jnaz cım Allah yardımcın olsun insanlarla uğraşmak zaten zor birde bu halde hiç çekilmiyor.ama sıkma canımı Allaha havale et sabret başka çare yok bebişini üzme.....
jnaz cım Allah yardımcın olsun insanlarla uğraşmak zaten zor birde bu halde hiç çekilmiyor.ama sıkma canımı Allaha havale et sabret başka çare yok bebişini üzme.....
ruzein cim bende geceleri hiç uyuyamıyorum ne yöne yatsam olmuyor göbüşümden yatamıyorum.ama gündüzleri çok rahat uyuyorum belki bu yüzdendir gece uyuyamamam sende gündüz mü uyuyorsun............
jalecim keyfinin olmaması cok normal ah bize neden bulaşıyorlar neden yalnız bırakmıyolar ben anlamıyrum....kaç yaşında koca koca insanlar örnek olcaklar birde değilmi,ya biz hata yaptıkça örtmeleri gerekir,ama nedense anne baba değiller çocuk gibi küsüyorlar....
allaha havale et be guzelim....
estağfirullah canım anladım ben zatenjnazcım sıkma canını yerine canımı yazmışım yanlışlıkla bir garip olmuş kusura bakma
canım ben normalde gece de yatamıyordum ama göbüşten değil,bacağımda kramp oluyordu,mide yanmam oluyordu ,ondandı...onları çözdüm şimdide wc nöbeti basladı,birde enfeksiyon olmuşum acayip bi kaşıntı oluştu....
benim sebeblerim bunlar...
gunduz uyuyorum mecburen gecenin uykusuzluğunu ancak böle karşılıyorum...
ama rahat olsam gecede uyurum.....
canım ben normalde gece de yatamıyordum ama göbüşten değil,bacağımda kramp oluyordu,mide yanmam oluyordu ,ondandı...onları çözdüm şimdide wc nöbeti basladı,birde enfeksiyon olmuşum acayip bi kaşıntı oluştu....
benim sebeblerim bunlar...
gunduz uyuyorum mecburen gecenin uykusuzluğunu ancak böle karşılıyorum...
ama rahat olsam gecede uyurum.....
şimdi bu sıkıntılardan sonrada bebişlerden uykusuz geceler başlayacak dağilmi sağlıkla doğsunlarda herşeye katlanırız onlar için dimi
jalecim anlatmam nasıl bir kaşıntı,nasıl can yakıcıc....
uykudan uyandırıyor resmen beni...
ama doktorum hiç bişi önermedi...kullanma dedi,antibakteriyel jel verdi bunu kullan dedi....
ben hatda eczaneye danıştım onlarda kullanamazsın dedi....
bende bitkisel bi yöntemle rahatlamayı basasrım sanırım etkili oldu bugun dilimi ısırayım kaşşıntı duymadım.....
ruzenicim eşime yemek yapamıyorum demişsin içime hüzün çöktü valla 8 aydır hiç başbaşa kalamadım eşimle keşke kalabilseydim işten gelmesini bekleyip ona yemekler yapsaydım.işten geliyor öyle yabancı gibi iki çift laf edemiyoruz off dertlerim depreşti valla.......
ah bilmem mi bitanemyaa helede geceleri had safhada idi benimki kaşımayacağım dedikçe daha çok kaşınıyordu resmen yara yapmıştım
benim doktorum verdi canım ama hepsinin yöntemi farklı tabi eğer kullanmasaydım daha da kötü olurdum heralde
aman nazar değmesin
aslında bi tedavi yöntemi öenrmeliydi,netden arastırdım mantar veya enfeksiyon normal doğumda bebeği etkiliyormuş ve ağzında pamucuk oluşmasına sebep oluyormuş diye okumuştum....
ama dediğim gibi benimki gerekli değil bilmiyorıum canım....
bakalım eğer bi iki gun sakinlemezsem yeniden doktora gideceğim....
ruzenincim sen benden daha dertliymişin ya insan eşiyle başbaşa olmak istiyor ama olmuyor sabretmekten başka çare yok ama daha fazla dayanamayacak gibiyim anlatamıyorumda kimseye derdimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?