Selam kızlar
sıze veda etmeye geldım
bırazdan doktora goturecek eŞİm
oradan da ınternetı kapatmaya gıdecez
sımdılık 30dk kadar buralardayım
hakkınızı helal edın hepınız tek tek
tasarruf amaÇlı kapatıyoruz
hepınızle epey sohbet ettık hoscakalın
eşimin ailesi yine canım bu seferde kayınpederimi dolduruşa getirmişler eşimle konuşmuyor
bende az önce mail attım kendisine herşeyi anlattım artık inanır yada inanmaz keyfi bilir ama içim rahatladı
ama yoruldum bu aileden
canımyaa ne zor şu uykusuzluk bilmezmiyim rabbim yardımcın olsun
bende yemek yapıyorum ama eşim geç geldiği için yemiyor:
[
selam kizlar nasilsiniz bakim ???
gecmise söyle baktimda bazi arkadaslarin esleri baya sarmis buralara zemuszemus
valla biz artik hic bisey yazmayalim ozaman ya yani önceden yazdiklarimizi zaten okudurlar sanirim
bence fazla ayrintili girmeyecegiz ozaman olaylaraalsanaalsanasmile
canım evde yapılcakları hallettim de kuaföre gidemedim bayağı yorulmuşum yüz kaş bıyık özel bölgeler tamam kollar bacaklar kuförde olcaktı kaldı. korktum valla düşer bayılırım orda diye (daha önce başıma geldide ağda sırasında tansiyonum düşmüştükaydirigubbakcemile3) gitmedim.tuğbacığım nasılsın canım hallettin mi işlerini?
canım evde yapılcakları hallettim de kuaföre gidemedim bayağı yorulmuşum yüz kaş bıyık özel bölgeler tamam kollar bacaklar kuförde olcaktı kaldı. korktum valla düşer bayılırım orda diye (daha önce başıma geldide ağda sırasında tansiyonum düşmüştükaydirigubbakcemile3) gitmedim.
eşimde dalga geçiyo kıpkırmızı oldu yüzüm diyekaydirigubbakcemile3
saol canımm valla rahatladım hafifledim sanki bu koca göbekle nasıl olacaksa:)iyi canım ya rahatlamışsındır ne güzel hallettin işini.diğerleri içinde fırsat bulduğun ve kendini iyi hissettiğin bi zaman gidersin.aman dikkat et canım vucuumuzun dengeside değişti bazen ben sağa sola yalpalıyorum
saol canımm valla rahatladım hafifledim sanki bu koca göbekle nasıl olacaksa:)
ay hiç sorma bowling şişeleri gibi biri dokunsa da düşsem diye bekliyom bende denge menge hak getire sende dikkat et canım içerden göktul terazinin ayarıyla oynuyoduropuyorumnanaktan
ruzenincim dertleşelim valla özelden msj at sen msnde nerdesiniz ya bende takılırım size
:roflol: :roflol:tuğbacığım ya kaş bıyık işini ben kuaföre aldırıyorum da bacaktı diğer bölgelerdi çok zorluyo ya.bacağımı makinayla alıyorum zor oluyo valla.ben hep pantolon giydiğim için bacaklarımı ilk 6 ay hiç almamıştım.ay bi aldım çok hafifledeim göktuğa nerdeyse küçük bi yastık dolduracak kadar kıl çıkmıştıkaydirigubbakcemile3.ozamandan bu zamana bacaklarımda fazla bişey yok ama belki hazırının bi üstünden geçerim
canım az önce pencere kapatmak için oğlumun odasına girdim dengem bozuldu ben her gece sarhoşum misali dolandım baya sonra durdum:roflol:sırnaşık şey
maşallahhh canımmmi1 ay öncesine göre gayet iyi suyun dedi.kilosuda 1.650 falan.canım.
hoşgeldin canım nasıl geçti muayenen ne dedi ahmet beyslm ben geldım
netı kapattık
heran gıdebılır
nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?