2010 Nisan Anneleri

ayyy özgeee ne güzel valla kayınvalidem yanımdayken bende öyleydim ama beni terketti gitti yine kaydirigubbakcemile3
doğum korkusu deme kız ben kendimi teselli etmeye çalışıyom yeterki bebeğim olsun doğururum ne olcak dediğim günleri hatırlatıyom kendimekaydirigubbakcemile3

ya doğum korkusu dediğim şöle doğurmaktan değilde,sanki artık doğurcakmış gibi olmaktan korkuyorum....
geceleri falan baya zorluyo beni....
gunduzleride ense yapmak hoşuma gider oldu....
valla acayip güzelmiş insanın ardında birilerinin dönmesi.....
oh nazlanmayı özlemişim.....
seninde kaynanan gelse rahat edersin.....

cnm karnımı muayene ettı sıkayetlerımı sordu ve bıseyım yokmus
korunma yontemı olarak spıral önerdı nezaman ıstersen takbılırız gel dedı
hatta hemen bıle olabılırmıs
3 aylık ıgneyı sordum önermedı adet duzensızlıgıne neden oluyor dedı
spıral takarken agrı olmuyormuş

o degılde tugba
dayımın kızının 3 gunu vardı o da ahmet beye gıdıyor
hastanede gordum kontrole gelmış
7 santım acıgı varmış
hemen yatısı yapıldı
bebek tersmıs
ahmet bey bana o normal yapamaz kalcası dar dedı
sanırım sezeryana alacaklar bımuddet deneyıp
dua edın olurmu bırazdan arayacagım
ınsallah ıyıdır yavrum çok korkuyor aglıyordu
tesellı ettım ama ne fayda
allah herkesı kurtarsın
daha 22 yasında 42 kıloydu normalde
sımdıde kucucuk
o kucuk mu kucuk mınık anne
dua beklıyorum hepınızden

iyi akşamlar kızlar
aşkitom rabbim yardımcısı olsun kuzeninin
bende ya yarın yada perşembe gideceğim annemlere özgecim aslında dönmeyi düşünüyordum ama artık vazgeçtim daha fazla buralarda durmak istemiyorumyoksa bu gidişle sırf üzüntüden erken doğum yaptıracaklar bana

aşkitom canım ahmet beyi benden iyi biliyosun sen emin ellerde umarım kazasız belasız bebeğini kucağına alır bebeğin ters olmasına üzüldüm neden direk sezeryan yapmamış ki acaba hayırlısı olsun inşallah 2 tane güzel annenin 2 tane bebeği ailenizi şenlendirecek desene çok sevindim canım.
ben hamile kalmadan hemen önce 2 ay boyunca aylık iğneyle korunmuştum. başladığımda da bıraktığımda da adet düzensizliğim çok oldu. son tarihimde 15 gün arayla adet oldum çok panik oldum kimyasal gebelikmiydi düşük mü yapıyom diye ama çok şükür ondan sonra hamile kaldım. ama kanamalarım azalmıştı. ayrıca felaket baş ağrısı yaptı canım haberin olsun.

jalecim ağzından yel alsın bu kadar üzme kendini sonra kimse demez ki bizim yüzümüzden erken geldi bebek. olan size olur bitanemopuyorumnanaktan

jalecim ağzından yel alsın bu kadar üzme kendini sonra kimse demez ki bizim yüzümüzden erken geldi bebek. olan size olur bitanemopuyorumnanaktan

canımya inan elimde değil artık umursamıyorum diyordum ama bi anda dağılıyorum böyle sabahtan beri kendime gelemedim duyduklarımdan sonra.
kimsenin bebek umrunda değil zaten ama lafa gelince herkesten öndeler
bıktım bu insanlardan
neyse tatlımyaa sıkmayayım senin canınıda

mujdelı haber geldı
ahmet beyın bır bıldıgı vardı emınım
ınsan gozu kapalı onagıdebılır
kuzenım 19,30gıbı dogurmuş
normal dogumla ustelık
bebekte kendıde ıyıymiş şukur
eşim eşiyle telde konustu
3kg mış oglumuz
şukurler olsun
dualarınız için çok sagolun

tugba super bır doktorumuz var
çok şanslısın

jalecim ne demek benim canım sıkılır geçer, ama sen asıl sıkma canını tatlım oğlunu da üzüyosun bakbilmiyorumkismile

ay gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün maşalllaahh
ters çocuğu normal doğurttu demekboshayallersmile valla ben ahmet beyi senin kadar tanımıyom işte 5.ayımda ona başladım ama bence de gebzede üstüne yok canım en iyisi dediklerini gezdimde geldim ona:)
senin sayende daha çok güveniyodum şimdi yine senin sayende çok çok daha rahtladım canımkaydirigubbakcemile3

çok sevindim canımyaa
41 kere maşallah bebişede
jalecim ne demek benim canım sıkılır geçer, ama sen asıl sıkma canını tatlım oğlunu da üzüyosun bakbilmiyorumkismile
Şeniz

kuzenım,ben ve arkadasım onda dogurduk.3muz de normal.
bıde muayeneye gıttıgımde hamıleyken
1kadına fırca atıyordu ahmet bey sahıt oldum
kdın 1 ncıyı normal dogurmus
2 ncıyı sezerya ıstıyor
ahmet beyde kızdı 1 normal dogum bunuda normal dogur dedı yınede sen bılırsın dedı
cnm bende 4 aylıkken basladım ahmet beye
ama herseyden önce samımı içten olması ben gıbı acemiye moral ve yapabılırsın guvenını vermesi.hayatım boyunca unutamam...

ne demek cnm
ben sadece hıssettıklerımı gorduklerımı soyledım.
bızım yan komsunun kızı ılk ona gıtmış
bebegı dusmuş ahmet beye kızıyor anlamadı dıye...
sonra burhan sekere gıttı ne oldu bebek ters hooop sezeryan.cunku burhan sezercık çok sevıyor ucunda para daha çok ya....
ben beni bılırım kımsenın dedıgıne bakmam.
ahmet beyde ınsan nereden bılsın çoçuk dusecek
muayeneden 10gun sonra dusmuş
5 dk neler olmuyor allah korusun

ıyı dıleklerın ıçın sagol cnm
ınş bıraz cesaret kazandırmısımdır sana...

canım hayırdır bi proplem yok inşallah.doğum konusunda bi karar varmadınız dimi dr unla*

canim benim bi ara anlatmistim ya vajinada cikan bazi et parcalari yüzünden ufak bir ameliyat gecirecem diye ama ozaman daha 24 haftalik felandik o yüzden risk diye yapmadilar erken doguma sebep olabiliyormus o yüzden
32-34 hafta arasi yapabiliriz demislerdi e simdide malum 33 haftamiza girdik
doktorum hemen git hallet dedi gercekten cok aci cekiyorum
bir an önce olsun bitsin istiyorum
iste yarinda hastaneye tekrar kontrole gidecem ona göre ameliyat günü belirlenecek yani gidecem ameliyat olacam cikacam ayni gün anlayacan ufak bisey ama narkoz var isin icinde iste.Dogum konusuda doktorumla konustum dün
sezeryana karar verdim belim yüzüne dedim
zaten bebek ters hastaneyle konus eger onaylarlarsa cevirmeye felan calismayiz dedi
yani kadina uyarmis
iste böyle canim kusura bakma gec yazdim demin birden nettim gitti
ondan yazamamistim

slm kızlar..özledim valla topiğimizi.koşturmaktan fırsat bulamadım girmeye.güya işten ayrıldım ama inanın daha çok koşturuyom 2 gündür.ppoyraz beyin eksiklerini tamalıoruz tüm ailece..dün yatak örtüsü,tülü filan alındı bugün tülünü gelip taktılar cumayada mobilyası gelecek inşallah.bizde babişle odasında ufak tefek süslemlr yaptık hepsi bitince ekleyecem inşallah.bugünde kon trolümüz vardı doktorda.oğluşum yine poposunu dönmüştü yüzünü göremedik..herşeyimiz ii çıktı son tahliller için yarın gel dedi doktorumuz..2 hafta sonrada doğumu konuşalım dedi.bunun dışında çok şükür iyiyiz kızlar umarım herkez iidir geçmişe bi bakalım neler olmuş...

iyi akşamlar kızlarr.. herkes iyidir umarım... sabah da yazmıştım.. kaynanam geldi çıkmak zorunda kaldım... sonra annem geldi :) çantamızı hazırladık... şu an alınıp hast.ye gidilebilecek durumda :) ama inşallah dr.umuzun ddiği tarihte alır ve gideriz hayırlısıyla... sonra pazara çıktık.. yeek yaptık.. yedik fln derken ancak fırsat bulabildim... bi geçmişe bakayım diycem ama 15 sayfa sanırım .. bakalım birkaç atlayıp bakıyım olmazsa.. eşim az önce geldi işten..görümceme gitti. annesi ordaydı akşam yemeğinde de :) alıp bize getirir büyük ihtimal yatmak için.. o zamana kadar burdayım :))

aşkitom canım ahmet bey ben başladığımdan beri çok yoğun diğer doktorlardan daha ilgili ama yinede senin anlattınğın kadar beni dinemiyo mesela. ama tabii dediğim gibi kaç doktor gezdim hiçbirini ahmet beyle kıyaslamam bile.
son muayenede doğumdan hiç bahsetmedik dedim azarladı beni neyini konuşcaz normal doğurcan dedikaydirigubbakcemile3 gerçi bozulmadım çünkü iyice rahatladım normal için ısrarcı olmasına son anda korkup vazgeçmeye kalkarsam dövsün benikaydirigubbakcemile3
hem senin düşüncelerin hemde bu son kuzeninin doğumu içime su serpiyo valla opuyorumnanaktan

gelincik canım bende öyleyim valla işi bırakınca topiği özler oldum maşallah poyraza canım güle güle kullanın tüm cicileriniziopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…