2010 Nisan Anneleri

bebeg ve gelincik hoşgeldiniz kızlarr
gelincik kendini yorma canım ama ne de zevklidir şimdi eksikler tamamlandıkça içinde rahatlar hem
hayırlı olsun aldıklarınız
bebegcim bende geçmişe bakamadım canım sen dün doktora gideceksin diye hatırlıyordum sonuçlar ne oldu nst ye girecektin sanki? hem eksiklerde tamamlanmış ne güzel

geçmiş olsun canımcım

ıyi akşamlar anneler, nasılsınız?
Jnaz canım, üzme kendini canım. Bazen aileler bizi hiç anlayamıyabiliyor. mafoldumben Bazen eşinin ailesi bazen hatta kendi ailemiz bile.
Kızlar, kıllardan kurtulmuşsunuz. Darısı başımıza ins. bayanssulusmile
Kızlar, bu aralar bende herkese kırılıyorum. Eskiden kimseye aldırmıyordum ama artık içimde kalıyor yine ama içten içe kırılıyorum.

valla tatlım bende bi anlayabilsem neden böyle yaptıklarını ben ne kadar susarsam o kadar abartıyorlar ama hiçbirinin yüzünü görmek istemiyorum
hayırlısıyla bir doğum yapsaydım başka bişey istemiyorum canım
iyi akşamlar canım hoşgeldin
çok şükür kendi ailem anlıyor canımya Allah razı olsun onlardan
ama eşimin ailesi ne yapmaya çalışıyor anlayabilmiş değilim ne yapalım Allaha havale ediyorum artık rabbim ıslah etsin
işte bu kırgınlıkta çok kötü tatlım hormonlardan mı bilmiyorum ama insanların da artık dikkat etmesi gerekiyor

tubacım jalecim tşk ederim kızlar..zevkle yapıorum oğluşmun hazırlıklarını..tamamlandıkça seyretmek acaip hoşuma gidio..yarından itibaren de cicişleri yıkama ütüleme faslına geçioruz inşallah..cuma gelince odasına yerleştircez..

annee geçmişi okurken gördüm canım geçmiş olsun..korku atlamışsın..allah zamanında hayırlı doğumlar nasip etsin sana ve de hepimize inşallah..

jalecim seninde canını sıkmışlar..sende canını sıkanlara inat bebişinin hatrına sağlam ve güçlü durmaya çalış tatlım..allah var yukarda kimsenin hakkı kimsede kalmaz..sen moralini bozma..

özgecim türlü şikayetlerin bitti şimdi de kaşıntın mı başladı tatlım yaa..bi rahat uyku yok sana yani ölemi?yazık tatlım yaa üzüldüm yine adına..ama mantar yada enfeksiyon ise eğer kremle halledebilirsin canım geçmiş olsun

rica ederim güzelim artık odasını eklersin poyraz paşanın
ah canım inşallah dediğini yapabilirim
rabbim büyük

tugba bende demıştım dogum nasıl olcak konusalım dıye
banada neyını konuscaz normal dogum olacak dedı ama azarlamadı
çok korkuyorum dedım
korkma korkacak bişey yok yaparsın dedı
senı nıye azarlıyor durmadan bu doktorumuz yaaa
bugun kulagını çekseydım keşkeklava:

meraba kızlar bizde yeni geldik eve kayınvalidemlerdeydik yarın ankaraya gidiyolar görümcemin yanına yolcu etmek için gittik ayyy karnım taş gibi benim yaaa offf birde sanki bebişim eskisi kadar fazla hareket etmiyo gibi geliyo acaba yeri darlaştımı ondanmı anlamadım jaleciğim lütfen canını sıkma bitanem büyükler bizi anlamaz canım hep onlar kendi çerçevesinden bakarlar

rahimeciğim canım benim inşallah kapatmayı unuturlar canım interneti hep burada olursun ama muhakkak bekliyorum giresuna geldiğinde canım ömerciği çok merak ediyorum

hoşgeldin canım
aynen benim karnımda öyle bu haftalarda hareketleri de azalabilirmiş büyüdükleri için doktorum öyle demişti hayatım
öyle tabi anlamazlar canımda asıl benim zoruma giden kalkıpta bunu eşimin yanında çalışan elemanına msn de söylemesi ben bu çocuğu böyle yetiştirmedim karısının dolduruşuna geliyor annesine gitmiyor demiş
ve bunu yapanda kayınpederim insan gelini hakkında böyle konuşur mu canımya

canımsın yaa jaleciğim inan varya bazen o kadar düşüncesizce konuşurlarki şaşırıyosun işte hiç öyle şey olurmu onlar hala evlatlarını çocuk sanıyolar sanırım yapılanları görmüyolar valla canım ahhh ahhh şükürler olsunki eşlerimiz bizi ailelerine karşı koruyolar yoksa dolduruluşa gelseler daha kötü olur canım benim eşimde seninki gibi bana bişey yapasalar deseler gitmez inat eder ben git desemde canım valla bende anne olacağım hayatta evladıma karışmam şunu yap bunu yap diye canım bizim bebişler şanslı bence canım sende kafana takma bende çok takardım önceden ama şimdi sallıyorum sadece onları değil beni kim üzerse muatap olmuyorum o kadar sende yap canım hayatta senden başka sen yok canım benim

slm kızlar

gündüz uğradım ama kalamadım çok
zeyra görüum canım gönderdiğin mesajı hamileyim topiğiyle ilgili olanı
jnaz canım sıkma sende canını bazen büyükler çok daha cahilce davranabiliyorlar haklısın denmez ama o bunu anlamaz anlatmaya kalksan sen suçlu olursun boşver takmamaya çalış b çoğu zaman öyle yapıyorum ne yapacaksın
gelincik hayırlı olsun odası poyrazın bitince ekle resim görelim:))

kaydirigubbakcemile3 yok kız öyle sert çıkışmıyo tatlı tatlı azarlıyo birde o gün sabahın 4 ünden beri ameliyattaymış çok yorgundu adamcağız teselli vercek durumu yoktu galibaohaoldumsmile yoksa eşimi sakalını falan beğendi sohbet ettikkaydirigubbakcemile3 oğluşumu dürttü elini ağzından çeksin diye gülüştük falan öyle sert azarlamıyo yani ama doğumu, epidurali sorunca azcık anlatsın diye bekledim ben başından savdılaelaelaelaelae
bi dahakine başının etini yerim artık açıklamak zorunda kalır.
yani bazı kafama takılanlar var sana da sorsam olur aslında ben şişkoyum ama bünyem çok güçlü diil yani ıkınamamaktan çok korkuyom kaslarıma güvenemiyom. sancı çekip yorulup ıkınamamaktan da korkuyom, epidural olup his kaybı yüzünden ıkınamamaktan da korkuyom.
anlatsana kız biraz şu ıkınma evresini çok güç haracamak gerekiyomu?

hayriyeciğim canım güle güle kullanın poyraz beyin odasını canım benim ayyy annem tuturdu illa taşının taşının diye bende şu an olmaz diyorum sen bişey ellemezsin diyo ama benim hiç gözüm kesmiyo artık hazirana karar verdik eşimle sıcaklar gelince hem bende kendime gelirim bebişimde büyümüş olur şimdi hiç güvenemiyorum kendime nedense

sorma bitanem bende anlayamıyorum o kadar netki yaptıkları ama yok hala sütten çıkmış ak kaşıklar
ve ben kayınpederim rahatsız diye eşime boşver anlatma bişey diyordum ama diğer taraf nedense aynı şeyi düşünmüyor bende bugün mail attım bana yapılan herşeyi anlattım artık inanır inanmaz kendi keyfi
eşimde bana yaptıklarını gördüğü için tepkili ve ben ne kadar git diye ısrar etsemde gitmiyor yine suçlu ben oluyorum
bebeğimin ismide sırf o istediği için ahmet yusuf olacak bunu aylardır sizede söylüyorum ama adama farklı anlatmışlar senin istediğin ismi koymayacak çift isim koyacak seni takmıyor vs diye.

bende muhatap olmuyorum hayatım aylardır hiç kimseye bişey anlatmıyorum burada ama ben sustukça daha fazla abartıyorlar yalanlarına yalan katıyorlar
amann neyse canımyaa bıktım zaten bu insanlardan yapsamda bir yapmasamda
dediğini yapacağım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…