2010 Nisan Anneleri

canımcım çoookkk geçmiş olsun aman dikkat et artık yorma kendini opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

tarhancım seni nisan anneleri moral motivasyon başkanı ilan ediyorum...:lepi::lepi::lepi::lepi:hastane yerine veteriner haaa:roflol::roflol::roflol::roflolğlum bile güldü vallahi:)))))
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan oğluşunu güldürebildiysem ne mutlu bana canımmmmmkaydirigubbakcemile3

anlaşıldı bizim topikte kimse kaynanasına kıyamıcak valla benimki kaynana diil anne resmen o yüzden benim zaten kaynanam yokzemuszemus
eşim bazen annesine der kaynana gelinine bişi de diye; oda der ben kaynana diilim anneyimŞeniz aynen öle valla benimkine de bişi olmasın o yüzden:asigim:

ahah sorma valla
canerle bi sonraki görüşmeleri çok efsane olacak :))

ya kızlar ben kullandım ,madem bebekler ve hassas ciltler için üretilmiş bir deterjanı neden 6. ayında kullanayım ki...
zaten bunun için yapılmış,,kendimiz için kullandığımızı koyarsak yanlış olur tabi....
ya birde etrafımda doğum yapanlar var abartmayın diyorlar hep....
bizm zamanımızda annelerimiz gidip özel deterjanlarmış almış sanki.....

kızlar mart annelerinde 12 kişi doğurmuş eyvahedigeldismile sıra bizim topiğe geliyo bence mart ayında baksanıza hep bir ay önceden doğuruluyo her topikte doğum ayına bikaç kişi kalıyo yaaa offf offf sağlıcakla gelsinler kuzucuklarımız inşallah

canım geçmiş olsun aman dikkat et fazla kalkma yataktan hatta kaçamak bile yapma bebeklerimiz zamanında gelsinler.......

canım benim eşimde arada okuyo aman okusun farklı bişey yazmıyorumki eşime slediklerimi yazıyorum buraya........

canım ben çift durulama yaptırdım sorun olmadı gerçi benim hatam biraz sıkışık attım kıyafetlerini........ama zaten normalde kimyasal madde var deterjanların içinde en az olanı hacı şakirmiş bana öyle dediler bakalım inşallah teninde alerji falan yapmaz

kolay gelsin canım sana.ay evet temiz gezmek lazım bundan sonra bende dikkat ediyorum ne olur ne olmaz diye.kaç makina var canım çamaşır*yarın biter mi
canımcım nerden baksan en az 4-5 makine yıkancak ama ilk hastane çantasına koyulcaklar bir çıksa aradan içim rahat etcek. birde yarın hastaneye de gitcem nst için bakalım bir başlayayım da biter elbeteyvahedigeldismile

aboooovvv saat 1 olmuş bile kızlar ben gidiyom. akşama yolunmuş tavuk olarak geri dönerim artıkkaydirigubbakcemile3 hadi öptüm siziiiiopuyorumnanaktan

hadi aklan paklan cillop gibi gel inşallah.görüşürüz canım akşama:teytey:

dünürcüğüm gçen market alışverişinde ben iki pakette roxy aldım bakalım o nasıl olacak gerçi daha omo baby bitmedi ama bidahaki yıkamada deneyeceğim omo baby yumuşacık ediyo o yüzden beğendim ben birde kokusuda çok güzel dolabı açınca kokusu hal geçmemiş

dünürcüm ben pek bilmiyorum ama bu işleri ablam demiştiki bana zaten kokmasın çünkü bebeği tıkar o koku diye bende o yüzden hacı şakir aldım o yüzden sadece sabun tozu kokuyor

slm kızlar

geçmişi okuyamadım şöyle bi baktım ama herkes iyi sanırım atladıysamda hasta olanlara geçmiş olsun

bizde ev toparla kahvaltı derken anca geldik:)

geçmiş olsun canum.kendine dikkat et.
slm kızlar

geçmişi okuyamadım şöyle bi baktım ama herkes iyi sanırım atladıysamda hasta olanlara geçmiş olsun

bizde ev toparla kahvaltı derken anca geldik:)
hoşgeldin canım

bu arada benim hafıza öldüğü için geçmişten okuduğum şeylerle ilgili nick hatırlamadığım için sorun yaşıyorum.
mesela hasta olan arkadaşlar geçmiş olsun kusura bakmayın.
bebişini görenlere maşallah olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…