2010 Nisan Anneleri

aşkitom sende hakkını helal et kendine ve ömerciğe iyi bak.yumuşatıcı sormuştum cevaplayan herkese çok teşekkür ederim ben de kullanmamaya karar verdim.gerçekten çok tembelim öyle hazırlıksız yakalanmaktan korkuyorum.yarın yapmayı planlıyorum ama kayınvalideler ve görümceler bende ev curcuna fırsat bulurum inş. gitmelerinide bekleyemeyeceğim.kayınvalideler 8 aydır bende diğerleride 10 günlüğüne geldi offf

jnaz cım Allah yardımcın olsun insanlarla uğraşmak zaten zor birde bu halde hiç çekilmiyor.ama sıkma canımı Allaha havale et sabret başka çare yok bebişini üzme.....

ruzein cim bende geceleri hiç uyuyamıyorum ne yöne yatsam olmuyor göbüşümden yatamıyorum.ama gündüzleri çok rahat uyuyorum belki bu yüzdendir gece uyuyamamam sende gündüz mü uyuyorsun............

jalecim keyfinin olmaması cok normal ah bize neden bulaşıyorlar neden yalnız bırakmıyolar ben anlamıyrum....kaç yaşında koca koca insanlar örnek olcaklar birde değilmi,ya biz hata yaptıkça örtmeleri gerekir,ama nedense anne baba değiller çocuk gibi küsüyorlar....
allaha havale et be guzelim....

jnaz cım Allah yardımcın olsun insanlarla uğraşmak zaten zor birde bu halde hiç çekilmiyor.ama sıkma canımı Allaha havale et sabret başka çare yok bebişini üzme.....

bende öyle diyorum canım görüşmüyorumda ama yaptıklarını duyunca tekrar aynı şeyleri yaşıyorum. rabbim büyük görüyor herşeyi inşallah bu dünyada da ötekinde de hakkımı bırakmaz onlarda

jnazcım sıkma canını yerine canımı yazmışım yanlışlıkla bir garip olmuş kusura bakma

ruzein cim bende geceleri hiç uyuyamıyorum ne yöne yatsam olmuyor göbüşümden yatamıyorum.ama gündüzleri çok rahat uyuyorum belki bu yüzdendir gece uyuyamamam sende gündüz mü uyuyorsun............

canım ben normalde gece de yatamıyordum ama göbüşten değil,bacağımda kramp oluyordu,mide yanmam oluyordu ,ondandı...onları çözdüm şimdide wc nöbeti basladı,birde enfeksiyon olmuşum acayip bi kaşıntı oluştu....
benim sebeblerim bunlar...
gunduz uyuyorum mecburen gecenin uykusuzluğunu ancak böle karşılıyorum...
ama rahat olsam gecede uyurum.....

sorma canımyaa bi anlayabilsem ama yok ne istiyorlar hala bilmiyorum ben edebimi bozmadıkça rabbime havale ettim dedikçe daha çok artırıyorlar.
kayınpederimde çocuk gibidir zaten şimdi yurtdışında ne deseler inanıyorlar eşimde bende hasta adamcağız boşver anlatmayalım diyoruz ama bu seferde suçlu ben oluyorum.
o çok zoruma gidiyor

jnazcım sıkma canını yerine canımı yazmışım yanlışlıkla bir garip olmuş kusura bakma
estağfirullah canım anladım ben zaten

canım aynı kaşıntıdan çok çektim biliyorsun fitil ve krem kullandım ve anında kesti. bi doktoruna danış istersen
fitili ilk kullandığım gün ve gece felaket yaktı ama geçti çok şükür oda normalmiş

ruzenicim eşime yemek yapamıyorum demişsin içime hüzün çöktü valla 8 aydır hiç başbaşa kalamadım eşimle keşke kalabilseydim işten gelmesini bekleyip ona yemekler yapsaydım.işten geliyor öyle yabancı gibi iki çift laf edemiyoruz off dertlerim depreşti valla.......

jalecim anlatmam nasıl bir kaşıntı,nasıl can yakıcıc....
uykudan uyandırıyor resmen beni...
ama doktorum hiç bişi önermedi...kullanma dedi,antibakteriyel jel verdi bunu kullan dedi....
ben hatda eczaneye danıştım onlarda kullanamazsın dedi....
bende bitkisel bi yöntemle rahatlamayı basasrım sanırım etkili oldu bugun dilimi ısırayım kaşşıntı duymadım.....

selencim senin durumunda vahim canımya
kızlar çıkayımda bişeyler yiyeyim öğle yemeği de yemedim daha
görüşürüz inşallah

mrb guzel annişler.nasılsınız?askıtom ayrılmıs burdan sende hakkıı helal et.umarım herkes ıyıdır gecmıs cok bırıkmıs.okumakla bıtmıyo.allahım herkes ıyı olsun.bız buralardayız teyzelerı

ah bilmem mi bitanemyaa helede geceleri had safhada idi benimki kaşımayacağım dedikçe daha çok kaşınıyordu resmen yara yapmıştım
benim doktorum verdi canım ama hepsinin yöntemi farklı tabi eğer kullanmasaydım daha da kötü olurdum heralde
aman nazar değmesin

tatlım ben hiç eşimi evde bekleme lüksüne sahip olamadım,biz birlikte calışıyoruz,dükkanla evim cok uzak,dükkan annemlere yakın,bende suan annemdeyim,burda yemek yapıyorum öğlen adamcağız yemek yiyordu,akşamada eve götürüyordum.....
ben 4 yıldır evliyim hiç evimde yemek yapıp eşimi beklemedim,beklesem bile hani bi kez iki ekz olmuştur,ben aile binasındayım hiç yalnız bırakmazlar saolsun,ben bi pazar kahvlatısı bile eşimle basbasa yapmış insan değilimdir....
sorma sen söleyince asıl benim dertlerimö depreşti.....

aslında bi tedavi yöntemi öenrmeliydi,netden arastırdım mantar veya enfeksiyon normal doğumda bebeği etkiliyormuş ve ağzında pamucuk oluşmasına sebep oluyormuş diye okumuştum....
ama dediğim gibi benimki gerekli değil bilmiyorıum canım....
bakalım eğer bi iki gun sakinlemezsem yeniden doktora gideceğim....

ruzenincim sen benden daha dertliymişin ya insan eşiyle başbaşa olmak istiyor ama olmuyor sabretmekten başka çare yok ama daha fazla dayanamayacak gibiyim anlatamıyorumda kimseye derdimi

bende de kaşıntı olmuştu ama yeşilimsi akıntıda vardı iltihap olmuş sanırım doktorum antibiyotik ve fitil verdi tereddüt etmiştim kullanmakta başka doktorlarada danışıp kullandım geçti.tabiki doktorun daha iyi bilecektir

ruzenincim sen benden daha dertliymişin ya insan eşiyle başbaşa olmak istiyor ama olmuyor sabretmekten başka çare yok ama daha fazla dayanamayacak gibiyim anlatamıyorumda kimseye derdimi

ahh ah dertliyim valla.....
gel kız sende msn konuşuruz ,ağlaşırız ben özelden yazayım sana istersen tabi....
biz nisan anacıkları hep ordayız zaten ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…