2010 Nisan Anneleri

selam kizlar nasilsiniz bakim ???
gecmise söyle baktimda bazi arkadaslarin esleri baya sarmis buralara zemuszemus
valla biz artik hic bisey yazmayalim ozaman ya yani önceden yazdiklarimizi zaten okudurlar sanirim
bence fazla ayrintili girmeyecegiz ozaman olaylaraalsanaalsanasmile

canım ya yakalayamadım seni misafirim gelmişti hakkını helal et canım.inşallah yazın gelirsinizde görüşürüz beklerim unutma bizi dua et bol bol.ömeride senide öpüyorum canım

canım ya bak ne sinirlendim şimdi ay inanmıyorum he sana destek olmadıkları varken nasıl bu kadar üzüyolar.ya hiç mi diğer dünyayı düşünmüyolar hamile bi kadın bu kadar üzülürmü ya.takma diycem ama bende bişey olunca sinirleniyorum yapamıyorum.sıkma tatlım kendini az kaldı.

hoşgeldin canım benim nasılsın*
he ya eşler sardı valla bazen benim eşimde okuyomuşeyvahedigeldismile

hosbulduk canim benim
iyiym cok sükür
bazi sorunlarimdan dolayi yarin hastanede randevum var
bakalim dogum konusunuda konusacam artik yavas yavas kesinlesir sanirim
vala benim esim okumuyorda okumazda anlamiyo zatenzemuszemus
ama dikkatli olmak gerek sanirim

kızlar çoookkk yoruldum kuaföre gidemedim. şimdi yemek yapacam belimi biraz din lendirip belim çok ağrıdıda
o arada buraya bakayım dedim üzmüşler nisan anneleri sinirlendim
jalecim canım allah sabır versin akraba aile meseleleri kadar zoru yoktur arsana rılmaz satsan satılmazlar:1hug:
özgecim mantar sorunu bende yaşadım fitil verdi doktorum o büyük işkence ben küçükkende geçirmiştim neden ilaç vermediki çekiyosun boşu boşuna bir de senin doktor isabetli ilaçlarıyla ünlü yani saolsun onun ve senin sayende geceleri uyuyom artık:1hug:
selencim 8 ay mı dedin maşallah o kadar misaifrlik mi olur hem de hamile kadının evinde sen yap şekerim hazırlığını onlar gitmezler artıkklava:

canım hayırdır bi proplem yok inşallah.doğum konusunda bi karar varmadınız dimi dr unla*

tuğbacığım nasılsın canım hallettin mi işlerini?
canım evde yapılcakları hallettim de kuaföre gidemedim bayağı yorulmuşum yüz kaş bıyık özel bölgeler tamam kollar bacaklar kuförde olcaktı kaldı. korktum valla düşer bayılırım orda diye (daha önce başıma geldide ağda sırasında tansiyonum düşmüştükaydirigubbakcemile3) gitmedim.
eşimde dalga geçiyo kıpkırmızı oldu yüzüm diyekaydirigubbakcemile3

iyi canım ya rahatlamışsındır ne güzel hallettin işini.diğerleri içinde fırsat bulduğun ve kendini iyi hissettiğin bi zaman gidersin.aman dikkat et canım vucuumuzun dengeside değişti bazen ben sağa sola yalpalıyorum

saol canımm valla rahatladım hafifledim sanki bu koca göbekle nasıl olacaksa:)
ay hiç sorma bowling şişeleri gibi biri dokunsa da düşsem diye bekliyom bende denge menge hak getire sende dikkat et canım içerden göktul terazinin ayarıyla oynuyoduropuyorumnanaktan

tuğbacığım ya kaş bıyık işini ben kuaföre aldırıyorum da bacaktı diğer bölgelerdi çok zorluyo ya.bacağımı makinayla alıyorum zor oluyo valla.ben hep pantolon giydiğim için bacaklarımı ilk 6 ay hiç almamıştım.ay bi aldım çok hafifledeim göktuğa nerdeyse küçük bi yastık dolduracak kadar kıl çıkmıştıkaydirigubbakcemile3.ozamandan bu zamana bacaklarımda fazla bişey yok ama belki hazırının bi üstünden geçerim

canım az önce pencere kapatmak için oğlumun odasına girdim dengem bozuldu ben her gece sarhoşum misali dolandım baya sonra durdum:roflol:sırnaşık şey

iyilik sarımelekcim sen nasılsın*ya dün kaç kilo olmuş dediler oğluna?suyu falan nasılmış*

:roflol: :roflol:
bende tam tersi şekerim o ipten nefret ettiğim için yüzümü kendim hallediyom da bacaklarra ve kollara kuaföre gidiyom. bu arada ben o makinelere hiç alışamadım gitti valla aslında büyük rahatlık.
:)))))) demek göktuşun kıl tüyü yastığı da olacakkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 aman dikkat et canım kendine ya da oğluşuna bi zarar gelmesinopuyorumnanaktan

i1 ay öncesine göre gayet iyi suyun dedi.kilosuda 1.650 falan.canım.
maşallahhh canımmm

oyy kızlar benide doğum korkkusu sardı....
artık burda kalayım aalında diyprum ,annemde....
ama evimdede yapılcak okadra cok işim varki,içim el vermiyor....
evde hayat süper birde annemde olunca paso yatıyorum pc başımda....
babam bile saolsun meyvemi ayağıma getiriyor,ben yatıyorum diye tvnin sesini acmıyor....
ama az daha sabredeyimde bari martın 10 unda tasınayım anneme:)))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…