- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
canim benim bi ara anlatmistim ya vajinada cikan bazi et parcalari yüzünden ufak bir ameliyat gecirecem diye ama ozaman daha 24 haftalik felandik o yüzden risk diye yapmadilar erken doguma sebep olabiliyormus o yüzden
32-34 hafta arasi yapabiliriz demislerdi e simdide malum 33 haftamiza girdik
doktorum hemen git hallet dedi gercekten cok aci cekiyorum
bir an önce olsun bitsin istiyorum
iste yarinda hastaneye tekrar kontrole gidecem ona göre ameliyat günü belirlenecek yani gidecem ameliyat olacam cikacam ayni gün anlayacan ufak bisey ama narkoz var isin icinde iste.Dogum konusuda doktorumla konustum dün
sezeryana karar verdim belim yüzüne dedim
zaten bebek ters hastaneyle konus eger onaylarlarsa cevirmeye felan calismayiz dedi
yani kadina uyarmis
iste böyle canim kusura bakma gec yazdim demin birden nettim gitti
ondan yazamamistim
valla tatlım bende bi anlayabilsem neden böyle yaptıklarını ben ne kadar susarsam o kadar abartıyorlar ama hiçbirinin yüzünü görmek istemiyorumcanım ya bak ne sinirlendim şimdi ay inanmıyorum he sana destek olmadıkları varken nasıl bu kadar üzüyolar.ya hiç mi diğer dünyayı düşünmüyolar hamile bi kadın bu kadar üzülürmü ya.takma diycem ama bende bişey olunca sinirleniyorum yapamıyorum.sıkma tatlım kendini az kaldı.
iyi akşamlar canım hoşgeldinİyi akşamlar anneler, nasılsınız?
Jnaz canım, üzme kendini canım. Bazen aileler bizi hiç anlayamıyabiliyor. mafoldumben Bazen eşinin ailesi bazen hatta kendi ailemiz bile.
Kızlar, kıllardan kurtulmuşsunuz. Darısı başımıza ins. bayanssulusmile
Kızlar, bu aralar bende herkese kırılıyorum. Eskiden kimseye aldırmıyordum ama artık içimde kalıyor yine ama içten içe kırılıyorum.
geçmiş olsun canımcım
cok sagol canim benim allarh razi olsunopuyorumnanaktan
rica ederim güzelim artık odasını eklersin poyraz paşanıntubacım jalecim tşk ederim kızlar..zevkle yapıorum oğluşmun hazırlıklarını..tamamlandıkça seyretmek acaip hoşuma gidio..yarından itibaren de cicişleri yıkama ütüleme faslına geçioruz inşallah..cuma gelince odasına yerleştircez..
annee geçmişi okurken gördüm canım geçmiş olsun..korku atlamışsın..allah zamanında hayırlı doğumlar nasip etsin sana ve de hepimize inşallah..
jalecim seninde canını sıkmışlar..sende canını sıkanlara inat bebişinin hatrına sağlam ve güçlü durmaya çalış tatlım..allah var yukarda kimsenin hakkı kimsede kalmaz..sen moralini bozma..
özgecim türlü şikayetlerin bitti şimdi de kaşıntın mı başladı tatlım yaa..bi rahat uyku yok sana yani ölemi?yazık tatlım yaa üzüldüm yine adına..ama mantar yada enfeksiyon ise eğer kremle halledebilirsin canım geçmiş olsun
meraba kızlar bizde yeni geldik eve kayınvalidemlerdeydik yarın ankaraya gidiyolar görümcemin yanına yolcu etmek için gittik ayyy karnım taş gibi benim yaaa offf birde sanki bebişim eskisi kadar fazla hareket etmiyo gibi geliyo acaba yeri darlaştımı ondanmı anlamadım jaleciğim lütfen canını sıkma bitanem büyükler bizi anlamaz canım hep onlar kendi çerçevesinden bakarlar
kaydirigubbakcemile3 yok kız öyle sert çıkışmıyo tatlı tatlı azarlıyo birde o gün sabahın 4 ünden beri ameliyattaymış çok yorgundu adamcağız teselli vercek durumu yoktu galibaohaoldumsmile yoksa eşimi sakalını falan beğendi sohbet ettikkaydirigubbakcemile3 oğluşumu dürttü elini ağzından çeksin diye gülüştük falan öyle sert azarlamıyo yani ama doğumu, epidurali sorunca azcık anlatsın diye bekledim ben başından savdılaelaelaelaelaetugba bende demıştım dogum nasıl olcak konusalım dıye
banada neyını konuscaz normal dogum olacak dedı ama azarlamadı
çok korkuyorum dedım
korkma korkacak bişey yok yaparsın dedı
senı nıye azarlıyor durmadan bu doktorumuz yaaa
bugun kulagını çekseydım keşkeklava:
canımsın yaa jaleciğim inan varya bazen o kadar düşüncesizce konuşurlarki şaşırıyosun işte hiç öyle şey olurmu onlar hala evlatlarını çocuk sanıyolar sanırım yapılanları görmüyolar valla canım ahhh ahhh şükürler olsunki eşlerimiz bizi ailelerine karşı koruyolar yoksa dolduruluşa gelseler daha kötü olur canım benim eşimde seninki gibi bana bişey yapasalar deseler gitmez inat eder ben git desemde canım valla bende anne olacağım hayatta evladıma karışmam şunu yap bunu yap diye canım bizim bebişler şanslı bence canım sende kafana takma bende çok takardım önceden ama şimdi sallıyorum sadece onları değil beni kim üzerse muatap olmuyorum o kadar sende yap canım hayatta senden başka sen yok canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?