2010 Nisan Anneleri

Kızlar merhaba bakıyorum da herKES ıı. Ben bugÜn ıŞteyım yıne ama daha ıı oluyorum burda. Evde kaldıkÇa hasta gıbıyım. Rahat batıyor bana da:))

Son düzenleme:
Selam kızlar
sıze veda etmeye geldım
bırazdan doktora goturecek eŞım
oradan da ınternetı kapatmaya gıdecez
sımdılık 30dk kadar buralardayım
hakkınızı helal edın hepınız tek tek
tasarruf amaÇlı kapatıyoruz
hepınızle epey sohbet ettık hoscakalın

güle güle canım.eşinle,ömercikle (oğluşumun adaşıyla )mutlu,huzurlu ve sağlıklı bir hayat sürmeni dilerim.inşallah en yakın zamanda yine aramıza dönersin

güle güle saglıkla dogur inşş.benim da evimde net yok.2 hafta sonra ben de ayrılcam,artık net buldugumuz yerde yazarız..yoksam herkesin bebişini fotolarını merak ediyom...

hoşgeldin günayder

zeyra canım konu kapatılmış ama meraak ettim ne olmuştuki?

meraba canım yemek yemeye kalkmıştım canım bir kız lise 1e gidiyorum hamile kaldım falan yazmıştı canım tabi milletede o kadar laflar söylemişki hiç inandırıcı değildi bence erkekti resmen dalga geçiyodu milletle yok hamile kalmış annesi babsı hacıymış hamileymiş okula batmaları faln oluyomuş gidemiyomuş falan filan yani bana inandırıcı gelmedi zaten konu kapatılmış canım evet ne tuhaf insanlar var yaaabilmiyorumkismile

güle güle saglıkla dogur inşş.benim da evimde net yok.2 hafta sonra ben de ayrılcam,artık net buldugumuz yerde yazarız..yoksam herkesin bebişini fotolarını merak ediyom...

sagol cnm
ben dogurdum
ocak annesıyım
oglum ömer 44 gunluk

rahimeciğim canım helal olsun canım sende helal et canım hakkını bizlere elinden geldiği kadar bize bilgi verdin canım umarım en kısa zamnda burada bizlerle olursun canım ömerciğide özletmeden kokulu kolkulu öp ömerciği canım bizim için dua etmeyi unutma rahat sağlıklı bir doğum geçirelim canım bizi habersiz bırakma emiopuyorumnanaktan:gitme:

cnm ne demek
ederım tabı
kısmetse bızım yazın gıresuna tatıle gelme durumumuz var
fundada telım var cnm
ınternetım temellıkapanıyor
öperım cnm

tamam rahimeciğim muhakkak gelirsen ara bizi canım bekleriz yanımıza canım benim inşallah en kısa zamnda tekrar bizlerle olursun canımcım

Merhaba kızlar, nasılsınız?
Kızlar, bizim ne kadar az zamanımız kalmaya başladı. Geçmişi okudukça daha iyi anladım. ohaoldumsmile
Sanki martta gelecek gibi oğlum içimde öyle bir his var. Sizdede oluyor mu? Mart sonu. sanki 38 haftanın son günleri. 38'e 5 diyeceğim geliyor.
Annee geçmiş olsun canım. Bebişler yavaş yavaş hepimizi birer kez korkutmaya başladı.
Askitom_85 canım kendine ve oğlusuna çok dikkat et. Sağlıklı uzun ve ailenle birlikte güzel bir ömür dilerim canım. En kısa sürede ekonominizide toparlarsınız ins. :Saruboceq:
Bebişlerden hiç habere rastlamadım. Unuttuysam kusura bakmayın. Bütün bebişlerimize kocaman bir maşallah.

helal olsun
sızde helal edın
hadı allaha emanet olun
cıkıcaz sımdı
geldıgımde artık netım yok olcak
hoscakalın
hepınıze hayırlı dogumlar
meleklerınızve eslerınızle saglıklı huzur dolu bır ömur dılıyorum

merhaba kızlar
bugün pek keyfim yok nettede bi işim vardı size de bakayım dedim
inşallah iyisinizdir
aşkitom canım sende hakkını helal et ömerciğe de kendine de çok iyi bak olur mu

kızlar bu gece uykusuzlukla savaş vermiştim,öğlen yattım,şimdi uyandım yemek yedim bir bakayım size dedim.....
off eşime iki gundur yemek yapamıyorum halim yok valla....
akşama bişiler hazırlasam bide içim rahat etcek....

Merhaba canım, hayırdır neden keyfin yok?
eşimin ailesi yine canım bu seferde kayınpederimi dolduruşa getirmişler eşimle konuşmuyor
bende az önce mail attım kendisine herşeyi anlattım artık inanır yada inanmaz keyfi bilir ama içim rahatladı
ama yoruldum bu aileden
canımyaa ne zor şu uykusuzluk bilmezmiyim rabbim yardımcın olsun
bende yemek yapıyorum ama eşim geç geldiği için yemiyor :
[

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…