hastane çantasına koyulcaklar bir çıksa aradan içim rahat etcek. birde yarın hastaneye de gitcem nst için bakalım bir başlayayım da biter elbeteyvahedigeldismilekolay gelsin canım sana.ay evet temiz gezmek lazım bundan sonra bende dikkat ediyorum ne olur ne olmaz diye.kaç makina var canım çamaşır*yarın biter mi
canımcım nerden baksan en az 4-5 makine yıkancak ama ilk hastane çantasına koyulcaklar bir çıksa aradan içim rahat etcek. birde yarın hastaneye de gitcem nst için bakalım bir başlayayım da biter elbeteyvahedigeldismile
aboooovvv saat 1 olmuş bile kızlar ben gidiyom. akşama yolunmuş tavuk olarak geri dönerim artıkkaydirigubbakcemile3 hadi öptüm siziiiiopuyorumnanaktan
geçmiş olsun canum.kendine dikkat et.merhaba kızlar nasılsınız bakalım? inşallah hasta falan yoktur bakamadım geçmişe. biz de iyi olmaya çalışıyoruz.c.tesiden beri neredeyse kalkmadan yatıyorum şu anda daha iyiceyim çok şükür biraz heyecan yaşadık da. hafif lekelenme oldu hastaneye gittim ilk bakan dr 2 mm açılm var ondan olmuş olabilir dedi sonra nst ye bağladı hafif ağrılarım çıktı. neyse eve geldik pazar günü dayanamayıp dr umu aradım o da hastanedeymiş atlayıp gittik açılma yok ama bebek baskı yapmış olabilir o yüzden lekelnme olmuş olabilir dedi. sabah 11,5 tan akşam 7 ye kadar gözlemde kaldım 2 serum ve yatak ıstırahatine ek olarak bolca nst ye girdim. yükselen ağrılar çıkmış ara ara ama devamlı olmadğından çok şükür mutlak istırahat, ayakta kalma fazla ve mümkün oldukça yürümemeye çalış dediler raporla ve dinlenmeyle geçirecek gibiyim bakalım. bu arada ben geçen hafta 3 gün üstüste çok uzun süre yürüdüm ondan kaynaklanmış da olabilir dediler aman deyim çok abartmayın yürüme işini. şimdilik benden bu kadar gidip yatmam lazım yine size bakayım dedim ama epey oldu oturalı.kendinize iyi bakın. ara ara kaçamak yapmaya çalışıyorum. hepinizi de öpüyorum
hoşgeldin canımslm kızlar
geçmişi okuyamadım şöyle bi baktım ama herkes iyi sanırım atladıysamda hasta olanlara geçmiş olsun
bizde ev toparla kahvaltı derken anca geldik:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?